Bizi Hatırla

Bizi Hatırla

Son dakika Bizi Hatırla haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Bizi Hatırla gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Bizi Hatırla haber sayfamızda...

Bizi Hatırla

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 97 bizi hatırla haberi bulunmuştur.
Bizi Hatırla oyuncuları kim? Bizi Hatırla filmi nerede çekildi, konusu nedir? İşte, oyuncu kadrosu
Bizi Hatırla oyuncuları kim? Bizi Hatırla filmi nerede çekildi, konusu nedir? İşte, oyuncu kadrosu Bizi Hatırla filmi, televizyon ekranlarında da ilgi ile takip ediliyor. Filmin başrollerinde Altan Erkekli, Tolga Tekin ve Özge Özberk yer alıyor. Bizi Hatırla filmi, 2018 yılında vizyona girdi, oyuncuları ise dikkat çekti. Peki, Bizi Hatırla filmi konusu nedir?
2.08.2022 Bilgi Rehberi
Rus izleyiciler neye uğradığını şaşırdı! Televizyon ekranları bir anda karardı...
Rus izleyiciler neye uğradığını şaşırdı! Televizyon ekranları bir anda karardı... Rusya - Ukrayna savaşı 12'nci gününde sürerken mücadele sadece cephede sürmüyor. Rusya'da televizyonlar bir anda karardı, haberler anında değişti. Ekran başındaki Ruslar ise gördükleri karşısında neye uğradıklarını şaşırdı.
7.03.2022 Dünya
Denizlispor dibe demir attı
Denizlispor dibe demir attı Süper Lig'de kötü gidişatını Fenerbahçe'ye de evinde 2-0 yenilerek sürdüren Yukatel Denizlispor, galibiyet hasretini 5 maça çıkarttı, puan tablosunda dipten kurtulamadı.
7.12.2020 Denizlispor
Kırmızı Oda Binnur Kaya rolü | Binnur Kaya kimdir, kaç yaşında?
Kırmızı Oda Binnur Kaya rolü | Binnur Kaya kimdir, kaç yaşında? Dizi ve filmlerde sıkça rol alan Binnur Kaya, Kırmızı Oda dizisindeki rolü ile büyük beğeni topluyor. Gülseren Budayıcıoğlu kitabından uyarlanan Kırmızı Oda dizisinde başrolde yer alan Binnur Kaya hangi rolü canlandırıyor? İşte Binnur Kaya'nın hayatı ve dizileri ile ilgili merak edilenler...
30.09.2020 Cadde
Kırmızı Oda Meliha'nın ablası Güler, Su Burcu Yazgı Coşkun kimdir? Su Burcu Yazgı Coşkun kaç yaşında, oynadığı diziler nedir?
Kırmızı Oda Meliha'nın ablası Güler, Su Burcu Yazgı Coşkun kimdir? Su Burcu Yazgı Coşkun kaç yaşında, oynadığı diziler nedir? Kırmızı Oda dizisinde Meliha'nın balası Güler karakterine Su Burcu Yazgı Coşkun hayat veriyor. Kırmızı Oda'ya damga vuran karakterlerden olan Güler'i canlandıran Su Burcu Yazgı Coşkun'un yaşamı merak ediliyor. Peki Kırmızı Oda Meliha'nın ablası Güler, Su Burcu Yazgı Coşkun kimdir?
18.09.2020 Cadde
Binnur Kaya kimdir, kaç yaşında? Kırmızı Oda dizisinin psikiyatristi Binnur Kaya aslen nereli
Binnur Kaya kimdir, kaç yaşında? Kırmızı Oda dizisinin psikiyatristi Binnur Kaya aslen nereli Kırmızı Oda dizisinde piskaytrist rolünde izleyici karşısına çıkan Binnur Kaya kimdir sorusu izleyici tarafından araştırma konusu olmaya devam ediyor. Gülseren Budayıcıoğlu'nun Madalyonun İçi adlı kitabından uyarlanan Kırmızı Oda dizisinde psikiyatrist karakteri ile karşımıza çıkan Binnur Kaya hakkında merak edilenleri sizler için derledik.
