Boyner

Boyner

Son dakika Boyner haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Boyner gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Boyner haber sayfamızda...

Boyner

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 2.560 boyner haberi bulunmuştur.
İşte Türkiye'nin En Etkin 50 Teknoloji Lideri
İşte Türkiye'nin En Etkin 50 Teknoloji Lideri Teknolojinin iş hayatına olan etkisinin ve dijital dönüşüm çalışmalarının zirveye çıktığı 'yapay zeka çağı'nda teknoloji liderleri şirketleri geleceğe taşıyor...
15.04.2024 Milliyet Executive
Bardağın boş tarafı ile 'dövüş'
Bardağın boş tarafı ile 'dövüş' Bardağın hep dolu tarafına bakın. İçiniz sıkılıyor ve işlerin berbat gittiğini düşünüyorsanız, olumsuzluklara değil, hayatınızdaki olumlu taraflara odaklanın. İşte bir rehber...
11.03.2024 Milliyet Executive
Didem Kuş: Tasarruflu ve pratik çözümler sayesinde kurumsal ramazan yardımları dijitalleşiyor
Didem Kuş: Tasarruflu ve pratik çözümler sayesinde kurumsal ramazan yardımları dijitalleşiyor Yemek kartı, kurumsal hediye ve sosyal yardım kartı, akaryakıt ve filo çözümleri gibi ürünleriyle şirketler için tasarruflu gider yönetimi hizmetleri sunan Multinet Up, Ramazan ayında çalışan motivasyonu ve teşvik uygulamaları kapsamında çalışanlarını mutlu etmek isteyen işverenlere çözüm ortağı oluyor.
28.02.2024 Advertorial
Jennifer Boyner'in gözyaşları! 'Defne Joy'u çok özlüyorum'
Jennifer Boyner'in gözyaşları! 'Defne Joy'u çok özlüyorum' Kült çocuk yapımları arasında yer alan 'Sihirli Annem'de hayat verdiği 'Toprak' karakteriyle hafızlarda yer eden Jennifer Boyner, 2 Şubat 2011 tarihinde astım krizine bağlı kalp krizi nedeniyle yaşamını yitiren dizideki annesi Defne Joy Foster'e (Eda karakteri) özlemini dile getirirken gözyaşlarına hakim olamadı.
21.02.2024 Cadde
‘Ona benzemek mutlu ediyor’
‘Ona benzemek mutlu ediyor’ Jennifer Boyner, önceki akşam düzenlenen Remington One tanıtım gecesinde tarzını yeniledi.
21.02.2024 Cadde
Merve Dizdar yeni aşkıyla galada! 'Ruhunuz duymadı değil mi?'
Merve Dizdar yeni aşkıyla galada! 'Ruhunuz duymadı değil mi?' Meslektaşı Gürhan Altundaşar ile 2018 yılında evlenip 2021'de boşanan Merve Dizdar, yeni ilişkisini Sevgililer Günü'nde ilan etmişti. 'Zaferin Rengi' filminin galasına Cihan Ayger ile el ele katılan oyuncunun mutluluğu gözlerinden okunuyordu.
17.02.2024 Cadde
Merve Dizdar, Sevgililer Günü'nde aşkını ilan etti!
Merve Dizdar, Sevgililer Günü'nde aşkını ilan etti! Fransa'da düzenlenen 76'ncı Cannes Film Festivali'nde 'En İyi Kadın Oyuncu' ödülüne layık görülen Merve Dizdar başarılı oyunculuğu ve özel hayatıyla sık sık gündeme geliyor. İki yıl önce Gürhan Altundaşar ile boşanan Dizdar aradığın aşkı sonunda buldu. Merve Dizdar Sevgililer Günü'nde aşkını ilan etti.
15.02.2024 Cadde
'Sihirli Annem'in Yavuz'u ve Toprak'ı yıllar sonra bir araya geldi
'Sihirli Annem'in Yavuz'u ve Toprak'ı yıllar sonra bir araya geldi Bir döneme damga vuran 'Sihirli Annem' disizinde 'Toprak' ve 'Yavuz' karakterlerine hayat veren Jennifer Boyner ile Jess Molho, yıllar sonra buluştu. Bu anları ölümsüzleştiren ikili, sosyal medyada paylaşım yapmayı da ihmal etmedi.
