Bora

Bora

Son dakika Bora haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Bora gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Bora haber sayfamızda...

Bora

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 7.150 bora haberi bulunmuştur.
İnci Taneleri'ne bomba transfer! Azem'in kızını oynayacak isim belli oldu
İnci Taneleri'ne bomba transfer! Azem'in kızını oynayacak isim belli oldu Perşembe akşamları Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşan reyting rekortmeni dizi İnci Taneleri'nde, Yılmaz Erdoğan'ın canlandırdığı 'Azem' karakterinin kızı Nehir'i kimin canlandıracağı merak konusu olmuştu. O isim belli oldu.
25.04.2024 Cadde
Sera Kutlubey Nehir oldu
Sera Kutlubey Nehir oldu ‘İnci Taneleri’nde haftalardır merakla beklenen Azem’in kızı Nehir’i canlandıracak isim belli oldu. Nehir’e Sera Kutlubey hayat verecek.
25.04.2024 Cadde
Türkiye Kupası Yarı Final maçında Ankaragücü ve Beşiktaş yenişemedi!
Türkiye Kupası Yarı Final maçında Ankaragücü ve Beşiktaş yenişemedi! Ankaragücü, Türkiye Kupası Yarı Final maçında Beşiktaş ile golsüz berabere kaldı.
23.04.2024 Ankaragücü
Akhisarspor, Bölgesel Amatör Lig'e düştü!
Akhisarspor, Bölgesel Amatör Lig'e düştü! Tarihinde Süper Kupa ve Türkiye Kupası şampiyonlukları bulunan Akhisarspor, Bölgesel Amatör Lig'e düştü.
21.04.2024 3.Lig
Erman Öner yazdı: Masalsı parkur tüm dünyayı büyüleyecek!
Erman Öner yazdı: Masalsı parkur tüm dünyayı büyüleyecek! Tüm dünyanın ilgiyle takip ettiği Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu, bugün Antalya’da başlayacak. Organizasyon büyük bir rekabete sahne olmasının yanında ülkemizin güzelliklerini de göstererek Türkiye’nin tanıtımına büyük katkı sunuyor.
21.04.2024 Diğer
Ayhan Bora Kaplan'ın ifadesi ortaya çıktı: Biz ticaret yapıyoruz, para taşıyoruz
Ayhan Bora Kaplan'ın ifadesi ortaya çıktı: Biz ticaret yapıyoruz, para taşıyoruz Ankara'da, suç örgütü lideri Ayhan Bora Kaplan, mahkeme başkanının, yakalandığı aracın neden zırhlı olduğunu sorması üzerine, "Biz ticaret yapıyoruz, para taşıyoruz. Duyuyoruz haberlerde, adamı çevirmişler onu gasbetmişler, öldürmüşler. Benim arabama bomba atsanız dahi işlemez. Suç işlemek amaçlı değil bu araç. Kendimi tamamen savunma amaçlı" dedi.
19.04.2024 Gündem
Ayhan Bora Kaplan suç örgütü sanıklarının ifadesi ortaya çıktı
Ayhan Bora Kaplan suç örgütü sanıklarının ifadesi ortaya çıktı Ankara 32. Ağır Ceza Mahkemesince Sincan Ceza İnfaz Kurumları Kampüsü'ndeki salonda görülen duruşmaya, tutuklu ve tutuksuz sanıklar ve taraf avukatları katıldı. Duruşmanın öğleden sonraki bölümünde savunma yapan sanık Bayram Ali Aydınlar, müşteki Emirhan D.'nin darbedilmesi olayına ilişkin iddialar üzerine yargılandığını, olaya herhangi bir dahli olmadığını iddia etti. Aydınlar, "Emirhan bizde bodyguarddı, arkadaşlarıyla eğlenmeye geldi, taşkınlık yaptı. Patronumu aradım 'Gelen personel içeride taşkınlık yaptı' diye. Uyardığım için azmettirici olarak benden şikayetçi oldu" dedi.
