Botox

Botox

Son dakika botox haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan botox gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan botox haber sayfamızda...

Botox

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 278 botox haberi bulunmuştur.
Oruçluyken botoks orucu bozar mı? Dolgu yaptırmak orucu etkiler mi?
Oruçluyken botoks orucu bozar mı? Dolgu yaptırmak orucu etkiler mi? Ramazan ayına sayılı günler kala botoks ve dolgu gibi enjeksiyonlu medikal estetik uygulamaların orucu bozup bozmadığı merak konusu oldu. Peki oruçluyken botoks yaptırılır mı, dolgu yaptırmak orucu bozar mı? İşte ayrıntılar...
11.03.2024 Ramazan Haberleri
'Estetik yaptırmaktan utanmıyorum ama bazı operasyonlardan dolayı pişmanım!'
'Estetik yaptırmaktan utanmıyorum ama bazı operasyonlardan dolayı pişmanım!' ABD'li şarkıcı ve müzik yazarı, Dolly Parton, son röportajında yaptırdığı bazı estetik işlemlerden pişman olduğunu belirtti. Bazen dolgu ve botoksu fazla kaçırdığını itiraf eden ünlü isim, buna rağmen estetik yaptırmaktan utanmadığının da altını çizdi.
26.12.2023 Cadde
Seda Sayan bayramda da doktorun kapısını çaldı! 'Lolita olacağım'
Seda Sayan bayramda da doktorun kapısını çaldı! 'Lolita olacağım' Yıllara meydan okuyan Seda Sayan, yaptırdığı estetik operasyonların etkisiyle her geçen gün daha da genç bir görünüme kavuşuyor. Daha önce 'Fransız Askısı' adlı yüz germe işlemine başvuran, dudak liftingi yaptıran, silikonlarını yenileten ve gıdısını gerdiren ünlü isim; son olarak 'Lolita Lift' adı verilen bir işlem yaptırmak için harekete geçti. Sayan, o anları sosyal medyadan da paylaştı.
23.04.2023 Cadde
Seda Sayan bacaklarına estetik yaptırdı
Seda Sayan bacaklarına estetik yaptırdı Yıllara meydan okuyan Seda Sayan, yaptırdığı estetik operasyonların etkisiyle her geçen gün daha da genç bir görünüme kavuşuyor. Daha önce 'Fransız Askısı' adlı yüz germe işlemine başvuran, dudak liftingi yaptıran, silikonlarını yenileten ve gıdısını gerdiren 59 yaşındaki sanatçı, bir kez daha estetik doktorunun kapısını çaldı ve bacaklarına 'Barbie Bebek' estetiği yaptırdı.
14.03.2023 Cadde
Gonca Vuslateri: Büşra (Pekin) taş gibi kadın
Gonca Vuslateri: Büşra (Pekin) taş gibi kadın Ünlü oyuncular Büşra Pekin ve Gonca Vuslateri, önceki gün bir markanın davetine geldi. Kanal D ekranlarında yayınlanan 'Çok Güzel Hareketler Bunlar' programında kilolu haliyle hatırlanan Pekin, bambaşka bir görüntüye kavuştu. Vuslateri, meslektaşının değişimi hakkında dikkat çeken bir yorumda bulundu.
23.12.2022 Cadde
Seda Sayan estetiğe doyamıyor!
Seda Sayan estetiğe doyamıyor! Yıllara meydan okuyan Seda Sayan, yaptırdığı estetik operasyonların etkisiyle her geçen gün daha da genç bir görünüme kavuşuyor. Daha önce 'Fransız Askısı' adlı yüz germe işlemine başvuran, dudak liftingi yaptıran, silikonlarını yenileten ve gıdısını gerdiren 59 yaşındaki sanatçı, bir kez daha estetik doktorunun kapısını çaldı ve çenesine kontür yaptırdı.
26.11.2022 Cadde
Büşra Pekin, Seda Sayan'ın filtresinden nasibini aldı!
Büşra Pekin, Seda Sayan'ın filtresinden nasibini aldı! Seda Sayan, kendisinden 25 yaş küçük eşi Çağlar Ökten ile katıldığı düğünde oyuncu Büşra Pekin'le karşılaştı. Instagram hesabından geceye dair paylaşımlarda bulunan şarkıcının yayınladığı bir fotoğrafı görenler şaştı kaldı. Yıllara meydan okuyan 59 yaşındaki sanatçı, sık sık magazin gündemine geldiği filtreli paylaşımlarını bu kez de Büşra Pekin için uyguladı.
13.11.2022 Cadde
Rekabet Kurulu'ndan, ilaç firması soruşturmasında 'ihlal yok' kararı
Rekabet Kurulu'ndan, ilaç firması soruşturmasında 'ihlal yok' kararı Rekabet Kurulu, Allergan İlaçları firması hakkında yürüttüğü soruşturmada para cezasına yer olmadığına karar verdi.
