Bouchard

Bouchard

Son dakika Bouchard haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Bouchard gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Bouchard haber sayfamızda...

Bouchard

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 143 bouchard haberi bulunmuştur.
ÖZEL | Tenis efsanesi John McEnroe'dan Alcaraz-Djokovic rekabeti yorumu! 'Gördüğüm en iyi oyuncu'
ÖZEL | Tenis efsanesi John McEnroe'dan Alcaraz-Djokovic rekabeti yorumu! 'Gördüğüm en iyi oyuncu' ABD Açık şampiyonlarından John McEnroe, yarın başlayacak dev grand slam öncesinde Alcaraz-Djokovic rekabetine dikkat çekti. Milliyet’e konuşan efsane tenisçi, “Amerika’da herkes, genç süper yıldız ile tarihin en büyüğünün buluşmasını bekliyor” dedi.
27.08.2023 Tenis
Alp Ustaoğlu yazdı: Wimbledon tenisin incisi
Alp Ustaoğlu yazdı: Wimbledon tenisin incisi Sadece tenisin değil, sporun en prestijli organizasyonundan biri olan Wimbledon ana tablo maçları ile yarın başlıyor. Erkeklerde tabii ki Novak Djokovic en önemli favori olarak gösterilirken, kadınlarda ise form durumu ve kura avantajını arkasına alan Iga Swiatek öne çıkıyor.
2.07.2023 Tenis
Sakin kasaba kan gölüne döndü! Korkunç gerçek ortaya çıktı...
Sakin kasaba kan gölüne döndü! Korkunç gerçek ortaya çıktı... Henüz 15 yaşındaki çocuk, ailesinin ona temin ettiği silahla dehşet saçtı ve okuldaki dört arkadaşını öldürdü, yedi kişiyi de yaraladı. Öğretmeni, saldırıdan bir gün önce çocuğun silah, mermi ve yaralı bir insanı içeren çizimlerini gördü. Çizimin yanında, "Hayat anlamsız, düşüncelerimi durduramıyorum" diye yazmıştı. Silahı ailesinin hediye ettiği öğrenildi. Dehşetin ayrıntıları ortaya çıktıkça sadece bir kasabanın değil dünyanın kanı dondu.
7.12.2021 Dünya
Belleville Polisi filmi oyuncuları ve konusu! İşte, Belleville Polisi oyuncu kadrosu isimleri
Belleville Polisi filmi oyuncuları ve konusu! İşte, Belleville Polisi oyuncu kadrosu isimleri Fransa yapımı yabancı komedi ve suç filmi Belleville Polisi filmi, 2018 yılında ilk kez vizyona girdi. Orijinal ismi ise Belleville Cop olan filmin başrollerinde Omar Sy, Luis Guzman, Biyouna yer alıyor.
17.08.2021 Cadde
Kolu sakatlanan Eugenie Bouchard'e sevgili şefkati
Kolu sakatlanan Eugenie Bouchard'e sevgili şefkati Kanadalı tenisçi Eugenie Bouchard ile Amerikan futbolu oyuncusu olan sevgilisi Mason Rudolph, önceki gün Miami'de plajda objektiflere takıldı.
19.06.2021 Cadde
Son dakika - Şampiyon Sorana Cirstea: Bu kupa benim için çok özel
Son dakika - Şampiyon Sorana Cirstea: Bu kupa benim için çok özel TEB BNP Paribas Tennis Championship İstanbul’da mutlu sona ulaşan Sorana Cirstea, Milliyet’in sorularını yanıtladı
27.04.2021 Tenis
Son dakika - İstanbul’da Rumen hegemonyası! Şampiyon Rumen Cirstea
Son dakika - İstanbul’da Rumen hegemonyası! Şampiyon Rumen Cirstea Rumen Cirstea TEB BNP Paribas Tennis Championship Istanbul’un finalinde bir numaralı seribaşı Mertens’i yenerek şampiyon oldu. İkincisi düzenlenen turnuvada geçen yılın ardından şampiyon yine bir Rumen tenisçi oldu
26.04.2021 Tenis
Son dakika - Vedat Albayrak altın, Bayram Kandemir'den gümüş madalya!
Son dakika - Vedat Albayrak altın, Bayram Kandemir'den gümüş madalya! Judoda Antalya Grand Slam müsabakalarının ikinci gününde Vedat Albayrak, altın madalya, Bayram Kandemir ise gümüş madalya elde etti.
2.04.2021 Diğer
Salgının gölgesinde Süper Lig şampiyonu Başakşehir!
Salgının gölgesinde Süper Lig şampiyonu Başakşehir! Kovıd-19 nedeniyle üç ay ara verilen Süper Lig’de mutlu sona ulaşan Başakşehir, tarihte bunu başaran 6. takım oldu
1.01.2021 Futbol
Son dakika | Sporda 2020 yılı böyle geçti!
Son dakika | Sporda 2020 yılı böyle geçti! 2020 yılını uğurlamaya hazırlanıyoruz. Kovid-19 sporu da sekteye uğrattı. ABD'li efsane basketbolcu Kobe Bryant ve 13 yaşındaki kızı Gianna, California'daki helikopter kazasında hayatını kaybetti. Futbol efsanesi Diego Armando Maradona da hayata gözlerini yumdu. İşte sporda 2020'nin olayları...
