Buffon

Buffon

Son dakika buffon haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan buffon gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan buffon haber sayfamızda...

Buffon

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 787 buffon haberi bulunmuştur.
Gianluigi Buffon'dan futbol için radikal öneri!
Gianluigi Buffon'dan futbol için radikal öneri! İtalya'nın efsane kalecisi Gianluigi Buffon, kale boyutlarının arttırılması gerektiğini söyledi.
1.01.2024 Futbol
Türkiye'nin EURO 2024 rakipleri belli oldu! İşte Avrupa Şampiyonası grupları
Türkiye'nin EURO 2024 rakipleri belli oldu! İşte Avrupa Şampiyonası grupları Almanya'nın ev sahipliğinde düzenlenecek 2024 Avrupa Şampiyonası'nda grup kuraları çekildi. EURO 2024 kura çekiminde Türkiye'nin grup rakipleri belli oldu. Öte yandan turnuvada dağıtılacak para ödülleri açıklandı
2.12.2023 EURO 2024
İngiltere, Onuachu'yu konuşuyor! 'İçindeki Ibrahimovic'i ortaya çıkardı'
İngiltere, Onuachu'yu konuşuyor! 'İçindeki Ibrahimovic'i ortaya çıkardı' Trabzonspor'un bu sezon renklerine bağladığı Paul Onuachu, Konyaspor karşısında bulduğu sansasyonel gol ile adından söz ettirmeyi başardı. İngilitere basını da yıldız futbolcunun golüne kayıtsız kalamadı. İşte detaylar...
11.11.2023 Trabzonspor
EURO 2032'nin ev sahipleri Türkiye ve İtalya! 1 milyar dolarlık turnuva
EURO 2032'nin ev sahipleri Türkiye ve İtalya! 1 milyar dolarlık turnuva İsviçre’de, UEFA Genel Merkezi’nde dün gerçekleşen sunumun ardından UEFA Yönetim Kurulu kararını verdi, EURO 2032’nin ev sahiplerini resmi olarak duyurdu. UEFA, 2032’de düzenlenecek olan Avrupa Futbol Şampiyonası’nın, Türkiye ile İtalya tarafından düzenleneceğini açıkladı. Avrupa Futbol Şampiyonası’nda, sadece Türkiye için 1 milyar dolarlık bir gelir hedefleniyor.
11.10.2023 Futbol
Efsane kaleciler Volkan Demirel ve Buffon kaynaştı! Samimi sözler
Efsane kaleciler Volkan Demirel ve Buffon kaynaştı! Samimi sözler EURO 2032'nin futbol elçileri Atakaş Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, İtalya Milli Takımı'nın efsane kalecisi Gianluigi Buffon açıklamalarda bulundu.
11.10.2023 Dünyadan Futbol
UEFA resmen açıkladı! EURO 2032, Türkiye ve İtalya'nın
UEFA resmen açıkladı! EURO 2032, Türkiye ve İtalya'nın UEFA, EURO 2028 ve EURO 2032 Avrupa Futbol Şampiyonalarına ev sahipliği yapacak ülkeleri düzenlediği törenle açıkladı. EURO 2032'ye Türkiye ile İtalya ev sahipliği yapacak.
10.10.2023 Dünyadan Futbol
EURO 2028 ve EURO 2032 ev sahipleri belli oluyor! Volkan Demirel sürprizi
EURO 2028 ve EURO 2032 ev sahipleri belli oluyor! Volkan Demirel sürprizi UEFA, yarın 2028 ve 2032 yıllarında gerçekleştirilecek Avrupa Şampiyonalarına ev sahipliği yapacak ülkeleri resmen duyuracak.
9.10.2023 Dünyadan Futbol
Fenomen Ronaldo tarihin en iyi 11'ni seçti! Eski Fenerbahçeli yıldız da yer aldı
Fenomen Ronaldo tarihin en iyi 11'ni seçti! Eski Fenerbahçeli yıldız da yer aldı Brezilya Milli Takımı'nın efsane oyuncularından 'Fenomen' lakaplı Ronaldo Nazario, tarihin en iyi 11'ini belirledi.