19.09.2022 Ekonomi
İbrahim Büyükak ve Hamdi Alkan'dan 'Mustafa Sandal'a gönderme
İbrahim Büyükak ve Hamdi Alkan'dan 'Mustafa Sandal'a gönderme Geçtiğimiz ay dünyaevine giren şarkıcı Mustafa Sandal ve eşi Melis Sütşurup, Bodrum'da tatil sezonunu açtı. Tatil görüntülerinde şarkıcının fit vücudu ve özellikle de belirgin karın kasları dikkat çekti. İbrahim Büyükak ve Hamdi Alkan'dan ise Mustafa Sandal'a gönderme niteliğinde paylaşımlar geldi.
5.07.2022 Cadde
Şaşılık tedavisinde başarılı sonuç
Şaşılık tedavisinde başarılı sonuç Kaşkaloğlu Göz Hastanesi Kurucusu Prof. Dr. Mahmut Kaşkaloğlu, hem çocuklarda hem de erişkinlerde oluşabilen şaşılık tedavisinde gözlük, ameliyat ve botox tedavisi uygulandığını söyledi.
13.05.2022 Ege
Son yılların gözdesi: Medikal estetik
Son yılların gözdesi: Medikal estetik Son birkaç yıldır hayatımıza damga vuran pandemi ve eve kapanma süreci sonrası, medikal estetik işlemleri yoğun ilgi görüyor. Ameliyat gerektiren estetik operasyonlara göre daha pratik ve ekonomik olması da medikal estetiği son yılların gözdesi haline getiriyor.
7.03.2022 Estetik
Gençlerin tehlikeli 'evde estetik' akımı
Gençlerin tehlikeli 'evde estetik' akımı Sosyal medyada gençler arasında oldukça tehlikeli bir akım başladı. Kimi dudaklarını plastik şişe ve benzeri ürünlerle vakumlayarak sanki botoks yaptırmış gibi büyütüyor kimi ise yapıştırı ile üst dudağını yapıştırarak 'Fransız dudağı' diye tabir edilen işlemi yapmaya çalışıyor. Uzmanlar uyarıyor, tehlike büyük.
28.01.2022 Gündem
Geç başlanan estetik uygulamalarda başarı elde etmek mümkün mü?
Geç başlanan estetik uygulamalarda başarı elde etmek mümkün mü? Cilt yaşlanması estetik görünümüne ve bakımına önem veren pek çok insanın ortak sorununu oluşturuyor. Deri yaşlanmasına bağlı sorunların çözümü için ise cerrahi ya da ameliyatsız pek çok farklı teknik kullanılıyor. Estetik amaçlı tıbbi destek için belirli bir yaş vermenin mümkün olmadığını belirten uzmanlar örneğin, botox gibi uygulamalara eğer ihtiyaç varsa 18 yaşından itibaren başlanabileceğini belirtiyor. Dermatoloji Uzmanı Dr. Erol Özan, deri yaşlanması ve tedavi yöntemleri hakkında bilgi verdi.
2.11.2021 Cilt Bakımı
Yoga yapanlarda boyun daha erken mi deforme olur?
Yoga yapanlarda boyun daha erken mi deforme olur?  Yıllar geçtikçe ve yaş almaya başladıkça pek çok medikal ve dermokozmetik desteklerle daha genç, daha dinç görünmek için çaba göstersek ve cildimize, özellikle yüzümüze özen göstersek de boynumuz, dikkatimizden çoğunlukla kaçan bir parçamız olarak kalıyor. Oysa boyun, kişinin biyolojik yaşını ortaya koyan en önemli belirteçlerden biridir. Estetik Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Emre Üregen konu hakkında bilgiler verdi. 
11.10.2021 Estetik
Jennifer Lopez genç kalmak için botoks mu yaptırıyor?
Jennifer Lopez genç kalmak için botoks mu yaptırıyor? J.Lo kariyeri boyunca spot ışığının altında kalmayı başardı. Üstelik geçen yıllar kraliçeyi bir nebze olsun yavaşlatmadı! Geçtiğimiz yaz 51 yaşına giren dünyaca ünlü sanatçı Jennifer Lopez'in gençlik sırrını öğrenmek ister misiniz? İşte detaylar... PEMBENAR ÖZEL
13.05.2021 Estetik
Keratin Botox Nedir? Saç (Keratin) Botoksu Nasıl Yapılır, Nasıl Uygulanır?
Keratin Botox Nedir? Saç (Keratin) Botoksu Nasıl Yapılır, Nasıl Uygulanır? Saça uygulanan çeşitli bakım işlemleri bulunmaktadır. Keratin botoks da bu işlemlerin başında gelmektedir. Keratin botoks nedir? Keratin botoks nasıl yapılır? İşte, merak edilen tüm detaylar.
21.03.2021 Eğitim
‘Makat çatlağı, sık görülen bir hastalık’
