Boş Arazi

Boş Arazi

Son dakika boş arazi haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan boş arazi gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan boş arazi haber sayfamızda...

Boş Arazi

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.046 boş arazi haberi bulunmuştur.
200 kişiye mezar oldu! Geriye tabelası ve bomboş bir arazi kaldı
200 kişiye mezar oldu! Geriye tabelası ve bomboş bir arazi kaldı Depremin vurduğu Hatay’da yaklaşık bin 200 kişiye mezar olan 600 Evler Sitesi'nden geriye sitenin tabelası ve boş arazi kaldı.
28.02.2024 Gündem
Anneden, babadan kalan tarla, toprak, bağ varsa aman dikkat! Devletten yeni uygulama
Anneden, babadan kalan tarla, toprak, bağ varsa aman dikkat! Devletten yeni uygulama Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Ebubekir Gizligider, miras yolu ile kalan tarla, toprak ve bağlar ile ilgili önemli bilgiler verdi.
26.09.2023 Ekonomi
Kiraz kazandırıyor
Kiraz kazandırıyor Kiraz Hasat Şenliği’nde konuşan Ege Yaş Meyve Sebze İhracatçıları Birliği Başkanı Uçak, “İzmir üretimde Türkiye birincisi” dedi.
7.05.2023 Ege
Boş araziye sera önerisi
Boş araziye sera önerisi Türkiye’de yaşanan deprem felaketlerinin ardından birçok sektör temsilcisi yapılabilecek projeleri paylaşıyor.
27.03.2023 Ekonomi
Son dakika... Avcılar depreme hazır mı? ‘Çaba olmuş ama mesafe alınamamış’
Son dakika... Avcılar depreme hazır mı? ‘Çaba olmuş ama mesafe alınamamış’ Marmara Denizi’nde beklenen depremin İstanbul’a etkisi ile 1999 Gölcük depremi sonrası alınan önlemler yeniden gündemde. Milliyet, 1999’da 27 binanın yıkıldığı, 216 can kaybının olduğu Avcılar’ın depreme ne kadar hazır olduğunu Belediye Başkanı Turan Hançerli’ye sordu.
27.03.2023 Gündem
Kastamonu’ya deprem göçü: Ev ve arsalara talep patladı
Kastamonu’ya deprem göçü: Ev ve arsalara talep patladı İstanbul’da 600 binden fazla nüfusu barındıran Kastamonulular, Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından memleketine geri dönüşlere başladı. Başta İstanbul olmak üzere deprem riski taşıyan illerden Kastamonu’ya yaşanan göç sebebiyle şu anda hem kiralık hem de satılık ev ya da arsa kalmadı, satılık ev ya da arsa fiyatları da iki kat arttı.
11.03.2023 Ekonomi
Boş arazide cesedi bulunmuştu! Korkunç detaylar ortaya çıktı
Boş arazide cesedi bulunmuştu! Korkunç detaylar ortaya çıktı Gaziantep’te, boş arazide tabancayla vurulmuş bulunan Egemen Dağdeviren'in (35), borç- alacak meselesinden husumetlileri S.T., K.K. ve Y.T. tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı. Gözaltına alınan 3 şüpheli, adliyeye sevk edildi.
13.01.2023 Gündem
Boş arazide cesedi bulunan Egemen'in sır ölümü
Boş arazide cesedi bulunan Egemen'in sır ölümü Gaziantep’te, boş arazide tabancayla vurulmuş bulunan Egemen Dağdeviren'in (35) cenazesi, otopsi sonrası yakınlarına teslim edildi.
12.01.2023 Gündem
Sahipsiz araziye bina dikip yıllarca kira topladı! Yaşlı kadından 'tapu' vaadi
Sahipsiz araziye bina dikip yıllarca kira topladı! Yaşlı kadından 'tapu' vaadi Denizli’de sahipsiz boş araziye bina inşa edip senelerce kira toplandığı iddiasıyla gündeme gelen yaşlı kadın şimdi de kiracıların kapısına dayandı.
7.01.2023 Gündem
