Bonservis

Bonservis

Son dakika bonservis haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan bonservis gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan bonservis haber sayfamızda...

Bonservis

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 21.406 bonservis haberi bulunmuştur.
Arda Güler için bomba transfer iddiası! Dünya devinden ters köşe
Arda Güler için bomba transfer iddiası! Dünya devinden ters köşe Real Madrid'in sezon başında Fenerbahçe'den kadrosuna kattığı Arda Güler ile ilgili çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. 19 yaşındaki on numaraya bir diğer dünya devinin teklifte bulunabileceği öğrenildi.
29.03.2024 İspanya La Liga
Nicolo Zaniolo'ya dev talip! Kiralama formülü ile transfer hamlesi
Nicolo Zaniolo'ya dev talip! Kiralama formülü ile transfer hamlesi Aston Villa'dan Galatasaray'a geri dönmesine kesin gözüyle bakılan Nicolo Zaniolo ile ilgili çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Yıldız futbolcuya Serie A temsilcisinin kanca attığı aktarıldı.
29.03.2024 Galatasaray
Nice'te Jean Clair Todibo'nun bonservisi belli oldu!
Nice'te Jean Clair Todibo'nun bonservisi belli oldu! Nice'te gösterdiği performansla dikkat çeken Jean Clair Todibo için Ligue 1 ekibinin talep ettiği bonservis netlik kazandı.
28.03.2024 Fransa Ligue 1
Yusuf Yazıcı bombası! Süper Lig'e dönüyor
Yusuf Yazıcı bombası! Süper Lig'e dönüyor Fransa'nın Lille takımında 5'inci sezonunu geçiren Yusuf Yazıcı için sürpriz iddia ortaya atıldı. Milli futbolcunun Süper Lig deviyle görüşmelere başladığı ileri sürüldü.
28.03.2024 Beşiktaş
Trabzonspor'da dört koldan transfer harekatı! İşte listede yer alan yıldızlar
Trabzonspor'da dört koldan transfer harekatı! İşte listede yer alan yıldızlar Ligde bu sezon şampiyonluk yarışına erken havlu atan bordo-mavili takım kadroda yeniden yapılanmaya gidecek. Transferde hemen her bölgeye oyuncu bakılırken; sol bek, iki stoper, iki orta saha, kanat ve forvet transferleri mutlaka yapılacak.
28.03.2024 Trabzonspor
Fenerbahçe için bomba transfer iddiası! 25 milyon euroluk yıldız, kulüp tarihine geçebilir
Fenerbahçe için bomba transfer iddiası! 25 milyon euroluk yıldız, kulüp tarihine geçebilir İsmail Kartal yönetimindeki Fenerbahçe, yaz transfer dönemi için çalışmalarına şimdiden start verdi. Sarı-lacivertli kulübün bonservis bedeli 25 milyon euro olan yıldız futbolcuyu radarına aldığı ve teklif yapabileceği ileri sürüldü.
28.03.2024 Fenerbahçe
Marsilya, Fenerbahçeli yıldız için kesenin ağzını açtı
Marsilya, Fenerbahçeli yıldız için kesenin ağzını açtı Süper Lig'de zirve takibini sürdüren Fenerbahçe bir yandan Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı'na odaklanırken bir yandan gelecek sezonun transfer çalışmaları sürüyor. Fransız devi, sarı-lacivertli yıldız için kesenin ağzını açtı.
27.03.2024 Fenerbahçe
SON DAKİKA | Galatasaray'ın ardından Fenerbahçe maçının da hakem kayıtları ortaya çıktı: Şimdi izlediğimde el yok gibi
