Bitcoin Safiye

Bitcoin Safiye

Son dakika Bitcoin Safiye haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Bitcoin Safiye gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Bitcoin Safiye haber sayfamızda...

Bitcoin Safiye

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 31 bitcoin safiye haberi bulunmuştur.
Serbest kalan 'Bitcoin Safiye'den 81 yıl hapis cezası veren hakime büyük şok
Serbest kalan 'Bitcoin Safiye'den 81 yıl hapis cezası veren hakime büyük şok Aydın’da 40 kişiyi yaklaşık 30 milyon TL dolandırdığı iddiasıyla tutuklanıp serbest bırakıldıktan sonra 135 yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılandığı davada toplam 81 yıl hapis ile 394 bin 300 TL para cezasına çarptırılan ve hakkında verilen karar istinafta bozularak 52 gün sonra tahliye edilen Safiye Gökçe Yüce, kendisine 81 yıl hapis cezası veren hakimi, Hakimler ve Savcılar Kurulu'na şikayet etti.
6.12.2023 Gündem
81 yıl hapis kararı bozuldu! Bitcoin Safiye 52 gün sonra tahliye oldu
81 yıl hapis kararı bozuldu! Bitcoin Safiye 52 gün sonra tahliye oldu Aydın kendisini 'ekonomist-broker' olarak tanıtıp farklı meslek gruplarından 40 kişiyi yaklaşık 30 milyon TL dolandırdığı iddiasıyla tutuklanıp serbest bırakıldıktan sonra 135 yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılandığı davada çevresinde 'Bitcoin Safiye' olarak tanınan Safiye Gökçe Yüce'ye (43) verilen toplam 81 yıl hapis ve 394 bin 300 TL para cezasını istinaf mahkemesi bozup, 52 gün sonra tahliyesine karar verdi.
27.11.2023 Gündem
Türkiye'nin günlerce konuştuğu vurgun! 'Bitcoin Safiye'nin cezası belli oldu
Türkiye'nin günlerce konuştuğu vurgun! 'Bitcoin Safiye'nin cezası belli oldu Aydın'da kendisini 'ekonomist-broker' olarak tanıtıp farklı meslek gruplarından 40 kişiyi yaklaşık 30 milyon TL dolandıran Safiye Gökçe Yüce'nin (43) cezası belli oldu.
3.10.2023 Gündem
Bitcoin Safiye ve eşinin 'haber' talebine mahkemeden ret
Bitcoin Safiye ve eşinin 'haber' talebine mahkemeden ret Aydın'da kendisini 'ekonomist-broker' olarak tanıtıp farklı meslek gruplarından 40 kişiyi yaklaşık 30 milyon TL dolandırdığı iddiasıyla tutuklanıp serbest bırakıldıktan sonra 135'er yıla kadar hapis cezası istemiyle haklarında dava açılan Safiye Gökçe Yüce (43) ile eşi Oğuzhan Yüce’nin (48), yargılama sürerken, 27 internet sitesinde kendileriyle ilgili çıkan haberlerin kaldırılması için mahkemeye avukatları aracılığıyla yaptıkları başvuruya ret kararı çıktı. Bunun üzerine Yüce çifti, bu defa duruşmaların basına kapalı olarak yapılması talebinde bulundu.
8.04.2023 Gündem
Vurgunda yeni gelişme: Bitcoinler başka hesaplarda çıktı
Vurgunda yeni gelişme: Bitcoinler başka hesaplarda çıktı Aydın'da kendisini 'ekonomist-broker' olarak tanıtıp farklı meslek gruplarından 40 kişiyi yaklaşık 30 milyon TL dolandırdığı iddiasıyla yargılanan Gökçe çiftiyle ilgili yeni bilgiler ortaya çıktı.
29.03.2023 Gündem
'Kripto Kraliçe' FBI'ın en çok arananlar listesine girdi
'Kripto Kraliçe' FBI'ın en çok arananlar listesine girdi En son Yunanistan'a giden bir uçağa binerken görünen Ruja Ignatova, dolandırdığı milyarlarca euro ile sırra kadem bastı. Kripto Kraliçe halihazırda en çok arananlar listesindeki tek kadın.
