Budo Seferleri

Budo Seferleri

Son dakika budo seferleri haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan budo seferleri gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan budo seferleri haber sayfamızda...

Budo Seferleri

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 351 budo seferleri haberi bulunmuştur.
İDO, BUDO ve Şehir Hatları seferleri iptal mi edildi? İDO BUDO ve Feribot seferleri ne zamana kadar iptal edildi?
İDO, BUDO ve Şehir Hatları seferleri iptal mi edildi? İDO BUDO ve Feribot seferleri ne zamana kadar iptal edildi? Marmara Denizi'nde etkili olan kuvvetli fırtına etkisini sürdürmeye devam ediyor. 25 Kasım tarihinde iptal edilen bazı İDO, BUDO ve Şehir Hatları seferlerine yenileri eklenmeye devam ediyor. Marmara Bölgesi genelinde etkili olan olumsuz hava koşulları nedeniyle peş peşe sefer iptalleri geliyor. Peki İDO, BUDO ve Şehir Hatları seferleri iptal mi oldu? İşte detaylar...
25.11.2023 Bilgi Rehberi
Yağmur ve fırtına hayatı felç etti
Yağmur ve fırtına hayatı felç etti Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün uyarılarının ardından dün Marmara ve Ege Bölgesi’nde şiddetli fırtına ve sağanak yağış etkili oldu.
19.11.2023 Gündem
Meteoroloji'den AFAD'dan AKOM'dan uyarı üstüne uyarı! İşi olmayan dışarı dahi çıkmasın
Meteoroloji'den AFAD'dan AKOM'dan uyarı üstüne uyarı! İşi olmayan dışarı dahi çıkmasın Meteoroloji 18 Kasım hava durumu raporunu haritalı olarak açıkladı. Son dakika gelen bilgilere göre ülke genelinde beklenen sağanak yağış ve kuvvetli rüzgar hayatı olumsuz etkileyecek. İstanbul'da başlayan sağanak yağış ve fırtına pazar günü öğle saatlerine kadar sürecek. İşi olmayanların sokağa dahi çıkmamaları uyarısı yapılıyor. Köprülerde araç devrilmelerinin olabileceği ve kuryelerin de fırtına anında trafiğe çıkmamaları gerektiği belirtiliyor. İşte son dakika gelen açıklamalar...
18.11.2023 Haberler
İstanbullular dikkat! Bazı vapur seferleri iptal
İstanbullular dikkat! Bazı vapur seferleri iptal İstanbul'da gece saatlerinde başlayan sağanak yağış ve fırtına deniz ulaşımını da olumsuz etkiledi. Bazı seferlerin iptal edildiği duyuruldu. Meteoroloji, AFAD, AKOM ve İstanbul Valiliği peş peşe uyarılarda bulundu. İşte detaylar...
18.11.2023 Gündem
Meteoroloji'den AFAD'dan AKOM'dan uyarı üstüne uyarı! İşi olmayan dışarı dahi çıkmasın
Meteoroloji'den AFAD'dan AKOM'dan uyarı üstüne uyarı! İşi olmayan dışarı dahi çıkmasın Meteoroloji 18 Kasım hava durumu raporunu haritalı olarak açıkladı. Son dakika gelen bilgilere göre ülke genelinde beklenen sağanak yağış ve kuvvetli rüzgar hayatı olumsuz etkileyecek. Sakarya Valiliği de pazar günü kar geleceğini açıkladı. İstanbul'da başlayan sağanak yağış ve fırtına pazar günü öğle saatlerine kadar sürecek. İşi olmayanların sokağa dahi çıkmamaları uyarısı yapılıyor. Köprülerde araç devrilmelerinin olabileceği ve kuryelerin de fırtına anında trafiğe çıkmamaları gerektiği belirtiliyor. AFAD tüm telefonlara bir mesaj göndererek yeniden uyarıda bulundu. Gelen mesajda "Meteorolojiye göre İstanbul'da yarın sağanak yağış ve tam fırtına bekleniyor. Sel, yıldırım, su baskını, çatı uçması, ulaşımda aksamalara karşı tedbirli olun" denildi.
