Boğazını Kesti

Boğazını Kesti

Son dakika boğazını kesti haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan boğazını kesti gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan boğazını kesti haber sayfamızda...

Boğazını Kesti

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 745 boğazını kesti haberi bulunmuştur.
Kocaeli'nde kan donduran olay! Abisinin boğazını kesti
Kocaeli'nde kan donduran olay! Abisinin boğazını kesti Kocaeli'nin İzmit ilçesinde bir şahıs, abisini bıçakla boğazından keserek öldürdü. Zanlı polis ekiplerince olay yerinde gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
27.03.2024 Gündem
Ankara’da dehşet! Karısını öldürdü, oğlunu yaralayıp 5’inci kattan atladı
Ankara’da dehşet! Karısını öldürdü, oğlunu yaralayıp 5’inci kattan atladı Ankara’nın Çankaya ilçesinde Murat Çetinkaya (41), geçimsizlik nedeniyle terk ettiği evine 2 gün önce çocuklarını görmek için dönen eşi Derya Çetinkaya'yı (38) öldürüp, oğlu K.Ç.'yi (18) yaraladı. Cinnet geçiren koca ise yaşamına son verdi.
20.03.2024 Haberler
Ankara’da dehşet! Karısını öldürdü, oğlunu yaralayıp 5’inci kattan atladı
Ankara’da dehşet! Karısını öldürdü, oğlunu yaralayıp 5’inci kattan atladı Ankara’nın Çankaya ilçesinde Murat Çetinkaya (41), geçimsizlik nedeniyle terk ettiği evine 2 gün önce çocuklarını görmek için dönen eşi Derya Çetinkaya'yı (38) öldürüp, oğlu K.Ç.'yi (18) yaraladı. Cinnet geçiren koca ise yaşamına son verdi.
20.03.2024 Gündem
Kadınlar Günü'nde eski eşinin öldürdü! Doktor Feray'ın son anları ortaya çıktı
Kadınlar Günü'nde eski eşinin öldürdü! Doktor Feray'ın son anları ortaya çıktı Adana’da eski eşi Seçkin Ergü (39) tarafından Dünya Kadınlar Günü'nde öldürülen Dr. Feray Balkan'ın (39), hayatını kaybetmeden önceki son görüntüleri, ortaya çıktı. Balkan'ın 2 çocuğu ile apartmana giriş yaptığı, hemen ardından eski eşinin de binaya girdiği, ardından apartmandan çıkan Ergü'nün telefonu ile konuştuğu anlar, yer aldı.
10.03.2024 Gündem
Sarkan kablo motosiklet sürücüsünün boğazını kesti!
Sarkan kablo motosiklet sürücüsünün boğazını kesti! Çanakkale'nin Bayramiç ilçesinde direkten sarkan kablo, motosikletiyle seyir halindeki sürücünün boynuna dolandı. Boğazı kesilen sürücü ölümden döndü.
10.03.2024 Gündem
9 kişinin öldüğü saldırı bir gün önceden planladı! 'Yarın o tarlayı biçeceğiz’
9 kişinin öldüğü saldırı bir gün önceden planladı! 'Yarın o tarlayı biçeceğiz’ Diyarbakır’ın Bismil ilçesinde Taş ve Alyamaç aileleri arasında arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıkan, 9 kişinin öldüğü, 2 kişinin de yaralandığı silahlı kavganın bir gün önceden planlandığı ortaya çıktı. ‘Babamla gel gittik mevzi almaya’ , ‘Yarın o tarlayı biçeceğiz’ gibi detayların yer aldığı kan donduran mesajlar ortaya çıktı.
28.02.2024 Gündem
Yoğun bakıma giremeyince olay çıkardı: O talimatı veren savcı beni arasın
Yoğun bakıma giremeyince olay çıkardı: O talimatı veren savcı beni arasın Başakşehir'de devlet hastanesinde taşkınlık çıkaran avukat Ferhat Firuzmen, polis ekiplerince gözaltına alındı. Avukatın kendisini gözaltına almak isteyen polislere ‘O talimatı veren savcı beni arasın, siz bana dokunamazsınız’ diyerek karşı koyduğu belirtildi. Gözaltına alınan avukat Firuzmen çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
28.02.2024 Gündem
3 yaşındaki kızını öldürdü, kendi boğazını kesti! Anne için 'akıl sağlığı' raporu istendi
3 yaşındaki kızını öldürdü, kendi boğazını kesti! Anne için 'akıl sağlığı' raporu istendi Konya'da kızı Sema Nur'u (3) öldürüp, kendisini yaralayan Sevda Kocabıyık'a (35) çelişkili 2 akıl sağlığı raporu verilince mahkeme heyeti, yeniden rapor talep etti.