1.07.2022 Dünya
Bitcoin Safiye serbest bırakıldı! Komşusu mahkemeye itirazda bulundu
Bitcoin Safiye serbest bırakıldı! Komşusu mahkemeye itirazda bulundu Aydın’da, kendisini 'ekonomist-broker' olarak tanıtıp farklı meslek gruplarından 40 kişiyi 600 Bitcoin karşılığı yaklaşık 30 milyon TL dolandırdığı suçlamasıyla toplam 135'er yılla tutuksuz yargılanan Safiye Gökçe Yüce (42) ile Oğuzhan Yüce (47) çiftinin dolandırdığı komşusu U.T., mahkemeye itirazda bulunarak çiftin tutuklu yargılanmasını talep etti.
22.05.2022 Gündem
Mezar taşlarında 'karekod' dönemi! Tokyo'dan sonra Adıyaman'da başladı
Mezar taşlarında 'karekod' dönemi! Tokyo'dan sonra Adıyaman'da başladı Dünya’da sadece Japonya’nın başkenti Tokyo’da uygulanan sistem Adıyaman'da da uygulanmaya başladı. Mezar taşlarına eklenen karekodla vefat eden kişinin, fotoğraf, video ve çeşitli bilgileri yer alıyor.
18.05.2022 Gündem
135 yıl hapsi isteniyor! ‘Bitcoin Safiye’ ve eşinden 39 sayfalık savunma
135 yıl hapsi isteniyor! ‘Bitcoin Safiye’ ve eşinden 39 sayfalık savunma Aydın'da, kendisini 'ekonomist-broker' olarak tanıtıp farklı meslek gruplarından 40 kişiyi 600 Bitcoin karşılığı yaklaşık 30 milyon TL dolandırdığı suçlamasıyla haklarında dava açılan Safiye Gökçe Yüce (42) ile Oğuzhan Yüce (47) çiftinin yargılanmasına başlanıldı. Can güvenliği endişesiyle SEGBİS ile duruşmaya bağlanan Yüce çifti suçsuz olduklarını belirtirken, hazırladıkları 39 sayfadan oluşan savunmayı avukatları aracılığıyla mahkemeye teslim etti.
18.05.2022 Ekonomi
'Bitcoin Safiye' ve eşine 135'er yıl hapis cezası istendi
'Bitcoin Safiye' ve eşine 135'er yıl hapis cezası istendi Aydın’da kendisini 'ekonomist-broker' olarak tanıtıp farklı meslek gruplarından 40 kişiyi 600 Bitcoin karşılığı yaklaşık 30 milyon TL dolandırdığı iddiasıyla Bursa'da 19 Kasım 2019 tarihinde yakalanan ve 4 ay tutuklu kaldıktan sonra elektronik kelepçeyle serbest kalan Safiye Gökçe Yüce (42) ve eşi Oğuzhan Yüce (47) hakkında Aydın Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianame kabul edildi. İddianamede, Bitcoin Safiye ve eşi için toplam 135'er yıl hapis cezası istendi.
24.02.2022 Gündem
Kripto para cinneti! 400 bin TL kaybedince dehşet saçtı
Kripto para cinneti! 400 bin TL kaybedince dehşet saçtı Adana’da tartıştığı eşi Yunus Emre Uyaner (28) tarafından tabancayla başından vurulan Melike Yağmur Uyaner (28), kurtarılamadı. Olayın ardından aynı silahla intihara kalkışan Yunus Emre Uyaner'in yaklaşık 2 ay önce girdiği kripto para borsasında 400 bin TL kaybettiği ve bu nedenle bunalıma girdiği ortaya çıktı. Öte yandan Uyaner'in psikolojik tedavi gördüğü, sık sık ailesi ve eşi ile tartıştığı da iddia edildi.
