Bnp

Bnp

Son dakika bnp haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan bnp gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan bnp haber sayfamızda...

Bnp

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.191 bnp haberi bulunmuştur.
BNP Paribas, Fosun'un Ageas'taki payını alacak
BNP Paribas, Fosun'un Ageas'taki payını alacak BNP Paribas SA, Fosun International'ın Belçikalı sigorta şirketi Ageas'taki %9 hissesini yaklaşık 730 milyon euro karşılığında satın almak için anlaştı.
15.04.2024 Uzmanpara
Fransa tahvil ihracı için bankalara yetki verdi
Fransa tahvil ihracı için bankalara yetki verdi Fransa Haziran 2049 vadeli tahvil ihracı için bankalara yetki verdi.
15.01.2024 Uzmanpara
TEB tahvil ihracına rekor talep
TEB tahvil ihracına rekor talep Türk Ekonomi Bankası (TEB), uluslararası piyasalarda 400 milyon dolar tutarında tahvil ihracı gerçekleştirdi. 150’nin üzerinde uluslararası yatırımcının yüksek ilgi gösterdiği yurt dışı tahvil ihracına 2,9 milyar dolar, ihraç tutarının 7 katının üzerinde rekor talep geldi. TEB’in uluslararası sermaye piyasalarında gerçekleştirdiği ilk işlem olma özelliğini taşıyan bu ihraç işleminde, Ocak 2020’den bu yana yapılan konvansiyonel Türk ihraçları arasında en yüksek talep olarak kayıtlara geçti.
13.01.2024 Ekonomi
500 milyon dolarlık tahvil ihraç etti
500 milyon dolarlık tahvil ihraç etti Ziraat Bankası, uluslararası piyasalarda 500 milyon dolar tutarında, beş yıl vadeli ve yüzde 8.125 faiz oranıyla sürdürülebilir tahvil ihracı gerçekleştirdi.
12.01.2024 Ekonomi
Çin hisse senetleri 5 yılın dibine yaklaştı
Çin hisse senetleri 5 yılın dibine yaklaştı Çin hisse senetleri 5 yılın en düşük seviyesine yakın seyrediyor.
10.01.2024 Uzmanpara
Bangladeş’te genel seçim öncesi yolcu treni kundaklandı: 4 ölü
Bangladeş’te genel seçim öncesi yolcu treni kundaklandı: 4 ölü Bangladeş’te yarın gerçekleştirilecek genel seçimler öncesi trene gerçekleştirilen kundaklama sonucu 4 kişi hayatını kaybetti.
6.01.2024 Dünya
Bangladeş'te tren vagonları ateşe verildi
Bangladeş'te tren vagonları ateşe verildi  Bangladeş’te kimliği belirsiz şahıslar tarafından bir trenin vagonlarının ateşe verilmesi sonucu çıkan yangında biri çocuk 4 kişi hayatını kaybetti.
19.12.2023 Dünya
Yuan, dolar karşısında 4 ayın zirvesinde
Yuan, dolar karşısında 4 ayın zirvesinde Çin yuanı, Çin Merkez Bankası'nın belirlediği çok daha güçlü bir orta nokta fiksingi ve daha istikrarlı Çin-ABD ilişkilerinin etkisiyle bu sabah ABD doları karşısında yaklaşık dört ayın en yüksek seviyesine ulaştı.
21.11.2023 Uzmanpara
BNP Paribas'ın net karı düştü
BNP Paribas'ın net karı düştü BNP Paribas üçüncü çeyrekte sabit getirili işlemlerden daha düşük gelir elde ettiğini açıkladı.
26.10.2023 Uzmanpara
Deutsche Bank'tan euro/dolar tahmini
Deutsche Bank'tan euro/dolar tahmini Deutsche Bank, euroya ilişkin görüşünün nötr olduğu ve bu nedenle euro/dolar paritesi için 2023 sonu tahminini 1,15'ten 1,07'ye düşürdüklerini bildirdi.
23.10.2023 Uzmanpara
4 trilyon euro’luk fonlara çağrı yaptı
4 trilyon euro’luk fonlara çağrı yaptı Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Fransa temasları kapsamında Fransa Ekonomi ve Maliye Bakanı Bruno Le Maire ile bir araya geldi.
21.10.2023 Ekonomi
Şimşek'ten Fransa ziyareti ile ilgili açıklama
Şimşek'ten Fransa ziyareti ile ilgili açıklama Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Fransa Ekonomi ve Maliye Bakanı Bruno Le Maire ile bir araya geldi.
20.10.2023 Uzmanpara
Bakan Şimşek'ten Fransa ziyaretine ilişkin açıklama
Bakan Şimşek'ten Fransa ziyaretine ilişkin açıklama Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek sosyal medya hesabından Fransa ziyaretine ilişkin açıklamalarda bulundu.
