Bombacı

Bombacı

Son dakika bombacı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan bombacı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan bombacı haber sayfamızda...

Bombacı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 911 bombacı haberi bulunmuştur.
'Bombacı Mülayım' tutuklandı! İki kişi adli kontrol şartıyla serbest
'Bombacı Mülayım' tutuklandı! İki kişi adli kontrol şartıyla serbest Bitlis Emniyet Müdürlüğü'ne ait çeşitli verileri sosyal medya platformu ‘X’ üzerinden ‘BombacıMülayim01’ adıyla açtığı hesaptan paylaşan polis ile ona asılsız bilgi aktardıkları belirlenen 2 polis memuru, işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilmişti. 1 kişi tutuklandı, 2 kişi adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
18.04.2024 Gündem
'Bombacı Mülayim'in kimliği şoke etti! Bitlis'ten Trabzon'a uzanan operasyon
'Bombacı Mülayim'in kimliği şoke etti! Bitlis'ten Trabzon'a uzanan operasyon Bitlis Emniyet Müdürü Ortaç Şekeroğlu'nun, terörle mücadele kapsamında yürüttüğü faaliyetleri, emniyet hizmetlerine tahsis edilen sivil aracı ve polis memuru olan eşinin görev yerinin sosyal medya platformu ‘X’ üzerinden paylaşılması üzerine ekipler çalışma başlattı.
17.04.2024 Gündem
Yunanistan'da gündem Fenerbahçe! 'Çok korkutucu ve çok zengin'
Yunanistan'da gündem Fenerbahçe! 'Çok korkutucu ve çok zengin' Fenerbahçe, UEFA Konferans Ligi çeyrek finalinde Olympiakos ile karşılaşacak. Yunan basını Olympiakos-Fenerbahçe eşleşmesini manşetlere taşırken sarı-lacivertli takım için 'Çok korkutucu' ifadeleri kullanıldı.
16.03.2024 Fenerbahçe
6 numaralı dairenin sırrı! DEAŞ bombacısı ne planlıyordu?
6 numaralı dairenin sırrı! DEAŞ bombacısı ne planlıyordu? İstanbul Sultanbeyli'de yakalanan DEAŞ'ın sözde Irak sorumlusu olan Ahmet Yesiv Abdullah hakkında hazırlanan iddianamede şok detaylar yer aldı.
31.01.2024 Haberler
6 numaralı dairenin sırrı! DEAŞ bombacısı ne planlıyordu?
6 numaralı dairenin sırrı! DEAŞ bombacısı ne planlıyordu? İstanbul Sultanbeyli'de yakalanan DEAŞ'ın sözde Irak sorumlusu olan Ahmet Yesiv Abdullah hakkında hazırlanan iddianamede şok detaylar yer aldı.
31.01.2024 Gündem
'Melek yüzlü suikastçı'dan akılalmaz sözler: Bombayla ölüme gönderildim
'Melek yüzlü suikastçı'dan akılalmaz sözler: Bombayla ölüme gönderildim Rusya'da bombalı bir paketle suikast düzenleyen 26 yaşındaki genç kadının aldığı ceza ve mahkemedeki sözleri dünyada ses getirdi.
22.01.2024 Dünya
Oyun Nickleri 2024: En Havalı, İyi, Güzel, Yaratıcı, Türkçe, Yabancı, Kısa Oyun İsimleri ve Anlamları
Oyun Nickleri 2024: En Havalı, İyi, Güzel, Yaratıcı, Türkçe, Yabancı, Kısa Oyun İsimleri ve Anlamları Bilgisayar ve akıllı telefonlarda oynanan oyunlar ve oyun konsolları son dönemlerde popüler hale geldi. LOL, PUBG, CS GO, Valorant gibi çok oyunculu video oyunları dünya ve Türkiye üzerinde en çok oynanan oyunlar arasında yer alıyor. Ancak oyunları oynarken kendinize öncelikle nick veya isim vermeniz gerek. Mobil, bilgisayar veya konsollardaki oyun nickleri de en az seçilen karakter kadar öneme sahiptir. İyi, yaratıcı, güzel ve havalı nickler ve anlamları oyunda öne çıkmanızı sağlar ve akılda kalıcılığı artırır. En havalı, iyi, güzel, yaratıcı, şekilli, Türkçe ve komik oyuncu isimleri önerileri için “Oyun Nickleri ve Anlamları 2024” içeriğimizden detaylıca bakabilirsiniz.
