Brüt

Brüt

Son dakika Brüt haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Brüt gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Brüt haber sayfamızda...

Brüt

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 5.714 brüt haberi bulunmuştur.
Merkez Bankası'nın rezervleri arttı
Merkez Bankası'nın rezervleri arttı Merkez Bankası toplam rezervleri 5 Nisan ile biten haftada 3 milyar 745 milyon dolar arttı.
18.04.2024 Uzmanpara
Merkez Bankası'nın rezervleri yükseldi
Merkez Bankası'nın rezervleri yükseldi Merkez Bankası toplam rezervleri 5 Nisan ile biten haftada 3 milyar 745 milyon milyon dolar arttı.
18.04.2024 Ekonomi
TALEP TOPLAMA TARİHLERİ | RÖNESANS GAYRİMENKUL halka arz oluyor! Rönesans Gayrimenkul hisse fiyatı nedir, borsa kodu ne? İşte dağıtılacak lot sayısı
TALEP TOPLAMA TARİHLERİ | RÖNESANS GAYRİMENKUL halka arz oluyor! Rönesans Gayrimenkul hisse fiyatı nedir, borsa kodu ne? İşte dağıtılacak lot sayısı Rönesans Gayrimenkul Yatırım A.Ş halka arzı başladı. Sermaye Piyasası Kurulu (SPK)'dan onay alan şirket için yatırım yapmayı düşünen vatandaşlar şirket hakkında ve halka arza ilişkin bilgileri sorgulamaya başladı. Borsa İstanbul'da RGYAS kodu ile yer alan Rönesans Gayrimenkul 2023 finansal tablosunda brüt kar rakamını 3.1 milyar TL olarak duyurdu. Halka arz fonunun kullanım yeri olarak % 60, 65 finansal borç geri ödemesi olarak açıklandı. İşte Rönesans Gayrimenkul Halka arzına ilişkin merak edilenler...
17.04.2024 Bilgi Rehberi
Borsada Rönesans dönemi başlayacak
Borsada Rönesans dönemi başlayacak Portföyündeki iddialı AVM’lerle, borsadaki GYO rekabetine renk katmayı hedefleyen Rönesans Gayrimenkul Yatırım (RGY), hızlı büyümeye oynayacak.
17.04.2024 Ekonomi
12 AVM’li şirket halka açılıyor
12 AVM’li şirket halka açılıyor Portföyünde 12 alışveriş merkezi (AVM) bulunan Rönesans Gayrimenkul Yatırım halka açılıyor.
9.04.2024 Ekonomi
En fazla kazandıran yatırım aracı belli oldu
En fazla kazandıran yatırım aracı belli oldu Mart ayında aylık en yüksek reel getiri tüketici fiyat endeksi (TÜFE) ile indirgendiğinde yüzde 11,57 oranlarıyla külçe altında gerçekleşti.
8.04.2024 Uzmanpara
Mart ayında en çok getiri sağlayan yatırım aracı açıklandı
Mart ayında en çok getiri sağlayan yatırım aracı açıklandı Mart ayında aylık en yüksek reel getiri tüketici fiyat endeksi (TÜFE) ile indirgendiğinde yüzde 11,57 oranlarıyla külçe altında gerçekleşti.
8.04.2024 Ekonomi
Merkez Bankası'nın rezervleri belli oldu
Merkez Bankası'nın rezervleri belli oldu Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın (TCMB) toplam rezervleri üst üste 11'inci haftasında da geriledi ve geçen haftayı 718 milyon dolar düşüşle tamamladı.
4.04.2024 Uzmanpara
Merkez Bankası rezervlerini açıkladı
Merkez Bankası rezervlerini açıkladı Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın döviz rezervleri düşüşünü sürdürdü.
4.04.2024 Ekonomi
Dünyanın en büyük cam üretim tesisi oldu
Dünyanın en büyük cam üretim tesisi oldu Dünyanın ilk üç oyuncusundan biri olma hedefi bulunan Şişecam, yatırımlarına devam ediyor.
30.03.2024 Ekonomi
PPK toplantı özeti yayımlandı
PPK toplantı özeti yayımlandı Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası, Para Politikası Kurulu (PPK) özetinde şubat ayı tüketici enflasyonu artışında ücret ve geriye doğru endeksleme davranışının devam eden yansımalarının hissedildiği hizmet fiyatlarının yanı sıra Ramazan ayına özgü unsurların etkisinin belirgin olduğu gıda fiyatlarının öne çıktığı ifade edildi. Bu dönemde özellikle kırmızı et ve bağlantılı işlenmiş et ürünleri ile çiğ süt referans fiyat artışının yansımalarının izlendiği süt ve süt ürünleri fiyatlarında artış oranının belirgin olduğuna işaret edildi.
28.03.2024 Uzmanpara
Merkez Bankası'nın rezervleri azaldı
Merkez Bankası'nın rezervleri azaldı Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın (TCMB) toplam rezervleri 22 Mart ile biten haftada 4 milyar 53 milyon dolar azaldı.
28.03.2024 Uzmanpara
Merkez Bankası'nın rezervleri belli oldu
