Boris Jhonson

Boris Jhonson

Son dakika boris jhonson haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan boris jhonson gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan boris jhonson haber sayfamızda...

Boris Jhonson

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 9 boris jhonson haberi bulunmuştur.
Boris Johnson neye uğradığını şaşırdı! Bizzat yüzüne söyledi: Utanç verici bir manzara
Boris Johnson neye uğradığını şaşırdı! Bizzat yüzüne söyledi: Utanç verici bir manzara İngiltere'de Başbakanlık binasında Covid-19 kısıtlamalarının ihlal edildiği partilerin düzenlenmesine tepkiler sürerken, Başbakan Boris Johnson bir kez daha istifa çağrılarını reddetti. Johnson'ın talebi üzerine kıdemli memur Sue Gray'in de partilere ilişkin hazırladığı raporunun bugün Başbakanlığa teslim edilmesi bekleniyor.
26.01.2022 Dünya
Boris Johnson, koronavirüs kısıtlamalarını delmekle suçlanıyor
Boris Johnson, koronavirüs kısıtlamalarını delmekle suçlanıyor İngiltere'de hükümetin geçen yıl getirilen katı koronavirüs önlemlerine uymadığı iddialarına bir yenisi eklendi. Bu sefer İngiltere Başbakanı Boris Johnson'ın bu kuralları ihlal ettiği öne sürülüyor.
12.12.2021 Dünya
Johnson, 'utanç verici' şakaların basına sızmasının ardından özür diledi
Johnson, 'utanç verici' şakaların basına sızmasının ardından özür diledi İngiltere Başbakanı Boris Johnson, başbakanlık çalışanlarının geçen yıl bütün ülkede sıkı kapanma kuralları uygulandığı sırada Noel partisi yaptıkları iddialarıyla dalga geçtikleri görülen video nedeniyle özür diledi.
8.12.2021 Dünya
Son dakika... İngiltere'den ABD açıklaması: Hayati öneme sahip!
Son dakika... İngiltere'den ABD açıklaması: Hayati öneme sahip! Gelen son dakika haberine göre; İngiltere Başbakanı Boris Johnson ABD'deki olaylara ilişkin yaptığı açıklamada "ABD'de iktidarın düzenli ve barışçıl bir şekilde devri hayati öneme sahip." ifadelerini kullandı.
6.01.2021 Dünya
İngiltere Başbakanı Boris Johnson'un koronavirüs testi pozitif çıktı
İngiltere Başbakanı Boris Johnson'un koronavirüs testi pozitif çıktı İngiltere Başbakanı Boris Johnson'ın corona virüs testi pozitif çıktı. BBC, Johnson'ın hafif belirtiler gösterdiğini ve kendini karantinaya aldığını duyurdu. İngiliz medyası, Maliye ve Sağlık bakanlarının da kendilerini karantinaya alacağını aktarıyor.
27.03.2020 Haberler
Boris Johnson'ın ata memleketi Kalfat'ta sevinç
Boris Johnson'ın ata memleketi Kalfat'ta sevinç İngiltere Başbakanı Boris Johnson'ın Muhafazakar Partisi'nin, erken genel seçimlerde sandıktan tek başına iktidar çıkması, kökeninin dayandığı Çankırı'nın Orta ilçesi Kalfat köyünde sevinçle karşılandı.
13.12.2019 Haberler
Brexit'te flaş gelişme! Mutabık kaldılar
Brexit'te flaş gelişme! Mutabık kaldılar İngiltere Başbakanı Boris Johnson ile İrlandalı mevkidaşı Leo Varadkar'ın "Muhtemel Brexit anlaşması için yol olduğu konusunda mutabık kaldığı" belirtildi.
10.10.2019 Dünya
‘Son aşamaya giden yolu döşemek istiyoruz'
‘Son aşamaya giden yolu döşemek istiyoruz' Cumhurbaşkanı Akıncı, Kıbrıs’ta, kökeni ne olursa olsun genç kuşaklara daha güzel bir gelecek kurma zamanı geldiğini söyledi. Akıncı, New York’a “yapıcı bir ruh, iyi niyetle, Kıbrıs’ın geleceğini şekillendirmek için tüm güçle çalışmaları sürdürmek hedefiyle gideceklerini” söyledi.
20.09.2016 The Others
Londra Belediye Başkanı Johnson’ın ağzına sinek kaçtı
Londra Belediye Başkanı Johnson’ın ağzına sinek kaçtı Londra'nın Türk asıllı belediye Başkanı Boris Jhonson bir radyo programında ağzına sinek kaçınca zor anlar yaşadı
2.08.2008 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Boris Jhonson ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.