Bülent Ecevit Üniversitesi

Bülent Ecevit Üniversitesi

Son dakika Bülent Ecevit Üniversitesi haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Bülent Ecevit Üniversitesi gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Bülent Ecevit Üniversitesi haber sayfamızda...

Bülent Ecevit Üniversitesi

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.189 bülent ecevit üniversitesi haberi bulunmuştur.
Marmara için kritik deprem haritası! '4 kol birden kırılırsa 7.8 büyüklüğüne ulaşır'
Marmara için kritik deprem haritası! '4 kol birden kırılırsa 7.8 büyüklüğüne ulaşır' Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi'nden (ZBEÜ) Prof. Dr. Şenol Hakan Kutoğlu, Marmara'daki en gergin segmentin Tekirdağ segmenti olduğunu belirtti, dikkat çeken uyarılarda bulundu.
17.03.2024 Haberler
Marmara için kritik deprem haritası! '4 kol birden kırılırsa 7.8 büyüklüğüne ulaşır'
Marmara için kritik deprem haritası! '4 kol birden kırılırsa 7.8 büyüklüğüne ulaşır' Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi'nden (ZBEÜ) Prof. Dr. Şenol Hakan Kutoğlu, Marmara'daki en gergin segmentin Tekirdağ segmenti olduğunu belirtti, dikkat çeken uyarılarda bulundu.
17.03.2024 Gündem
Bakan Fatih Kacır: Savunma sanayimizi devler ligine taşıdık
Bakan Fatih Kacır: Savunma sanayimizi devler ligine taşıdık Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Zonguldak’taki ziyaretleri kapsamında 11 yıldır kapalı bulunan Belediye Sineması’nın açılış törenine katıldı. Törende Vali Osman Hacıbektaşoğlu, AK Parti Zonguldak Milletvekili Muammer Avcı, Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi (ZBEÜ) Rektörü İsmail Hakkı Özölçer ile vatandaşlar yer aldı. Törende, ZBEÜ Devlet Konservatuarı Akademik Orkestrası konser verdi.
7.03.2024 Gündem
Otomobille çarpışan pikap 30 metre savruldu
Otomobille çarpışan pikap 30 metre savruldu Zonguldak Kozlu ilçesinde otomobil ile pikap kafa kafaya çarpıştı. Kazada 3 kişi yaralandı. Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.
1.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Alev Alatlı'nın cenaze törenine katıldı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Alev Alatlı'nın cenaze törenine katıldı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, hayatını kaybeden yazar ve mütefekkir Alev Alatlı için Eyüp Sultan Camisi'nde düzenlenen cenaze törenine katıldı.
3.02.2024 Gündem
Alev Alatlı, 80 yaşında hayatını kaybetti! 'Yazar olmak önce dava gerektiriyor’
Alev Alatlı, 80 yaşında hayatını kaybetti! 'Yazar olmak önce dava gerektiriyor’ Yazar, akademisyen ve ekonomist Alev Alatlı yaşamını yitirdi. 80 yaşındaki Alatlı İstanbul’da bir süredir tedavi gördüğü hastanede çoklu organ yetmezliği nedeniyle hayata gözlerini yumdu.
3.02.2024 Kültür Sanat
Alev Alatlı son röportajında söylediği sözlerle hafızalara kazınmıştı: Hangi dilde canın sağ olsun var?
Alev Alatlı son röportajında söylediği sözlerle hafızalara kazınmıştı: Hangi dilde canın sağ olsun var? Türk edebiyatının sembol isimlerinden yazar Alev Alatlı bugün hayatını kaybetti. Son röportajını CNN TÜRK Özel Haberler Şefi Fulya Öztürk’e veren Alev Alatlı İsrail’in Gazze’deki katliamına ilişkin ‘Savaş suçu’ ifadelerini kullanmıştı.
2.02.2024 Gündem
Bakan Koca duyurdu! Alev Alatlı hayatını kaybetti
Bakan Koca duyurdu! Alev Alatlı hayatını kaybetti Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, yazar Alev Alatlı'nın tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybettiğini duyurdu.
2.02.2024 Haberler
Son dakika… Bakan Koca duyurdu! Alev Alatlı hayatını kaybetti
Son dakika… Bakan Koca duyurdu! Alev Alatlı hayatını kaybetti Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, yazar Alev Alatlı'nın tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybettiğini duyurdu.
2.02.2024 Gündem
Otomobil şarampole devrildi! 1 yaşındaki bebek hayatını kaybetti
Otomobil şarampole devrildi! 1 yaşındaki bebek hayatını kaybetti Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinde Curuk ailesinin bulunduğu otomobil şarampole devrildi. Sürücünün yara almadan kurtulduğu kazada 1 yaşındaki Recep Aslan bebek öldü, anne ile 2 kızı yaralandı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
