Boşanma Kararı

Boşanma Kararı

Son dakika boşanma kararı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan boşanma kararı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan boşanma kararı haber sayfamızda...

Boşanma Kararı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 3.178 boşanma kararı haberi bulunmuştur.
'Hollywood'un en ünlü bebeği' artık 18 yaşında! Yıllardır görüşmediği babasıyla tüm bağları resmen koptu
'Hollywood'un en ünlü bebeği' artık 18 yaşında! Yıllardır görüşmediği babasıyla tüm bağları resmen koptu 'Görevimiz Tehlike', 'Top Gun' ve 'Jack Reacher' gibi yapımlarla tüm dünyada tanınan bir oyuncu haline gelen ABD'li Tom Cruise, 'Dawson's Creek' dizisinin yıldızı Katie Holmes'ün kızı Suri Cruise, 18'inci yaşına bastı. Yakın çevresi, 10 yıldır Tom Cruise görüşmeyen genç kızın babasıyla ilgili ilişkisi hakkında konuştu. İşte detaylar...
19.04.2024 Cadde
'Ameliyat geçirirseniz, o gece sizinle kalacak bir doktor bulduğunuzdan emin olun!'
'Ameliyat geçirirseniz, o gece sizinle kalacak bir doktor bulduğunuzdan emin olun!' Sofia Vergara ile Joe Manganiello, geçtiğimiz sene 8 yıllık evliliklerini bitirme kararı aldıklarını açıklamıştı. Sürpriz ayrılığın ardından ünlü bir ortopedi cerrahı olan Justin Saliman'la aşk yaşamaya başlayan Vergara, dizinden ameliyat olduğunu duyurdu. Operasyonu sevgilisi Saliman'ın yaptığını da açıklayan güzel oyuncu, bu vesileyle aşkını da ilan etti.
15.04.2024 Cadde
Eşi, sevgilisiyle tetikçi tutup öldürmüş! Ağabeyden kan donduran yeni iddia
Eşi, sevgilisiyle tetikçi tutup öldürmüş! Ağabeyden kan donduran yeni iddia İzmir’de, kamyonetinde, eşi Anıl Akgül'ün (42) sevgilisi Rojhat Kızılban'ın (35) tuttuğu tetikçi Gültekin Uslu (45) tarafından öldürülen Mehmet Akgül'ün (49), 20 gün önce boşanma kararı aldığı ortaya çıktı. Kızılban ve Uslu'nun ardından Anıl Akgül de tutuklandı. Mehmet Akgül'ün ağabeyi Hasan Akgül (53), "2018 yılından beri bu kişiyle berabermiş. Bu kişiler, kardeşimin parasıyla 500 bin TL'ye tetikçi tutmuş" dedi.
14.04.2024 Gündem
Survivor Yunus Emre ile Beria Özden boşanıyor mu? Açıklama geldi
Survivor Yunus Emre ile Beria Özden boşanıyor mu? Açıklama geldi 'Survivor All Star 2024' yarışmacısı Yunus Emre Özden, takım arkadaşı Aleyna Kalaycıoğlu ile yakınlığıyla sık sık magazin gündemine geliyor. Eşinin "Aleyna'dan uzak dur" uyarısını dikkate almayan Yunus Emre'nin evliliğinin biteceği iddia edildi. Boşanma kararı aldığı konuşulan Beria Özden'den cevap geldi.
31.03.2024 Cadde
Yasak aşkları çok konuşulmuştu! Bir örnek giyinip el ele yürüdüler
Yasak aşkları çok konuşulmuştu! Bir örnek giyinip el ele yürüdüler Aylar önce aşk yaşadıkları ortaya çıkan Serenay Sarıkaya'nın annesi Ümran Seyhan ile bir diğer oyuncu Cansu Tosun'un babası Kenan Tosun, Nişantaşı’nda el ele objektiflere yansıdı. İkilinin bir örnek giyinmesi, dikkatlerden kaçmadı.
29.03.2024 Cadde
Boşanma aşamasındaki 5 aylık eşini baçıkladı, başında ölmesini bekledi!
Boşanma aşamasındaki 5 aylık eşini baçıkladı, başında ölmesini bekledi! Başakşehir'de 2 çocuk annesi 24 yaşındaki Dilem Gül Karlı, 1 ay önce boşanma kararı aldığı eşi Ferhat Karlı tarafından takip edilip, sokak ortasında 7 kez bıçaklandı. Genç kadının yoğun bakımda tedavisi sürerken, şüpheli Ferhat Karlı, eşinin başında ölmesini beklediği sırada gözaltına alındı. Öte yandan Ferhat Karlı'nın geçtiğimiz ay Pendik'te boşandığı eşini bıçaklayarak öldüren Ümit Karlı'nın amcasının oğlu olduğu öğrenildi.
