Bulaşık Makinesi

Bulaşık Makinesi

Son dakika bulaşık makinesi haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan bulaşık makinesi gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan bulaşık makinesi haber sayfamızda...

Bulaşık Makinesi

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 861 bulaşık makinesi haberi bulunmuştur.
Evdeki bu eşyalar cayır cayır elektrik yakıyor! En fazla bu cihazlar elektrik faturasını ikiye katlıyor
Evdeki bu eşyalar cayır cayır elektrik yakıyor! En fazla bu cihazlar elektrik faturasını ikiye katlıyor Teknolojinin gelişmesi ile birlikte hayatımıza yeni elektronik cihazlar girdi. Haliyle elektrik faturalarında giderek artışlar yaşanmaya başladı. Bazı elektronik cihazlar var ki cayır cayır enerji harcıyor. İşte elektrik faturasını ikiye katlayan elektronik cihazlar.
15.03.2024 Püf Noktası
Eğlenmek için bulaşık makinesinde balık pişirdi! 'Hiç beklemiyordum, çok iyiydi'
Eğlenmek için bulaşık makinesinde balık pişirdi! 'Hiç beklemiyordum, çok iyiydi' Hemen herkes yemek yaparken farklı pişirme teknikleri kullanmıştır. Ancak pek çok kişi somonu bulaşık makinesinde pişirmeyi denememiştir. Merakından bulaşık makinesinde balık pişiren kadının yaptığı açıklamalar herkesi şaşırttı.
13.03.2024 Yaşam
Kadınların tercihi büyümeyi zıplatacak
Kadınların tercihi büyümeyi zıplatacak "Ailenin hangi konutu tercih edeceği kararını her zaman kadın veriyor. Bu yıl hırdavat, beyaz eşya ve vitrifiye ürünlerimizi satan 120 yeni deneyim alanı hedefliyoruz. Büyüme trendimiz beş yıl içinde her yıl çok hızlı artarak devam edecek"
11.03.2024 Milliyet Executive
Endeks Kimya’nın yerli temizlik markası Doa, inovatif ve vegan ürünleriyle evleri ferahlatıyor
Endeks Kimya’nın yerli temizlik markası Doa, inovatif ve vegan ürünleriyle evleri ferahlatıyor %100 yerli üretim olan Doa’nın yeni reklam kampanyasının yüzü Öykü Gürman, tüketicilere “Temizlik doa’sında var!” diyor.
9.03.2024 Advertorial
İBB Adayı Murat Kurum açıkladı! Anne ve babalara ücretsiz ulaşım, yeni evleneceklere 50 bin TL destek
İBB Adayı Murat Kurum açıkladı! Anne ve babalara ücretsiz ulaşım, yeni evleneceklere 50 bin TL destek İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, İstanbul projeleriyle ilgili önemli açıklamalarda bulunuyor.
7.03.2024 Haberler
İBB Başkan Adayı Murat Kurum açıkladı! Anne ve babalara ücretsiz ulaşım, yeni evleneceklere 50 bin TL destek
İBB Başkan Adayı Murat Kurum açıkladı! Anne ve babalara ücretsiz ulaşım, yeni evleneceklere 50 bin TL destek İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, İstanbul projeleriyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Murat Kurum, anne ve babalara ücretsiz ulaşım, yeni evleneceklere destek, girişimci gençlere hibe gibi birçok konuda peş peşe müjdeleri açıkladı
7.03.2024 Gündem
Kurtarıcınız olacak fikir! Bulaşık niyetine makineye atıp yıkayın, tertemiz yapıyor
Kurtarıcınız olacak fikir! Bulaşık niyetine makineye atıp yıkayın, tertemiz yapıyor Çoğu kişi bulaşık makinesini yalnızca mutfak eşyalarını yıkamak için, nadiren de diğer ev eşyalarını yıkamak için kullanır. Artık zaman değişti ve isterseniz çünkü çok çeşitli şeyleri bulaşık makinesine yerleştirip kısa sürede temizleyebilirsiniz. İşte bulaşık makinesinde temizleyebileceğiniz bazı ev eşyaları.
14.02.2024 Püf Noktası
Halıdan çay lekesi nasıl çıkar? 1 çay bardağı lekeyi kökünden kazıyor
Halıdan çay lekesi nasıl çıkar? 1 çay bardağı lekeyi kökünden kazıyor Günün her saatinde çay tüketebilen bir milletiz. Bu sebeple bir yerlere çay dökülme olasılığı da yüksek. Halıya veya kumaş üstüne dökülen çaylar ise en büyük kabusumuz. Hele ki çay bir de şekerliyse. Ancak 1 çay bardağı çay lekesini halınızdan söküp atıyor.
13.02.2024 Püf Noktası
Anneleri evi terk etti! Bir paket makarna 6 kardeşin hayatını değiştirdi
