Robbie Fowler, Brisbane Roar'dan ayrıldı
Robbie Fowler, Brisbane Roar'dan ayrıldı Avustralya Birinci Futbol Ligi (A-Lig) ekibi Brisbane Roar, İngiliz teknik direktör Robbie Fowler'ın görevden ayrıldığını duyurdu.
1.07.2020 Dünyadan Futbol
Messi'ye nazire yaptı! Müthiş frikik...
Messi'ye nazire yaptı! Müthiş frikik... Avustralya A-Ligi'nde Melbourne Victory'nin Brisbane Roar'ı 3-2 yendiği maçta Roarlı oyuncu Dimitri Petratos'un müthiş frikiği damga vurdu!
14.01.2017 Futbol
Bobo Avustralya'yı sallıyor!
Bobo Avustralya'yı sallıyor! Avustralya A-Lig 'inde Sydney'in Brisbane Roar'a 2-0 yendiği maçta eski Kartal Bobo yaptığı asistlerle maçın adamı oldu...
31.12.2016 Futbol
Holosko'dan 2 muhteşem gol!
Holosko'dan 2 muhteşem gol! Avustralya A Ligi'nde Sydney FC, eski Beşiktaşlı Holosko ile iki gol bulmasına rağmen Brisbane Roar'a 3-2 boyun eğdi.
28.03.2016 Futbol
Futbol tarihinde bir ilk! Kendi kendine bacak arası attı!
Futbol tarihinde bir ilk! Kendi kendine bacak arası attı! Brisbane Roar ile Melbourne City arasında oynanan karşılaşmada Brisbane Roar'ın kalecisi Jamie Young hayatının hatasını yaptı ama rakip takım bu şansı değerlendiremedi.
21.11.2015 Futbol
Süper yedek!
Süper yedek! Asya Şampiyonlar Ligi'nde Brisbane Roar karşısında çıkan Urawa Reds'te Yuki Muto yedek olarak soyunduğu maçta oyuna dahil olduktan 20 saniye sonu golü buldu.
7.05.2015 Futbol
Avustralyalı Lauren’den futbol şov!
Avustralyalı Lauren’den futbol şov! Çanakkale savaşlarının 100. Yılı etkinlikleri kapsamında, Avustralya’dan gelen 12 sporcu, Çanakkaleli sporcularla kriket maçı yaptı. Maçtan önce, Avustralya Bayan Milli Takımı futbolcularından, Brisbane Roar takımında forma giyen Lauren Elizabeth Colthorpe, Çanakkaleli küçük futbolculara mini bir resital sundu.
19.04.2015 Futbol
Melbourne Victory şampiyonluğa inandı
Melbourne Victory şampiyonluğa inandı Avustralya A Lig'in 26. haftasında deplasmanda Brisbane Roar'a konuk olan Melbourne Vilctory sahadan Mark Milligan'ın penaltı golü ile 1-0 galip ayrıldı ve liderliğini sürdürdü.
18.04.2015 Futbol
Melbourne Victory'nin bileği bükülmüyor!
Melbourne Victory'nin bileği bükülmüyor! Avustralya A Lig'in 25. haftasında deplasmanda Brisbane Roar'a konuk olan Melbourne Victory sahadan Carl Valeri ve Besart Berisha'nın golleri ile 2-1 galip ayrıldı. Matt McKay'ın golü Brisbane ekibine yetmezken, Melbourne bu sonuçla puanını 47'e yükseltti ve liderliğini sürdürdü.
15.04.2015 Futbol
Bir kaleci takımını nasıl yakar?
Bir kaleci takımını nasıl yakar? Avustralya'da Adelaide United forması giyen kaleci Eugene Galekovic, Brisbane Roar karşısında yediği golle taraftarını isyan ettirdi. Maç 3-2 Brisbane Roar'ın üstünlüğü ile sona erdi.
11.04.2015 Futbol
Perth Glory yara aldı!
Perth Glory yara aldı! Avustralya A Ligi'nin 19. haftasında lider Perth Glory sahasında konuk ettiği Brisbane Roar ile 2-2 berabere kalarak yara aldı. Ev sahibi ekibin golleri Daniel De Silva ve Dino Dulbic'ten gelirken, deplasman temsilcisinie beraberliği getiren golleri Jean Carlos Solorzana ve Matt McKay kaydetti.