15.12.2020 Skorer
Ünlü tenisçi Eugenie Bouchard'ın kostümü sosyal medyada olay oldu!
Ünlü tenisçi Eugenie Bouchard'ın kostümü sosyal medyada olay oldu! Dünyaca ünlü genç tenisçi Eugenie Bouchard, Cadılar Bayramı kostümüyle Instagram'da büyük ilgi çekti.
2.11.2020 Magazin
Patricia Maria Tig: İstanbul benim için özel bir yer
Patricia Maria Tig: İstanbul benim için özel bir yer TEB BNP Paribas Tennis Championship İstanbul’da kupayı kaldıran Tig, “İstanbul’da hem saha içinde hem saha dışında mutluyduk. Bence çok güzel bir şehir ve keyfini çıkardık. Burada olmaktan gerçekten mutluluk duydum” dedi
15.09.2020 Tenis
Patricia Tig'den muhteşem geri dönüş!
Patricia Tig'den muhteşem geri dönüş! TEB BNP Paribas Tennis Championship’te esen Bouchard rüzgârı finalde sona erdi, kupa Rumen tenisçi Patricia Tig'e gitti
14.09.2020 Tenis
İstanbul'da şampiyon Maria Tig!
İstanbul'da şampiyon Maria Tig! TEB BNP Paribas Tennis Championship İstanbul'da Rumen Patricia Maria Tig teklerde şampiyonluğa ulaştı. 
14.09.2020 Tenis
İstanbul'da final: Bouchard - Maria Tig
İstanbul'da final: Bouchard - Maria Tig TTF İstanbul Tenis Merkezi’nde bugün sporcular son kez korta çıkacak, kupa sahibini bulacak
13.09.2020 Tenis
Teklerde Eugenie Bouchard ve Patricia Maria Tig finale çıktı
Teklerde Eugenie Bouchard ve Patricia Maria Tig finale çıktı Türkiye Tenis Federasyonu (TTF) İstanbul Tenis Merkezi'nde düzenlenen toprak kort turnuvasının 6. gününde yarı final müsabakaları yapıldı.
12.09.2020 Tenis
İstanbul'da Bouchard rüzgarı!
İstanbul'da Bouchard rüzgarı! Kanadalı raket Bouchard, İstanbul’daki turnuvada hız kesmedi, Danka Kovinic’i de geçerek kupaya bir adım daha yaklaştı
12.09.2020 Tenis
Eugenie Bouchard yarı finalde
Eugenie Bouchard yarı finalde Eugenie Bouchard, TEB BNP Paribas Tennis Championship İstanbul'da yarı finale yükseldi.
11.09.2020 Tenis
İstanbul'da Bouchard Fırtınası!
İstanbul'da Bouchard Fırtınası! TEB BNP Paribas Tennis Championship’te Kanadalı raket Bouchard'ı, bir numaralı seribaşı Kuznetsova da durduramadı
11.09.2020 Tenis
İstanbul'da favori Kuznetsova'dan erken veda!
İstanbul'da favori Kuznetsova'dan erken veda! TEB BNP Paribas Tennis Championship İstanbul'da 1 numaralı seri başı Svetlana Kuznetsova, Eugenie Bouchard'a 2-1 yenilerek turnuvaya veda etti. 
10.09.2020 Tenis
Çağla Büyükakçay, TEB BNP Paribas Tennis Championship İstanbul'a veda etti!
Çağla Büyükakçay, TEB BNP Paribas Tennis Championship İstanbul'a veda etti! TEB BNP Paribas Tennis Championship İstanbul'da milli tenisçi Çağla Büyükakçay, son 32 turunda Fransız Caroline Garcia'ya 2-1 yenilerek elendi.
10.09.2020 Tenis
TEB BNP Paribas Tennis Championship İstanbul'da ana tablo maçları başladı
TEB BNP Paribas Tennis Championship İstanbul'da ana tablo maçları başladı TEB BNP Paribas Tennis Championship Istanbul’da ana tablo maçları, bugün gündüz saatlerinde oynanan 3 maçla birlikte başladı.
8.09.2020 Tenis
İstanbul'da millilerden erken veda!
İstanbul'da millilerden erken veda! TEB BNP Paribas Tennis Championship Istanbul'da heyecan, eleme tablosu maçları ile başladı. Türkiye eski 1 numarası Başak Eraydın, ilk seti kaybettiği maçta setlere denge getirmeyi başarsa da Britanyalı Harriet Darta 3-6, 6-2 ve 0-6'lık üç set sonucunda mağlup olarak İstanbul'da ana tablo oynama şansını yitirdi.
7.09.2020 Tenis
TEB BNP Paribas Tennis Championship İstanbul başlıyor!
TEB BNP Paribas Tennis Championship İstanbul başlıyor! TEB BNP Paribas Tennis Championship İstanbul, bugün oynanacak eleme maçlarıyla start alacak.
7.09.2020 Tenis
Bouchard, "Wild card" ile İstanbul'da korta çıkıyor
Bouchard, "Wild card" ile İstanbul'da korta çıkıyor WTA dünya sıralamasının eski 5 numarası Kanadalı Eugenie Bouchard, TEB BNP Paribas Tennis Championsip Istanbul'a "Wild card" ile elemelerden katılacak.
5.09.2020 Tenis

Benzer Haber Etiketleri

Bouchard ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.