30.09.2023 Dünyadan Futbol
Mert Aydın yazdı: Devler Ligi’nin son 32 yılı
Mert Aydın yazdı: Devler Ligi’nin son 32 yılı Şampiyonlar Ligi başladı. 1992’de hayatımıza giren organizasyon neredeyse her yıl bir Dünya Kupası sunuyor bizlere. Dünyanın en büyük yıldızları, bu arenada yeteneklerini sergiliyor. Yıllar sonra ilk kez Messi ve Cristiano Ronaldo yok bu sahnede...
24.09.2023 Şampiyonlar Ligi
2 dakika içinde hesabında 92 katrilyon buldu! Telefonuna bakıp ilk bunu yaptı
2 dakika içinde hesabında 92 katrilyon buldu! Telefonuna bakıp ilk bunu yaptı Her geçen gün milyonlarca insan bir sabah kalktığında zengin olmayı hayal ediyor. Neredeyse herkesin hayallerini süsleyen bu olay yüzde 1 ihtimalle ABD'li bir adamın başına geldi. Telefona baktığında hesabında 92 katrilyon dolar gören Chris Reynolds'ın hikâyesi akıllara durgunluk verecek türden.
6.08.2023 Yaşam
Dünyadaki Mars'ı 30 kişi gördü! Karadeniz'in yanıbaşında korkutan sır
Dünyadaki Mars'ı 30 kişi gördü! Karadeniz'in yanıbaşında korkutan sır Yerin yaklaşık 20 metre altında, içeride neredeyse ufacık bir ışık bile yok. Oysa sadece yüzde 10 oksijene sahip bu yer daha önce hiç kimsenin görmediği canlılara ev sahipliği yapıyor. İşte Karadeniz'in yanı başında, bu zamana kadar 30 kişinin görebildiği 'Dünyadaki Mars'ın korkutan sırrı.
6.08.2023 Yaşam
Eşek arısı fobisi yüzünden maçı kaçıracaktı! Yeşil sahalardan bir Buffon geçti
Eşek arısı fobisi yüzünden maçı kaçıracaktı! Yeşil sahalardan bir Buffon geçti Gelmiş geçmiş en iyi kaleciler arasında gösterilen Gianluigi Buffon, sahalara veda etti. Panter kıvraklığında atlayışları, kuvvetli refleksleri, takımını geriden yönetmesi, rakip oyuncularla dahi sahada iyi iletişim kurmasıyla futbolun simge isimlerindendi.
6.08.2023 Futbol
Jose Mourinho gözünü devlere çevirdi! Galatasaray ve Fenerbahçe'nin yıldızları gündemde
Jose Mourinho gözünü devlere çevirdi! Galatasaray ve Fenerbahçe'nin yıldızları gündemde Serie A devi Roma'nın transfer çalışmalarında gözünü Türkiye'ye çevirdiği iddia edildi. İtalyan basını, Jose Mourinho'nun çalıştırdığı Çizme temsilcisinin Galatasaray ve Fenerbahçe'den yıldızları gündemine aldığını yazdı.
6.08.2023 Galatasaray
Futbolu bırakan Gianluigi Buffon'un yeni görevi şaşırttı!
Futbolu bırakan Gianluigi Buffon'un yeni görevi şaşırttı! Geçtiğimiz günlerde futbol kariyerini sonlandıran 45 yaşındaki kaleci Gianluigi Buffon'un yeni görevi şaşırttı.
6.08.2023 Dünyadan Futbol
Bir devir sona erdi! Gianluigi Buffon, futbolu bıraktı
Bir devir sona erdi! Gianluigi Buffon, futbolu bıraktı Son olarak Parma’da forma giyen İtalyan efsane kaleci Gianluigi Buffon, 45 yaşında kariyerini noktaladığını açıkladı.
2.08.2023 Dünyadan Futbol
Gianluigi Buffon, 45 yaşında futbolu bıraktığını açıkladı
Gianluigi Buffon, 45 yaşında futbolu bıraktığını açıkladı Futbolculuk kariyerinde köklü takımlarda forma giyen 45 yaşındaki kaleci Gianluigi Buffon, futbolu bıraktığını açıkladı.
1.08.2023 Dünyadan Futbol
Dusan Tadic'e ilginç benzetme! 'Alex de Souza ve Robin van Persie karışımı'
Dusan Tadic'e ilginç benzetme! 'Alex de Souza ve Robin van Persie karışımı' Fenerbahçe’nin yeni yıldızlarından Dusan Tadic hem yetenekleri hem harika kariyeri hem de fiziki görüntüsüyle kusursuz bir karışım gibi duruyor. Zimbru maçındaki performansıyla büyük alkış toplayan Sırp futbolcu, Alex de Souza ile Robin van Persie’nin (RvP) harika bir bileşimine benziyor.
