Festivalde dehşet! Saldırıya geçen boğa önüne geleni bayılttı
Festivalde dehşet! Saldırıya geçen boğa önüne geleni bayılttı Dünyanın en ünlü boğa festivali San Fermin'de seyircilere saldıran bir boğanın görüntüleri dünya basınında ses getirdi. Objektife yansıyan anlarda kızgın boğanın gazabına uğrayan kişiler yer aldı.
5.07.2023 Dünya
8 yaşındaki oğlunu boğa saldırısından kurtardı!
8 yaşındaki oğlunu boğa saldırısından kurtardı! Aksaray’da çiftçi Üçler Demirel (35), boğanın kovaladığı oğlu Ahmet'i (8) koşarak son anda kurtarıp, saldırıyı engelledi. Bu anlar, kameraya anbean yansıdı.
13.12.2022 Haberler
8 yaşındaki oğlunu boğa saldırısından kurtardı!
8 yaşındaki oğlunu boğa saldırısından kurtardı! Aksaray’da çiftçi Üçler Demirel (35), boğanın kovaladığı oğlu Ahmet'i (8) koşarak son anda kurtarıp, saldırıyı engelledi. Bu anlar, kameraya anbean yansıdı.
13.12.2022 Gündem
Boğayı aralarına alarak şampiyonluğu kutlamak isterken şampiyon boğanın hışmına uğradılar
Boğayı aralarına alarak şampiyonluğu kutlamak isterken şampiyon boğanın hışmına uğradılar Artvin’de düzenlenen boğa güreşleri festivalinde kendi kategorisinde birinci olan boğa, horon oynayan vatandaşlar arasına dalınca kısa süreli korku ve paniğe neden oldu.
9.05.2022 Haberler
Boğa yaşlı adama böyle saldırdı
Boğa yaşlı adama böyle saldırdı Hindistan’da kaydedilen görüntülerde, sokaktaki başıboş bir boğanın önünde yürüyen adama saldırdığı görülüyor. Aldığı darbeyle ayakları yerden kesilen adam,başının üzerine düşüyor. Çevredekiler talihsiz adamın yardımına koşarken, kafa travması geçirdiği öğrenilen adam hastaneye kaldırılıyor.
11.09.2019 Haberler
Boğanın art arda boynuzladığı adam öldü
Boğanın art arda boynuzladığı adam öldü Boğanın boynuz darbelerine maruz kalan adam, hayatını kaybetti. İspanya’da düzenlenen boğa güreşlerinde yine korkunç bir olay yaşandı. Öfkeli boğanın sokakta sıkıştırdığı ve art arda boynuz darbeleri vurduğu adam, ağır şekilde yaralandı. Şahıs hastaneye kaldırılırken yolda hayatını kaybetti.
11.09.2019 İlginç Videolar
Saniyeler içinde bu hale geldi!
Saniyeler içinde bu hale geldi! Kızdırdığı boğanına boynuz darbelerine maruz kalan zavallı adam işte böyle hastanelik oldu.
11.09.2019 Nevidyo
Boğayı kızdırmanın bedelini ağır ödedi!
Boğayı kızdırmanın bedelini ağır ödedi! Boğayı kızdıran adam bunun bedelini ağır ödedi. İspanya’da 2 kişi çitlerden yapılan kafesin içine girerek, dışarıda kalan boğayı kızdırmaya çalıştı. Bir süre sonra harekete geçen boğa, çitleri boynuz darbesiyle kırarak kafese girdi. Şahıslardan biri kafesten çıkmayı başarırken diğeri o kadar şanslı değildi. Kızgın boğanın sert darbelerine maruz kalan adamı kurtarmak için çevredekiler adeta seferber oldu. Korku dolu anların yaşandığı olayda insanların panik içinde bağrıştığı görülürken, dehşet anları amatör bir kameraya da anbean yansıdı.
11.09.2019 İlginç Videolar
Boğaya meydan okumanın korkunç sonu
Boğaya meydan okumanın korkunç sonu İspanya’da düzenlenen yerel festivalde, serbest bırakılan boğa dehşet saçtı. Hayvanı tahrik eden insanlardan biri, alkolün de etkisiyle gereğinden fazla cesur davranınca boğanın boynuzlarının hedefi oldu. Saldırıda ağır şekilde yaralanan yaşlı adamın yardımına ise çevredekiler koştu. Yaralı, olay yerindeki ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı.
11.09.2019 İlginç Videolar
Azgın boğa, karı- kocayı komaya soktu
Azgın boğa, karı- kocayı komaya soktu ERZURUM’da kendilerine ait boğanın saldırısına uğrayan 43 yaşındaki Sebahattin Sümbül ile eşi 37 yaşındaki Hanım Sümbül hastanelik oldu...
15.08.2008 Gündem