Bitcoin Fiyatı

Bitcoin Fiyatı

Son dakika bitcoin fiyatı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan bitcoin fiyatı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan bitcoin fiyatı haber sayfamızda...

Bitcoin Fiyatı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 346 bitcoin fiyatı haberi bulunmuştur.
Bitcoin rekor seviyelerden geri çekildi
Bitcoin rekor seviyelerden geri çekildi Bitcoin, kripto para birimlerindeki rallinin spekülatif köpük olup olmadığı tartışmalarının etkisiyle keskin şekilde geri çekildi.
15.03.2024 Uzmanpara
Bitcoin yeni zirveler görmeye devam ediyor
Bitcoin yeni zirveler görmeye devam ediyor ABD'de spot Bitcoin borsa yatırım fonlarına rekor düzeyde sermaye girişinin desteği ile Bitcoin fiyatı yeni zirveler görmeye devam ediyor.
14.03.2024 Uzmanpara
Kripto para piyasası hiç olmadığı kadar hareketli! Uyarı geldi: Büyük zararlara yol açabilir
Kripto para piyasası hiç olmadığı kadar hareketli! Uyarı geldi: Büyük zararlara yol açabilir  Kripto para piyasası tarihinin en iyi dönemini yaşıyor. Neredeyse her gün rekor üstüne rekor kıran Bitcoin, 70 bin dolar seviyesinin de üzerine çıktı. Peki yıl sonu tahmini ne? Yüksek getiri hedefleyen yatırımcı sermayesini nasıl korumalı? Uzman isim ‘Büyük zararlara yol açabilir’ diyerek piyasaların hareketli olduğu bu süreçte yatırımcıları uyardı. İşte detaylar... 
12.03.2024 Ekonomi
Bitcoin'de tarihi rekor! Bir eşiği daha aştı
Bitcoin'de tarihi rekor! Bir eşiği daha aştı Bitcoin'de SEC'in spot Bitcoin ETF'lerine onay vermesi ile başlayan ralli hız kesmeden devam ediyor.
11.03.2024 Uzmanpara
1 Bitcoin fiyatı 1 kg. altına eşit
1 Bitcoin fiyatı 1 kg. altına eşit Kripto paraların sembolü olan Bitcoin cephesinde iyimser rüzgar esmeye devam ediyor. Böylece uluslararası piyasalarda 1 Bitcoin’in fiyatı 1 kilogram altın fiyatına eşitlendi. Altının kilogram fiyatı 70 bin 49 dolara işaret ederken, Bitcoin de 70 bin doları test etti.
10.03.2024 Ekonomi
Bitcoin tarihi zirvesinin kıyısına geldi
Bitcoin tarihi zirvesinin kıyısına geldi En büyük kripto para olan Bitcoin'de fiyat tarihi zirve olan 69 bin doların kıyısına geldi. Bitcoin fiyatı bu sabah erken saatlerde 68 bin doları aşarak 68 bin 828 dolara kadar yükseldi.
5.03.2024 Uzmanpara
Bitcoin'de dikkat çeken hareket: Bir eşik daha aşıldı
Bitcoin'de dikkat çeken hareket: Bir eşik daha aşıldı Bitcoin fiyatı tarihi zirvesine doğru yürüyüşünü sürdürüyor. Bitcoin fiyatı 15 Kasım 2021'den bu yana ilk kez 65 bin doları aşarak 65 bin 579,94 doları gördü.
4.03.2024 Ekonomi
Bitcoin fiyatı 65 bin doları aştı
Bitcoin fiyatı 65 bin doları aştı Bitcoin fiyatı tarihi zirvesine doğru yürüyüşünü sürdürüyor. Bitcoin fiyatı 15 Kasım 2021'den bu yana ilk kez 65 bin doları aşarak 65 bin 579,94 doları gördü.
4.03.2024 Uzmanpara
Bitcoin'de kar satışları başladı
Bitcoin'de kar satışları başladı Bitcoin'de gelen kar satışları kripto para dünyasındaki yükselişin önünü kesiyor.
12.02.2024 Uzmanpara
ETF onayı sonrası Bitcoin'de sert kayıp
ETF onayı sonrası Bitcoin'de sert kayıp İlk spot Bitcoin borsa yatırım fonlarının (ETF) 11 Ocak'ta piyasaya sürülmesinden bu yana Bitcoin fiyatı yaklaşık yüzde 20 geriledi.
23.01.2024 Uzmanpara
Bitcoin fiyatı dengelenmeye çalışıyor
Bitcoin fiyatı dengelenmeye çalışıyor SEC'in spot Bitcoin ETF'lerine onay vermesinin ardından gelen sert düşüş sonrası Bitcoin fiyatı dengelenmeye çalışıyor.
19.01.2024 Uzmanpara
Bakan Şimşek duyurdu: Kripto para piyasasına yeni düzenleme geliyor
Bakan Şimşek duyurdu: Kripto para piyasasına yeni düzenleme geliyor Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek kripto para piyasasına ilişkin sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu.
10.01.2024 Ekonomi
ABD’li dev kurumda hack krizi kripto paraları sarstı! Bitcoin'de sert hareket
ABD’li dev kurumda hack krizi kripto paraları sarstı! Bitcoin'de sert hareket Son dönemde kripto para piyasası ABD Menkul ve Borsa Komisyonu’ndan (SEC) gelecek olası bir Bitcoin ETF onayını bekliyordu. SEC’in X hesabından tüm spot Bitcoin ETF’lerinin onaylandığı duyuruldu, ancak gerçek çok başka çıktı.
10.01.2024 Uzmanpara