Anneleri evi terk etti! Bir paket makarna 6 kardeşin hayatını değiştirdi Şanlıurfa’nın Suriye sınırındaki ilçesi Ceylanpınar’da anneleri evi terk ettiği için hasta babalarıyla yaşamaya çalışan 6 kardeşin hayatı, komşularından bir paket makarna istedikten sonra değişti.
11.02.2024 Haberler
Anneleri evi terk etti! Bir paket makarna 6 kardeşin hayatını değiştirdi
Anneleri evi terk etti! Bir paket makarna 6 kardeşin hayatını değiştirdi Şanlıurfa’nın Suriye sınırındaki ilçesi Ceylanpınar’da anneleri evi terk ettiği için hasta babalarıyla yaşamaya çalışan 6 kardeşin hayatı, komşularından bir paket makarna istedikten sonra değişti.
11.02.2024 Gündem
Bulaşıklarınız ayna gibi parlayacak! Bir fincan ekleyince leke ve izden eser kalmıyor
Bulaşıklarınız ayna gibi parlayacak! Bir fincan ekleyince leke ve izden eser kalmıyor Bulaşık makinesi her evin vazgeçilmezi beyaz eşyalardan birisi. Ancak bulaşıklarınızın parlamasını istiyorsanız içine bir fincan sirke ve karbonat ekleyin. Sonucuna inanamayacaksınız.
18.01.2024 Yaşam
60 bin liraya ATM aldı, 104 milyon kâr etti! Eski polisin şimdi şirketi var
60 bin liraya ATM aldı, 104 milyon kâr etti! Eski polisin şimdi şirketi var Sürekli zengin olmanın hayalini kuruyor, 16 saat çalışmak onu yoruyor ve ne yapacağını bilemiyordu. Arkadaşının önerisi ise hayatını baştan aşağı değiştirdi. 60 bin liraya aldığı ATM'yle nasıl multimilyoner olabilmişti? İşte genç adamın polis teşkilatından zenginliğe uzanan hikayesi.
9.01.2024 Yaşam
Çeyiz Listesi 2024: Gelin-Damat Çeyizinde Olması Gerekenler
Çeyiz Listesi 2024: Gelin-Damat Çeyizinde Olması Gerekenler Her çift evlenmeden önce çeyiz hazırlığında bulunur. Hayatlarını birlikte idame ettirecek çiftlerin evinde bulunması gereken eşyalardır. Çeyiz listesindeki eşyalar erkek veya kadınlar için eski dönemlerde her ne ayrı olsa da günümüzde gelin ve damat tarafından ortak olarak alınır. Her evde bulunması gereken bu listede salondan mutfağa, banyodan yatak odasına kadar pek çok eşya bulunmaktadır. Pek çok çiftin evlenmeden önce almaya çalıştığı bu eşya listesi oldukça kabarık olduğundan dolayı eksik kalanlar da olabiliyor. 2024 detaylı mutfak, banyo, salon erkek ve kız eksiksiz çeyiz listesi için içeriğimize göz atabilirsiniz.
5.01.2024 Yaşam
Kurutma makinesi masrafından kurtaran tüyo! Makineye 3 tane koyunca sonuca inanamayacaksınız
Kurutma makinesi masrafından kurtaran tüyo! Makineye 3 tane koyunca sonuca inanamayacaksınız Kurutma makinesi günümüzde her evin olmazsa olmazları arasında yer alıyor. Tüy ve kılları toplama özelliği ile cazip gelen kurutma makinesine tonlarca para dökmenize gerek yok. Çamaşır yıkarken makinenize 3 adet atınca içinden çıkanlara inanamayacaksınız.
26.12.2023 Püf Noktası
Bulaşık makinesinde yarım limon fırtınası! Kaşık sepetine koyunca ayna gibi çıkartıyor
Bulaşık makinesinde yarım limon fırtınası! Kaşık sepetine koyunca ayna gibi çıkartıyor Özellikle bazı şehirlerde musluk suyundaki kireç, makinelere etki edebilir. Bulaşık makinelerine zamanla zarar vermeye başlayan kireç bulaşıkların lekelenmesine ve kirli görünmesine de neden olur. Makineye yarım limon koyduğunuzda ise bambaşka sonuçlarla karşılaşmanız mümkün.
23.11.2023 Püf Noktası
Matlaşan ve çizilen bardakları anında parlatıyor! Yeni alınmış gibi pırıl pırıl olacak
Matlaşan ve çizilen bardakları anında parlatıyor! Yeni alınmış gibi pırıl pırıl olacak Günlük hayatta sürekli kullandığımız bardakları bulaşık makinesinde sürekli yıkandığında matlaşıyor ve çizilebiliyor. Bu durum bardaklarınızın kirli ve eski gibi görünmesine sebep oluyor. Bardakları pırıl pırıl yapmanın yöntemi ise oldukça basit.
16.11.2023 Püf Noktası
Pınar Eliçe: Sanat hayatına 'karnıyarık' sayesinde girdim!