28.02.2024 Gündem
Gözlerinin önünde 3 cinayet işlenen çocuğa devlet desteğiyle amcası bakacak
Gözlerinin önünde 3 cinayet işlenen çocuğa devlet desteğiyle amcası bakacak Bursa'da, kendisini büyüten babaannesi, dedesi ve amcası gözlerinin önünde babası Abdulsamet Yayaşit tarafından öldürülen 7 yaşındaki F.D. ile 'Sevgi Evleri'nde devlet korumasında olan ağabeyi M.Y.'ye, amcası sahip çıktı. Amcalarına teslim edilen iki kardeşe, Bursa Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü danışmanlığın yanı sıra, ekonomik, sosyal ve sağlık desteği verilecek.
10.02.2024 Gündem
Dehşet evi: Anne ve babasını tüfekle öldürdü, kardeşinin boğazını kesti
Dehşet evi: Anne ve babasını tüfekle öldürdü, kardeşinin boğazını kesti Bursa'da, babası S.Y.(64) ile tartışan Abdulsamet Y. (29), pompalı tüfekle önce babasını ardından da kavgayı ayırmaya çalışan annesi Z.Y.(69) ve kardeşi M.Y.'yi(25) vurdu. Anne ve babasını olay yerinde öldüren Abdulsamet Y.'nin vahşeti bununla da bitmedi.
8.02.2024 Haberler
Dehşet evi: Anne ve babasını tüfekle öldürdü, kardeşinin boğazını kesti
Dehşet evi: Anne ve babasını tüfekle öldürdü, kardeşinin boğazını kesti Bursa'da, babası S.Y.(64) ile tartışan Abdulsamet Y. (29), pompalı tüfekle önce babasını ardından da kavgayı ayırmaya çalışan annesi Z.Y.(69) ve kardeşi M.Y.'yi(25) vurdu. Anne ve babasını olay yerinde öldüren Abdulsamet Y.'nin vahşeti bununla da bitmedi.
8.02.2024 Gündem
Bursa’da vahşet! Eşinin boğazını keserek öldürdü
Bursa’da vahşet! Eşinin boğazını keserek öldürdü Bursa’nın Yenişehir ilçesinde çiftçilik yapan adam, tartıştığı eşinin boğazını kesti. Genç kadın olay yerinde hayatını kaybetti. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
11.01.2024 Gündem
Eşinin boğazını kesip oğluna saldırdı: Çayı neden geç getirdin!
Eşinin boğazını kesip oğluna saldırdı: Çayı neden geç getirdin! "Çay" kavgası nedeniyle eşini korkunç bir şekilde öldüren adam dünya medyasında ses getirdi. Olayın detayları ise kan dondurdu.
21.12.2023 Dünya
'Ayşenur intihar etti' iddiası! Olaydan 1 gün önce çekilen video kanıt olarak sunuldu
'Ayşenur intihar etti' iddiası! Olaydan 1 gün önce çekilen video kanıt olarak sunuldu 26 yaşındaki Ayşenur Bedel'in ölümüne ilişkin davada yeni gelişme yaşandı. Bedel'e ait bir video, intihar ettiğine dair delil olarak mahkemeye sunuldu.
15.12.2023 Gündem
Ön koltukta oturan patronunun boğazını kesti! Yeni detaylar: 38 milyon liralık çek kayıp
Ön koltukta oturan patronunun boğazını kesti! Yeni detaylar: 38 milyon liralık çek kayıp Bursa'da, patronu Mustafa Ekşi'yi (41) otomobilinde boğazını keserek öldüren Halil Kağan Oğuz (34), tutuklu yargılandığı davanın ilk duruşmasında, cinayet sonrası otomobildeki çek, senet ve ziynet eşyalarını 'ortada kalmasın' diye aldığını savundu.
15.12.2023 Gündem
Başkent’te eski eş vahşeti! Kadının boğazı kesilerek öldürüldü
Başkent’te eski eş vahşeti! Kadının boğazı kesilerek öldürüldü Ankara'nın Çankaya ilçesinde bir kadın eski eşi tarafından boğazı kesilerek öldürüldü. Polis cinayetle ilgili tahkikat başlattı.
10.12.2023 Gündem
Adıyaman'da hareketli dakikalar! Boğazını kesen şahsı polis etkisiz hale getirdi
Adıyaman'da hareketli dakikalar! Boğazını kesen şahsı polis etkisiz hale getirdi Adıyaman’da, elindeki maket bıçağıyla sağa sola saldıran daha sonra polis ekiplerinden kaçarken boğazını kesen şahıs, polis ekiplerince etkisiz hale getirildi. Konuyla ilgili soruşturma sürüyor.
