Black Widow

Black Widow

Son dakika Black Widow haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Black Widow gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Black Widow haber sayfamızda...

Black Widow

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 64 black widow haberi bulunmuştur.
Takma İsimler 2024: İnstagram için Etkileyici, Tatlı, Güzel Takma Lakaplar
Takma İsimler 2024: İnstagram için Etkileyici, Tatlı, Güzel Takma Lakaplar Özellikle sanal dünyada ve sosyal ortamda sıkılıkla duyduğumuz terimlerden birisi de takma isimlerdir. Genellikle takın arkadaşlar ve kişinin kendi karakteri, görünüşü, kariyeri gibi özelliklerine uygun takma lakaplar verilir. Şaka amacıyla verilen takma isimler İnstagram, Facebook ve Twitter gibi sosyal medya ağlarında da kullanılmaktadır. Özellikle oyun sektöründe takma isimler tercih edilir. Oyuncular kendilerine uygun etkileyici, havalı ve en güzel ismi vermek isterler. İngilizce veya Türkçe fark etmeksizin lakaplar kişinin insanlarda oluşturduğu etkiye katkı sağlamaktadır. İnstagram için etkileyici, tatlı, güzel takma lakaplar arıyorsanız “Takma İsimler” içeriğimize göz atabilirsiniz.
2.01.2024 Yaşam
Klan İsimleri 2024: En İyi, Türkçe, İngilizce, Şekilli, Yaratıcı, Oyun Klan ve Team İsimleri
Klan İsimleri 2024: En İyi, Türkçe, İngilizce, Şekilli, Yaratıcı, Oyun Klan ve Team İsimleri Tablet, cep telefonları ve bilgisayarlar iş ve özel yaşamın dışında oyun oynamak için de kullanılıyor. Popüler oyunlar arasında yer alan PUBG, Valorant, CS GO tarzı oyunlar için klan isimleri ve oyun nickleri büyük önem taşıyor. Klan isimlerinin bu denli önem arz etmesinin nedenleri arasında oyuncunun klanına olan bağlılığını simgeliyor. Klan isimleri seçerken bu yüzden dikkat edilmesi gerekiyor. Oyun oynarken klanlara şekilli, Türkçe, İngilizce ve kısa isimler verme imkanı bulunuyor. Takım arkadaşlarınızla birlikte seçebileceğiniz bu klan isimleri oyunda akılda kalıcı olmanızı da sağlıyor. En iyi, Türkçe, İngilizce, şekilli, kısa klan ve takım isimleri için “Klan İsimleri 2024” içeriğimize göz atabilirsiniz.
2.01.2024 Oyun
Scarlett Johansson'dan yapay zeka davası!
Scarlett Johansson'dan yapay zeka davası! Hollywood yıldızı Scarlett Johansson, yapay zekâ tarafından oluşturulan 22 saniyelik bir reklamda kendisinden izin alınmadan adının ve yüzünün kullanıldığı gerekçesiyle yasal işlem başlattı.
2.11.2023 Cadde
Hollywood’un savaşçı yıldızı
Hollywood’un savaşçı yıldızı Filmleri milyarlar kazanan oyuncu Scarlett Johansson, hakkını yiyen şirkete meydan okurken ve erkek oyuncudan az ücret almayı reddederken gücünü çocukken edindiği adalet duygusundan alıyor.
21.05.2023 Dünya
Scarlet Johansson: Her zaman arzu nesnesi kadını oynadım, bunun için yetiştirildim!
Scarlet Johansson: Her zaman arzu nesnesi kadını oynadım, bunun için yetiştirildim! 'Lucy', 'Jojo Rabbit' ve 'Ghost in the Shell' gibi yapımlarda yer alan Hollywood yıldızı Scarlett Johansson, katıldığı bir podcast programında ekibinin oyunculuk kariyerinin başında kendisini 'sarışın bomba' rollerini üstlenmesi için yetiştirdiğini fark ettiğini itiraf etti. Konuyla ilgili "Her zaman arzu nesnesini oynuyordum" diyen Johansson, Marvel Evreni'ndeki 'Black Widow' rolüyle ilgili de dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
15.12.2022 Cadde
Scarlett Johansson: 'Yaşlı' olduğumu düşündükleri için cinselleştirildim!
