Brezilya Basını

Brezilya Basını

Son dakika brezilya basını haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan brezilya basını gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan brezilya basını haber sayfamızda...

Brezilya Basını

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.250 brezilya basını haberi bulunmuştur.
Ölü amcasıyla banka kredisi çekmeye gitmişti! Skandalın bütün detayları ortaya çıktı
Ölü amcasıyla banka kredisi çekmeye gitmişti! Skandalın bütün detayları ortaya çıktı Ölen amcasıyla bankadan kredi çekmek isteyen kadının yeni görüntüleri ortaya çıktı. Amcasını tuvalette dahi kontrol edip bankaya götüren ve ölü olduğunun farkında olan kadın gözaltına alındı. Bir gün önceki kayıtlarda ise yaşlı adamın kolunu ve kafasını hareket ettirebildiği görüldü.
18.04.2024 Dünya
Çağlar Söyüncü'nın ısrarı, Atletico Madrid'i yumuşattı!
Çağlar Söyüncü'nın ısrarı, Atletico Madrid'i yumuşattı! Fenerbahçe Yönetimi, milli futbolcu Çağlar Söyüncü’yü kadrosuna katmak için çalışmalarına devam ediyor.
21.01.2024 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de Fred için 3 talip birden! Brezilya'da dev transfer yarışı
Fenerbahçe'de Fred için 3 talip birden! Brezilya'da dev transfer yarışı Fenerbahçe'nin sezon başında renklerine bağladığı Fred'e ülkesinden 3 takımın talip olduğu iddia edildi. Brezilya basını, tecrübeli orta saha oyuncusu için devrede olan kulüpleri duyurdu.
20.01.2024 Fenerbahçe
Galatasaray yeni yıldızını Brezilya'da buldu! Transfer görüşmeleri başladı
Galatasaray yeni yıldızını Brezilya'da buldu! Transfer görüşmeleri başladı Savunma hattına takviyede bulunmak isteyen Galatasaray'ın sürpriz bir hamle yaptığı öne sürüldü. Sarı-kırmızılıların, 27 yaşındaki tecrübeli futbolcunun kulübüyle masaya oturduğu vurgulandı.
2.12.2023 Galatasaray
İşte Fenerbahçe'nin Ocak bombası! Edin Dzeko devrede, transfer harekatı başladı
İşte Fenerbahçe'nin Ocak bombası! Edin Dzeko devrede, transfer harekatı başladı Avrupa Konferans Ligi ve Trendyol Süper Lig'de firesiz yoluna devam eden Fenerbahçe, ara transfer döneminde yıldız oyuncuyu kadrosuna katmak için şimdiden transfer çalışmalarına başladı.
6.10.2023 Fenerbahçe
Brezilya, Fred'i konuşuyor! Milli Takım'a alınsın çağrısı
Brezilya, Fred'i konuşuyor! Milli Takım'a alınsın çağrısı Fenerbahçe'nin Premier Lig devi Manchester United'dan kadrosuna kattığı Fred, gösterdiği performansla kısa sürede dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Tecrübeli orta saha, en son sarı-lacivertlilerin Konferans Ligi maçında adından söz ettirirken Brezilya basını da kayıtsız kalamadı ve Milli Takım'a çağrıda bulundu. İşte detaylar...
23.09.2023 Fenerbahçe
Galatasaray peşindeydi! Fenerbahçe temsilcisini İstanbul'a getiriyor
Galatasaray peşindeydi! Fenerbahçe temsilcisini İstanbul'a getiriyor Edin Dzeko, Ryan Kent, Alexander Djiku, Umut Nayir, Rodrigo Becao, Sebastian Szymanski ve Dusan Tadic'i kadrosuna katan Fenerbahçe'nin bir transferi daha bitirmek için girişimlerini hızlandırdığı ortaya çıktı. Brezilya basını, sarı-lacivertlilerin 26 yaşındaki orta sahanın temsilcilerini İstanbul'a getireceğini yazdı.
20.07.2023 Fenerbahçe
Jorge Jesus dünya yıldızlarının peşinde! Mauro Icardi de transfer listesinde
Jorge Jesus dünya yıldızlarının peşinde! Mauro Icardi de transfer listesinde Fenerbahçe'den ayrılarak Al Hilal'in yolunun tutan Portekizli teknik adam Jorge Jesus, transferde önemli isimleri kadrosuna katmayı planlıyor. Galatasaray'ın PSG'den kiraladığı Mauro Icardi de Al Hilal'in transfer listesinde bulunuyor.