SON DAKİKA | Galatasaray'ın ardından Fenerbahçe maçının da hakem kayıtları ortaya çıktı: Şimdi izlediğimde el yok gibi TFF, görüntüleri sızdırılan Galatasaray-Antalyaspor maçının MHK toplantısıyla alakalı bir açıklama yayınladı ve 1 Mart 2024'te yapılan söz konusu MHK Eğitim Toplantısı'nın tamamını yayınladı. Görüntülerde Fenerbahçe-Kasımpaşa maçı da yer aldı.
26.03.2024 Süper Lig
Galatasaray'dan Kerem Aktürkoğlu kararı! Bonservisi belli oldu
Galatasaray'dan Kerem Aktürkoğlu kararı! Bonservisi belli oldu Galatasaray, takımdaki geleceği merak edilen Milli yıldız Kerem Aktürkoğlu için kararını verdi. Sarı-kırmızılı ekibin yıldız oyuncu için bonservis beklentisi de belli oldu.
26.03.2024 Galatasaray
Fatih Terim, Fenerbahçeli genç yıldızın peşinde! Bizzat takip etti
Fatih Terim, Fenerbahçeli genç yıldızın peşinde! Bizzat takip etti Yunan ekibi Panathinaikos'un Teknik Direktörü Fatih Terim, Fenerbahçe'nin genç yeteneğinin peşine düştü. Tecrübeli teknik adam, genç futbolcunun maçını bizzat takip etti.
26.03.2024 Fenerbahçe
Olay iddia! Bayern Münih'ten Arda Güler için dev bonservis
Olay iddia! Bayern Münih'ten Arda Güler için dev bonservis Real Madrid'de istediği süreleri almakta zorlanan Arda Güler için olay bir iddia gündeme geldi. Alman devi Bayern Münih genç yetenek için dev bir bonservis bedelini gözden çıkardı. İşte detaylar...
26.03.2024 İspanya La Liga
Galatasaray'a Japon yıldız! Okan Buruk transferde ısrarcı
Galatasaray'a Japon yıldız! Okan Buruk transferde ısrarcı Galatasaray'da kurmaylar gelecek sezon adına transfer çalışmalarına başladı. Sarı-kırmızılıların İtalya'da forma giyen Japon yıldızın peşine düştüğü öne sürüldü. Okan Buruk'un bu transferde çok ısrarcı olduğu aktarıldı.
24.03.2024 Galatasaray
Beşiktaş'a Şilili stoper! Menajeriyle temas kuruldu
Beşiktaş'a Şilili stoper! Menajeriyle temas kuruldu Beşiktaş'ta kurmaylar gelecek sezon adına transfer çalışmalarını hızlandırdı. Siyah-beyazlılarda kurmayların Fransa'da forma giyen Şilili stoperin menajeriyle temaslara başladığı öğrenildi.
24.03.2024 Beşiktaş
Rıza Çalımbay kendisine gelen teklifi açıkladı! Azerbaycan iddialarına yanıt
Rıza Çalımbay kendisine gelen teklifi açıkladı! Azerbaycan iddialarına yanıt Beşiktaş'tan ayrılmasının ardından yeni adresi merak edilen Rıza Çalımbay, kendisine gelen teklifleri açıkladı. İşte detaylar...
24.03.2024 Beşiktaş
Galatasaray'da Mauro Icardi'den Fenerbahçe isteği! Hedefini belirledi
Galatasaray'da Mauro Icardi'den Fenerbahçe isteği! Hedefini belirledi Galatasaray'ın yıldız golcüsü Mauro Icardi, gözünü Fenerbahçe'nin rekoruna dikmiş durumda. Arjantin basını yıldız futbolcunun isteğini duyurdu.
24.03.2024 Galatasaray
Ferdi Kadıoğlu için Avrupa'nın iki devi teklif yapacak!
Ferdi Kadıoğlu için Avrupa'nın iki devi teklif yapacak! Fenerbahçe’de Ferdi Kadıoğlu beğeni toplamaya devam ediyor. Milli futbolcu için sezon sonunda birçok resmi teklifin gelmesi bekleniyor.
24.03.2024 Fenerbahçe
Leandro Paredes'ten Galatasaray itirafı: Teklif aldım
Leandro Paredes'ten Galatasaray itirafı: Teklif aldım Roma'nın orta sahası Leandro Paredes, ülkesi Arjantin'in El Salvador'u 3-0 mağlup ettiği maçtan sonra bir radyoya konuştu.
24.03.2024 Galatasaray