2.01.2024 Oyun
Takma İsimler 2024: İnstagram için Etkileyici, Tatlı, Güzel Takma Lakaplar
Takma İsimler 2024: İnstagram için Etkileyici, Tatlı, Güzel Takma Lakaplar Özellikle sanal dünyada ve sosyal ortamda sıkılıkla duyduğumuz terimlerden birisi de takma isimlerdir. Genellikle takın arkadaşlar ve kişinin kendi karakteri, görünüşü, kariyeri gibi özelliklerine uygun takma lakaplar verilir. Şaka amacıyla verilen takma isimler İnstagram, Facebook ve Twitter gibi sosyal medya ağlarında da kullanılmaktadır. Özellikle oyun sektöründe takma isimler tercih edilir. Oyuncular kendilerine uygun etkileyici, havalı ve en güzel ismi vermek isterler. İngilizce veya Türkçe fark etmeksizin lakaplar kişinin insanlarda oluşturduğu etkiye katkı sağlamaktadır. İnstagram için etkileyici, tatlı, güzel takma lakaplar arıyorsanız “Takma İsimler” içeriğimize göz atabilirsiniz.
2.01.2024 Yaşam
Spor yüzyılı! İşte Türkiye Cumhuriyeti’nin olimpik tarihi
Spor yüzyılı! İşte Türkiye Cumhuriyeti’nin olimpik tarihi Türkiye Cumhuriyeti’nin spor tarihi, tüm organizasyonların en büyüğü olarak nitelendirilen Olimpiyat Oyunları’nda yazılmaya başlandı. Gururla belirtmekte yarar var: 1924 Paris Olimpiyat Oyunları’na katılma öyküsü, Cumhuriyet’in ilanından 2,5 ay sonra, 16 Ocak 1924’de Reisicumhur Gazi Mustafa Kemal’in başkanlığında toplanan Heyet-i Vekile (Bakanlar Kurulu) kararıyla gerçekleşti.
28.10.2023 Skorer
Kullanıcı Adları – Instagram, Twitter, TikTok için En Güzel, Komik, İngilizce ve Türkçe Nickler
Kullanıcı Adları – Instagram, Twitter, TikTok için En Güzel, Komik, İngilizce ve Türkçe Nickler Kullanıcı adları özellikle Instagram, Facebook, Instagram, Twitter, TikTok gibi sosyal medya platformları, oyun ve forumlarda sıklıkla kullanılır. Kişinin profilini yansıtan bu kullanıcı adları bir bakıma internet kimlidir. Bu yüzden kullanıcı adı belirlerken bazı unsurlara dikkat edilmelidir. İşletmeler için açılan hesaplarda ise kitlenizi belirlemede yardımcı bir unsurdur. En güzel, cool, komik, İngilizce ve Türkçe kullanıcı adı önerileri için “Kullanıcı Adları” içeriğimize göz atabilirsiniz.
26.09.2023 Teknoloji
Ronaldo mu, Messi mi yoksa Helmchen mi? Çoğu futbolsever yanlış tahminde bulunuyor
Ronaldo mu, Messi mi yoksa Helmchen mi? Çoğu futbolsever yanlış tahminde bulunuyor Futbol, dünyanın dört bir yanından büyük bir heyecanla milyonlarca insanın takip ettiği önemli bir spor branşı olarak karşımıza çıkıyor. Bununla birlikte sadece saha içinde değil, saha dışındaki hayatları ile de takip edilen ve bizlere farklı hikayeler sunmakta olan bu spora renk katan rekortmen futbolcular da var. Peki Ronaldo mu, Messi mi yoksa Helmchen mi gol şampiyonu? Çoğu futbol sever yanlış tahminde bulunuyor. Merak edilenleri sizler için derledik.
23.08.2023 Bilgi Rehberi
Fenerbahçe Sportif Direktörü Mario Branco için Jesus iddiası! 'İsmail Kartal ile entegrasyonu nedir?'
Fenerbahçe Sportif Direktörü Mario Branco için Jesus iddiası! 'İsmail Kartal ile entegrasyonu nedir?' Fenerbahçe'de yeni sportif direktör Mario Branco'nun göreve başladığı resmen açıklandı. Milliyet'in usta yazarlarından Attila Gökçe, Branco'nun açıklanması sonrası Jorge Jesus iddiasında bulunurken İsmail Kartal ve Branco arasındaki yetki sınırlarının açıklanması gerektiğini kaleme aldı.
5.07.2023 Fenerbahçe
Çevresindekiler öğrenci sanıyordu 'bombacı' çıktı! 'Polislerin bulunduğu noktayı patlatacaktım'
Çevresindekiler öğrenci sanıyordu 'bombacı' çıktı! 'Polislerin bulunduğu noktayı patlatacaktım' Diyarbakır ve Konya polisi tarafından düzenlenen ortak operasyonla şubat ayında Konya’da yakalanıp tutuklanan PKK/KCK’lı terörist  'Xweza Lilaw' kod adlı Gülda Bebek’in ifadesi ortaya çıktı.
19.04.2023 Gündem
Artvinli duvar ustasının şaşırtan tekniği! 2 dönümlük araziyi 8 dönüme çıkardı
Artvinli duvar ustasının şaşırtan tekniği! 2 dönümlük araziyi 8 dönüme çıkardı Artvin'de yaşayan 77 Yaşındaki Hasan Ayık, 90 derece eğimli 2 dönümlük arazisini taş duvar örerek 8 dönümlük verimli tarım arazisine çevirdi.