15.04.2024 Gündem
Türk halk müziği sanatçısı Şakir Öner Günhan son yolculuğuna uğurlandı
Türk halk müziği sanatçısı Şakir Öner Günhan son yolculuğuna uğurlandı Bodrum ilçesinde tedavi gördüğü hastanede 82 yaşındayken yaşamını yitiren Türk halk müziği sanatçısı Şakir Öner Günhan, gözyaşları arasında toprağa verildi.
15.04.2024 Cadde
U16 Milli Takımı'nın aday kadrosu açıklandı!
U16 Milli Takımı'nın aday kadrosu açıklandı! Bursa'da kamp yapacak U16 Milli Takımı'nın aday kadrosu belli oldu.
8.04.2024 Futbol
Galatasaray, LEN Challenger Kupası finalinde ilk maçında galip!
Galatasaray, LEN Challenger Kupası finalinde ilk maçında galip! LEN Challenger Kupası finali ilk maçında Galatasaray, AVK Triglav'ı 14-6 mağlup etti.
6.04.2024 Su Sporları
4 bin 373 oy alarak muhtar oldu! DJ partili kutlama
4 bin 373 oy alarak muhtar oldu! DJ partili kutlama Muğla’nın Datça ilçesinde Merkez İskele Mahallesi muhtarlığına seçilen Meriç Bora (31) DJ eşliğinde muhtarlık ofisinin önünde kutlama partisi yaptı. Bora, 31 Mart'ta muhtarlık için 6 adayın yarıştığı seçimlerde 4 bin 373 oy aldı.
2.04.2024 Gündem
11 kentte yönetim kadınlarda
11 kentte yönetim kadınlarda 31 Mart 2024 Yerel Seçimleri’nin resmi olmayan sonuçlarına göre 81 ilin 11’inde kadın belediye başkan adayları kazandı. Aydın, Diyarbakır, Eskişehir, Gaziantep ve Tekirdağ olmak üzere 5 büyükşehri kadın belediye başkanları yönetecek.
2.04.2024 Gündem
Sivas'ta BBP'nin adayı Adem Uzun kazandı
Sivas'ta BBP'nin adayı Adem Uzun kazandı Sivas'ta 31 Mart yerel seçimlerinde resmi olmayan sonuçlara göre BBP adayı Adem Uzun başkan seçildi.
1.04.2024 Gündem
Yukatel Merkezefendi Belediyesi, Darüşşafaka Lassa deplasmanında galip!
Yukatel Merkezefendi Belediyesi, Darüşşafaka Lassa deplasmanında galip! Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nin 25'inci haftasında Yukatel Merkezefendi Belediyesi, Darüşşafaka Lassa deplasmanında 88-86 kazandı.
Derin Taşpınar, Polonya'da altın madayla kazandı!
Derin Taşpınar, Polonya'da altın madayla kazandı! Polonya'nın ev sahipliğinde düzenlenen 46’ncı Uluslararası Çocuk Eskrim Turnuvası’nda Derin Taşpınar, altın madalyanın sahibi oldu.
24.03.2024 Diğer
Mardin'de farklı dinlerin temsilcileri iftar sofrasında buluştu! ' Bu iftar kardeşliğimizin iftihar tablosudur'
Mardin'de farklı dinlerin temsilcileri iftar sofrasında buluştu! ' Bu iftar kardeşliğimizin iftihar tablosudur' Mardin'de Müslüman, Ezidi, Ermeni ve Süryanilerin temsilcileri, düzenlenen iftar programında bir araya geldi. Programda konuşan Vali ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Tuncay Akkoyun, "Farklı etnik kökenden, dinlerden ve dillerden insanların bugün burada kardeşçe aynı sofrayı ve aynı duyguları paylaşması tüm dünyanın örnek alması gereken bir tablo." dedi.
24.03.2024 Gündem
Mitingde 'İnadına CHP inadına sol' sloganı atıldı! Özgür Özel: Evladım o mesajı mı verdik şimdi?
