Btc

Btc

Son dakika BTC haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan BTC gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan BTC haber sayfamızda...

Btc

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 537 btc haberi bulunmuştur.
Kripto para piyasası sert düşüş sonrası toparlanıyor
Kripto para piyasası sert düşüş sonrası toparlanıyor Hafta sonu gerçekleşen sert düşüş sonrası yatırımcıları tedirgin eden kripto para piyasası Hong Kong'dan gelen ETF onayı haberi ile yeni haftaya güçlü başladı.
15.04.2024 Uzmanpara
İran'ın İsrail'e saldırısının kripto paralara etkisi
İran'ın İsrail'e saldırısının kripto paralara etkisi Günlerdir süren İsrail - İran geriliminde İsrail devlet televizyonu KANN'ın İran'ın İsrail'e İHA saldırısı başlattığı duyurmasının ardından kripto para piyasaları büyük sarsıntı oldu. Başta Bitcoin (BTC) olmak üzere tüm kripto varlıklar, ciddi oranlarda değer kaybı yaşadı.
13.04.2024 Ekonomi
Bitcoin'de tarihi rekor! Bir eşiği daha aştı
Bitcoin'de tarihi rekor! Bir eşiği daha aştı Bitcoin'de SEC'in spot Bitcoin ETF'lerine onay vermesi ile başlayan ralli hız kesmeden devam ediyor.
11.03.2024 Uzmanpara
Bir gecede 10 bin dolardan fazla düştü! Herkes rekor beklerken uyarı geldi
Bir gecede 10 bin dolardan fazla düştü! Herkes rekor beklerken uyarı geldi Kripto para piyasası geçtiğimiz gün sert fiyat hareketlerine sahne oldu. 69 bin dolar seviyesinin üzerine çıkan Bitcoin ani düşüş kaydederek 10 bin dolardan fazla geriledi. Peki piyasadaki ani hareketin sebebi ne? Herkes rekor beklerken uzman isimden dikkat çeken bir uyarı geldi. İşte detaylar...
6.03.2024 Ekonomi
Bakan Şimşek duyurdu: Kripto para piyasasına yeni düzenleme geliyor
Bakan Şimşek duyurdu: Kripto para piyasasına yeni düzenleme geliyor Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek kripto para piyasasına ilişkin sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu.
10.01.2024 Ekonomi
ABD’li dev kurumda hack krizi kripto paraları sarstı! Bitcoin'de sert hareket
ABD’li dev kurumda hack krizi kripto paraları sarstı! Bitcoin'de sert hareket Son dönemde kripto para piyasası ABD Menkul ve Borsa Komisyonu’ndan (SEC) gelecek olası bir Bitcoin ETF onayını bekliyordu. SEC’in X hesabından tüm spot Bitcoin ETF’lerinin onaylandığı duyuruldu, ancak gerçek çok başka çıktı.
10.01.2024 Uzmanpara
Kripto paralarda yükseliş hareketi: 43 bin dolar sınırına yaklaştı
Kripto paralarda yükseliş hareketi: 43 bin dolar sınırına yaklaştı Kripto para birimleri ABD Merkez Bankası Fed'in faizi düşürme algısı yaratmasının ardından prim yaptı. Lider kripto para birimi Bitcoin'le başlayan yükseliş dalgası diğer kripto para birimlerini de etkiledi.
14.12.2023 Ekonomi
Bitcoin'de yükseliş sürüyor
Bitcoin'de yükseliş sürüyor Bitcoin ve diğer kripto paralar bir hafta önce başlayan rallinin ivmesini devam ettiriyor.
20.10.2023 Uzmanpara
Yeni albüm müjdesi
Yeni albüm müjdesi Buray, önceki akşam Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu’nda ‘BtcTurk 10. Yıl Konserleri’ kapsamında sahne aldı.
1.10.2023 Cadde
Bakan Yerlikaya'dan Denizcilik ve Kabotaj Bayramı mesajı