Karşıyaka'da Ufuk Sarıca farklı mağlubiyetin ardından özür diledi: Tarifi çok zor
Karşıyaka'da Ufuk Sarıca farklı mağlubiyetin ardından özür diledi: Tarifi çok zor Avrupa'dan üst üste üçüncü yıl erken elendikten sonra bu sezon tek hedefi olarak kalan Basketbol Süper Ligi'nde en yakın rakibi Beşiktaş'a deplasmanda 49 sayı farkla 115-66 yenilen Pınar Karşıyaka büyük hayal kırıklığı yaşarken taraftarını da çok kızdırdı. Bu yenilginin ardından birçok yeşil-kırmızılı taraftar, antrenör Ufuk Sarıca'yı istifaya davet etti.
Fenerbahçe'de Serdar Dursun'un hedefi milli takım
Fenerbahçe'de Serdar Dursun'un hedefi milli takım Devre arasında Fenerbahçe'ye kiralık olarak gelen Serdar Dursun'un yeni hedefi EURO24'te forma giymek.
24.03.2024 Fenerbahçe
Galatasaray'dan Okan Buruk'a yeni sözleşme! Maaşı ortaya çıktı
Galatasaray'dan Okan Buruk'a yeni sözleşme! Maaşı ortaya çıktı Galatasaray sözleşmesi sezon sonuda bitecek olan Okan Buruk için harekete geçti. Başarılı teknik direktör sarı-kırmızılıların yeni sözleşme teklifini kabul ederken alacağı maaş da ortaya çıktı. İşte detaylar...
24.03.2024 Galatasaray
Beşiktaş'tan transferde yılın hamlesi! Milli yıldız için satın alma opsiyonlu kiralama hamlesi
Beşiktaş'tan transferde yılın hamlesi! Milli yıldız için satın alma opsiyonlu kiralama hamlesi Gelecek sezon transfer planlamalarına şimdiden başlayan Beşiktaş'ta sıcak gelişmeler yaşanıyor. Siyah-beyazlı ekip, 3 yıldız futbolcuyu takibe aldığı kaydedildi.
24.03.2024 Beşiktaş
İtalyan devlerinden Zaniolo'ya transfer teklifi! İşte Galatasaray'ın istediği bonservis
İtalyan devlerinden Zaniolo'ya transfer teklifi! İşte Galatasaray'ın istediği bonservis Sezon başında kiralık olarak Aston Villa'ya giden İtalyan yıldız Zaniolo'nun geleceği için sıcak gelişmeler yaşanıyor. İtalyan devleri yıldız futbolcu için tekliflerini sunarken sarı-kırmızılıların istediği bonservis ortaya çıktı.
24.03.2024 Galatasaray
Alman devi Fenerbahçeli yıldız için İstanbul'a geliyor! Çılgın bonservis
Alman devi Fenerbahçeli yıldız için İstanbul'a geliyor! Çılgın bonservis Süper Lig ve UEFA Konferans Ligi'nde şampiyonluk hedefleyen Fenerbahçe'de yeni sezonun kadro planlaması da yapılmaya başlandı. Sarı-lacivertlilerin yıldız oyuncusuna Alman devi talip oldu.
24.03.2024 Fenerbahçe
Galatasaray'a Premier Lig'den 15 milyon euroluk sağ bek! Transfere yeşil ışık yaktı
Galatasaray'a Premier Lig'den 15 milyon euroluk sağ bek! Transfere yeşil ışık yaktı Sacha Boey'in Bayern Münih'e transferi sonrası sağ bek için çözüm arayışlarına başlayan Galatasaray, hedefindeki ismi belirledi. Sarı-kırmızılıların kadroya katmak istediği yıldız oyuncu, bu transfere yeşil ışık yaktı.
24.03.2024 Galatasaray
Beşiktaş'a Brezilyalı forvet! Ön görüşme yapıldı
Beşiktaş'a Brezilyalı forvet! Ön görüşme yapıldı Beşiktaş'ta kurmaylar gelecek sezon için transfer çalışmalarına hız verdiği dönemde sürpriz bir ismi gündemine aldı. Siyah-beyazlıların, Brezilyalı forvetin kulübüyle ön görüşmede bulunduğu kaydedildi.
23.03.2024 Beşiktaş

Benzer Haber Etiketleri

Bonservis ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.