28.12.2021 Gündem
Bir kripto para vurgunu daha! 500 milyon lira ile ortadan kayboldu
Bir kripto para vurgunu daha! 500 milyon lira ile ortadan kayboldu "Bitcoin Safiye" lakaplı Safiye Gökçe ile başlayan ve kripto para borsasında faaliyet gösteren Thodex'in sahibi Faruk Fatih Özer'in 400 bine yakın kişiyi dolandırıp 2 milyar dolarlık vurgun yaparak yurt dışına kaçmasıyla devam eden Bitcoin dolandırıcılığı bitmek bilmiyor...
9.07.2021 Ekonomi
Son dakika... Bitcoin Safiye’nin adli kontrolün kaldırılması talebine bakanlıktan ret
Son dakika... Bitcoin Safiye’nin adli kontrolün kaldırılması talebine bakanlıktan ret Aydın’da kendisini 'ekonomist-broker' olarak tanıtıp farklı meslek gruplarından 40 kişiyi 600 bitcoin karşılığı yaklaşık 30 milyon TL dolandırdığı gerekçesiyle tutuklanan ve daha sonra yurt dışına çıkış yasağı koyularak elektronik kelepçeyle serbest bırakılan Safiye Gökçe Yüce'nin adli kontrol tedbirlerinin kaldırılmasına yönelik Adalet Bakanlığı'na yaptığı başvuruya, 'ret' cevabı verildi.
7.12.2020 Gündem
Binbir Surat Bitcoin Safiye serbest bırakıldı!
Binbir Surat Bitcoin Safiye serbest bırakıldı! Türkiye gelinde yüzlerce kişiyi sanal para bitcoin borsasında dolandıran ilk kişi olarak aranan ve Bursa’da yakalandıktan sonra, Aydın’da tutuklanan "Binbir Surat Bitcoin Safiye" lakaplı Safiye Gökçen Yüce, tutukluluk süresi göz önünde bulundurularak serbest bırakıldı.
11.03.2020 Gündem
Bitcoin Safiye elektronik kelepçeyle serbest bırakıldı
Bitcoin Safiye elektronik kelepçeyle serbest bırakıldı Aydın'da kendisini 'ekonomist-broker' olarak tanıtıp farklı meslek gruplarından 40 kişiyi 600 bitcoin karşılığı yaklaşık 30 milyon TL dolandırdığı iddiasıyla Bursa'da geçen Kasım ayında yakalanıp, getirildiği Aydın'da tutuklanan Safiye Gökçe Y., yurt dışına çıkış yasağı konularak elektronik kelepçeyle serbest bırakıldı.
10.03.2020 Haberler
Bitcoin Safiye elektronik kelepçeyle serbest bırakıldı
Bitcoin Safiye elektronik kelepçeyle serbest bırakıldı Aydın'da kendisini 'ekonomist-broker' olarak tanıtıp farklı meslek gruplarından 40 kişiyi 600 bitcoin karşılığı yaklaşık 30 milyon TL dolandırdığı iddiasıyla Bursa'da geçen Kasım ayında yakalanıp, getirildiği Aydın'da tutuklanan Safiye Gökçe Y., yurt dışına çıkış yasağı konularak elektronik kelepçeyle serbest bırakıldı.
10.03.2020 Gündem
'Bitcoin Safiye'ye 200 bin TL kaptırdı, intihar etti' iddiası
'Bitcoin Safiye'ye 200 bin TL kaptırdı, intihar etti' iddiası  Balıkesir'de, bir hastanede hemşire olarak görev yapan 40 yaşındaki adam evinde intihar etti. Evinde başından vurulmuş halde bulunan 40 yaşındaki adamın 'Bitcoin Safiye' tarafından 200 bin TL dolandırıldığı iddia edildi.
22.11.2019 Gündem
Bitcoin kabusu sürüyor! Önce Safiye, şimdi de Kürşat
Bitcoin kabusu sürüyor! Önce Safiye, şimdi de Kürşat Marmaris'te, bilgisayar malzemeleri dükkanında, kendisini yazılımcı olarak tanıtıp, 'bitcoin' ile yüksek kar payı kazandırma vaadiyle para toplayarak, ortadan kaybolan ve milyonlarca liralık vurgun yaptığı öne sürülen Kürşat Ö.'nün 'yemleme' yöntemini kullandığı ortaya çıktı.
