Booker

Booker

Son dakika Booker haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Booker gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Booker haber sayfamızda...

Booker

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 882 booker haberi bulunmuştur.
ABD Milli Takımı'nın Olimpiyat Oyunları kadrosu netleşti! Rüya gibi...
ABD Milli Takımı'nın Olimpiyat Oyunları kadrosu netleşti! Rüya gibi... 2024 Paris Olimpiyat Oyunları öncesi ABD Milli Basketbol Takımı'nın kadrosu açıklandı.
17.04.2024 Basketbol
NBA'de Houston Rockets durdurulamıyor! Üst üste 9. galibiyet
NBA'de Houston Rockets durdurulamıyor! Üst üste 9. galibiyet NBA'de heyecan geçtiğimiz gece oynanan maçlarla devam etti. Milli yıldız Alperen Şengün'ün sakatlığı nedeniyle forma giyemediği maçta Houston Rockets, sahasında Portland Trail Blazers'ı mağlup ederek serisini sürdürdü.
26.03.2024 NBA
Bayern Münih, Zalgiris Kaunas engeline takılmadı!
Bayern Münih, Zalgiris Kaunas engeline takılmadı! EuroLeague'in 29'uncu haftasında Bayern Münih, Zalgiris Kaunas'ı 64-58 mağlup etti.
92 yaşındaki medya patronu altıncı kez nişanlandı! Düğün davetiyeleri çoktan gönderildi
92 yaşındaki medya patronu altıncı kez nişanlandı! Düğün davetiyeleri çoktan gönderildi Milyarder medya patronu Rupert Murdoch'un (92), yeniden nikah masasına oturmaya hazırlandığı ortaya çıktı. Ekibi, ünlü ismin eski eşinin düzenlediği bir etkinlikte tanıştığı emekli moleküler biyolog Elena Zhukova (67) ile yüzük taktıklarını duyurdu.
9.03.2024 Cadde
Anadolu Efes, Bayern Münih'i farklı mağlup etti!
Anadolu Efes, Bayern Münih'i farklı mağlup etti! Turkish Airlines EuroLeague'in 28'inci haftasında Anadolu Efes, Bayern Münih'i 109-86 mağlup etti.
NBA'de Alperen Şengün çılgına döndü! Oyundan ihraç edildi
NBA'de Alperen Şengün çılgına döndü! Oyundan ihraç edildi NBA’de heyecan devam ederken Phoenix Suns ile Houston Rockets karşı karşıya geldi. Mücadelede hakem kararlarına çok sinirlenen Alperen Şengün oyuncan ihraç edildi.
1.03.2024 NBA
NBA’in en iyileri All-Star’da sahne alıyor… Dev maç “Türkiye’nin En Yüksek Oranları” ve canlı yayınlarla Misli’de!
NBA’in en iyileri All-Star’da sahne alıyor… Dev maç “Türkiye’nin En Yüksek Oranları” ve canlı yayınlarla Misli’de! NBA’de bu hafta sonu All-Star heyecanı yaşanıyor. 73.’sü düzenlenen etkinliğe basketbolseverlerin ilgisi yine oldukça yüksek. Bu gece oynanacak NBA All-Star maçı, aynı zamanda Doğu Konferansı ve Batı Konferansı formatının dönüşüne de sahne olacak. Taraftar oylamasıyla seçilen Doğu ve Batı Konferansı’nın yıldızları basketbol şölenine imza atacak.
18.02.2024 NBA
Triple-double canavarı Domantas Sabonis! Kariyerinde 50. kez başardı
Triple-double canavarı Domantas Sabonis! Kariyerinde 50. kez başardı NBA'de Phoenix Suns, evinde mücadele ettiği Sacramento Kings'i 130-125'lik skorla mağlup etti. Karşılaşmada Phoenix'te Kevin Durant 28 sayı, 11 ribaund ile oynarken, Sacramento'da ise Domantas Sabonis 35 sayı, 18 ribaund ve 12 asistle triple-double yaptı.