6.12.2023 Gündem
Kadın tekstilciyi vurup, boğazını kesen şüpheli hakkında flaş gelişme
Kadın tekstilciyi vurup, boğazını kesen şüpheli hakkında flaş gelişme Mersin’de tartıştığı tekstilci Hülya Kırmızı'yı (49) tabanca ile vurup, makasla boğazını kesen dikiş makinesi tamircisi Fahri Elmastaş (38), sevk edildiği adliyede tutuklandı. Tedavisi devam eden Kırmızı'nın hayati tehlikesinin devam ettiği belirtildi.
29.11.2023 Gündem
6 ay önce boşandığı eşini vahşice katletti
6 ay önce boşandığı eşini vahşice katletti İstanbul Sultangazi’de Tuncay Sağ, 18 yıl evli kalıp 6 ay önce boşandığı eşi Pınar Bektaş’ı (42) vahşice öldürdü.
14.11.2023 Gündem
'Düğün elbisesini gösterince öldürdüm' dedi! Katile kimse giyecek kıyafet vermedi
'Düğün elbisesini gösterince öldürdüm' dedi! Katile kimse giyecek kıyafet vermedi Sultangazi'de eski eşini önce tabancayla vuran, daha sonra bıçakla boğazını keserek öldüren şüphelinin ifadesi ortaya çıktı. Üzerindeki kanlı elbiselerin incelenmek üzere alınması nedeniyle, Olay yeri İnceleme Şube Müdürlüğü'nün tulumu giydirilerek adliyeye sevk edildi. Şüpheliye hiç bir yakının elbise getirmediği öğrenildi.
13.11.2023 Gündem
Yer: İstanbul! Eski eşini vahşice öldürdü... 7 yaşındaki kız çocuğu dehşet evinde böyle bulundu
Yer: İstanbul! Eski eşini vahşice öldürdü... 7 yaşındaki kız çocuğu dehşet evinde böyle bulundu İstanbul Sultangazi’de 42 yaşındaki Pınar Bektaş, çocuklarını görmek için evine gelen eski eşi Tuncay Sağ tarafından vahşice öldürüldü.
13.11.2023 Gündem
Çocukluk arkadaşını öldürdü: Eşimle göz göze geldi, hiçbir delikanlı bunu kaldıramaz
Çocukluk arkadaşını öldürdü: Eşimle göz göze geldi, hiçbir delikanlı bunu kaldıramaz Konya'da çocukluk arkadaşı Alkan Kalaycı'yı (35), bıçaklayarak öldüren Burhan Yaylacı (35), 'kasten öldürme' suçundan yargılandığı davanın ilk duruşmasında Kalaycı'yı eşiyle ilişkisi olduğu için öldürdüğünü öne sürdü. Yaylacı," Olaydan bir gün önce eşim işe tek başına gitti. Dönüşte de Alkan ile birlikte eve geç geldi. Evin bahçesinde konuşuyorduk. Eşim ve Alkan'ın göz göze geldiğini gördüm. Hiçbir delikanlı bunu kaldıramaz'' dedi.
10.11.2023 Gündem
Boşamak istediğ için 16 kez bıçaklandı! Şikayetçi olmadı
Boşamak istediğ için 16 kez bıçaklandı! Şikayetçi olmadı Denizli'de boşanmak istediği için 16 bıçak darbesiyle yaralanan kadın, kendisine şiddet uygulayan kocasından şikayetçi olmadı. Linç edilmekten son anda kurtarılan ve tedavisinin ardından adliyeye sevk edilen koca, adli makamlarca serbest bırakıldı.
20.10.2023 Gündem
Genç kadını gözü dönmüş kocanın elinden kurtaranlar yaşananları anlattı
Genç kadını gözü dönmüş kocanın elinden kurtaranlar yaşananları anlattı Denizli'de kendisinden boşanmak istediği için bıçakla rehin aldığı eşini, saçından tutarak sürükleyip defalarca bıçaklayan kocanın neden olduğu dehşet anlarının görüntüsü ortaya çıktı. Öte yandan kadının 16 bıçak darbesi aldığı belirlendi. Meydan dayağı yiyen kocanın ise tedavisi sürüyor.
18.10.2023 Gündem
Denizli'de bacanağını öldürdü! Sivas’ta operasyonla yakalandı
Denizli'de bacanağını öldürdü! Sivas’ta operasyonla yakalandı Denizli'de kahvehanede oturan bacanağını 5 el ateş ederek öldürdüğü iddiasıyla aranan cinayet zanlısı, Sivas’ta düzenlenen operasyonla yakalandı.
17.10.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Boğazını Kesti ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.