18.11.2023 Gündem
İstanbul'dan Erzincan'a İzmir'den Ankara'ya! Meteoroloji'den 54 il için 'sarı' uyarı
İstanbul'dan Erzincan'a İzmir'den Ankara'ya! Meteoroloji'den 54 il için 'sarı' uyarı Meteoroloji Genel Müdürlüğü`nün hava tahmin raporuna göre, ayın son haftasında yurt genelinde yağışlı havanın etkili olması bekleniyor. 54 il için sarı kodlu uyarı verilirken yarın bazı bölgelerde kar yağışının olacağı tahmin ediliyor.
28.03.2023 Gündem
Vapur seferleri iptal mi? 22 Kasım İDO-BUDO feribot seferleri iptal mi oldu?
Vapur seferleri iptal mi? 22 Kasım İDO-BUDO feribot seferleri iptal mi oldu? İstanbul'da olumsuz hava koşulları devam ederken feribot ve vapur kullanacaklar son dakika iptal listelerini araştırmaya başladı. Şehir Hatları'ndan yapılan önceki açıklamada lodos nedeniyle seferlerde aksama ve iptaller olduğunu belirtmişti. İDO ve BUDO seferleri iptal mi? İşte, vapur ve feribot seferleri açıklamaları...
21.11.2022 Bilgi Rehberi
BUDO'nun bazı seferleri iptal edildi
BUDO'nun bazı seferleri iptal edildi Meteoroloji Genel Müdürlüğünün Marmara Bölgesini etkisi altına alan elverişsiz hava şartları sebebiyle BUDO, bugün yapacakları bazı seferlerin iptal edildiğini duyurdu.
17.11.2022 Gündem
BUDO'nun bazı seferleri iptal edildi
BUDO'nun bazı seferleri iptal edildi Marmara Bölgesini etkisi altına alan elverişsiz hava şartları sebebiyle BUDO, bugün yapacakları bazı seferlerin iptal edildiğini duyurdu.
25.02.2022 Gündem
BUDO seferleri iptal edildi
BUDO seferleri iptal edildi Bursa Deniz Otobüsleri (BUDO), elverişsiz hava şartları sebebiyle bazı seferlerini iptal ettiğini duyurdu.
24.02.2022 Gündem
Vapur ve feribot seferleri bugün iptal mi? 9 Şubat İDO ve BUDO iptal seferler
Vapur ve feribot seferleri bugün iptal mi? 9 Şubat İDO ve BUDO iptal seferler Vapur seferleri iptal mi? İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO) ve Bursa Deniz Otobüsleri (BUDO) iptal edilen seferler listesini yayımladı. Olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal edilen feribot seferleri ve saatleri ile ilgili aramalar sürüyor. Peki, bugün hangi feribot seferleri iptal edildi?
8.02.2022 Gündem
Feribot seferleri iptal mi, çalışacak mı? 26 Ocak İDO ve BUDO feribot seferleri
Feribot seferleri iptal mi, çalışacak mı? 26 Ocak İDO ve BUDO feribot seferleri İptal olan feribot seferleri gündemde! İDO - BUDO seferleri hakkında yapılan son dakika duyuruları yakından takip ediliyor. Yoğun kar yağışı nedeniyle feribot seferlerinde aksamalar meydana geldi. Gözler 25 Ocak feribot seferlerinde! Peki, bugün feribot çalışacak mı, İDO-BUDO iptal mi?
25.01.2022 Gündem
İDO ve BUDO seferleri iptal edildi
İDO ve BUDO seferleri iptal edildi İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO) ve Şehir Hatları, hava muhalefeti nedeniyle bazı seferlerin iptal edildiğini duyurdu. Bursa Deniz Otobüslerinin de (BUDO) bazı seferleri, elverişsiz hava şartları nedeniyle iptal edildi.
9.02.2021 Gündem
Son dakika haberi... Feribot seferlerine fırtına engeli!