Mitingde 'İnadına CHP inadına sol' sloganı atıldı! Özgür Özel: Evladım o mesajı mı verdik şimdi? İzmir’in Foça ilçesinde vatandaşlara seslenen CHP Genel Başkanı Özgür Özel, mitingde “İnadına CHP inadına sol” sloganı atılması üzerine, “Evladım o mesajı mı verdik şimdi? Bu seçim sağ-sol seçimi değil, bu seçim iyi hizmet edecek bir yöneticiyi başa getirme seçimi” açıklamasında bulundu.
24.03.2024 Gündem
"İguanalarım beni bilim insanı yaptı"
"İguanalarım beni bilim insanı yaptı"  Türkiye onu 1960’lı yıllardaki romantik filmlerin jönü olarak tanıdı. Sinemadaki erotik film furyasından sonra paranın cazibesine kapılan birçok meslektaşı gibi sahneye çıkmadı, okumak için yurt dışına gitti. Oslo’da Ekoloji Bilimleri, Biyoloji ve Kimya okudu. Bilim insanı olarak Türkiye’ye döndü ve 1999-2002 yılları arasında Anavatan Partisi Milletvekili oldu, TBMM’de Çevre Komisyonu Başkanlığı yaptı.
23.03.2024 Pazar
Galatasaray Sutopu Takımı, Challenger Cup'ta finale yükseldi!
Galatasaray Sutopu Takımı, Challenger Cup'ta finale yükseldi! Galatasaray Sutopu Takımı, Challenger Cup'ın yarı finalinde EVK Zaibas'ı 12-9 mağlup etti ve adını finale yazdırdı.
23.03.2024 Su Sporları
‘Gamzeli güzel’e veda
‘Gamzeli güzel’e veda Kolon kanserine yenik düşen Bahar Öztan (61) için dün Üsküdar Şakirin Camii’nde cenaze töreni düzenlendi.
23.03.2024 Cadde
Bursaspor İnfo Yatırım, Reeder Samsunspor'u farklı geçti!
Bursaspor İnfo Yatırım, Reeder Samsunspor'u farklı geçti! Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nin 24'üncü haftasında Bursaspor İnfo Yatırım, Reeder Samsunspor'u deplasmanda 108-80 mağlup etti.
'Gamzeli güzel' Bahar Öztan'a veda! 'Çabaladı ama olmadı maalesef'
'Gamzeli güzel' Bahar Öztan'a veda! 'Çabaladı ama olmadı maalesef' Dördüncü kez yakalandığı kanserle mücadelesine yenik düşerek, dün hayatını kaybeden Yeşilçam’ın ‘gamzeli güzel' lakaplı oyuncusu Bahar Öztan (61), Üsküdar Şakirin Camii’nde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı.
23.03.2024 Cadde
Mehmet Topal'dan down sendromlular için anlamlı gece
Mehmet Topal'dan down sendromlular için anlamlı gece Futbolculuk kariyerinde Galatasaray, Valencia, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ta da forma giyen Mehmet Topal, down sendromlu bireyler için özel bir buluşma düzenledi.
21.03.2024 Skorer
Galatasaray lehine verilen penaltı ve kırmızı kart kararı doğru mu? 'Böyle elle oynama olmaz'
Galatasaray lehine verilen penaltı ve kırmızı kart kararı doğru mu? 'Böyle elle oynama olmaz' Süper Lig’in 30'uncu haftasında Kasımpaşa ile Galatasaray karşı karşıya geldi. Atilla Karaoğlan'ın tartışmalı kararlarını eski hakemler yorumladı.
17.03.2024 Galatasaray
Müthiş düelloda Galatasaray geri döndü: 3-4
Müthiş düelloda Galatasaray geri döndü: 3-4 Trendyol Süper Lig’in 30'uncu haftasında Galatasaray, 3-2 yenik duruma düştüğü maçta Kasımpaşa'yı deplasmanda 4-3 mağlup etti. Sarı-kırmızılı takım bu sonuçla liderliğini sürdürdü.
17.03.2024 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

Bora ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.