Bomba Alarmı

Bomba Alarmı

Son dakika bomba alarmı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan bomba alarmı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan bomba alarmı haber sayfamızda...

Bomba Alarmı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 410 bomba alarmı haberi bulunmuştur.
Trabzon'da sıcak dakikalar! Ters dönmüş haldeki teknede bomba alarmı
Trabzon'da sıcak dakikalar! Ters dönmüş haldeki teknede bomba alarmı Trabzon’un Akçaabat ilçesi açıklarında bulunan ters dönmüş bir tekneden şüphelenen Sahil Güvenlik ekipleri bölgede inceleme başlattı. SAS komandolarının gerçekleştirdiği dalış sonrası şüpheli olarak görülen ve bomba olabileceği ihtimali üzerinde durulan cisim Trabzon açıklarında fünye ile patlatıldı.
21.02.2024 Gündem
Bomba ihbarlarının ardından Fransız havalimanları yeniden tahliye edildi
Bomba ihbarlarının ardından Fransız havalimanları yeniden tahliye edildi Fransa, geçtiğimiz cuma günü bir okulda meydana gelen ölümcül bıçaklı saldırının ardından en üst alarm düzeyine geçti
20.10.2023 Dünya
250 kiloluk bomba alarmı: 14 bin kişi tahliye edildi!
250 kiloluk bomba alarmı: 14 bin kişi tahliye edildi! Polonya'da İkinci Dünya Savaşı'ndan kalma 250 kilogramlık bomba bulundu. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda ekip sevk edilirken 14 bin kişi bölgeden uzaklaştırıldı.
11.08.2023 Dünya
Son dakika: Paris'te bomba alarmı! Tren istasyonu boşaltıldı
Son dakika: Paris'te bomba alarmı! Tren istasyonu boşaltıldı Son dakika haberine göre, Paris'teki Gare du Nord Tren İstasyonu, bomba ihbarı üzerine boşaltıldı.
27.10.2021 Dünya
Son dakika... ABD Kongresi'nde bomba alarmı!
Son dakika... ABD Kongresi'nde bomba alarmı! ABD Kongre binası yakınına park ettiği kamyonetinin içinde elinde bomba olduğunu öne süren ve polisi alarma geçiren şüpheli, 5 saatlik müzakere sonucunda teslim oldu.
19.08.2021 Dünya
Son dakika: Polonya Yüksek Mahkemesi'nde bomba alarmı!
Son dakika: Polonya Yüksek Mahkemesi'nde bomba alarmı! Son dakika haberine göre, Polonya Yüksek Mahkemesi, bomba tehdidi nedeniyle tahliye edildi.
11.05.2021 Dünya
Diyarbakır'da 3 farklı noktada 'bomba' alarmı polisi harekete geçirdi
Diyarbakır'da 3 farklı noktada 'bomba' alarmı polisi harekete geçirdi Diyarbakır'da, kimliği belirsiz kişilerce biri markete atılmak istenirken caddeye düşen ses bombası, 2'si de yol ortasına bırakılmış şüpheli paket olmak üzere kentin 3 farklı noktasında yaşanan olaylar, polisi harekete geçirdi. Bomba süsü verilen paketler kontrollü şekilde patlatılırken, polis şüphelilerin yakalanması için operasyon başlattı.
1.10.2020 Gündem
Son dakika: İstanbul'da bomba alarmı! İşte o görüntü...
Son dakika: İstanbul'da bomba alarmı! İşte o görüntü... Son dakika haberine göre Bakırköy'de Marmaray raylarına oturarak sırt çantasında bomba olduğunu söyleyen bir kişi hareketliliğe neden oldu.
25.04.2020 Gündem
Son dakika: İstanbul'da bomba alarmı
Son dakika: İstanbul'da bomba alarmı Bakırköy'de Marmaray raylarına oturarak sırt çantasında bomba olduğunu söyleyen bir kişi hareketliliğe neden oldu.
25.04.2020 Gündem
ABD'de şimdi de bomba alarmı! Tahliye edildi
ABD'de şimdi de bomba alarmı! Tahliye edildi ABD'nin Florida eyaletindeki Patrick Hava Üssü, bombalı saldırı alarmı nedeniyle tahliye edildi.
6.12.2019 Dünya
Son dakika... Ülkede bomba alarmı: Bina boşaltıldı!
Son dakika... Ülkede bomba alarmı: Bina boşaltıldı! Polonya'nın Plock kentinde, bir okulun yakınında bulunan 11 katlı bina, bir şüphelinin evinde patlayıcı madde bulunması nedeniyle boşaltıldı.
15.11.2019 Dünya