‘Makat çatlağı, sık görülen bir hastalık’ Makatla ilgili sorunlarda en sık görülen çatlak durumu, belden aşağısı uyuşturularak yapılan ameliyatla, etkin şekilde çözülüyor. Hastalar dayanılmaz acıdan bir gün içerisinde kurtulup taburcu olabiliyor
24.01.2021 Ege
Koronavirüs stresi ve anksiyete, yüz ağrısını artırdı çünkü...
Koronavirüs stresi ve anksiyete, yüz ağrısını artırdı çünkü... Yapılan bir araştırma karantina dönemlerinde yaşanılan stres ile endişenin, gündüz diş sıkma ve geceleri diş gıcırdatma konusunda önemli bir artışa neden olduğunu ve bu durumdan en çok 35-55 yaş arası kişilerin etkilendiğini ortaya koydu. Diş gıcırdartmanın başta yüz bölgesi olmak üzere vücutta ağrılara neden olduğunu belirten Diş Hekimi Pertev Kökdemir, botoksun bu konuda oldukça başarılı sonuçlar verdiğini belirtti. İşte bruksizm yani diş gıcırdatma ve masseter botoks hakkında merak edilenler...
22.12.2020 Genel Sağlık
Diş sıkma (Bruksizm) hastalığı nedir? Diş sıkma hastalığı nasıl geçer?
Diş sıkma (Bruksizm) hastalığı nedir? Diş sıkma hastalığı nasıl geçer? Diş sıkma hastalığı son yıllarca sıkça duyduğumuz tedavisi oldukça kolay bir sağlık problemidir. Sonuçları kişiden kişiye değişse de genellikle uzun süren eklem ağrılarına sebep olur. Dr. Cem Hamidi bir metropol hastalığı olarak bilinen diş sıkma problemi hakkında bilgi verdi.
17.11.2020 Estetik
Estetikte son dönem trendler
Estetikte son dönem trendler Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Ufuk Askeroğlu, estetik cerrahideki son dönem trendlerini sizler için anlattı.
29.09.2020 Estetik
Kronik prostatit belirtileri, teşhisi ve tedavisi nasıldır?
Kronik prostatit belirtileri, teşhisi ve tedavisi nasıldır? Prostatın bulaşıcı olmayan ancak uzun süren tedaviye dirençli bir hastalığıdır. Kronik prostatit diyebilmek için bulguların en az 3 ay süre ile olması gerekmektedir. Belirtiler daha siliktir ve belirsizdir. Çeşitli bulgular görülebilir. Sık idrara çıkma, yanma karın alt kısmında ağrı, sürekli idrar hissi olması gibi bulgular olur. Teşhis klinik bulgular, muayene ve tetkikler ile konulur. Kan ve idrar örneklerinde genelde belirti ortaya çıkmaz. Bazen prostat masajı ile alınan örnek incelenir ve bulgular ortaya konmaya çalışılır. Tedavisi bazen zordur ve nedene göre değişiklik göstermektedir. Bakteri varlığında antibiyotikler kullanılır. Prostat gevşetici ilaçlar gerekebilir. İlaç tedavisinin başarısız olduğu hastalarda prostat içine botox enjeksiyonu veya termoterapi gibi işlemler gerekebilir.
2.09.2020 Sağlık
Bu yöntem ile kısa sürede gençleşmek mümkün!
Bu yöntem ile kısa sürede gençleşmek mümkün! Zamanı geri alamayacağımıza göre ona ayak uydurmamız gerekiyor. Medikal estetik yöntemleri hakkında bilgi veren Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Ayşen Bilge Sezgin, ince çizgilere dahi rahatlıkla uygulanabilen dolgu yöntemini anlattı.
28.07.2020 Estetik
40 yaş sonrası cilt problemlerine dikkat!
40 yaş sonrası cilt problemlerine dikkat! Op. Dr. Ayşen Bilge Sezgin, 40 yaş sonrası için cilt problemleri konusunda uyarılarda bulundu.
28.05.2020 Güzellik
Peri Tozu | Botoks uygulaması
Peri Tozu | Botoks uygulaması Peri Tozu'nun yeni bölümünde Estetik Plastik Ve Rekonstrüktif Cerrahı Op. Dr. Ali Rıza Yıldırım, Eda Özdemir'in yüzünde ihtiyaç gördüğü noktalara botox uygulaması gerçekleştirdi.
14.02.2020 Güzellik
Cildinizi Sevgililer Günü'ne hazırlayın
Cildinizi Sevgililer Günü'ne hazırlayın Yılın en romantik gününe hediyenizi, kombininizi ve randevunuzu hazırladınız. Peki ya cildiniz? İşte sevgililer gününe özel cilt bakım önerileri...
4.02.2020 14 Şubat

Benzer Haber Etiketleri

Botox ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.