Antalya’da boş arazi içerisinde kadın cesedi bulundu
Antalya’da boş arazi içerisinde kadın cesedi bulundu Antalya’da boş arazi içerisinde 30-35 yaşlarında kimliği belirsiz kadın cesedi bulundu.
17.12.2022 Gündem
Büyükçekmece'de kelepçeyle gömülen Murat Kartal cinayetinde iddianame hazırlandı
Büyükçekmece'de kelepçeyle gömülen Murat Kartal cinayetinde iddianame hazırlandı Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı, Pınarbaşı Mahallesi'ndeki boş arsada günlerce süren kazı çalışması sonucu cesedi bulunan Murat Kartal cinayetiyle ilgili iddianameyi hazırladı. İddianamede, 2 polis memurunun da aralarında olduğu 11 şüpheli hakkında ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istendi.
2.12.2022 Gündem
Bahçelievler'de boş arazide ceset bulundu
Bahçelievler'de boş arazide ceset bulundu İstanbul Bahçelievler’de boş arazide bir erkek cesedi bulundu. Cesedin yanında bir silah olduğu belirlenirken, üzerinden kimlik çıkmadı.
14.09.2022 Gündem
15 yılda boş araziyi cennete çevirdi! 'Zengin değilim, sadece emekliyim'
15 yılda boş araziyi cennete çevirdi! 'Zengin değilim, sadece emekliyim' Kütahya'da yaşayan Yusuf Okçu (76), boş araziyi su getirip, 15 yıldır diktiği fidanlarla meyve bahçesine çevirdi. Bahçede, 15 farklı çeşitte 500'den fazla ağaca her gün özenle baktığını söyleyen Okçu, "Eşimi kaybettikten sonra bu ağaçlar bana yeniden hayat verdi. Eşimin yardımıyla başlamıştık. Ölene kadar bakmakla yükümlüyüm" dedi.
9.08.2022 Gündem
Şanlıurfa’da boş arazide parçalanmış ceset bulundu
Şanlıurfa’da boş arazide parçalanmış ceset bulundu Şanlıurfa’nın Ceylanpınar ilçesinde, boş arazide bir erkeğe ait parçalanmış ceset bulundu.
8.08.2022 Gündem
Arnavutköy’de boş araziyi döküm sahasına çevirdiler
Arnavutköy’de boş araziyi döküm sahasına çevirdiler Arnavutköy’de boş arazi kaçak hafriyat dökümü yapan kişiler tarafından adeta döküm sahasına dönüştürüldü. Gündüz vakti hafriyat kamyonları ile araziye gelen kişilerin hafriyat döktüğü sonrasında iş makinesi ile alanı düzenleyip tekrar kaçak hafriyat döktüler. Arazi drone ile havadan görüntülendi.
2.08.2022 Gündem
‘Bir kişiyi bıçaklayıp minibüsten attılar’ ihbarı alarma geçirdi
‘Bir kişiyi bıçaklayıp minibüsten attılar’ ihbarı alarma geçirdi Adıyaman’da, ‘Bir kişi bıçaklayıp minibüsten boş araziye attılar’ ihbarını alan polis ekipleri ile sağlık ekipleri, arazide dakikalarca yaralı aradı.
11.07.2022 Gündem
Kuyuda cansız bedenleri bulunmuştu! Cenazede kahreden poşet detayı
Kuyuda cansız bedenleri bulunmuştu! Cenazede kahreden poşet detayı Denizli’nin Serinhisar ilçesinde kaybolduktan 5 gün sonra yakılarak atıldıkları kuyudan cesetleri bulunan İsmail Yalçın ve Hasan Akköse, gözyaşları içinde toprağa verildi. Evlatlarının cenazelerini teslim alan aileler sinir krizi geçirirken, kurbanlardan Hasan Akköse’nin son giydiği kıyafetinin parçası ise tabutunun başına konuldu.
16.06.2022 Haberler
Kuyuda cansız bedenleri bulunmuştu! Cenazede kahreden poşet detayı
Kuyuda cansız bedenleri bulunmuştu! Cenazede kahreden poşet detayı Denizli’nin Serinhisar ilçesinde kaybolduktan 5 gün sonra yakılarak atıldıkları kuyudan cesetleri bulunan İsmail Yalçın ve Hasan Akköse, gözyaşları içinde toprağa verildi. Evlatlarının cenazelerini teslim alan aileler sinir krizi geçirirken, kurbanlardan Hasan Akköse’nin tabutunun başındaki poşet dikkat çekti.