28.02.2015 Futbol
Kaleciden rezil eden hata!
Kaleciden rezil eden hata! Avustralya'da Brisbane Roar ve Wellington Phoenix arasında oynanan maçta ev sahibi ekibin kalecisi Michael Theo yaptığı inanılmaz hata sonrası Kenny Cunningham'a golü attırdı.
2.02.2015 Futbol
Dünyanın en iyi defansı bu!
Dünyanın en iyi defansı bu! Central Coast ve Brisbane Roar arasından oynanan maçta hakemin verdiği en direk serbest vuruşu böyle karşıladılar...
29.12.2014 Futbol
Sydney'den muhteşem gollerle galip!
Sydney'den muhteşem gollerle galip! Avustralya A Lig'de Sydney deplasmanda Brisnane Roar'ı eski Trabzonsporlu Marc Janko ve Milos Dimitrijevic'in golleri ile 2-0 yendi.
24.10.2014 Futbol
Marc Janko'dan muhteşem gol
Marc Janko'dan muhteşem gol Geçen sezon Trabzonspor forması giyen Avusturyalı yıldız Marc Janko, Avustralya'da formasını giydiği Sydney ekibi ile Brisbane Roar karşısında muhteşem bir gole imza attı. Brisbane kalecisi Jamie Young'ın uzaklaştırmaya çalıştığı topu yere indirmeden kontrol eden Janko yaptığı güzel vuruş ile takımını öne geçirdi.
24.10.2014 Futbol
Avustralya şampiyonu Brisbane Roar
Avustralya şampiyonu Brisbane Roar Avustralya A Ligi play off finalinde Brisbane Roar, Western Sydney'i 1-0 geriye düştüğü maçta 2-1 mağlup ederek şampiyon oldu. Şampiyonluğu getiren goller Arnavut golcü Besart Berisha ve Brezilyalı Henrique Silva'dan geldi.
4.05.2014 Futbol
Katliam gibi faul!
Katliam gibi faul! Avustralya A-Lig'inde Brisbane Roar ve Melbourne Heart arasında oynanan maçta Besart Berisha'nın kaleciye yaptığı hareket izleyenlerinin bile canını yaktı...
28.03.2014 Futbol
Avustralya'da inanılmaz bir gol
Avustralya'da inanılmaz bir gol Brisbane Roar ile WS Wanderers arasında oynanan Avustralya 1. Lig maçında Brisbane Roar'lu Kwame Yeboah harika bir gole imza attı.
23.11.2013 Futbol
Del Piero sakatlandı Sydney dağıldı
Del Piero sakatlandı Sydney dağıldı Avustralya A-Lig'in 2. haftasında Brisbane Roar'a konuk olan Del Piero'nun takımı Sydney, İtalyan yıldızın sakatlığının ardından dağıldı. Ev sahibi ekiğ Matthew Smith, Silva Henrique, Jade North ve Thomas Broich'in golleri ile sahadan 4-0 galip ayrıldı.
19.10.2013 Futbol
Tüm stat Poznan kutlaması yaptı!
Tüm stat Poznan kutlaması yaptı! Avustralya'nın Western Sydney Wanderers takımı taraftarları Brisbane Roar maçında tüm stat Poznan kutlaması yaptılar.
14.04.2013 Futbol
Stoch'a Avustralya'dan rakip çıktı!
Stoch'a Avustralya'dan rakip çıktı! Avustralya A-Lig 27. hafta maçında Brisbane Roar'ın Adelaide United'ı 2-1 yendiği karşılaşmada Brisbane oyuncusu Luke Brattan kornerden gelen topu yere düşürmeden yaptığı vuruş ile fileleri havalandırdı.
7.04.2013 Futbol
Del Piero bıkmadan atıyor!
Del Piero bıkmadan atıyor! Avustralya'da Sydney forması giyen efsane İtalyan forvet Alessandro Del Piero, takımının Brisbane Roar'ı 2-1yendiği maçta takmının ilk golünü atan isim oldu.
11.02.2013 Futbol