30.07.2023 Fenerbahçe
Gianluigi Buffon'a Suudi Arabistan'dan inanılmaz teklif! Kabul ederse tarihe geçecek
Gianluigi Buffon'a Suudi Arabistan'dan inanılmaz teklif! Kabul ederse tarihe geçecek İtalya Serie B ekibi Parma'nın 45 yaşındaki file bekçisi Gianluigi Buffon'a Suudi Arabistan'dan dudak uçuklatan bir transfer teklif geldiği öğrenildi.
2.07.2023 Dünyadan Futbol
Nihat Kahveci'den Arda Güler övgüsü: Jesus'un son günlerde yaptığı en büyük doğru!
Nihat Kahveci'den Arda Güler övgüsü: Jesus'un son günlerde yaptığı en büyük doğru! Spor Toto Süper Lig'in 34. haftasında Fenerbahçe ve Trabzonspor karşı karşıya geldi. Heyecan dolu maçı sarı-lacivertliler 3-1'lik skorla kazandı. Maçın ardından eski futbolcu Nihat Kahveci açıklamalarda bulundu. Öte yandan Kahveci, genç yıldız Arda Güler'e övgüler yağdırdı.
19.05.2023 Fenerbahçe
Volkan Demirel’den Bayern Münih itirafı! 'Mesut Özil beklenen performansı gösteremedi'
Volkan Demirel’den Bayern Münih itirafı! 'Mesut Özil beklenen performansı gösteremedi' Ülkemizi yasa boğan deprem felaketi sonrası ilk günden itibaren yardım seferberliğinin öncülerinden olan Volkan Demirel, Alman basınına dikkat çeken bir röportaj verdi.
20.05.2023 Hatayspor
Cristiano Ronaldo rekor üstüne rekor kırdı! Harry Kane, İngiltere'de tarihe geçti
Cristiano Ronaldo rekor üstüne rekor kırdı! Harry Kane, İngiltere'de tarihe geçti EURO 2024 Elemeleri'ne oynanan maçlarla start verdi. Bol gollü geçen karşılaşmalar nefes keserken, Portekiz - Lihtenştayn maçında dünya yıldızı Cristiano Ronaldo, rekor üstüne rekor kırdı. Öte yandan İtalya - İngiltere müsabakasında İngiliz futbolcu Harry Kane, attığı golle tarihe geçti.
24.03.2023 Dünyadan Futbol
Buffon'dan kariyer itirafı: Ayrıldığıma pişmanım
Buffon'dan kariyer itirafı: Ayrıldığıma pişmanım 45 yaşındaki kaleci Buffon'dan şaşırtıcı açıklama geldi. Deneyimli kaleci ayrılığına pişman olduğu kulübü yıllar sonra açıkladı.
21.03.2023 Futbol
Ronaldo'dan depremzedelere yardım! İngiliz basını duyurdu
Ronaldo'dan depremzedelere yardım! İngiliz basını duyurdu Devre arasında Arabistan ekibi Al- Nassr'a transfer olan Ronaldo'nun Türkiye ve Suriye'de depremden etkilenen insanlara yardım ettiği ortaya çıktı.
5.03.2023 Futbol
Real Madrid'den dev yardım planı! İspanyol kulüpleriyle görüşmeler başladı
Real Madrid'den dev yardım planı! İspanyol kulüpleriyle görüşmeler başladı Ülkemizde yaşanan deprem felaketinin ardından futbol dünyası destek faaliyetlerini sürdürürken, İspanyol devi Real Madrid de yaşananlara kayıtsız kalmadı. Madrid ekibi yeni bir projeyle depremzedelere destek olmaya hazırlanıyor.
15.02.2023 İspanya La Liga
Merih Demiral'ın yardım kampanyasından 7.5 milyon TL
Merih Demiral'ın yardım kampanyasından 7.5 milyon TL Deprem bölgelerine yardım amaçlı dünyaca ünlü futbolcularla görüşerek formaların bağış amaçlı satışını sağlayan milli yıldız Merih Demiral son durumu paylaştı..
15.02.2023 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Buffon ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.