11.09.2020 Cadde
Binnur Kaya Kırmızı Oda ile geri dönüyor! Binnur Kaya kimdir?
Binnur Kaya Kırmızı Oda ile geri dönüyor! Binnur Kaya kimdir? Oyunculuğu ile dizi ve filmlerin aranılan isimlerinden olan Binnur Kaya yeni dizisi Kırmızı Oda ile izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. TV8 ekranında yayınlanacak Kırmızı Oda dizisindeki rolü ile yine fark yaratacak. Peki, Binnur Kaya kimdir, hangi dizilerde rol almıştı?
15.07.2020 Cadde
Çağan Irmak'tan yeni film: Selim Bey’in Yolculuğu
Çağan Irmak'tan yeni film: Selim Bey’in Yolculuğu Çağan Irmak’ın 2014 yapımı 'Unutursam Fısılda' filminde rol alan Farah Zeynep Abdullah, ünlü yönetmenin yeni projesinde de başrol oynayacak. “Selim Bey’in Yolculuğu” adlı filmin diğer yıldızı ise usta sanatçı Haluk Bilginer.
8.11.2019 Cadde
Altan Erkekli kimdir? Kaç yaşında? Hangi dizilerde oynadı?
Altan Erkekli kimdir? Kaç yaşında? Hangi dizilerde oynadı? Başarılı oyunculuğuyla tanınan Altan Erkekli, 18 Kasım 1955'de İstanbul'da doğdu. Türk tiyatro, sinema ve televizyon oyuncusu olan Altan Erkekli, hangi dizilerde oynadı? İşte Altan Erkekli hakkında merak edilen bilgiler...
5.04.2019 Gündem
Özge Özberk: 'Bu filmde ters köşe yaptım'
Özge Özberk: 'Bu filmde ters köşe yaptım' ‘Bizi Hatırla’ filminde Ece karakterini canlandıran Özge Özberk, “İlk kez seyirci beni bambaşka bir rolde izliyor. Ters köşe ve hiç beklenmedik bir hikayenin parçası olarak...” dedi
6.12.2018 Cadde
Sumru Yavrucuk kimdir?
Sumru Yavrucuk kimdir? Sumru Yavrucuk kimdir? Birçok dizi, film ve tiyatro oyununda yer alan Sumru Yavrucuk son olarak ekrana No:309 dizisi ile gelmişti. Peki Sumru Yavrucuk kimdir?
6.12.2018 Gündem
Milliyet Sanat, Şen’in  ‘Zengin Mutfağı’nda
Milliyet Sanat, Şen’in ‘Zengin Mutfağı’nda Milliyet Sanat dergisi, yılın son sayısında kapağına Şener Şen’i taşıyor. Şen, İstanbul Şehir Tiyatroları’nda 40, sinema perdesinde 30 yıl önce oynadığı ‘Zengin Mutfağını’ anlatıyor. Bunun yanı sıra sinemadan müziğe, plastik sanatlardan edebiyata Milliyet Sanat, kültür sanat dünyasının nabzını tutuyor.
4.12.2018 Gündem
Bizi Hatırla Filmi Nerede Çekildi?
Bizi Hatırla Filmi Nerede Çekildi? Issız Adam, Unutursam Fısılda, Babam ve Oğlum gibi filmlerle milyonlarca insana duygu seli yaşatan yönetmen Çağan Irmak'tan yepyeni bir film geliyor...
3.12.2018 Güncel
21 salonda adı var
21 salonda adı var Türkan Şoray’ın ismi, İstMarina AVM’de yer alan Avşar Sineması’nın bir salonuna verildi...
30.11.2018 Cadde
“İnsan kendi doğurduğuyla çatışıyor”
“İnsan kendi doğurduğuyla çatışıyor” Çağan Irmak, yeni filmi “Bizi Hatırla”yı “Bir toprak ve deniz adamıyla bütün bunları unutup kapitalist sistemin kendine koyduğu kurallara göre oynamak zorunda kalan oğlunun hikayesi” diye özetliyor.
