Bojan Krkic

Bojan Krkic

AFC Ajax forması giyen Sırbistan asıllı İspanyol forvet oyuncusudur. 12.000.000 €'ya AS Roma takımına transfer oldu. 30 Ağustos 2012'de AS Roma'dan İtalyan ekibi Milan'a kiralık olarak gitmiştir. 6 Temmuz 2013 tarihinde 1 yıllığına Ajax kulübüne kiralık olarak transfer oldu. Genç yaşında FC Barcelona A Takımında forma giydi. Geleceğin yıldızlarından biri olarak görülüyor. Henüz 16 yaşındayken FC Barcelona A takımında ilk kez forma giydi. Euro 2008'e Aragones tarafından çağrılmıştır fakat bunu kaldıramayacağını düşünerek affını istemiştir. Zlatan Ibrahimovic'in transfer edildiği zaman bile onu birçok kez yedek bırakabilmiştir. Dünyanın en önemli yeteneklerinden biri olan Bojan Krkic 2010-2012 arası AS Roma'da forma giydi. 2012-2013 sezonunda AC Milan'da oynayan Krkic, sezon sonunda kiralık olarak Ajax'a gönderildi. Bojan Krkic 'in babası Bojan da futbolcuydu. 1980'li yıllarda Kızılyıldız'ın değişmez oyuncusuydu. Baba Bojan şu anda Barcelona'da futbolcu izleme görevini yürütmektedir.