Bakan Yerlikaya'dan Denizcilik ve Kabotaj Bayramı mesajı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya sosyal medya hesabından 1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı’nı kutlama mesajı paylaştı.
1.07.2023 Gündem
Binance'tan depremzedelere 100 dolarlık BNB
Binance'tan depremzedelere 100 dolarlık BNB Binance depremden etkilenen bölgelerde bulunan kullanıcılarına 100’er dolar değerinde BNB’yi airdrop ile dağıtacağını duyurdu. Yapılacak toplam bağış miktarının 5 milyon dolar olması hedefleniyor.
8.02.2023 Uzmanpara
Binance’tan deprem bölgesindeki kullanıcılara 100 dolarlık BNB desteği
Binance’tan deprem bölgesindeki kullanıcılara 100 dolarlık BNB desteği Binance, depremden etkilenen bölgelerde bulunan kullanıcılarına 100’er dolar değerinde BNB’yi airdrop ile dağıtacağını duyurdu. Yapılacak toplam bağış miktarının 5 milyon dolar olması hedefleniyor hedefleniyor.
8.02.2023 Ekonomi
Türkiye'de doğal gaz merkezi! Bakan Dönmez: Artık son noktaya geldik
Türkiye'de doğal gaz merkezi! Bakan Dönmez: Artık son noktaya geldik Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez "Türkiye'de dağıtım merkezi ve ticaret merkezi kurmayla alakalı çalışmalarımızda son noktaya geldik” dedi.
4.02.2023 Ekonomi
Bu komşuluk kadınlara yeni bir hayat verdi
Bu komşuluk kadınlara yeni bir hayat verdi Ülke ekonomisi ve bölge için değer yaratan Bakü-Tiflis-Ceyhan (BTC) Ham Petrol Boru Hattı’nın uzun yıllardır işletmecisi ve en büyük hissedarı olan bp; hattın Türkiye’de geçtiği yerleşim yerlerinde sürdürülebilir bir gelecek için çalışıyor. bp, BTC Sosyal Yatırım Programı ile insanı, doğayı ve kültürü koruyan çalışmalara imza atıyor. Programda 2003 yılından bu yana 45 milyon dolardan fazla yatırım desteğiyle yüzlerce projenin hayata geçmesi sağlandı.
28.11.2022 Ekonomi
8 ilde 40 milyon dolarlık  'kripto' operasyonu! Bakan Soylu'dan yeni açıklama
8 ilde 40 milyon dolarlık 'kripto' operasyonu! Bakan Soylu'dan yeni açıklama Ankara Cumhuriyet Başsavcılığının 8 ildeki yasa dışı bahis soruşturmasında 46 kişi hakkında gözaltı kararı verildi. Operasyon kapsamında 40 milyon dolarlık kripto para ele geçirilirken Bakan Soylu'dan da bir açıklama geldi.
20.10.2022 Gündem
Bakan Dönmez'den TANAP açıklaması: 2 katına kadar artırma kararı aldık
Bakan Dönmez'den TANAP açıklaması: 2 katına kadar artırma kararı aldık Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez Türkiye-Azerbaycan 2. Enerji Forumu'nda önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Dönmez, "Azerbaycan ile görüşmede TANAP'ın kapasitesini iki katına kadar artırma kararı aldık. 16 milyar metreküp olan kapatsiteyi 32 milyar metreküpe çıkaracağız" dedi.
6.10.2022 Ekonomi
TOG’un 32. Gençlik Konseyi yapıldı
TOG’un 32. Gençlik Konseyi yapıldı Gençlerin kişisel gelişimleri ve sosyal gelişimlerinde fayda yaratan projelerini destekleyen Toplum Gönüllüleri Vakfı (TOG)tarafından bu yıl 32.’si düzenlenen Gençlik Konseyi, İstanbul’da İPA ev sahipliğinde yapıldı.
25.09.2022 Gündem
Galatasaray, BTC League’de Türkiye Şampiyonu oldu