14.04.2023 Gündem
Bombacı teröristin evinde ‘şeytanın anası’ bulundu
Bombacı teröristin evinde ‘şeytanın anası’ bulundu İstanbul’da bombalı eylem yapmak ve planlamak suçlarından hakkında aranma kararı bulunan TKP/ML terör örgütü üyesi Ünal Yiğit, çalıştığı pastanede yakalandı.
14.04.2023 Gündem
'Melek yüzlü şeytan' suçunu kabul etti! Sorguda ağladı cevap veremedi
'Melek yüzlü şeytan' suçunu kabul etti! Sorguda ağladı cevap veremedi Rusya'yı sarsan ve Putin'in memleketinde gerçekleştirilen bombalı saldırı sonrası ilk gözaltı geldi. 26 yaşındaki Daria Trapova olayın bir numaralı şüphelisi olarak polis tarafından yakalandı. Dünya basını olayı manşetten görürken Daria hakkında bilinenler gündem oldu.
3.04.2023 Dünya
Çanakkale Savaşı Ebedi Dostluk Sergisi
Çanakkale Savaşı Ebedi Dostluk Sergisi İstanbul Yelken Kulübü, Çanakkale Deniz Savaşları’nın 108’inci yılı nedeniyle bir resim ve bilgi sergisi hazırladı.
19.03.2023 Gündem
Taksim’deki terör saldırısı sanığı Hazni Gölge adliyede
Taksim’deki terör saldırısı sanığı Hazni Gölge adliyede Taksim’de meydana gelen bombalı patlamanın firari şüphelisi Bilal Hassan’ı Bulgaristan’a kaçıran Hazni Gölge’nin (44) ifadesi ortaya çıktı. Gölge'nin ifadesinde, "Ben bombacı olduğunu bilmiyordum. Hüseyin Güneş gözaltına alınınca durumu anladım" dediği öğrenildi.
13.01.2023 Gündem
Kim bu hainler?
Kim bu hainler? İzmir'de yarıda kalan olaylı Göztepe - Altay derbisiyle ilgili Bülent Buda değerlendirmede bulundu. İşte o yazı...
28.11.2022 Futbol
Taksim patlamasına ilişkin 5 tutuklama talebi daha
Taksim patlamasına ilişkin 5 tutuklama talebi daha İstanbul İstiklal Caddesi’nde meydana gelen terör saldırısına ilişkin gözaltına alınan 5 kişi tutuklanmaları talebiyle hakimliğe sevk edildi.
21.11.2022 Haberler
Taksim patlamasına ilişkin 5 tutuklama daha
Taksim patlamasına ilişkin 5 tutuklama daha İstiklal Caddesi'ndeki terör saldırısına ilişkin adliyeye sevk edilen 5 kişi tutuklandı.
21.11.2022 Gündem
‘Patlat’ diyen ‘Hacı’ YPG elebaşı çıktı
‘Patlat’ diyen ‘Hacı’ YPG elebaşı çıktı İstiklal Caddesi’ni kana bulayan Ahlam Albashir’e, “Bombayı patlat” diye talimat veren “Hacı” kod adlı teröristin YPG’nin Suriye’deki sözde yöneticilerinden Hasan Şerif olduğu ortaya çıktı. YPG elebaşı, bombacıyı Suriye’den yönlendirdi.
19.11.2022 Gündem
İki terörist aynı karede! Görüntüler ortaya çıktı
İki terörist aynı karede! Görüntüler ortaya çıktı Beyoğlu'nda gerçekleştirilen terör saldırısını kilit isimlerinden firari PKK/YPG üyesi Bilal Hassan’ın görüntülerine ulaşıldı. Önceki gün Suriye’nin Azez kentinde yakalanan ‘Hüsam’ adlı PKK/YPG üyesi ile aynı karede görüntüleri ortaya çıkan Bilal Hassan’ın ilk görüntüleri ortaya çıktı.
18.11.2022 Gündem
İşte terörist Ahlam'ın sevgilisi Hamedoş!
İşte terörist Ahlam'ın sevgilisi Hamedoş! Taksim'deki bombalı saldırının faili Ahlam Albashır'in ifadesinde, “Beni örgütle sevgili olduğum Ahmet tanıştırdı' dediği 'Hamedoş' kod adlı Hamed El-Ali'nin fotoğrafı ortaya çıktı.
18.11.2022 Gündem
Bakan Çavuşoğlu'ndan İstiklal'de saldırının yaşandığı bölgede terörle mücadele mesajı
Bakan Çavuşoğlu'ndan İstiklal'de saldırının yaşandığı bölgede terörle mücadele mesajı Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, İstiklal Caddesi'nde olayın yaşandığı noktada basın mensuplarına terörle mücadele konusunda önemli mesajlar verdi.
18.11.2022 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Bombacı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.