5.07.2023 Dünyadan Futbol
Al-Hilal'in başına geçen Jorge Jesus, Fenerbahçe'deki prensini istiyor! Teklif edilen rakam ortaya çıktı
Al-Hilal'in başına geçen Jorge Jesus, Fenerbahçe'deki prensini istiyor! Teklif edilen rakam ortaya çıktı Geride kalan sezonda Fenerbahçe'nin teknik direktörlüğünü yapan Jorge Jesus, sözleşmesi sona erince takımdan ayrıldı. Portekizli teknik patron, geçtiğimiz günlerde Suudi Arabistan ekibi Al Hilal ile sözleşme imzaladı. Yeni takımıyla transfer çalışmalarına başlayan Jesus'un, Fenerbahçe'deki prensini kadroya katmak için sarı-lacivertli kulübe teklif yolladığı öğrenildi.
4.07.2023 Fenerbahçe
Galatasaray-Fenerbahçe derbisi sonrası Jesus iddiası! 'Ayrılacağının işareti'
Galatasaray-Fenerbahçe derbisi sonrası Jesus iddiası! 'Ayrılacağının işareti' Spor Toto Süper Lig'in 37. haftasında deplasmanda ezeli rakibi Galatasaray'a 3-0 mağlup olan Fenerbahçe'de teknik direktör Jorge Jesus eleştirilerin hedefindeki isim haline geldi. Portekizli teknik adamın kadro tercihleri ve tribündeki taraftarlarla arasında geçen diyalog bardağı taşıran son damla oldu. Portekiz basını Galatasaray-Fenerbahçe derbisini sonrası Jorge Jesus ile ilgili flaş bir iddia ortaya attı.
5.06.2023 Fenerbahçe
Abel Ferreira, Fenerbahçe'nin görüşme talebini reddetti
Abel Ferreira, Fenerbahçe'nin görüşme talebini reddetti Fenerbahçe'nin Jorge Jesus'un ayrılma ihtimaline karşılık Palmeiras'ın Portekizli hocası Abel Ferreira'yla görüşme talep ettiği ancak reddedildiği belirtildi.
31.05.2023 Fenerbahçe
3 saat boyunca lağımdan çıkmadı! Nedeni akıllara zarar
3 saat boyunca lağımdan çıkmadı! Nedeni akıllara zarar Brezilya'da gittiği rap festivalinin bitimine yakın kendini lağımda bulan şahsın o anları sosyal medyada milyonlarca kişi tarafından izlendi.
10.05.2023 Dünya
Dünya böyle gördü: Sultanların yeni yüzü Vargas
Dünya böyle gördü: Sultanların yeni yüzü Vargas Filenin Sultanları'nda VNL kadrosu dün resmen açıklandı. Sırp başantrenör Santarelli, Vargas'ı kadroya ilk kez dahil ederken dünya basınında geniş yankı uyandırdı.
2.05.2023 Voleybol
Beşiktaş'ta James Rodriguez sonrası bir transfer bombası daha! Temaslar başladı
Beşiktaş'ta James Rodriguez sonrası bir transfer bombası daha! Temaslar başladı Şenol Güneş önderliğinde yeniz sezon hazırlıklarını sürdüren Beşiktaş, transferde bombaları patlatmaya hazırlanıyor. Gelecek sezon için yoğun mesai harcayan siyah-beyazlı ekipte yıldız futbolcu için temaslar başladı. İşte detaylar...
26.04.2023 Beşiktaş
Jesus'un taraftara tepkisi gündem oldu: Arda hemen müdahale etti!
Jesus'un taraftara tepkisi gündem oldu: Arda hemen müdahale etti! Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında Fenerbahçe sahasında İstanbulspor ile 3-3 berabere kaldı. Galatasaray'ın puan kaybettiği haftada İstanbulspor'a takılan Fenerbahçe'de taraftarlar maçın ardından takımı orta sahada toplayıp toplantı yapan Jesus'a büyük tepki gösterdi.
25.04.2023 Fenerbahçe
Flamengo'da Jorge Jesus gerçekleri! İmza atmama nedeni ve Sampaoli tercihinin perde arkası ortaya çıktı
Flamengo'da Jorge Jesus gerçekleri! İmza atmama nedeni ve Sampaoli tercihinin perde arkası ortaya çıktı Brezilya Serie A ekiplerinden Flamengo'yla adı uzun süre anılan Jorge Jesus'un tercih edilmeme nedeni belli oldu. Brezilya basını, Flamengo'nun Jorge Sampaoli ile anlaşma nedenini yazdı. İşte Flamengo'daki Jorge Jesus gerçekleri...
17.04.2023 Fenerbahçe
Jorge Jesus bombası! Ses kaydı sonrası yeni bir iddia gündemde
Jorge Jesus bombası! Ses kaydı sonrası yeni bir iddia gündemde Fenerbahçe'deki geleceği belirsizliğini koruyan Jorge Jesus'la ilgili bomba bir iddia ortaya atıldı. Geçtiğimiz günlerde Flamengo yöneticisine gönderdiği ses kaydı ortaya çıkan Portekizli teknik direktörün, Suudi Arabistan'a gidebileceği öne sürüldü.