Pınar Eliçe: Sanat hayatına 'karnıyarık' sayesinde girdim! Şarkıcı Pınar Eliçe, Nişantaşı'nda ayaküstü muhabirlerle sohbet etti. Eliçe, şarkıcılık serüvenin nasıl başladığını anlattı. "Benim sanat hayatına girmemdeki sebep karnıyarık yemeğidir" diyen şarkıcı dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
10.11.2023 Cadde
Teknoloji üssü hedefiyle yatırıma devam
Teknoloji üssü hedefiyle yatırıma devam "Türkiye'yi dünyanın beyaz eşya üretiminde teknoloji üssü haline getirmeyi hedefliyoruz. Ar-Ge ve dijitalleşmeye yapılacak yatırımlar ve bu kapsamdaki devlet teşvikleri uluslararası rekabette daha da öne çıkmamızı sağlayacak..."
10.11.2023 Milliyet Executive
Sararan ve grileşen perdeleri kırıştırmadan kar beyazı yapıyor: 2-3 adet koymak yeterli
Sararan ve grileşen perdeleri kırıştırmadan kar beyazı yapıyor: 2-3 adet koymak yeterli Evimizin dekorlarından birisi olan perdeler zamanla sararıyor. Görünüşü hoş durmayan bu tip perdeleri beyazlatmanın ise yöntemi çok basit. Yıkama esnasında 2-3 adet koyunca kırıştırmadan perdeler kar beyazı oluyor.
2.11.2023 Püf Noktası
Ünlü markanın ilk deneyim mağazası İstanbul’da açıldı
Ünlü markanın ilk deneyim mağazası İstanbul’da açıldı Arçelik çatısı altında yer alan ev ürünleri ve teknolojileri markası Grundig, ilk deneyim mağazasını İstanbul’da açtı.
1.11.2023 Teknoloji
Bulaşık tableti dip köşe temizliğin favorisi! Yerleri, tavaları bir de böyle temizleyin
Bulaşık tableti dip köşe temizliğin favorisi! Yerleri, tavaları bir de böyle temizleyin Tabletlerin kullanımı yalnızca bulaşık makinesinde geçerli sanılsa da ev temizliğinin her alanında kullanılabilir. İşte bulaşık makinesi tabletlerinin tertemiz yaptığı alanlar.
28.10.2023 Püf Noktası
Tahta kaşıkları bulaşık makinesine sakın koymayın! Adeta mikrop yuvasına dönüyor… Bu yöntemle temizleyince yağı, kiri söküp atıyor
Tahta kaşıkları bulaşık makinesine sakın koymayın! Adeta mikrop yuvasına dönüyor… Bu yöntemle temizleyince yağı, kiri söküp atıyor Tahta kaşıklar mutfaklarda en çok kullanılan gereçlerden birisi. Genellikle herkes tahta kaşıkları temizlemek için bulaşık makinesine atıyor. Ancak bulaşık makinesinde tahta kaşıkları yıkamak zehir saçmasına neden oluyor. Size önereceğimiz bu yöntemle tahta kaşıklardaki yağı ve kiri zehir saçmadan temizleyin…
21.10.2023 Püf Noktası
Davlumbaz filtrelerindeki yağ lekelerini söküp atan yöntem: Kararma ve soyulma yapmadan temizliyor
Davlumbaz filtrelerindeki yağ lekelerini söküp atan yöntem: Kararma ve soyulma yapmadan temizliyor Davlumbaz özellikle mutfaklardaki buhar ve yemek kokusunu önleyen beyaz eşyalardan birisi. Ancak davlumbaz filtreleri zamanla yağ bağlayıp sararabiliyor. Davlumbaz filtreleri nasıl temizlenir? Davlumbaz filtrelerindeki yağ lekelerini söküp atan yöntem… Kararma ve soyulma yapmadan temizliyor.
18.10.2023 Yaşam
Sararan ve grileşen perdeleri kar beyazı yapan o yöntem! İçine 2 kaşık koyunca bembeyaz oluyor
Sararan ve grileşen perdeleri kar beyazı yapan o yöntem! İçine 2 kaşık koyunca bembeyaz oluyor Tül perdeler evimizin olmazsa olmazları arasında yer alıyor. Fakat perdeler zamanla sararıp rengi değişiyor. Her ne kadar yıkasam da çıkmıyor diyorsanız sizin için verdiğimiz bu tüyoyu deneyin…
11.10.2023 Püf Noktası
Yanmış ve kararmış çaydanlığı parlatan o yöntem: Yanmış ve kararmış çaydanlık sadece iki malzemeyle tertemiz oluyor
Yanmış ve kararmış çaydanlığı parlatan o yöntem: Yanmış ve kararmış çaydanlık sadece iki malzemeyle tertemiz oluyor Evde bazen aksaklıklar yaşanabilir. Çaydanlığın altını açık unutmak veya altına su çekmek gibi ufak tefek unutkanlıklar sonucu çaydanlıklar kararabilir ve pis bir görüntüye neden olabilir. Bu gibi durumlarda evde bulunan malzemelerle çaydanlığınızı temizleyebilir ve parlatabilirsiniz. Yanmış ve kararmış çaydanlığı parlatan o yöntem…
5.10.2023 Püf Noktası

Benzer Haber Etiketleri

Bulaşık Makinesi ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.