Son dakika haberi... Feribot seferlerine fırtına engeli! Olumsuz hava koşulları nedeniyle Gelibolu-Lapseki feribot seferleri ile BUDO seferleri iptal edildi. Rüzgarın şiddetini azaltmasıyla birlikte seferlerin yeniden yapılması planlanıyor.
25.01.2021 Gündem
BUDO seferleri corona virüs tedbirleri kapsamında durduruldu
BUDO seferleri corona virüs tedbirleri kapsamında durduruldu Bursa Deniz Otobüslerinin (BUDO) seferleri, corona virüs tedbirleri kapsamında geçici süreyle durduruldu.
28.03.2020 Gündem
BUDO seferleri iptal edildi
BUDO seferleri iptal edildi Bursa Deniz Otobüslerinin (BUDO) yarın yapacağı seferlerinden bazıları kuvvetli rüzgar nedeniyle iptal edildi.
16.03.2020 Gündem
Son dakika | BUDO seferleri iptal edildi
Son dakika | BUDO seferleri iptal edildi Bursa Deniz Otobüslerinin (BUDO) bugün yapacağı seferlerinden bazıları elverişsiz hava şartları nedeniyle iptal edildi.
11.02.2020 Gündem
İDO ve BUDO’nun bazı seferleri iptal edildi
İDO ve BUDO’nun bazı seferleri iptal edildi İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO) ve Bursa Deniz Otobüsleri (BUDO), olumsuz hava koşulları nedeniyle bugün yapacakları bazı seferlerin iptal edildiğini duyurdu.
29.01.2020 Gündem
Son dakika | İDO ve BUDO seferleri iptal edildi
Son dakika | İDO ve BUDO seferleri iptal edildi Son dakika gelen bilgiyere göre; İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO) ve Bursa Deniz Otobüsleri (BUDO), olumsuz hava koşulları nedeniyle yarın yapacakları bazı seferlerin iptal edildiğini duyurdu.
7.01.2020 Gündem
Dikkat! Deniz ulaşımına lodos engeli
Dikkat! Deniz ulaşımına lodos engeli İstanbul için Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan uyarının ardından lodos etkisini akşam saatlerinde göstermeye başladı. Şiddetli lodos nedeniyle İDO, Şehir Hatları ve BUDO seferleri sabah saatlerinde iptal edildi.
21.12.2019 Gündem
BUDO seferlerinin bazıları iptal edildi
BUDO seferlerinin bazıları iptal edildi Bursa Deniz Otobüslerinin (BUDO) seferlerinden bazıları olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal edildi.
1.12.2019 Gündem
BUDO'da bazı seferler iptal edildi
BUDO'da bazı seferler iptal edildi Bursa Deniz Otobüslerinin (BUDO) seferlerinden bazıları olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal edildi.
8.10.2019 Gündem
Marmara'da deniz ulaşımına fırtına engeli! Seferler iptal edildi
Marmara'da deniz ulaşımına fırtına engeli! Seferler iptal edildi Bursa Deniz Otobüslerinin (BUDO) bazı seferleri, olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal edildi.
20.09.2019 Gündem
Dikkat! Bu seferler iptal edildi
Dikkat! Bu seferler iptal edildi İzmir'de olumsuz hava ve deniz koşulları nedeniyle Güzelbahçe vapur seferleri yarın (bugün) sabahtan itibaren geçici süreyle iptal edildi. Bursa Deniz Otobüslerinin (BUDO) yarınki seferlerinden  bazıları, olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal edildi.
28.03.2019 Gündem
İstanbul'da yağmur! İDO ve BUDO seferleri iptal
İstanbul'da yağmur! İDO ve BUDO seferleri iptal İstanbul’da gece saatlerinde başlayan yağmur sabah erken saatlerinde etkisini artırırken, etkili olan olumsuz hava koşulları nedeniyle deniz ulaşımında da aksamalar meydana geldi. İDO ve BUDO’nun bazı seferleri iptal edildi.
13.02.2019 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Budo Seferleri ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.