İstanbul'da bomba alarmı!
İstanbul'da bomba alarmı! İstanbul Taksim’de bir gecekondunun çatısına atılan çantadan el yapımı patlayıcı çıktı.
10.10.2019 Haberler
Son dakika | İstanbul'da bomba alarmı!
Son dakika | İstanbul'da bomba alarmı! İstanbul Taksim’de bir gecekondunun çatısına atılan çantadan el yapımı patlayıcı çıktı.
10.10.2019 Gündem
Son dakika... Manchester Havalimanı'nda bomba alarmı!
Son dakika... Manchester Havalimanı'nda bomba alarmı! İngiltere'de Manchester Havalimanı'nda şüpheli paket ihbarı, polis ekiplerini harekete geçirdi.
23.09.2019 Dünya
Trump destekçisi 'bombacı'ya 20 yıl hapis cezası
Trump destekçisi 'bombacı'ya 20 yıl hapis cezası ABD'de Demokrat Partili siyasetçilere ve Başkan Donald Trump muhaliflerine içinde patlayıcı olan paketler gönderen Cesar Altieri Sayoc, 20 yıl hapis cezasına çarptırıldı.
5.08.2019 Dünya
Brüksel'de bomba alarmı
Brüksel'de bomba alarmı Belçika'nın başkentindeki Kuzey Tren Garı bomba ihbarı nedeniyle tahliye edildi.Belçika'nın başkenti Brüksel'deki Kuzey Tren Garı, bomba ihbarı üzerine boşaltıldı. Federal Polis sözcülüğünden yapılan açıklamada, tren garının bomba ihbarı üzerine tahliye edildiği ve güvenlik güçlerinin garda çalışma yürüttüğü belirtildi. Öte yandan, Belçika Devlet Demiryolları İşletmesi (SNCB), ihbarın ardından Kuzey Garı'nda hiçbir tren seferinin durmadığını bildirdi.
11.09.2019 Haberler
Brüksel'de bomba alarmı
Brüksel'de bomba alarmı Belçika'nın başkentindeki Kuzey Tren Garı bomba ihbarı nedeniyle tahliye edildi.
27.05.2019 Dünya
Son dakika... Madrid'de bomba alarmı!
Son dakika... Madrid'de bomba alarmı! İspanyol polisi, Madrid'de büyükelçiliklerin bulunduğu bir gökdelenin bomba tehdidi üzerine tahliye edildiğini duyurdu.
16.04.2019 Dünya
Son dakika... Madrid'de bomba alarmı!
Son dakika... Madrid'de bomba alarmı! İspanyol polisi, Madrid'de büyükelçiliklerin bulunduğu bir gökdelenin bomba tehdidi üzerine tahliye edildiğini duyurdu.
16.04.2019 Dünya
O ülkede bomba alarmı! Yüzlerce kişi tahliye edildi
O ülkede bomba alarmı! Yüzlerce kişi tahliye edildi Ukrayna'nın başkenti Kiev'de, farklı noktalara yönelik çok  sayıdaki bomba ihbarı üzerine bu yerlerde bulunanlar tahliye edildi.
14.04.2019 Dünya
Son dakika... Brüksel'de bomba alarmı!
Son dakika... Brüksel'de bomba alarmı! Belçika'nın başkentinde polise telefonla gelen ihbarın ardından, Avrupa Birliği merkez binası yakınlarındaki bir bina boşaltıldı.
19.03.2019 Dünya
Son dakika... Brüksel'de bomba alarmı!
Son dakika... Brüksel'de bomba alarmı! Belçika'nın başkentinde polise telefonla gelen ihbarın ardından, Avrupa Birliği merkez binası yakınlarındaki bir bina boşaltıldı.
19.03.2019 Dünya
Son dakika... Almanya'da bomba alarmı! Ülke teyakkuzda
Son dakika... Almanya'da bomba alarmı! Ülke teyakkuzda Almanya’nın Frankfurt kentindeki bir tren istasyonuna yapılan bomba ihbarının asılsız olduğu öğrenildi.
25.01.2019 Dünya
Son dakika... Almanya'da bomba alarmı!
Son dakika... Almanya'da bomba alarmı! Almanya'nın Potsdam, Magdeburg, Erfurt, Wiesbaden ve Kiel kentlerinde bulunan eyalet mahkemeleri bomba ihbarı nedeniyle tahliye edildi.
11.01.2019 Dünya
Almanya alarma geçti! Tam 14 havalimanında...
Almanya alarma geçti! Tam 14 havalimanında... Almanya’nın Stuttgart Havalimanı’nda kimliği belirsiz kişilerin havaalanı akışını gizli olarak video kaydına aldığını tespit eden güvenlik güçleri, Almanya’nın 14 havalimanında güvenlik seviyesini en üst düzeye çıkardı.
20.12.2018 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Bomba Alarmı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.