14.02.2024 NBA
NBA ALL STAR maçı ne zaman 2024? NBA All Star kadrosu (İlk 5 ve yedekler)
NBA ALL STAR maçı ne zaman 2024? NBA All Star kadrosu (İlk 5 ve yedekler) NBA All Star maçı için ilk 5'in yanın sıra yedek oyuncular da belli oldu. 73. NBA All-Star maçı ile LeBron James, 20. kez all-star oluyor. Doğu ve Batı Konferansı takımlarının karşı karşıya geleceği NBA All Star maçında Alperen Şengül'ün de olup olmayacağı merak konusuydu. Peki, NBA All Star'da Alperen Şengül var mı?
3.02.2024 NBA
SON DAKİKA | Alperen Şengün, NBA All Star kadrosunda yer almadı!
SON DAKİKA | Alperen Şengün, NBA All Star kadrosunda yer almadı! NBA All Star'da Batı Konferansı'nın yedekleri açıklandı. Milli basketbolcumuz Alperen Şengün, All Star kadrosunda yer almadı.
2.02.2024 NBA
Fenerbahçe uzatmada Bayern Münih'i yıktı! Wilbekin coştu
Fenerbahçe uzatmada Bayern Münih'i yıktı! Wilbekin coştu Fenerbahçe Beko, Turkish Airlines EuroLeague 2023-24 normal sezonu 21. karşılaşmasında Bayern Münih’i konuk etti. Normal süresi 81-81 eşitlikle geçen nefes kesen maçın uzatma bölümünde sarı-lacivertliler rakibini 98-91 mağlup etmeyi başardı.
Luka Doncic rekor kırdı! Tek başına galibiyeti getirdi
Luka Doncic rekor kırdı! Tek başına galibiyeti getirdi NBA'de Phoenix Suns, Dallas Mavericks'i ağırladı. Luka Doncic inanılmaz bir performans ortaya koyarak takımına galibiyeti getirdi ve NBA'de Michael Jordan'ın ardından bir rekora imza attı.
26.12.2023 NBA
EuroLeague'de Anadolu Efes, Bayern Münih engelini geçemedi
EuroLeague'de Anadolu Efes, Bayern Münih engelini geçemedi Turkish Airlines EuroLeague'in 5’inci haftasında Anadolu Efes Bayern Münih ile karşı karşıya geldi. Alman ekibi sahadan 86-71 galip ayrıldı.
Misli'den Günün Süper Tercihleri
Misli'den Günün Süper Tercihleri Misli’de yer alan günün “Süper Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Süper Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün süper tercihleri…
20.12.2023 Futbol
Kendall Jenner ve Bad Bunny'den üzen haber! Mutlulukları kısa sürdü
Kendall Jenner ve Bad Bunny'den üzen haber! Mutlulukları kısa sürdü Kendall Jenner, modellik kariyerinin yanı sıra özel hayatı ve sosyal medya paylaşımlarıyla da adından sıkça söz erttirmeyi başarıyor. NBA yıldızı Devin Booker ile geçtiğimiz yıl ayrılık kararı alan Jenner, şarkıcı Bad Bunny ile fırtınalı bir aşka yelken açmıştı.Ünlü ismin mutluluğu yine kısa sürdü.
19.12.2023 Cadde
NBA'de Draymond Green'den skandal hareket! Rakibini yumrukladı
NBA'de Draymond Green'den skandal hareket! Rakibini yumrukladı NBA'de heyecan geçtiğimiz gece oynanan maçlarla devam ederken Phoenix Suns ile Golden State Warriors'ın karşılaştığı mücadeleye Draymond Green'in hareketi damgasını vurdu. İşte detaylar...
13.12.2023 NBA
Booker Ödülü mültecilerden ilhamla
Booker Ödülü mültecilerden ilhamla İrlandalı yazar Paul Lynch, hayali bir İrlanda’da geçen beşinci romanı “Prophet Song” ile dünyanın en prestijli edebiyat ödüllerinden 2023 Booker Ödülü’nün sahibi oldu.
