Çayı da balı da unutun! Boğaz ağrısı için reçete değişti, meğer en etkilisi turşuymuş
Çayı da balı da unutun! Boğaz ağrısı için reçete değişti, meğer en etkilisi turşuymuş Çeşitli rahatsızlıklardan kaynaklı oluşan boğaz ağrısını dindirmek için genellikle çay takviyeleri, ballı karışımlar tüketiriz. Ancak ABD'li Dr. Linda Yancey'e göre turşu, boğaz ağrısını ortadan kaldırıyor. Detaylar haberimizde!
15.03.2024 Genel Sağlık
Boğaz ağrısı nasıl geçer?
Boğaz ağrısı nasıl geçer? Boğaz ağrısı birçok nedene bağlı olarak ortaya çıkabilir. Bu nedenler tespit edilip sorun çözülmediği zaman daha ciddi başka hastalıkların oluşmasına ya da ağrının kronik hale gelmesine neden olabilir. Boğaz ağrısı bazen kulaklara kadar vurabilir. Bu durumda hastalar kulak ağrısı da olduğunu düşünerek panikleyebiliyorlar. Bu nedenle en kısa sürede çözmek gerekir.
30.04.2018 Gündem
Boğaz ağrısına ne iyi gelir?
Boğaz ağrısına ne iyi gelir? Grip sezonu geldi, boğaz ağrısı şikayetleri arttı. Yana yakıla boğaz ağrısının çaresini arıyoruz. İngiliz Kulak Burun Boğaz uzmanı Alasdair Mace, Daily Mail'e boğaz ağrısından kurtulmak için yapılması ve yapılmaması gerekenleri anlattı.
7.12.2017 Genel Sağlık
Boğaz ağrısına iyi gelen 15 doğal reçete
Boğaz ağrısına iyi gelen 15 doğal reçete Havaların serinlemesiyle beraber boğaz ağrısı sorunu kendini göstermeye başladı. Boğaz ağrısına ne iyi gelir boğaz ağrısını evde tedavi etmek için neler yapmak gerekir? Tüm bu soruların cevaplarını boğaz ağrısına iyi gelen 15 doğal reçeteyle çözebileceksiniz.
5.10.2017 Sağlık
Boğaz ağrısına iyi gelen doğal şuruplar
Boğaz ağrısına iyi gelen doğal şuruplar Boğaz ağrısı yaşıyorsanız evinizde bu doğal yöntemleri deneyebilirsiniz.
12.06.2015 Alternatif Tıp
Her boğaz ağrısı aynı değil
Her boğaz ağrısı aynı değil Boğaz ağrısının birçok rahatsızlığın belirtisi olarak ortaya çıkabildiğini söyleyen Kulak Burun Boğaz (KBB) Hastalıkları Uzmanı Op. Dr. Gökhan Güvener, boğaz ağrısı ile ilgili önemli noktaların altını çizdi.
9.02.2015 Genel Sağlık