28.03.2024 Haberler
5 aylık evlilerdi! Eşinin başında ölmesini beklerken gözaltına alındı
5 aylık evlilerdi! Eşinin başında ölmesini beklerken gözaltına alındı Başakşehir'de 2 çocuk annesi 24 yaşındaki Dilem Gül Karlı, 1 ay önce boşanma kararı aldığı eşi Ferhat Karlı tarafından takip edilip, sokak ortasında 7 kez bıçaklandı. Genç kadının yoğun bakımda tedavisi sürerken, şüpheli Ferhat Karlı, eşinin başında ölmesini beklediği sırada gözaltına alındı. Öte yandan Ferhat Karlı'nın geçtiğimiz ay Pendik'te boşandığı eşini bıçaklayarak öldüren Ümit Karlı'nın amcasının oğlu olduğu öğrenildi.
28.03.2024 Gündem
Eşinden boşanan adam eşi ve kayınvalidesi tarafından dehşeti yaşadı
Eşinden boşanan adam eşi ve kayınvalidesi tarafından dehşeti yaşadı Şiddetli geçimsizlik nedeniyle eşinden boşanma kararı alan Süleyman Geçer, 3 yaşındaki kızı kucağındayken eşi ve kayınvalidesi tarafından darp edildi.
19.03.2024 Gündem
Buğra Gülsoy'un eski eşi Nilüfer Gürbüz, yeni aşkını ilan etti!
Buğra Gülsoy'un eski eşi Nilüfer Gürbüz, yeni aşkını ilan etti! Buğra Gülsoy ile Nilüfer Gürbüz, 6 sene önce nikah masasına oturmuştu. 'Evliliklerinde kriz yaşadıkları' haberleri ile gündeme gelen bir çocuk sahibi çift, geçtiğimiz sene ise boşanmıştı. Gürbüz, Şirin Ediger'in eski sevgilisi Bahadır Gürceer ile aşk yaşamaya başladığını duyurdu.
19.03.2024 Cadde
Evlendikten sonra 'çılgın' hayatını geride bırakmıştı! 'Çocuklarım kariyerimi mahvetti'
Evlendikten sonra 'çılgın' hayatını geride bırakmıştı! 'Çocuklarım kariyerimi mahvetti' Gençlik yıllarında Londra'nın en 'kötü şöhretli' parti kızlarından biri olan, sahneye sarhoş bir şekilde çıkması ve olaylı eğlence geceleriyle sık sık magazin gündeminin en çok konuştuğu isimlerden biri olan ünlü şarkıcı Lily Allen, evlenip çocuk sahibi olmasının ardından 'çılgın' hayatından vazgeçmişti. Allen, son olarak katıldığı bir podcast programında çocuklarının kariyerini mahvettiğini söyleyerek, dikkat çeken bir itirafta bulundu.
12.03.2024 Cadde
Sır dosya yeniden açıldı: 21 yıldır gözümüze uyku girmiyor
Sır dosya yeniden açıldı: 21 yıldır gözümüze uyku girmiyor Tunceli Emniyet Müdürlüğü’nde 21 yıl önce asayiş biriminde görev yaparken ortadan kaybolan Ferhat Özdinç’in dosyası raflardan indirilip, özel ekip kuruldu.
28.02.2024 Gündem
Karısından boşanınca lağımda yaşamaya başladı! 15 yıldır öldü sanılıyordu
Karısından boşanınca lağımda yaşamaya başladı! 15 yıldır öldü sanılıyordu Eşinden boşandıktan sonra hayatı alt üst olan adamın hikayesi dünya medyasında ses getirdi. Evinden olan ve işsiz kalan Alexander isimli şahıs 15 yıldır kanalizasyonda yaşamaya başladı ve dilenerek hayatını geçindirmeye çalıştı.
25.02.2024 Dünya
Hollywood yıldızının olaylı boşanması resmen sonuçlandı!
Hollywood yıldızının olaylı boşanması resmen sonuçlandı! 'Kurtlarla Dans', 'Robin Hood: Hırsızlar Prensi' ve 'The Bodyguard' gibi filmlerde yer alan ünlü aktör Kevin Costner, 18 yıllık eşi Christine Baumgartner'dan geçtiğimiz sene boşanma kararı almıştı. Çekişmeli boşanmaları aylardır devam eden ikilinin evliliği, resmi olarak bitti.
23.02.2024 Cadde
Demet Özdemir, Aleyna Tilki'nin eski sevgilisi Kadir Güneş ile aşk mı yaşıyor?
Demet Özdemir, Aleyna Tilki'nin eski sevgilisi Kadir Güneş ile aşk mı yaşıyor? Şarkıcı Oğuzhan Koç'tan geçtiğimiz mayıs ayından anlaşmalı olarak boşandıktan sonra Yunan DJ Sergio ile yeni bir ilişkiye yalkan açtığı konuşulan oyuncu Demet Özdemir, son olarak İtalyan sevgilisinden de ayrılmıştı. Özdemir'in adı şimdilerde Aleyna Tilki'nin eski sevgilisi Kadir Güneş ile anılıyor.
20.02.2024 Cadde
Okan Buruk ile Nihan Buruk evliliklerini sonlandırdı!
Okan Buruk ile Nihan Buruk evliliklerini sonlandırdı! Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk ile eşi Nihan Buruk'tan kötü haber geldi. Çift 17 yıllık evliliklerini sonlandırdı.