15.04.2023 Fenerbahçe
Jorge Jesus'un ses kaydını yayınladılar! 'Fenerbahçe'den hemen ayrılmamı söyledi'
Jorge Jesus'un ses kaydını yayınladılar! 'Fenerbahçe'den hemen ayrılmamı söyledi' Fenerbahçe'de Jorge Jesus'un geleceği tartışılmaya devam ederken Brezilya basını tecrübeli teknik adamın çok konuşulacak ses kaydını yayınladı. İşte detaylar...
13.04.2023 Fenerbahçe
Brezilya'dan Jorge Jesus için bir iddia daha! Dikkat çeken Fenerbahçe detayı
Brezilya'dan Jorge Jesus için bir iddia daha! Dikkat çeken Fenerbahçe detayı Fenerbahçe'nin Fatih Karagümrük'ü 2-1 mağlup ettiği ve şampiyonluk yarışında iddiasını sürdürdüğü karşılaşmanın ardından Brezilya basınından Jorge Jesus için bir iddia daha ortaya atıldı.
11.04.2023 Fenerbahçe
Vitor Pereira ayrılıyor! Flamengo'nun ilk hedefi Jorge Jesus
Vitor Pereira ayrılıyor! Flamengo'nun ilk hedefi Jorge Jesus Corinthians'ın ardından Flamengo'nun teknik direktörlüğüne getirilen Vitor Pereira, Fluminense'ye 2-0 kazanılan maçın rövanşında 4-1 mağlup olarak Carioca finalini kaybetti. Brezilya basını, Vitor Pereira'nın yerine düşülen ismin Jorge Jesus olduğunu duyurdu.
10.04.2023 Fenerbahçe
Jorge Jesus için fesih iddiası! Fenerbahçe yönetimiyle görüştü, son maçı olabilir
Jorge Jesus için fesih iddiası! Fenerbahçe yönetimiyle görüştü, son maçı olabilir Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus ile ilgili üst üste çarpıcı iddialar ortaya atılmaya başlandı. Beşiktaş karşısında kaybedilen derbi sonrası Portekizli teknik direktörün yönetimle görüştüğü öne sürüldü. Jorge Jesus'un takımının başında çıkabileceği son maç haberin ayrıntılarında yer aldı.
4.04.2023 Fenerbahçe
Derbi sonrası Jesus'a sert eleştiri! Yeni takımını da duyurdular
Derbi sonrası Jesus'a sert eleştiri! Yeni takımını da duyurdular Fenerbahçe-Beşiktaş derbisi Portekiz ve Brezilya basınında da geniş yankı buldu. Jesus'a çok sert eleştiriler yapılırken A Bola, Portekizli teknik adamın yeni takımını da duyurdu.
3.04.2023 Fenerbahçe
Jorge Jesus sözleri: Ne olursa olsun kalması sürpriz! Paşa gönlü bilir
Jorge Jesus sözleri: Ne olursa olsun kalması sürpriz! Paşa gönlü bilir Fenerbahçe'de teknik direktör Jorge Jesus'un geleceği henüz netlik kazanmadı. Brezilya basınına yaptığı açıklamalarla eleştiri yağmuruna tutulan Jesus için Flamengo ve Brezilya iddiaları devam ediyor. Jesus'a eleştiriler sürüyor. Milliyet yazarlarından Ercan Güven de Jorge Jesus'a yapılan eleştirileri bugünkü köşesine taşıdı ve Portekizli teknik adamın sezon sonunda ne olursa olsun Fenerbahçe'de kalmasının sürpirz olduğunu belirtti.
15.03.2023 Fenerbahçe
Jorge Jesus'tan ayrılık açıklaması! Suskunluğunu bozdu
Jorge Jesus'tan ayrılık açıklaması! Suskunluğunu bozdu Jorge Jesus, Brezilya basınında yer alan, bir gazeteciyle yaptığı konuşmadaki, “Mayısa kadar bekleyin. Hepinizi kucaklıyorum” sözleri sonrası başlayan tartışmalara son noktayı koydu.
13.03.2023 Fenerbahçe
Gökten solucan yağdı, herkesin aklına aynı şey geldi: Kıyamet alameti
Gökten solucan yağdı, herkesin aklına aynı şey geldi: Kıyamet alameti Çin'de henüz nedeni bilinmeyen bir sebepten ötürü gökten solucan yağdı. Olay kısa sürede hem sosyal medyada hem de dünya basınında ses getirdi.
9.03.2023 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Brezilya Basını ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.