25.11.2018 Pazar
Altan Erkekli'den Talat Bulut'a yanıt
Altan Erkekli'den Talat Bulut'a yanıt Yapımcılığını Avşar Film'in üstlendiği, bir Çağan Irmak filmi 'Bizi Hatırla'nın galası, başrol oyuncuları Altan Erkekli, Tolga Tekin, Özge Özberk ve Binnur Kaya’nın katılımıyla önceki akşam Vadistanbul'da gerçekleşti. Usta oyuncu Altan Erkekli, son günlerde meslektaşı Talat Bulut ile arasında yaşanan polemikle ilgili konuştu.
24.11.2018 Cadde
‘Bizi Hatırla’ vizyonda
‘Bizi Hatırla’ vizyonda Altan Erkekli, Tolga Tekin, Özge Özberk ve Binnur Kaya’nın başrolünü paylaştığı ‘Bizi Hatırla’ filminin galası, Vadistanbul’da gerçekleşti...
24.11.2018 Cadde
Bu hafta vizyona giren 7 film (23 Kasım 2018)
Bu hafta vizyona giren 7 film (23 Kasım 2018) Türkiye'de bu hafta 3 yerli, 4 yabancı film vizyona girdi. Vizyona giren filmlerden biri, Çağan Irmak'ın yazıp yönettiği 'Bizi Hatırla'.
23.11.2018 Sanat
'Bizi Hatırla' sinemaseverlerle buluşuyor
'Bizi Hatırla' sinemaseverlerle buluşuyor Çağan Irmak’ın yönettiği, 'Bizi Hatırla' filmi, Toplum Gönüllüleri Vakfı (TOG) yararına , İstinye Park’ta Avşar Film’in desteğiyle düzenlenen özel bir gösterimle vakfın bağışçılarıyla buluştu.
20.11.2018 Cadde
‘Bizi Hatırla’ geliyor
‘Bizi Hatırla’ geliyor Türk sinemasının başarılı yönetmeni Çağan Irmak’ın merakla beklenen yeni filmi ‘Bizi Hatırla’, 23 Kasım’da seyirciyle buluşacak.
15.11.2018 Cadde
Çağan Irmak’ı kendi filmini izlemeye çağırdılar
Çağan Irmak’ı kendi filmini izlemeye çağırdılar Yönetmen Çağan Irmak, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla pek çok takipçisini heyecanlandırdı.
9.11.2018 Cadde
'Bizi Hatırla' filminden müzikseverlere sürpriz
'Bizi Hatırla' filminden müzikseverlere sürpriz Türk sinemasının başarılı yönetmeni Çağan Irmak’ın merakla beklenen yeni filmi 'Bizi Hatırla'nın müzikleri, Çiğdem Erken imzası taşıyor.
6.11.2018 Cadde
2018 Kasım ayında hangi filmler vizyona giriyor?
2018 Kasım ayında hangi filmler vizyona giriyor? 2018 Kasım ayında vizyona girecek olan filmleri sizin için listeledik. Sonbaharın son ayını, vizyona girecek 42 film ile kapatıyoruz. Peki, 2018 Kasım ayında hangi filmler vizyona giriyor?
30.10.2018 Kültür Sanat
‘Bizi Hatırla’ afişi yayınlandı
‘Bizi Hatırla’ afişi yayınlandı Araya giren uzaklığın etkisiyle bir baba oğulun zamanla birbirine yabancılaşmasını konu alan, yönetmen Çağan Irmak’ın yeni filmi ‘Bizi Hatırla’, 23 Kasım’da vizyona giriyor.
20.10.2018 Cadde
Çağan Irmak'tan 'Bizi Hatırla'
Çağan Irmak'tan 'Bizi Hatırla' Yönetmen Çağan Irmak’ın yeni sinema filmi 'Bizi Hatırla', 23 Kasım’da vizyona giriyor.
12.10.2018 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Bizi Hatırla ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.