Kripto para piyasası ETF kararını bekliyor
Kripto para piyasası ETF kararını bekliyor Kripto para ekosistemi Bitcoin endeksli ETF (borsa yatırım fonu) gelişmeleri sebebiyle 2024’e dalgalı başladı. Piyasalar, 7-10 Ocak tarihleri arasında gelmesi beklenen ilk spot Bitcoin ETF kararına odaklanırken, gözler ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’na (SEC) çevrildi.
9.01.2024 Uzmanpara
Bitcoin'de 21 ay sonra bir ilk! Kritik seviye aşıldı
Bitcoin'de 21 ay sonra bir ilk! Kritik seviye aşıldı Yeni yılın ilk günlerinde kripto paralardaki hareketler ilgi çekmeye devam ediyor. Bugün Bitcoin, 45 bin dolar seviyesinin üzerine çıktı. Öte yandan Bitcoin fiyatı ile ilgili çarpıcı bir tahminde bulunuldu. İşte detaylar...
2.01.2024 Uzmanpara
Bitcoin'de hızlı yükseliş! Sebebi belli oldu
Bitcoin'de hızlı yükseliş! Sebebi belli oldu Kripto paraların en yüksek hacimlisi Bitcoin geçtiğimiz gün sert yükseliş gösterdi. 38 bin dolara yaklaşan Bitcoin’de günlük değer kazancı yüzde 6.50’ye dayandı. İşte detaylar...
16.11.2023 Uzmanpara
Kripto paralarda hareketlilik! Önümüzdeki 1 haftaya dikkat: İşte piyasadaki yükselişin ana nedeni!
Kripto paralarda hareketlilik! Önümüzdeki 1 haftaya dikkat: İşte piyasadaki yükselişin ana nedeni! Bitcoin fiyatı 37 bin dolar seviyesini görerek 1.5 yılın en yüksek seviyesini test etti. Özellikle piyasadaki son beklentiler sert yükselişi beraberinde getirdi. Bitcoin’de bu hafta çok kritik. Peki fiyatı etkileyen gelişme ne? İşte detaylar...
10.11.2023 Ekonomi
Bitcoin'de yükseliş sürüyor
Bitcoin'de yükseliş sürüyor Bitcoin ve diğer kripto paralar bir hafta önce başlayan rallinin ivmesini devam ettiriyor.
20.10.2023 Uzmanpara
'Cari fiyat yükselişi satış için kullanılıyor'
'Cari fiyat yükselişi satış için kullanılıyor' Dijital varlık yönetim şirketi Grayscale tarafından kripto analiz şirketi Glassnode'nin verilerine dayanılarak hazırlanan rapora göre Bitcoin madencileri cari fiyat yükselişini satış için kullanıyor.
4.07.2023 Uzmanpara
Bitcoin’de 2 yıl sonra bir ilk
Bitcoin’de 2 yıl sonra bir ilk Kripto paralar dün akşam saatlerinden sonra hareketlendi. Piyasada olumlu haber akışının etkisiyle birlikte Bitcoin fiyatı kritik eşikleri bir bir aştı. Lider coin bugün de 29 bin doların üzerine çıkarak önemli bir yükseliş gösterdi. Ayrıca Bitcoin’de 2 yıl aranın ardından önemli bir gelişme daha yaşandı. İşte detaylar...
21.06.2023 Uzmanpara
Bitcoin, 3 haftanın zirvesini test etti
Bitcoin, 3 haftanın zirvesini test etti ABD'de borç limiti müzakerelerinde anlaşmaya varıldığının açıklanmasının ardından Bitcoin fiyatı hızlı yükseliş gösterdi.
29.05.2023 Uzmanpara
Bitcoin'de gözler halving'e çevrildi
Bitcoin'de gözler halving'e çevrildi ABD merkez bankası Fed, son para politikası kurulu toplantısının ardından 25 baz puan faiz artışı kararı verdi. Gate.io’nun Araştırma Müdürü Sevcan Dedeoğlu, “Fed'in faiz kararının ardından Bitcoin başta olmak üzere önde gelen kripto para birimlerinde yukarı yönlü hareketlenme görüldü. Küresel ekonomide iyileşme işaretleri yatırımcı güvenini güçlendiriyor ayrıca Bitcoin madencilerinin aldığı payın yarılanmasını öngören halving’e bir yıldan daha az bir süre kalması, kripto para biriminin geleceğine ilişkin beklentileri artırdı."
5.05.2023 Ekonomi
Bitcoin, 30 bin doları aştı
Bitcoin, 30 bin doları aştı Kripto para birimlerinde bugün itibarıyla yükseliş hız kazandı. Akşam saatlerine doğru Bitcoin, 30 bin dolar seviyesinin üzerine çıktı. Peki piyasadaki yükselişin sebebi ne? İşte detaylar...
26.04.2023 Uzmanpara
Binance'da işlemler durdu! Bitcoin'de sert düşüş
Binance'da işlemler durdu! Bitcoin'de sert düşüş Binance'ta tüm spot işlemler hali hazırda geçici olarak durdu.
24.03.2023 Ekonomi
'Yatırımcıların çoğu Bitcoin'de kaybetti'
'Yatırımcıların çoğu Bitcoin'de kaybetti' Bank for International Settlements (BIS) bireysel yatırımcıların kripto para borsa uygulamalarını nasıl kullandıklarına yönelik yaptığı araştırmada bu yatırımcıların yaklaşık dörtte üçünün Bitcoin'de para kaybettiklerini bildirdi.
16.11.2022 Uzmanpara

Benzer Haber Etiketleri

Bitcoin Fiyatı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.