16.06.2022 Gündem
Denizli'de aranan 2 gençten acı haber! Vahşi cinayette tüyler ürperten detay
Denizli'de aranan 2 gençten acı haber! Vahşi cinayette tüyler ürperten detay Denizli’de kaybolduktan 5 gün sonra 30 metrelik su kuyusunda ölü olarak bulunan iki gencin öldürüldüğü vahşi cinayetin detayları belli oldu.
15.06.2022 Gündem
Olmayan bungalovlar ve sahte konumla yüzlerce kişiyi dolandırdılar
Olmayan bungalovlar ve sahte konumla yüzlerce kişiyi dolandırdılar Sakarya’nın Sapanca ilçesinde bulunan bungalovları sahte sosyal medya ve internet hesaplarında kendi bungalov işletmeleriymiş gibi yükleyen ve rezervasyon için arayan yüzlerce sahte konum ile vatandaşı dolandıran 6 şüphelinin oyununu polis bozdu. Şahısların, kazançları lüks eğlence mekanlarında harcadıkları görüntüler ise şoke etti.
30.05.2022 Haberler
Olmayan bungalovlar ve sahte konumla yüzlerce kişiyi dolandırdılar!
Olmayan bungalovlar ve sahte konumla yüzlerce kişiyi dolandırdılar! Sakarya’nın Sapanca ilçesinde bulunan bungalovları sahte sosyal medya ve internet hesaplarında kendi bungalov işletmeleriymiş gibi yükleyen ve rezervasyon için arayan yüzlerce sahte konum ile vatandaşı dolandıran 6 şüphelinin oyununu polis bozdu. Şahısların, kazançları lüks eğlence mekanlarında harcadıkları görüntüler ise şoke etti.
30.05.2022 Gündem
Şoke eden olay! Komşusuna ait kediyi önce ev sonra boş araziye bıraktı
Şoke eden olay! Komşusuna ait kediyi önce ev sonra boş araziye bıraktı İstanbul Esenyurt'ta, bir kişi, komşusuna ait kediyi önce evine daha sonra da bir kutuya koyarak Büyükçekmece'deki boş bir arsaya bıraktı. O anlar güvenlik kamerasına yansırken kedinin sahibi şikayetçi oldu. Seda Gökmen günlerdir kayıp kedisini arıyor.
6.05.2022 Gündem
Bilim insanları uyardı! Yok olmak üzereler
Bilim insanları uyardı! Yok olmak üzereler Yaklaşık 50 uzmanın yayımladığı bilimsel makalede verilen mesaj, gezegende fazla boş arazi kalmadı. Toprağı daha verimli ve sürdürülebilir bir şekilde kullanmak için dünyanın zor tercihler yapması gerekecek.
8.02.2022 Dünya
Başından vurulan kadın öldü; şüpheli gözaltında
Başından vurulan kadın öldü; şüpheli gözaltında Kocaeli’nin Çayırova ilçesinde boş arazide başından silahla vurulmuş olarak bulunan K.M. adlı kadın, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Polis, olayla ilgili K.A.'yı gözaltına aldı.
16.12.2021 Gündem
Okula gitmek için her sabah 3 kilometre yürüyorlar
Okula gitmek için her sabah 3 kilometre yürüyorlar Eskişehir Çifteler'deki Erbap Mahallesi'nde yaşayan öğrenciler, servis olmadığı için ayaklarına poşet bağlayıp, ilçe merkezindeki okullarına, tarlaların arasından ve Eskişehir-Konya yolundan geçerek gidiyor. Sabahın ilk ışıklarıyla birlikte her gün 3 kilometre yürüyen öğrencilerin velilerinden Abdülkadir Coşkun, "Bu bölge, boş arazi ve kış aylarında kurt, köpek ve domuz geliyor. Tehlikeli yol. Yolun kenarında kanal var. Bu öğrenciler her gün ölüm tehlikesiyle karşı karşıya kalıyor" dedi.
28.11.2021 Haberler

Benzer Haber Etiketleri

Boş Arazi ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.