15.11.2019 Gündem
Marmaris'te de 'bitcoin' vurgunu
Marmaris'te de 'bitcoin' vurgunu Bıtcoin Safiye' olarak tanınan Safiye Gökçe Yüce'nin Aydın'da tutuklanmasının ardından Marmaris'te de bilgisayar dükkanı sahibi K.Ö.'nün de benzer yöntemle milyonluk vurgun yaptığı ortaya çıktı. 3 yıl önce topladığı paralarla ortadan kaybolan bilgisayarcı her yerde aranıyor.
12.11.2019 Haberler
Bitcoin Safiye'den sonra şimdi de 'O'...
Bitcoin Safiye'den sonra şimdi de 'O'... 'Bitcoin Safiye' olarak tanınan Safiye Gökçe Yüce'nin Aydın'da tutuklanmasının ardından Marmaris'te de bilgisayar dükkanı sahibi K.Ö.'nün de benzer yöntemle milyonluk vurgun yaptığı ortaya çıktı. 3 yıl önce topladığı paralarla ortadan kaybolan bilgisayarcı her yerde aranıyor.
12.11.2019 Gündem
'Üç ay önce kuaför arkadaşım tanıştırdı!' Evine temizliğe gelen kadını bile...
'Üç ay önce kuaför arkadaşım tanıştırdı!' Evine temizliğe gelen kadını bile... Türkiye'nin birçok ilinden vatandaşı dolandırıp aldığı paralarla İstanbul’da alem yaparken görüntüleri ortaya çıkan Safiye Gökçen Yüce, bu lüks tutkusu sayesinde yakalandı. Yüce'nin eğlendiği mekanda kullandığı kredi kartından yola çıkan polis, kadını İzmir yolu Bursa gişelerinde yakaladı. Yüce, çıkarıldığı mahkemede tutuklandı. 'Bitcoin Safiye'nin kurbanları ile ilgili yeni detaylar da ortaya çıkmaya başladı.
9.11.2019 Gündem
40 kişiyi 30 milyon TL dolandırdı! 'Bitcoin Safiye' ile ilgili flaş gelişme
40 kişiyi 30 milyon TL dolandırdı! 'Bitcoin Safiye' ile ilgili flaş gelişme Aydın'da, kendisini 'ekonomist-broker' olarak tanıtıp, farklı meslek gruplarından 40 kişiyi 600 'bitcoin' karşılığı yaklaşık 30 milyon TL dolandırdığı iddiasıyla aranan Safiye Gökçe B., Bursa'da yakalandı. Yakalanan Safiye Gökçe B. adliyeye sevk edildikten sonra tutuklandı.
8.11.2019 Gündem
Bitcoin Safiye Bursa'da böyle yakalandı
Bitcoin Safiye Bursa'da böyle yakalandı 40 kişiyi 600 bitcoin karşılığı yaklaşık 30 milyon TL dolandırdığı iddiasıyla aranan 'Bitcoin Safiye' Bursa Polisi tarafından yakalandı.
8.11.2019 Haberler
"Binbir Surat" Bitcoin Safiye Bursa'da yakalandı
"Binbir Surat" Bitcoin Safiye Bursa'da yakalandı Türkiye'nin dört bir yanından yüzlerce kişiyi sanal para bitcoin borsasında dolandıran "Binbir Surat Bitcoin Safiye" lakaplı Safiye Gökçen Bulut, Bursa Narkotik polisi tarafından otoyol gişelerinde yakalandı.
8.11.2019 Haberler
'Bitcoin Safiye' Bursa'da yakalandı
'Bitcoin Safiye' Bursa'da yakalandı Aydın'da, kendisini 'ekonomist-broker' olarak tanıtıp, farklı meslek gruplarından 40 kişiyi 600 'bitcoin' karşılığı yaklaşık 30 milyon TL dolandırdığı iddiasıyla aranan Safiye Gökçe B., Bursa'da yakalandı.
8.11.2019 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Bitcoin Safiye ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.