10.02.2024 Cadde
Perakendeci 2024 yılından umutlu
Perakendeci 2024 yılından umutlu Birleşmiş Markalar Derneği’nin (BMD) ‘Perakende Buluşması – Ne Oldu Ne Olacak?’ etkinliği, organize perakendenin lider isimlerini bir araya getirdi.
7.02.2024 Ekonomi
Mor Yerleşke’de kadınların desteğiyle umut yeniden yeşeriyor
Mor Yerleşke’de kadınların desteğiyle umut yeniden yeşeriyor TKDF’nin Boyner Grup desteğiyle Adıyaman’daki konteyner kentte hayata geçirdiği Mor Yerleşke, afet sonrasının ekonomik, fiziksel ve duygusal yükünün yanı sıra çocukların bakım yükünü taşıyan kadınların hayata tutunmasında kritik rol oynuyor.
5.02.2024 Ekonomi
Sihirli Annem'in Toprak'ı Jennifer Boyner'den Defne Joy Foster paylaşımı!
Sihirli Annem'in Toprak'ı Jennifer Boyner'den Defne Joy Foster paylaşımı! 2 Şubat 2011'de astım krizine bağlı kalp krizi nedeniyle hayatını kaybeden Defne Joy Foster, ölümünün 13'üncü yılında unutulmadı. Sihirli Annem dizisinde kızı Toprak'ı oynayan Jennifer Boyner de yaptığı paylaşımla ve değişimiyle gündeme geldi.
4.02.2024 Magazin
Sihirli Annem'in Toprak'ı Jennifer Boyner'den Defne Joy Foster paylaşımı!
Sihirli Annem'in Toprak'ı Jennifer Boyner'den Defne Joy Foster paylaşımı! 2 Şubat 2011'de astım krizine bağlı kalp krizi nedeniyle hayatını kaybeden Defne Joy Foster, ölümünün 13'üncü yılında unutulmadı. Sihirli Annem dizisinde kızı Toprak'ı oynayan Jennifer Boyner de yaptığı paylaşımla ve değişimiyle gündeme geldi.
5.02.2024 Cadde
14. MIXX Awards Türkiye jürisi belirlendi
14. MIXX Awards Türkiye jürisi belirlendi İnteraktif Reklamcılık Derneği (IAB) tarafından bu sene 14’üncüsü düzenlenen MIXX Awards Türkiye yarışmasının jüri üyeleri belli oldu. 5 Şubat’a kadar başvuruların yapılabileceği 14. MIXX Awards Türkiye ödülleri, 15 Nisan tarihinde düzenlenecek tören ile sahiplerine verilecek.
1.02.2024 Ekonomi
2024 yılına ‘Üçüncü Kapı’dan giriş
2024 yılına ‘Üçüncü Kapı’dan giriş Küresel iş dünyasından başarı hikâyeleri, kişisel gelişim ve ekonomi alanlarında yayımladığı kitaplarla 25. yılını kutlayan Boyner Yayınları, 2024 programını açıkladı.
21.12.2023 Kültür Sanat
Kadın girişimciye destek sürüyor
Kadın girişimciye destek sürüyor Kadın girişimcilerin güçlenmesine ve işlerini geliştirmelerine destek olmak amacıyla Boyner Grup ve KAGİDER (Türkiye Kadın Girişimciler Derneği) iş birliğiyle gerçekleştirilen ‘İyi İşler’ projesinin yedinci dönem eğitimleri başladı. Bu yıl deprem bölgesindeki kadın girişimcilerin önceliklendirildiği programda, 20’si bu bölgelerden olmak üzere toplam 43 kadın iş modellerini geliştirmek üzere eğitim alarak, ekonomideki yerini alacak.
14.12.2023 Ekonomi
Merve Dizdar yeni bir aşka yelken açtı!
Merve Dizdar yeni bir aşka yelken açtı! Fransa'da düzenlenen 76'ncı Cannes Film Festivali'nde 'En İyi Kadın Oyuncu' ödülüne layık görülen Merve Dizdar, iki yıl önce Gürhan Altundaşar’dan boşanmıştı. Ünlü oyuncu Merve Dizdar kalbini yeniden aşka açtı.