16.02.2024 Galatasaray
‘Boşanma sayısı iki kat arttı’
‘Boşanma sayısı iki kat arttı’ CHP Kocaeli Milletvekili Mühip Kanko, hazırladığı raporda son 10 yılda boşanma oranlarının yüzde yüz arttığı tespitine yer verdi.
11.02.2024 Gündem
Acun Ilıcalı'dan Şeyma Subaşı'na gönderme! 'Telefonumu gösterdiğim zaman sorunlar yaşamıştım'
Acun Ilıcalı'dan Şeyma Subaşı'na gönderme! 'Telefonumu gösterdiğim zaman sorunlar yaşamıştım' 2017-2018 yılları arasında Şeyma Subaşı ile evlilik yapan Acun Ilıcalı, boşanmalarından bir sene sonra canlı yayındayken eski eşinin gönderdiği mesajla çok konuşulmuştu. Önceki gün katıldığı bir ödül töreninde tekrar telefonunu kameralara gösteren Ilıcalı, 2019'da yaşanan bu olayı hatırlayarak Subaşı'na gönderme yaptı.
30.01.2024 Cadde
Boşanmayı kutluyorlar! 'Utanca ve acıya yer yok'
Boşanmayı kutluyorlar! 'Utanca ve acıya yer yok'  Boşanma kararı dünyanın pek çok noktasında kadınlar için travmatik bir süreç olmaya devam ederken, Batı Afrika ülkesi Moritanya'da bu döneme farklı bir perspektiften bakılıyor. Boşanmış kadınlar için kutlamalar düzenleniyor ve şiirler yazılıyor. Öte yandan, erkekler içinse durum alışılagelmişten çok farklı.
30.01.2024 Dünya
Usta olmasına günler kalmıştı! Korkunç hata cayır cayır yaktı: 'Aynaya bakamadım'
Usta olmasına günler kalmıştı! Korkunç hata cayır cayır yaktı: 'Aynaya bakamadım' Kendi yaşıtındaki kız çocuklarından farklı özelliklere sahipti. Akranları bebeklerle ve kız çocuklarıyla oynarken, o arabalarla ilgileniyordu. Bu durum Beyzanur Hatmorioğlu'nun meslek seçiminde de etkili oldu. Elektromekanik alanını seçen, hem okuyup hem de Akdeniz Sanayi Sitesi'ndeki bir serviste çalışmaya başlayan genç kızın bir arabanın tamiri sırasında yaşadığı talihsiz kaza ise hayatını altüst etti.
30.01.2024 Yaşam
Evliliklerini kurtardılar
Evliliklerini kurtardılar Boşanma kararı alan Sahra Işık ve İdris Aybirdi, evliliklerini kurtardı.
27.01.2024 Cadde
'Karımın beni komşumuzla aldattığından şüpheleniyorum' demişti! Yeni aşk ortalığı karıştırdı
'Karımın beni komşumuzla aldattığından şüpheleniyorum' demişti! Yeni aşk ortalığı karıştırdı 'Kurtlarla Dans', 'Robin Hood: Hırsızlar Prensi' ve 'The Bodyguard' gibi filmlerde yer alan ünlü aktör Kevin Costner, 18 yıllık eşi Christine Baumgartner'dan geçtiğimiz sene boşandı. Baumgartner için "Beni komşumuzla aldattığından şüpheleniyorum" dediği öne sürülen Coster'ın eski eşinin, gerçekten de komşuları Josh Connor ile aşk yaşadığı iddia edildi.
27.01.2024 Cadde
'Vücudum bana kariyerimde yardımcı oldu, güzelliğim dünyaya açılan pasaportumdu!'
'Vücudum bana kariyerimde yardımcı oldu, güzelliğim dünyaya açılan pasaportumdu!' Şimdilerde meslektaşı Joe Manganiello ile boşanmasıyla gündemde olan 'Modern Family' dizisinin yıldızı Sofia Vergara, yıllara meydan okuyan güzelliğiyle ilgili konuştu. Vücudunun kariyerinde kendisine bazı kapılar açtığını kabul eden ünlü isim, dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
26.01.2024 Cadde
Pencereyi açınca eşini yakaladı! Eve erken gelince yasak aşk ortaya çıktı
Pencereyi açınca eşini yakaladı! Eve erken gelince yasak aşk ortaya çıktı İş seyahatinden erken dönen koca akılalmaz bir olaya şahitlik etti. Yatak odasının penceresini açan şahıs, eşini en yakın arkadaşıyla bastı.
23.01.2024 Dünya
Özgün Uğurlu'dan boşanma açıklaması: Arkadaşlar hala inanmayanlar var!
Özgün Uğurlu'dan boşanma açıklaması: Arkadaşlar hala inanmayanlar var! Nida Karaçar ile evliliğinden 2015 yılında down sendromlu oğulları doğan ÖzgünUğurlu'nun, "Bunca şeyden sonra bize ayrılık kararı yakışmadı" paylaşımından sonra eşinden ayrılacağı iddia edilmişti. Yaptığı açıklamaların ardından bazı çevrelerin tatmin olmadığını dile getiren Özgün, muhabirlere konuştu.
23.01.2024 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Boşanma Kararı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.