20.10.2023 Ekonomi
Türkı̇ye'nı̇n 50 en etkin CMO’su
Türkı̇ye'nı̇n 50 en etkin CMO’su Pandemiyle birlikte akın eden teknolojik dönüşüm yapay zekanın da baskın rolüyle bambaşka bir boyut kazandı. Dijitalleşme görülmedik bir hızla ilerliyor, tüketici alışkanlıkları süratle değişiyor.
9.10.2023 Milliyet Executive
İşte Türkiye'nin En Etkin 50 CMO'su
İşte Türkiye'nin En Etkin 50 CMO'su Pandemiyle birlikte akın eden teknolojik dönüşüm yapay zekanın da baskın rolüyle bambaşka bir boyut kazandı. Dijitalleşme görülmedik bir hızla ilerliyor, tüketici alışkanlıkları süratle değişiyor. İş dünyasında bu büyük değişime ayak uydurmak için CMO'ların (Chief Marketing Officer - Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı) sorumluluğu artarken önlerinde bir fırsat penceresi de açılmış durumda...
12.10.2023 Milliyet Executive
BNP Paribas'tan S&P 500 öngörüsü
BNP Paribas'tan S&P 500 öngörüsü BNP Paribas, S&P 500 için yıl sonu beklentisini yukarı yönlü revize etti.
8.09.2023 Uzmanpara
Yönetimde yüzde 50’yi yakaladılar
Yönetimde yüzde 50’yi yakaladılar Araştırmalar, yönetim kurulunda kadın liderlerin aktif olarak yer aldığı şirketlerin hemen her alanda daha etkin bir performans sergilediğini ve başarı çıtalarının istikrarlı bir şekilde yükseldiğini gösteriyor.
4.09.2023 Ekonomi
'Fed gelecek hafta son kez faiz artıracak'
'Fed gelecek hafta son kez faiz artıracak' BNP Paribas ekonomistlerine göre ABD Merkez Bankası (Fed) gelecek hafta yapılacak FOMC toplantısında muhtemelen son kez faiz artırımı yapacak.
19.07.2023 Uzmanpara
Bangladeş’te enerji krizi protesto edildi
Bangladeş’te enerji krizi protesto edildi Bangladeş’te yaşanan enerji krizi başkent Dakka’da protesto etti.
13.06.2023 Dünya
Roland Garros'un gizli kahramanları!
Roland Garros'un gizli kahramanları! Tenisseverler Federer-Nadal-Djokovic-Serena dörtlüsünden sonra grand slamleri domine edecek isimlerin çıkıp çıkmayacağını konuşurken, Fransa Açık bizi aydınlattı. Kadınlarda Aryna Sabalenka, erkeklerde de Carlos Alcaraz belki finali göremedi, ama gelişen oyunlarıyla geleceğin yıldızları olacaklarını gösterdiler
11.06.2023 Tenis
Geleceğin yazılımcıları kodlamaya başladı
Geleceğin yazılımcıları kodlamaya başladı Kız öğrencileri geleceğin başarılı kadın yazılımcıları, mühendisleri ve bilim insanları olmaları için destekleyen “Reeder ile Kızlar Kodlar” projesi kapsamında çevrimiçi eğitimlerle mesleki ve teknik Anadolu liselerinde öğrenim gören 2 bin 680 kız öğrenciye ulaşma hedefi gerçekleştirildi. Yüz yüze eğitimlerde ise 278 kız öğrenciye ulaşıldı.
30.05.2023 Ekonomi
BNP Paribas karını ikiye katladı
BNP Paribas karını ikiye katladı Euro Bölgesi'nin en büyük bankası BNP Paribas, Bank of West'in satışı ile birlikte ilk çeyrekte karını ikiye katladı.
3.05.2023 Uzmanpara
Belçika, BNP Paribas'taki payını satacak
Belçika, BNP Paribas'taki payını satacak Belçika, Fransız bankası BNP Paribas'ta sahip olduğu hisselerin bir kısmını satacak.
1.03.2023 Uzmanpara
Türkiye'de 2. kez düzenlendi! İşte BNP Paribas Davis Cup kazananları
Türkiye'de 2. kez düzenlendi! İşte BNP Paribas Davis Cup kazananları BNP Paribas Davis Cup Juniors-Billie Jean King Cup Juniors finallerinde kupalar sahiplerini buldu.
7.11.2022 Tenis
Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu'ndan yoğun pazar programı
Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu'ndan yoğun pazar programı Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu Antalya’daki Ironman Türkiye yarışının startını verdi, ödül töreninde yer aldı. Kasapoğlu ardından Avrupa Yaş Grupları Satranç Şampiyonası’nın açılışına katıldı.
7.11.2022 Diğer

Benzer Haber Etiketleri

Bnp ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.