11.12.2023 Cadde
Son sürat dijital dönüşüm
Son sürat dijital dönüşüm "Fiziksel mağazaları da olan dijital bir platforma dönüşüyoruz. Bu hedef doğrultusunda bu yılın ilk 9 ayında mağaza ve dijital kanallarımıza toplam 294 milyon TL'lik bir yatırım gerçekleştirdik."
7.12.2023 Milliyet Executive
‘Eşitliği içselleştirdik’
‘Eşitliği içselleştirdik’ Boyner Grup Yönetim Kurulu üyesi Ümit Boyner, başta kadına yönelik şiddetle mücadele olmak üzere toplumsal cinsiyet eşitliğine katkı sağlamak üzere bugüne dek destek oldukları sosyal sorumluluk projelerini ve şirket içi uygulamaları anlattı.
5.12.2023 Gündem
Cam tavan kırma mücadelesi devam ediyor!
Cam tavan kırma mücadelesi devam ediyor! Sabancı Üniversitesi bünyesinde çalışmalarını sürdüren Kurumsal Yönetim Forumu, “2023 Yönetim Kurulunda Kadın Türkiye Raporu” sonuçlarını açıkladı.
4.12.2023 Ekonomi
100. yılda yönetimde daha fazla kadın
100. yılda yönetimde daha fazla kadın Şirketlerin yönetim kurullarında ve üst yönetiminde kadın oranının yüzde 30’a yükseltilmesini amaçlayan Yüzde 30 Kulübü Türkiye, “Cumhuriyetimizin 100. Yılında 100 Yeni Kadın Yönetim Kurulu Üyesi” inisiyatifini başlattı. Kulüp, bu doğrultuda yönetim kurullarında kadın üye bulunmayan halka açık şirketleri, en az bir kadın profesyonele yönetim kurulunda yer vermeyi taahhüt etmeye davet ediyor. Kulüp söz konusu inisiyatifi ile daha fazla sayıda şirketin karar ve faaliyet alanlarında çok daha kapsayıcı ve eşitlikçi bir yaklaşımın hâkim olmasını hedefliyor.
30.10.2023 Ekonomi
Boyner Grup’tan 100’üncü yıl mesajı
Boyner Grup’tan 100’üncü yıl mesajı Boyner Grup, Cumhuriyet’in 100. yılını hazırladığı film ile kutladı.
24.10.2023 Ekonomi
Kadın girişimcilere desteğe devam
Kadın girişimcilere desteğe devam “Cumhuriyetin 100’üncü Yılı Kadın Girişimci Zirvesi”nde konuşan Garanti BBVA Genel Müdürü Recep Baştuğ, “Son beş yılın rakamlarına baktığımızda kadın girişimcilere sağladığımız finansman desteği 150 milyar TL’yi aştı. Bu rakamı bir başlangıç seviyesi alıyoruz. Bundan sonra da kadın girişimcilere finansman desteğimiz katlanarak artmaya devam edecek” dedi.
23.10.2023 Ekonomi
İş dünyası önemli transferler yaptı
İş dünyası önemli transferler yaptı Türkiye’nin önde gelen şirketleri stratejik birimleri için yönetici pozisyonlara yaptığı atamalarını sürdürdü. Farklı şirketlerdeki yeni pozisyonlara transfer olan yöneticiler olduğu gibi, şirket ve grup bünyesi içinde yönetici transferleri de yapıldı.
9.10.2023 Milliyet Executive
Türkı̇ye'nı̇n 50 en etkin CMO’su
Türkı̇ye'nı̇n 50 en etkin CMO’su Pandemiyle birlikte akın eden teknolojik dönüşüm yapay zekanın da baskın rolüyle bambaşka bir boyut kazandı. Dijitalleşme görülmedik bir hızla ilerliyor, tüketici alışkanlıkları süratle değişiyor.
9.10.2023 Milliyet Executive
18 yaşındaki genç kız 3'üncü kattan düşerek hayatını kaybetti
18 yaşındaki genç kız 3'üncü kattan düşerek hayatını kaybetti Kastamonu'da 18 yaşındaki Funda Coşkun isimli genç kız balkondan düşerek hayatını kaybetti.
29.09.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Boyner ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.