Merkez Bankası'nın rezervleri belli oldu Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın rezervleri 4 milyar 53 milyon dolar düşüş gösterdi.
28.03.2024 Ekonomi
Ev sahipleri dikkat: Kira gelir beyanında son gün 1 Nisan
Ev sahipleri dikkat: Kira gelir beyanında son gün 1 Nisan Kira Gelir beyanında son gününü 1 Nisan olduğunu hatırlatan Emlak Uzmanı Mustafa Hakan Özelmacıklı, ''Mesken kira geliri elde edenler elde ettikleri kira gelirinin 2023 yılı için istisna tutarı olan 21 bin TL’yi aşması halinde beyanname vermeleri gerekiyor. Vergi kesintisine (tevkifata) tabi işyeri kira gelirleri elde edenlerde ise, kira gelirlerinin brüt tutarı 2023 yılı için beyanname verme sınırı olan 150 bin TL’yi aşması halinde beyanname verirler'' dedi.
27.03.2024 Ekonomi
ASELSAN 2023 yılı finansal sonuçlarını duyurdu
ASELSAN 2023 yılı finansal sonuçlarını duyurdu ASELSAN'ın enflasyon muhasebesi uygulanmış 2023 yılı finansal sonuçları açıklandı. Buna göre; ASELSAN'ın yıllık cirosunun geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 10 büyüyerek 73,6 milyar TL'ye ulaştığı ve net karlarının ise 7,4 milyar TL seviyesine ulaştığı belirtildi.
26.03.2024 Ekonomi
BES’te kısmi ödeme temmuzda başlıyor! Resmi Gazete’de yayımlandı
BES’te kısmi ödeme temmuzda başlıyor! Resmi Gazete’de yayımlandı Sigortacılık ve Özel Emeklilik Düzenleme ve Denetleme Kurumu tarafından hazırlanan yönetmelik değişikliği, Resmi Gazete’de yayımlandı. Buna göre BES’ten çıkmadan nakit ihtiyaçlarına çözüm sunması amaçlanan ve 26 Mart’ta başlaması planlanan “kısmi nakit çekme” uygulaması 1 Temmuz’a ertelendi.
26.03.2024 Sigorta
LALIGA'dan yayın hakları satışında bir ilk!
LALIGA'dan yayın hakları satışında bir ilk! LALIGA, yenilenen yüzü ve fark yaratan yatırımlarıyla dünya futbolundaki yerini her geçen gün sağlamlaştırmaya devam ediyor. Yayıncılık anlamında benzersiz bir ekosistem oluşturan, inovasyon ve taraftar deneyimlerini iyileştirmek amacıyla teknolojik gelişime sonsuz değer veren kurum, hız kesmeden büyümeye devam ediyor.
21.03.2024 İspanya La Liga
Merkez Bankası’nın rezervleri belli oldu
Merkez Bankası’nın rezervleri belli oldu Merkez Bankası toplam rezervleri 15 Mart ile biten haftada 2 milyar 636 milyon dolar azaldı.
21.03.2024 Uzmanpara
Merkez Bankası'nın rezervleri belli oldu
Merkez Bankası'nın rezervleri belli oldu Merkez Bankası toplam rezervleri 15 Mart ile biten haftada 2 milyar 636 milyon dolar azaldı.
21.03.2024 Ekonomi
Goldman Sachs, BoJ'un faiz artırmasını bekliyor
Goldman Sachs, BoJ'un faiz artırmasını bekliyor Goldman Sachs, güçlü ücret artışlarının ardından Japonya Merkez Bankası'nın (BoJ) salı günkü toplantıda 2007'den bu yana ilk kez faiz oranlarını artırmasını beklediğini bildirdi.
18.03.2024 Uzmanpara
Cevdet Yılmaz: Türkiye trilyon dolarlık ekonomiler ligine katılmış oldu
Cevdet Yılmaz: Türkiye trilyon dolarlık ekonomiler ligine katılmış oldu Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, geçen yıl itibariyle Türkiye ekonomisinin 1 trilyon 119 milyar dolar bir büyüklüğe ulaştığını belirterek, "Türkiye olarak yine son 21 yıla baktığımızda, ortalama yıllık büyüme hızımız yüzde 5.4 olmuş, dünyadan 1.8 puan daha yüksek büyümüşüz. Bir yıl için belki bu çok büyük bir rakam değil diyebilirsiniz ama bu 21 bir yıllık dönem için birikimli olarak baktığımızda Türkiye'yi dünyada farklı bir yere taşıdığını da ifade etmek isterim" dedi.
16.03.2024 Ekonomi
YÖK’ten ‘emsal ücret’ kararı
YÖK’ten ‘emsal ücret’ kararı Vakıf yükseköğretim kurumları, öğretim elemanlarına devlet yükseköğretim kurumlarında ödenen emsal ‘net ücret’ tutarından daha az ücret ödeyemeyecek.
16.03.2024 Gündem
Merkez Bankası'nın rezervleri azaldı
Merkez Bankası'nın rezervleri azaldı Merkez Bankası toplam rezervleri 8 Mart ile biten haftada 386 milyon dolar azaldı.
14.03.2024 Ekonomi
Merkez Bankası’nın rezervleri açıklandı
Merkez Bankası’nın rezervleri açıklandı Merkez Bankası toplam rezervleri 8 Mart ile biten haftada 386 milyon dolar azaldı.
14.03.2024 Uzmanpara

Benzer Haber Etiketleri

Brüt ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.