Scarlett Johansson: 'Yaşlı' olduğumu düşündükleri için cinselleştirildim! 'Lucy', 'Jojo Rabbit' ve 'Ghost in the Shell' gibi yapımlarda yer alan Hollywood yıldızı Scarlett Johansson, katıldığı bir podcast programında kariyerinin ilk yıllarına dair dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Yönetmen ve senaristlerin aslında olduğundan 'daha yaşlı' olduğunu düşündükleri için istediği rolleri oynayamadığını açıklayan aktris, yine bu sebepten dolayı 'cinselleştirildiğini' söyledi.
12.10.2022 Cadde
Marvel Ne Demek, Türkçesi Nedir? Marvel Kahramanları Nelerdir?
Marvel Ne Demek, Türkçesi Nedir? Marvel Kahramanları Nelerdir? Marvel kelimesi hayret etmek, şaşırmak, büyük mucize veya şaşmak gibi anlamlar üzerinden ele alınır. İngilizce bir sözcük olması ile birlikte özellikle Marvel Studio kapsamında bilinir. Peki, Marvel ne demek, Türkçesi nedir? Marvel kahramanları nelerdir ayrıntıları ile derledik.
7.06.2022 Eğitim
En iyilerin gecesi!
En iyilerin gecesi! Sinema ve televizyon dünyasının en iyileri ödüllendirildi. MTV Sinema ve TV Ödülleri gecesinde şıklık yarışı yaşandı.
7.06.2022 Cadde
2012'den bu yana Avengers oyuncuları ne kadar kazandı?
2012'den bu yana Avengers oyuncuları ne kadar kazandı? Marvel'ı birçoğumuz seviyor. Niye sevmeyelim ki! Marvel Sinematik Evreni'nin meşhur süper kahraman takımı Avengers'ı da seviyoruz. Peki Avengers'ı canlandıran ünlü oyuncular ne kadar kazandı? Zenginin parasının züğürdün çenesini yorduğu bir içeriğe daha gelin hep birlikte Molatik olalım...
25.03.2022 Ünlüler
Gişenin lideri suikastçı evlat
Gişenin lideri suikastçı evlat Marvel karakteri Shang-Chi’yi temel alan süper kahraman filmi “Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings”, 2021’in en yüksek hasılat yapan filmi oldu ve Amerika gişesinde, yılın eski lideri olan bir diğer Marvel filmi “Black Widow”u geride bıraktı.
27.09.2021 Kültür Sanat
Scarlett Johansson’ın avukatı Disney’i kadın düşmanı olmakla suçladı
Scarlett Johansson’ın avukatı Disney’i kadın düşmanı olmakla suçladı Geçtiğimiz hafta ikinci çocuğunu dünyaya getiren Hollywood yıldızı Scarlett Johansson ve Disney cephesinde kriz büyüyor. Johansson'ın avukatları 'Black Widow' davasında Disney'i kadın düşmanı olmakla suçlarken; Disney ise dava açan ünlü oyuncuyu üst bir mahkemeye gitmesi için zorlayacak.
24.08.2021 Cadde
Colin Jost, eşi Scarlett Johansson’ın hamilelik haberini doğruladı
Colin Jost, eşi Scarlett Johansson’ın hamilelik haberini doğruladı Hollywood yıldızı Scarlett Johansson'ın geçen ay çıkan ancak doğrulanmayan hamilelik haberini, eşi Colin Jost verdi. Bebek, Black Widow yıldızının ikinci, Colin Jost'un ise ilk çocuğu olacak.
18.08.2021 Cadde
Yıldızla şirketin kavgası büyüdü
Yıldızla şirketin kavgası büyüdü Başrolünde oynadığı “Black Widow” filminde gelir kaybına uğradığı gerekçesiyle yapımcı Disney’e dava açan Scarlett Johansson, şirket tarafından bu kez reklam yapmakla suçlandı
8.08.2021 Dünya
Yeni normalin gözdesi ‘Hızlı ve Öfkeli’
Yeni normalin gözdesi ‘Hızlı ve Öfkeli’ Medya takip kurumu Ajans Press’in, Box Office Türkiye verilerinden elde ettiği bilgilere göre, normalleşme sonrası sinema istatistikleri belli oldu.
6.08.2021 Kültür Sanat
‘Black Widow’ vizyona giriyor
‘Black Widow’ vizyona giriyor Türkiye’deki sinema salonlarında bu hafta beş film vizyona girecek. Scarlett Johansson’un başrolünde oynadığı filmi “Black Widow” bu filmler arasında öne çıkıyor. Johansson’un Natasha Romanoff rolüne geri döndüğü yapım, mazisinden çıkıp gelen ailesiyle büyük bir tehdide karşı iş birliği yapmak durumunda kalan Black Widow’un hikâyesini anlatıyor. Filmin yönetmenliğini Cate Shortland üstleniyor.