28.11.2023 Kültür Sanat
Wembanyama coştu! San Antonio Spurs, Phoenix Suns'ı devirdi
Wembanyama coştu! San Antonio Spurs, Phoenix Suns'ı devirdi  NBA'de heyecan geçtiğimiz gece oynanan maçlarla devam etti. Cedi Osman'ın takımı San Antonio Spurs konuk olduğu Phoenix Suns'ı 132-121 mağlup etti.
3.11.2023 NBA
Fenerbahçe Beko, Bayern Münih'i deplasmanda yıktı
Fenerbahçe Beko, Bayern Münih'i deplasmanda yıktı Turkish Airlines Euroleague'in 5'inci haftasında Fenerbahçe Beko, Bayern Münih deplasmanından 76-67 galip ayrıldı.
NBA'de heyecan başladı! Nikola Jokic'ten triple-double
NBA'de heyecan başladı! Nikola Jokic'ten triple-double NBA Batı Konferansı 2023-2024 sezonu heyecanı başladı. Sezonun ilk maçında son şampiyon Denver Nuggets, konuk ettiği Los Angeles Lakers'ı 119-107’lik skorla mağlup etti.
25.10.2023 NBA
Kevin Durant'ten Paris Olimpiyatları mesajı! 'Yüzde 100 istiyorum'
Kevin Durant'ten Paris Olimpiyatları mesajı! 'Yüzde 100 istiyorum' NBA ekiplerinden Phoenix Suns forması giyen Kevin Durant, 2024 Paris Olimpiyat Oyunları'nda Amerika Birleşik Devletleri'nin kadrosunda yer almak istediğini dile getirdi.
20.10.2023 NBA
Filistinli yazara büyük destek
Filistinli yazara büyük destek Görsel sanatçılar, yazarlar ve yayıncılar Filistinli yazar Adania Shibli ile dayanışma içinde olduklarını açıkladı. Frankfurt Kitap Fuarı’nda  bugün (20 Ekim)  “Küçük Bir Ayrıntı” adlı romanıyla ödül alan Filistinli yazar Adania Shibli için yapılacak  tören İsrail-Hamas arasındaki gerilim gerekçe gösterilerek ertelenmişti.
20.10.2023 Kültür Sanat
Ünlü çift kameralardan kaçmaya devam ediyor! Fotoğrafçıları görünce ceketini kafasına geçirdi
Ünlü çift kameralardan kaçmaya devam ediyor! Fotoğrafçıları görünce ceketini kafasına geçirdi Kardashian/Jenner ailesinin mahremiyetine en çok önem veren üyesi Kendall Jenner, şubat ayından beri aşk yaşadığı rapçi Bad Bunny ile Miami'de görüntülendi. Daha önce birçok kez birlikte objektiflere takılan ikiliden Jenner, kameraları görünce ceketini kafasına geçirdi.
9.10.2023 Cadde
EuroLeague Süper Oranlar ve Canlı Yayınlarla Misli’de!
EuroLeague Süper Oranlar ve Canlı Yayınlarla Misli’de! Turkish Airlines EuroLeague’de 2023-24 sezonu bugün oynanacak karşılaşmalarla başlıyor. Toplam 18 takımın yer aldığı ligde normal sezon yine 34 hafta üzerinden oynanacak. Normal sezonun 12 Nisan 2024’te sona ermesi beklenirken sonrasında yeni format sebebiyle önce Play-in sonrasında da Playoff maçları oynanacak. Euroleague’de A lisanslı takımlar dışında farklı ekipler ligde yer alabiliyorken; bu sezon, geçen sezonki takımların dışında lige yeni bir ekip katılmadı.
Menendez 100 bin dolar kefaletle serbest
Menendez 100 bin dolar kefaletle serbest  ABD’de rüşvet ve yolsuzluk suçlamalarıyla hakim karşısına çıkan senatör Bob Menendez, 100 bin dolar kefaletle serbest bırakıldı. Pasaportuna el koyulan Menendez’e yurt dışına seyahat yasağı getirildi. Senatörün eşi de 250 bin dolar kefaletle serbest kaldı.
28.09.2023 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Booker ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.