Galatasaray, BTC League’de Türkiye Şampiyonu oldu Türkiye’nin ilk kripto para alım satım platformu BtcTurk sponsorluğunda düzenlenen Be The Champion League’de (BTC League), IF Parla Esports ile Galatasaray Espor arasında nefes kesen bir final mücadelesi gerçekleşti. Kıran kırana süren karşılaşma sonucunda Galatasaray şampiyonluk kupasını kaldırdı.
1.09.2022 Diğer
BP, petrolü BTC’ye yönlendirdi
BP, petrolü BTC’ye yönlendirdi Ukrayna’daki savaş nedeniyle Karadeniz’deki petrol tankerlerinin güvenliğinden endişe eden, Azerbaycan’ın ana petrol üreticisi BP, Haziran ayı boyunca Gürcistan’ın Karadeniz kıyılarına giden işlettiği petrol boru hattını kapattı...
28.06.2022 Vitrin
FIFA ligi BTC League’in Kazananı Team Demiral oldu
FIFA ligi BTC League’in Kazananı Team Demiral oldu Türkiye'nin en kapsamlı FIFA ligi BTC League’in Kazananı Team Demiral oldu
27.06.2022 E-Spor
Yatırımı olanlar dikkat! Kripto para piyasası için dikkat çeken uyarı
Yatırımı olanlar dikkat! Kripto para piyasası için dikkat çeken uyarı Hafta sonu adeta bir kasırga yaşayan kripto varlık piyasasının önde gelen varlıkları yeni haftanın ilk gününde kritik seviyelere tutunmaya çabalıyor. Bybit Türkiye Araştırma Müdürü Beste Naz Süllü kripto para piyasasıyla ilgili dikkat çeken uyarılarda bulundu.
20.06.2022 Ekonomi
Kripto paralarda çöküş sürüyor
Kripto paralarda çöküş sürüyor Hafta sonu düşüşe geçen kripto paralar son iki işlem gününde büyük bir kayıp yaşadı. Bitcoin, 20 bin dolar seviyelerine kadar gerilerken, Ethereum bin dolar civarına indi. Peki piyasada düşüşün sebebi ne? İşte detaylar...
14.06.2022 Uzmanpara
Binance, Bitcoin çekim işlemlerini durdurdu
Binance, Bitcoin çekim işlemlerini durdurdu Kripto para piyasasında sert düşüş hareketi kaldığı yerden devam ediyor. Bitcoin kripto para fonlama şirketi Celsius Network’ün para çekme ve transfer işlemlerini durdurduğunu açıklamasıyla birlikte 1.5 yılın dibine indi. Öte yandan bugün öğleden sonra dünyanın en büyük kripto para borsası olan Binance da Bitcoin üzerinden gerçekleştirilen para çekme işlemlerini durdurduğunu açıkladı. İşte detaylar...
13.06.2022 Uzmanpara
Luna Vakfı'ndan kritik Bitcoin açıklaması
Luna Vakfı'ndan kritik Bitcoin açıklaması Geçtiğimiz günlerde LUNA ve UST coinlerde yaşanan büyük çöküş kripto para birimlerinin sert düşmesine neden olmuştu. Krizin boyutu ise yapılan açıklamalarla birlikte her geçen gün biraz daha netleşiyor. LUNA ve UST’nin geliştiricisi Luna Vakfı ne kadarlık Bitcoin sattığını açıkladı. İşte detaylar...
17.05.2022 Uzmanpara
Luna Vakfı, 80 binden fazla Bitcoin'i ne yaptı?
Luna Vakfı, 80 binden fazla Bitcoin'i ne yaptı? Geçtiğimiz günlerde LUNA ve UST’nin çöküşüyle birlikte kripto para piyasası tarihi bir krize tanıklık etti. UST’nin sabitliğinin bozulmasıyla birlikte LUNA’nın değeri 0’a inerken, yatırımcıların milyarlarca dolar varlığı buhar oldu. Öte yandan LUNA ve UST’nin geliştiricisi Luna Vakfı’nın elinde tuttuğu Bitcoin rezervleriyle ilgili şok gelişme ortaya çıktı. İşte detaylar...
15.05.2022 Uzmanpara

Benzer Haber Etiketleri

Btc ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.