Pastane usulü mayalı poğaça tarifi! Puf puf kabarıyor
Poğaça ister misafirlere ister akşam çayına ister kahvaltıya. Tadı ve doyurucu özelliği ile yumuş yumuş poğaça için dikkat etmeniz gereken bazı püf noktalar var. Pastane usulü mayalı poğaça tarifi ile puf puf kabaran ve bayatlamayan poğaçalar elde edebilirsiniz.
Ev yapımı mantının tarifini Kayserili usta verdi! Hamuru topak topak olmuyor
Mantı, Türk mutfağının vazgeçilmez lezzetlerinden biridir. Her yörede farklı şekillerde yapılan mantıların iç harcı ve hamurunun yapılışı da buna bağlı olarak değişiklik gösterebilir. Ancak, Kayseri mantısı Türk mutfağında özel bir yere sahiptir. İşte, Kayserili bir ustanın ev yapımı mantı tarifi…
Ev yapımı limonata tarifi! İçine 1 tane eklemek lezzet katıyor
Limonata, yaz aylarının vazgeçilmez serinletici içeceklerinden biridir. Evde kendi limonatanızı yapmak, marketlerden satın alınan hazır içeceklerin lezzetinden daha doğal ve taze bir tat elde etmenizi sağlar. İşte, ev yapımı limonata tarifi ve içerisine eklenen özel bir malzeme ile lezzetini artıran detaylar!
Usta pastaneciden tüm sırlarıyla gerçek browni tarifi: İçi asla kuru kalmıyor
Browni, yoğun çikolata tadı ve kremsi dokusu ile damakları şımartan bir tatlıdır. Ancak yapım aşamasında karşılaşılan en büyük sorunlardan birisi de içinin kuru kalması. Yapımı esnasında gözden kaçırılan ufak detaylar browninin kuru olmasına neden oluyor. Usta pastaneci bütün sırlarıyla browni tarifini verdi.
Kendimi bildim bileli pasta yapıyorum
Hobi olarak yaptığı pastacılığı yakın çevresinden gelen siparişlerle geliştiren, ardından da Atölye Mis’i kuran Cansu Kırcı, “Ev tadında ve titizliğinde hazırladığım ürünlerle ilgili her ayrıntıyı paylaşıyorum. Gıda sektöründe güven duygusunu pekiştirmek başarı için çok önemli” dedi
Browni kek tarifi
Browni kek, herkesin severek tükettiği bir kek tarifi olarak yer edinmiştir. Kakaolu keki seven herkes browni keki de sever. Yurt dışında browni ismini alan bu kek, ülkemizde halk arasında ıslak kek olarak da bilinmektedir.
Çikolata: O bir dünya tatlısı
Adını duymanın bile mutlu etmeye yettiği çikolatayla hazırlanan lezzetlerin, kış da gelmişken, içinizi sıcak tutacak mevsime özel seçeneklerini derledik...
Kapalıçarşı kan ağlıyor
Düzcede Pandelli, Osmanlı mutfağında değişmeyen tat; Havuzlu, yabancıların göz bebeği Fes, Ay Cafe, Naim Dilmener Safranda, Zeynep Mansur Metrosexualde, Feyza anneanne oldu, şöhretlerin gözdesi Gian Mori ve Gözde Çanta...
Karşıyaka’da eğlence tam gaz
Ege Palas’da Panorama, Haşmet Bar, Salzburg Cafe, Ukala’da Ersin, Hancı’da Gülay, Outside, modada Kemas, Ristorante Mario Plaza, Sokaki, Çeşme’de Balıkçı Hasan, Wine Plaza Bar, Delice