'Kocamı aldatmak hayatımın en büyük pişmanlığı!'
'Kocamı aldatmak hayatımın en büyük pişmanlığı!' Kim Kardashian, Kourtney Kardashian ve Khloe Kardashian, Kylie Jenner ve Kendall Jenner'ın 67 yaşındaki annesi Kris Jenner, 'The Kardashians' adlı reality şovda 2003'te kanser sebebiyle hayatını kaybeden eşi Robert Kardashian'ı aldatmasıyla ilgili konuştu. "Bu hayatımın en büyük pişmanlığı" diyen Jenner, dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
26.10.2023 Cadde
Kardashian ve Jenner'ların serveti ne kadar?
Kardashian ve Jenner'ların serveti ne kadar? Kylie Jenner'ın önlenemez yükselişi sürüyor. Ablası Kim Kardashian'ı kıskandıracak kadar bir servet elde eden ve Vivid'e, Playboy'a değil; Forbes'a kapak olan Kylie Jenner, ailenin gözbebeği konumunda. Yıllardır süren Keeping Up with the Kardashians adlı televizyon programı hepsinin ortak geliri. Peki ailenin diğer üyelerinin serveti ne kadar?
22.03.2019 Ünlüler
Caitlyn Jenner mayoyla görüntülendi
Caitlyn Jenner mayoyla görüntülendi Caitlyn Jenner ilk kez mayoyla görüntülendi. İşte Caitlyn Jenner'ın mayolu görüntüleri...
10.08.2015 Stil
Caitlyn Jenner stili
Caitlyn Jenner stili Kim Kardashian'ın üvey babası Bruce Jenner kadın olduktan sonra Caitlyn Jenner ismini aldı. Giyim tarzıyla öne çıkan Caitlyn Jenner'ın en beğenilen kıyafetleri...
9.07.2015 Stil
Bruce Jenner tam bir kadın oldu
Bruce Jenner tam bir kadın oldu Olimpik atlet ve Kim Kardashian'ın üvey babası olan Bruce Jenner'ın cinsiyet değiştirmesi tüm magazin gündemini sarstı.
2.06.2015 Estetik
Caitlyn Jenner kimdir?
Caitlyn Jenner kimdir? Uzun süredir kadın olacağı konuşulan Kim Kardashian'ın üvey babası Bruce Jenner ilk kez kadın haliyle bir fotoğraf çekimi gerçekleştirdi. Bir kadın olarak Annie Leibovitz'in objektifine poz verdi. "Bana artık Caitlyn deyin" Peki Caitlyn Jenner kimdir?
2.06.2015 Gündem
Arka Sayfa - 26 Şubat 2015
Arka Sayfa - 26 Şubat 2015 Spor dünyasında haftaya damga vuran ama skorların ardında kalan arka sayfa haberlerini bu programda sizlere sunuyoruz.
26.02.2015 Programlar
Arka Sayfa
Arka Sayfa Spor dünyasında haftaya damga vuran ama skorların ardında kalan arka sayfa haberlerini bu programda sizlere sunuyoruz.
20.02.2015 Programlar
Arka Sayfa | Yıldız oyuncu hayranıyla yattı
Arka Sayfa | Yıldız oyuncu hayranıyla yattı Spor dünyasında haftaya damga vuran ama skorların ardında kalan arka sayfa haberlerini bu programda sizlere sunuyoruz.
13.02.2015 Programlar