Sahnede korkunç olay! Herkesin önünde ezilerek öldü
Sahnede korkunç olay! Herkesin önünde ezilerek öldü Ünlü Bolşoy Tiyatrosu'nda bir sanatçı, sahnedeki performansı sırasında izleyenlerin gözleri önünde ezilerek öldü.
11.10.2021 Dünya
Son dakika... Hepsi orada! Genç Rus sosyetesi bir araya geldi
Son dakika... Hepsi orada! Genç Rus sosyetesi bir araya geldi Gelen son dakika haberine göre, gençlerden oluşan Rus sosyetesinin bir araya geldiği yardım balosu göz kamaştırdı. İlki 2003 yılında düzenlenen baloya çok yoğun ilgi gösterildi.
31.05.2021 Dünya
Moskova'da görülmesi gereken yerler
Moskova'da görülmesi gereken yerler Birçok kişinin merak ettiği ama çok az kişinin tam manasıyla bilgi sahibi olduğu bir şehir Moskova. Onlardan birisi de Türk gezgin Efe Tanay. Yıllardır Moskova'da yaşayan Efe, Milliyet Tatil için Moskova'da gezilmesi gereken yerleri kaleme aldı.
25.12.2018 Tatil
Moskova'ya neden kışın gitmeliyiz?
Moskova'ya neden kışın gitmeliyiz? Kışın hangi şehirlere gitmeyi tercih edersiniz? Kış seven biri değilseniz genellikle ılık ve sıcak şehirleri tercih edersiniz. Ancak kış sever bir insanın bile, kışın gitmek için iki kere düşüneceği bir kent var; Moskova.
10.12.2018 Tatil
Dünyanın en ünlü opera salonları
Dünyanın en ünlü opera salonları Konser etkinliklerinin düzenlendiği salonlar en az etkinlik kadar önem taşıyor. Gösteriyi tamamlayan unsurlardan biri olan konser salonlar, bulundukları kentin de simgesi haline geliyor. İşte dünyanın en ünlü konser salonları
6.11.2017 Tatil
Ünlü sanatçıya "asitli saldırı" cezası
Ünlü sanatçıya "asitli saldırı" cezası Bolşoy Tiyatrosu’nun ünlü baletlerinden Pavel Dimitriçenko, aynı tiyatronun sanat yönetmeni Sergey Filin’e yapılan asitli saldırıyı planlamaktan suçlu bulunarak 6 yıl hapse mahkum edildi.
3.12.2013 Cadde
Bolşoy’da bu kez fuhuş skandalı!
Bolşoy’da bu kez fuhuş skandalı! Bolşoy’da sular durulmuyor... Sanat yönetmenine kezzaplı saldırının ardından bu kez de balerinlerin fuhşa zorlandığı iddia ediliyor
11.09.2019 Haberler
Yönetmene asitli saldırı
Yönetmene asitli saldırı Rusya bu saldırıyla çalkalanıyor. Moskova’daki entrikalarıyla da ünlü Bolşoy Balesi’nin sanat yönetmenine maskeli bir adam asit fırlattı. Talihsiz sanatçının yüzünde ciddi yanıklar oluştu
11.09.2019 Haberler

Benzer Haber Etiketleri