Bojan Krkic

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 101 bojan krkic haberi bulunmuştur.
Juan Mata'dan sürpriz imza! Yeni takımı şaşırttı
Juan Mata'dan sürpriz imza! Yeni takımı şaşırttı Galatasaray'da geçen sezon şampiyonluk yaşayan İspanyol yıldız yeni bir maceraya yelken açtı. Deneyimli orta saha oyuncusunun tercihi herkesi şaşırttı.
3.09.2023 Galatasaray
Juan Mata'nın yeni takımı şaşırttı
Juan Mata'nın yeni takımı şaşırttı Galatasaray'da bir sezon forma giyen İspanyol yıldızın yeni adresi şaşırttı.
31.08.2023 Galatasaray
Fenerbahçe'de Jorge Jesus, Ali Koç'tan 4 transfer istedi! Portekiz basını duyurdu
Fenerbahçe'de Jorge Jesus, Ali Koç'tan 4 transfer istedi! Portekiz basını duyurdu Süper Lig'de şampiyonluk yarışında Galatasaray ile puan farkını eriten Fenerbahçe'de gelecek sezon adına çalışmalar başladı. Sarı-lacivertlilerde teknik direktör Jorge Jesus'un gelecek sezon adına yönetime sunduğu ön listesindeki 4 isim ortaya çıktı.
24.03.2023 Fenerbahçe
Bojan Krkic futbolu bıraktı! Erken yaşta yeşil sahalara veda eden yıldızlar...
Bojan Krkic futbolu bıraktı! Erken yaşta yeşil sahalara veda eden yıldızlar... Barcelona'nın genç yaşta keşfettiği Bojan Krkic, 32 yaşında profesyonel futbol kariyerini noktaladığını açıkladı. Bojan Krkic'in futbolu bırakma kararı, sahalara erken veda eden yıldızları hafızalara getirdi.
24.03.2023 Futbol
Madalyonun diğer yüzü
Madalyonun diğer yüzü Tüm zamanların en iyi kadın cimnastikçisi olarak kabul edilen ABD’li Simon Biles’ın Tokyo 2020 Olimpiyatları’ndan psikolojik nedenlerden dolayı çekilmesi sporun zirvesine tırmanmanın ağır bedellerini hatırlattı
1.08.2021 Pazar
Dortmund - Manchester City: 1-2
Dortmund - Manchester City: 1-2 Şampiyonlar Ligi çeyrek final rövanşında Borussia Dortmund Almanya'da Manchester City'i konuk etti. İlk maçı 2-1 kazanan City, yine aynı skorla Dortmund'u yenerek adını yarı finale yazdırdı. Manchester City yarı finalde Paris Saint Germain ile karşılaşacak.
15.04.2021 Şampiyonlar Ligi
Bojan Krkic uzaklardan avladı! Harika gol...
Bojan Krkic uzaklardan avladı! Harika gol... MLS takımlarından Montreal Impact forması giyen ve dönem dönem Süper Lig ekiplerinin de radarında olan Bojan Krkic, New York Red Bulls'a karşı harika bir gole imza attı.
28.09.2020 Futbol
Katalonya, Venezuela'yı yendi!
Katalonya, Venezuela'yı yendi! İspanya'nın doğusundaki Girona kentinde oynanan dostluk maçında Katalonya, Venezuela'yı 2-1 yendi.
1.07.2020 Dünyadan Futbol
Sivasspor ile anlaşan Bojan Krkic kimdir? Bojan Krkic kaç yaşında?
Sivasspor ile anlaşan Bojan Krkic kimdir? Bojan Krkic kaç yaşında? Sivasspor'un yeni transferi Bojan Krkic kimdir? Bojan Krkic kaç yaşında? Bojan Krkic Sivasspor öncesi kariyeri ve oynadığı takımlar...
1.02.2019 Spor
Sivasspor, Bojan Krkic ile anlaşmaya vardı!
Sivasspor, Bojan Krkic ile anlaşmaya vardı! Sivasspor, bonservisi Stoke City’de olan Bojan Krkic ile anlaşmaya vardı. Krkic’i bugün İstanbul’a getirecek olan Sivasspor, İspanyol futbolcu ile 1.5 yıllık sözleşme imzalayacak.
Skorer TV Spor Bülteni - 8 Temmuz 2018
Skorer TV Spor Bülteni - 8 Temmuz 2018 Gelecek sezon güçlü bir kadro kurmak için kolları sıvayan Fenerbahçe'yle ilgili Katalan medyasından bomba bir transfer iddiası ortaya atıldı. Buna göre Sarı Lacivertliler, Barcelona'nın eski yıldızı Bojan Krkic ile yakından ilgileniyor. Portekiz basını, Vincent Aboubakar haberlerine devam ediyor. Galatasaray'ın Kamerunlu oyuncuyu kiralama konusunda ısrarlı olduğu iddia edilirken, Porto'nun da golcü forveti bonservisiyle satmaya niyetli olduğu vurgulandı. Sağ bek transferinde Lyon’da oynayan Rafael ile prensip anlaşmasına varan Beşiktaş Yönetimi, Dorukhan Toköz’ün performansına göre hareket edecek. Jack Wilshere’in West Ham’la anlaşmasının ardından Fenerbahçe'de B planı devreye girdi.Gündeme gelen isim Trabzonspor'un da geçen sezon transferi için büyük uğraş verdiği Tottenham'lı Moussa Sissoko oldu.
8.07.2018 Haber Bülteni
Dünya yıldızı Akigo’ya doğru
Dünya yıldızı Akigo’ya doğru Yeni sezonda Spor Toto Süper Lig’in yanı sıra tarihinde ilk kez UEFA Avrupa Ligi’nde de mücadele edecek Akhisarspor’a transferde Barcelona’nın eski yıldızı Bojan Krkic önerildi
1.07.2018 Ege
Akhisarspor'a Bojan Krkic önerildi!
Akhisarspor'a Bojan Krkic önerildi! Yeni sezonda Spor Toto Süper Lig'in yanı sıra tarihinde ilk kez UEFA Avrupa Ligi'nde de mücadele edecek Akhisarspor'a transferde Barcelona'nın eski yıldızı Bojan Krkic önerildi.
Stoke City'de Ndiaye tepkisi
Stoke City'de Ndiaye tepkisi Stoke Cityli taraftarlar, Galatasaray'dan transfer edilen Ndiaye'ye 27 numaralı formanın verilmesine tepki gösterdi
Munir El Haddadi, Fas'ta oynamak istiyor!
Munir El Haddadi, Fas'ta oynamak istiyor! Fas Futbol Federasyonu, 2018 Dünya Kupası'na katılacak milli takımında Fas asıllı İspanyol futbolcu Munir El Haddadi'nin forma giyebilmesi için FIFA'ya resmi talepte bulundu.
1.07.2020 İspanya La Liga
AS: 'Bojan Krkic Fenerbahçe'ye...'
AS: 'Bojan Krkic Fenerbahçe'ye...' İspanyol AS gazetesi, Mainz’da aradığını bulamayan Bojan Krkic’in Fenerbahçe’nin gündeminde olduğunu ileri sürdü.
30.06.2020 Fenerbahçe
Fenerbahçe Krkic için kiralık teklifi yaptı!
Fenerbahçe Krkic için kiralık teklifi yaptı! Sarı-Lacivertli yönetim transfer için kolları sıvadı. Stoke City’ye geri dönecek İspanyol forvet Krkic için kiralık teklifi yaptı.
30.06.2020 Fenerbahçe
Mainz 05, Bojan Krkic'i kiraladı
Mainz 05, Bojan Krkic'i kiraladı Alman ekibi Mainz 05, Stoke City'den İspanyol forvet oyuncusu Bojan Krkic'i sezon sonuna kadar kiralık olarak kadrosuna kattı.
23.07.2020 Almanya Bundesliga
Krkic, Sırbistan forması giyemeyecek
Krkic, Sırbistan forması giyemeyecek FIFA, daha önce İspanya ile resmi maça çıktığı gerekçesiyle Bojan Krkic'in Sırbistan Milli Takımı'nda forma giyemeyeceğini açıkladı.
1.07.2020 Dünyadan Futbol
Stoke City, Bojan'ın sözleşmesini yeniledi
Stoke City, Bojan'ın sözleşmesini yeniledi İngiltere Premier Lig ekibi Stoke City, İspanyol forvet oyuncusu Bojan Krkic'in sözleşmesini 2020 yılına kadar uzattı.
Louis Van Gaal çarpıldı
Louis Van Gaal çarpıldı Son dönemde yoğun baskı altında olan Hollandalı menajer Louis Van Gaal, Stoke City karşısında bir darbe daha aldı: 2-0
Krkic geri dönüyor!
Krkic geri dönüyor! İspanyol yıldız Bojan Krkic geçirdiği ağır sakatlığın ardından antrenmanlara başladı.
24.06.2015 Futbol
Krkic yeni sezona bomba gibi geliyor...
Krkic yeni sezona bomba gibi geliyor... Stoke City'nin İspanyol yıldızı Bojan Krkic yeni sezona bomba gibi hazırlanıyor...
5.06.2015 Futbol
Bojan Krkic'ten şok haber!
Bojan Krkic'ten şok haber! İngiltere Premier Lig takımlarından Stoke City'de forma giyen Bojan Krkic'in sezonu kapattığı açıklandı.
Messi transfer olacak iddialarına net cevap verdi
Messi transfer olacak iddialarına net cevap verdi Messi transfer haberleriyle ilgili net konuştu. Arjantinli yıldız Lionel Messi, hakkında çıkan transfer haberleri ve teknik direktör Luis Enrique ile aralarında sorun olduğu iddiasına yanıt verdi.
1.07.2020 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Bojan Krkic ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.