Bombalı paketi açtı!
Bombalı paketi açtı! Bahçeye bırakılan paketin üzerinde 'Ölümü hatırla' yazıyordu, eşi açmamasını söyledi. Patlamada üniversite rektörünün eli koptu, karısının bir gözünü kaybetme riski var.
14.09.2019 Dünya
Son dakika... ABD'de bombalı paket alarmında flaş gelişme
Son dakika... ABD'de bombalı paket alarmında flaş gelişme ABD'de, gönderilen şüpheli paketlerle ilgili bir kişinin gözaltına alındı. Gözaltına alınan kişinin kimliği belli oldu.
26.10.2018 Dünya
ABD'de bir alış veriş mağazasında bombalı paket patladı
ABD'de bir alış veriş mağazasında bombalı paket patladı ABD'nin Teksas eyaletinin başkenti Austin'de yerel bir alışveriş mağazasında patlayan bombalı paketin bir kişinin yaralanmasına yol açtığı ve bu olayın önceki bombalı paket saldırılarıyla bağlantılı olabileceği bildirildi.
21.03.2018 Dünya
Babasına bomba gönderen Alican Kurdaş'ın annesi her şeyi anlattı
Babasına bomba gönderen Alican Kurdaş'ın annesi her şeyi anlattı Maltepe'de babası Osman Kurdaş ait işyerine bombalı paket göndererek ağır yaralanmasına neden olan Alican Kurdaş hakkında, "Tasarlayarak kasten öldürmeye teşebbüs", "Olası kastla öldürmeye teşebbüs", "Korku, kaygı veya panik yaratabilecek tarzda patlayıcı madde kullanmak", "Tehlikeli maddelerin izinsiz olarak bulundurulması veya el değiştirmesi" suçlarından 61 yıla kadar hapis cezası istemiyle açılan davaya devam edildi.
13.10.2017 Gündem
Oğlundan gelen bombalı paketle yaralanan baba ilk kez görüntülendi
Oğlundan gelen bombalı paketle yaralanan baba ilk kez görüntülendi Maltepe'de babası Osman Kurdaş ait işyerine bombalı paket göndererek babasının ağır yaralanmasına neden olan Alican Kurdaş hakkında, "Tasarlayarak kasten öldürmeye teşebbüs", "Olası kastla öldürmeye teşebbüs", "Korku, kaygı veya panik yaratabilecek tarzda patlayıcı madde kullanmak", "Tehlikeli maddelerin izinsiz olarak bulundurulması veya el değiştirmesi" suçlarından 61 yıla kadar hapis cezası istemiyle açılan davaya devam edildi.
11.09.2019 Haberler
İstanbul'da bombalı saldırılar!
İstanbul'da bombalı saldırılar! Şehrin üç ayrı noktasına bırakılan bombalar büyük paniğe neden oldu. Sabah saatlerinde Maltepe’den gelen bir ihbarı değerlendiren polis ekipleri, Zabıta Karakolu önündeki Atatürk büstüne şüpheli bir paket bırakıldığını gördü. Bomba imha ekiplerinin fünye ile etkisiz hale getirdiği paketten bomba çıktı. Fatih ilçesinde de trafo yakınına bırakılan şüpheli bir paket büyük gürültüyle patladı. El yapımı olduğu anlaşılan bombanın patlamasının ardından olay yerine çok sayıda polis sevk edildi. Öte yandan Sultangazi’de otobüs durağına bırakılan şüpheli bir paket fünye ile patlatıldı. Büyük bir gürültü ile patlayarak alev topuna dönen şüpheli paketten ses bombası çıktı. Olaylar sonrası İstanbul polisi alarma geçerken, herhangi bir can kaybının yaşanmaması tek teselli oldu.
11.09.2019 Haberler

Benzer Haber Etiketleri