Çöpe değil, saksı dibine atın! Çay poşetinin 1 tanesi bile coştukça coşturuyor
Çöpe değil, saksı dibine atın! Çay poşetinin 1 tanesi bile coştukça coşturuyor Tüketilen bazı besinlerin artıkları genellikle çöpe atılır. Ancak bazı yiyeceklerin artıkları bitkiler için hiç sanmadığınız kadar faydalı! İşte saksılardan veya bahçenizden eksik etmemeniz gereken en faydalı besinler.
19.03.2024 Püf Noktası
Bu bitkiler mutfakta yetişiyor! Kötü yemek kokularını vantuz gibi çekme etkisi var
Bu bitkiler mutfakta yetişiyor! Kötü yemek kokularını vantuz gibi çekme etkisi var Evde yeterli miktarda çiçek yetiştirmek yaşam alanını çok daha keyifli hale getirir. Özellikle mutfakta yetiştirilen, kötü kokuların giderilmesini sağlayan bitkiler olduğunu biliyor muydunuz? İşte detaylar.
13.12.2023 Yaşam
Para çiçeği işte böyle para getiriyor! Evde bu şekilde yerleştirin, stresi de sıfırlıyor
Para çiçeği işte böyle para getiriyor! Evde bu şekilde yerleştirin, stresi de sıfırlıyor Para çiçeği veya UFO bitkisi olarak bilinen bu ev bitkisi son zamanlarda oldukça popüler. Para çiçeğinin gerçekten para getirdiği inancı doğru mu? İşte detaylar.
16.10.2023 Dekorasyon
Evde bitki yetiştirmek için 7 önemli neden
Evde bitki yetiştirmek için 7 önemli neden Birçok kişi apartman dairesinde oturduğu için ya bahçesi olmuyor ya da istediği gibi bitki yetiştiremiyor. Ancak evinizde bitkilere kolayca yer açabilirsiniz! İşte evde bitki yetiştirmek için 7 önemli neden...
27.11.2019 Dış Mekan
Çalışma alanlarında bitki yetiştirmek için 5 neden
Çalışma alanlarında bitki yetiştirmek için 5 neden Çalışma alanlarında bitkilerin dekoratif amaçlı kullanılmasının yanı sıra çalışanların performansına yansıyan etkisini ve verimliliği nasıl etkilediğini açıklayan Yasemin Gazanker, iç mekanlarda bitkilerin faydalarını sıraladı.
13.11.2019 Dış Mekan