9.07.2021 Kültür Sanat
Bebek geliyor!
Bebek geliyor! Scarlett Johannson ve eşi Colin Jost’tan bebek müjdesi geldi.
8.07.2021 Cadde
Salonlara dönüş zamanı
Salonlara dönüş zamanı Pandemi yasaklarının ardından sinema salonları yeniden açılıyor. Yarından itibaren izleyicileri ağırlayacak sinema salonu zinciri Cinemaximum’dan Nurdan Ulu Horozoğlu’na göre izleyici salonları çok özledi
1.07.2021 Kültür Sanat
‘Kara Dul karakteri fazla cinselleştirildi’
‘Kara Dul karakteri fazla cinselleştirildi’ ABD’li ödüllü oyuncu Scarlett Johansson, 2010 yapımı “Iron Man 2” filminde “Black Widow” (Kara Dul) adlı süper casus karakterini canlandırmıştı.
18.06.2021 Dünya
Scarlett Johansson zatürre oldu
Scarlett Johansson zatürre oldu ABD’li oyuncu Scarlett Johansson’ın (36) çizgi roman yayıncısı Marvel Comics’in süper kahraman filmlerindeki ‘Natasha Romanoff’ karakterinin ilk solo filmi ‘Black Widow’un çekimlerinde zatürre olduğu öğrenildi.
2.04.2021 Cadde
Disney’den  ‘Black Widow’  için yeni karar
Disney’den ‘Black Widow’ için yeni karar Disney, dün düzenlediği basın toplantısında “Black Widow” ve “Cruella”nın hem sinemalarda hem de Disney+ platformu üzerinden sinemaseverlerle buluşacağını duyurdu.
26.03.2021 Kültür Sanat
Kadın yönetmenler bu yıl da sinemaya damga vuracak
Kadın yönetmenler bu yıl da sinemaya damga vuracak 2020 kadın yönetmenlerin başarılarıyla öne çıktığı bir yıl oldu. Bu yıl da kadın yönetmenlerin imzalarını taşıyan iddialı filmler izleyiciyle buluşacak
18.01.2021 Kültür Sanat
2020’de Hollywood’a kadın yönetmenler damga vurdu
2020’de Hollywood’a kadın yönetmenler damga vurdu San Diego Üniversitesi’nin araştırmasına göre, 2020’de Hollywood’da en çok kazanan 100 filmin yüzde 16’sına kadın yönetmenlerin yapımları damga vurdu. Araştırma raporunda, 2019 ve 2020 yıllarında dikkat çeken projelerin yönetmen koltuklarında kadın yönetmenlerin bulunduğu bilgisi yer aldı
10.01.2021 Kültür Sanat
Kaptan Amerika: Kahramanların Savaşı filmi konusu ve oyuncu kadrosu! Kaptan Amerika: Kahramanların Savaşı hangi yılda çekildi?
Kaptan Amerika: Kahramanların Savaşı filmi konusu ve oyuncu kadrosu! Kaptan Amerika: Kahramanların Savaşı hangi yılda çekildi? Kaptan Amerika: Kahramanların Savaşı filmi bu akşam TV ekranında izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor. Kanal D ekranında izleyici ile buluşacak olan Kaptan Amerika: Kahramanların Savaşı filmi Marvel tarafından çekilen filmler arasında yer alıyor. Yönetmen koltuğunda Anthony Russo ve Joe Russo'nun yer aldığı filmde Steve Rogers'ı insanlığı koruma yolunda görevlerine devam eden Yenilmezler'in yenilenmiş ekibinin lideri olarak filmde karşımıza çıkmaktadır. İşte Kaptan Amerika: Kahramanların Savaşı filmi konusu ve oyuncu kadrosu...
12.11.2020 Cadde
Salonda hasretle beklenen filmler
Salonda hasretle beklenen filmler Amerika’daki stüdyolar, devam eden koronavirüs salgınından dolayı hazır olan ve yapım aşamasında olan birçok yüksek bütçeli filmini gelecek yıllara erteliyor.
13.10.2020 Kültür Sanat
'Jurassic World Dominion' neden 2022'ye ertelendi?
'Jurassic World Dominion' neden 2022'ye ertelendi? Tenet'in gişede hayal kırıklığı yaratmasının ardından yeni filmlerin erteleme kararları gelmeye devam ediyor. Peki 'Jurassic World Dominion' neden 2022'ye ertelendi? Gelin Molatik olalım...
9.10.2020 Sanat

Benzer Haber Etiketleri

Black Widow ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.