29.01.2024 Gündem
Malatya'da meydana gelen 2 deprem sonrası şoke eden detay! ‘Fay haritalarında yok’
Malatya'da meydana gelen 2 deprem sonrası şoke eden detay! ‘Fay haritalarında yok’ Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi'nden Prof. Dr. Şenol Hakan Kutoğlu, Malatya'da 8 ve 25 Ocak'ta meydana gelen depremlerin aynı hatta gerçekleştiğini ancak güncel fay haritalarında bulunmadığını belirterek, "Bunun da 6.5'te büyük 7'ye varan bir deprem üretme potansiyeli söz konusu" dedi. Prof. Dr. Kutoğlu, 4 noktaya dikkat çekip 5 kenti uyardı.
28.01.2024 Gündem
Malatya'da meydana gelen 2 deprem sonrası şoke eden detay! ‘Fay haritalarında yok’
Malatya'da meydana gelen 2 deprem sonrası şoke eden detay! ‘Fay haritalarında yok’ Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi'nden Prof. Dr. Şenol Hakan Kutoğlu, Malatya'da 8 ve 25 Ocak'ta meydana gelen depremlerin aynı hatta gerçekleştiğini ancak güncel fay haritalarında bulunmadığını belirterek, "Bu yeni bir hat, mevcut fay haritalarında gözükmüyor. Bunun da 6.5'te büyük 7'ye varan bir deprem üretme potansiyeli söz konusu" dedi. Prof. Dr. Kutoğlu, 4 noktaya dikkat çekip 5 kenti uyardı.
28.01.2024 Haberler
7 ve üzeri deprem üretecek gerginlikte faylar tespit edildi! İstanbul için kritik 2 hat
7 ve üzeri deprem üretecek gerginlikte faylar tespit edildi! İstanbul için kritik 2 hat Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi'nden Prof. Dr. Şenol Hakan Kutoğlu ile ekibi, yapay zeka desteği ile fay hatlarındaki gerilimi gözlemledi. Prof. Dr. Kutoğlu, Doğu Anadolu'da 1, Marmara Bölgesi'nde 3 fayın 7 büyüklüğünde ve üzeri deprem üretebilecek gerginlikte olduğunu açıkladı.
31.12.2023 Gündem
7 ve üzeri deprem üretecek gerginlikte faylar tespit edildi! İstanbul için kritik 2 hat
7 ve üzeri deprem üretecek gerginlikte faylar tespit edildi! İstanbul için kritik 2 hat Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi'nden Prof. Dr. Şenol Hakan Kutoğlu ile ekibi, yapay zeka desteği ile fay hatlarındaki gerilimi gözlemledi. Prof. Dr. Kutoğlu, Doğu Anadolu'da 1, Marmara Bölgesi'nde 3 fayın 7 büyüklüğünde ve üzeri deprem üretebilecek gerginlikte olduğunu belirtti.
31.12.2023 Haberler
İstismarda bulunduğu bebeğin ölümüne neden olan sanığın cezası belli oldu
İstismarda bulunduğu bebeğin ölümüne neden olan sanığın cezası belli oldu Zonguldak’ta Nisanur Ö. (2) adlı bebeğe cinsel istismarda bulunup, havaya atıp, tokatlayarak ölümüne neden olmakla suçlanan Furkan Sevinç (25)’İn cezası belli oldu.
25.12.2023 Gündem
Cinsel istismara uğrayan 2 yaşındaki bebek hayatını kaybetmişti! İstenen ceza belli oldu
Cinsel istismara uğrayan 2 yaşındaki bebek hayatını kaybetmişti! İstenen ceza belli oldu Zonguldak’ta Nisanur Ö. (2) adlı bebeğe cinsel istismarda bulunup, havaya atıp, tokatlayarak ölümüne neden olmakla suçlanan Furkan Sevinç (25) hakkında istenen ceza belli oldu.
24.12.2023 Gündem
Otomobil takla attı! 90 yaşındaki sürücüsü öldü, eşi ve komşusu yaralandı
Otomobil takla attı! 90 yaşındaki sürücüsü öldü, eşi ve komşusu yaralandı Zonguldak’ta takla atarak ters dönen otomobilin sürücüsü Hüseyin Mutlu (90) hayatını kaybetti, eşi ve komşusu yaralandı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.  
18.12.2023 Gündem
Gemlik'te 3 dakika arayla 2 deprem! 'Bildiğimizden çok daha fazla fay söz konusu'
Gemlik'te 3 dakika arayla 2 deprem! 'Bildiğimizden çok daha fazla fay söz konusu' Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi'nden (ZBEÜ) Prof. Dr. Şenol Hakan Kutoğlu, Gemlik Körfezi ile Mudanya arasındaki 5.1'lik depremin yaptıkları çalışmaları doğruladığını belirterek, "10-15 sene öncesinde Bursa bölgesindeki faylanmalara dikkat çekmiştik. Tektonik olarak Türkiye, çok aktif bir bölgenin içerisinde kalmakta. Bu nedenle bildiğimizin çok ötesinde, çok daha fazla faylar söz konusu" dedi.
5.12.2023 Gündem
Okulda yakılan meşale 3 veliyi yaraladı
Okulda yakılan meşale 3 veliyi yaraladı Zonguldak'ta Cumhuriyet Bayramı kutlamaları sırasında, 1 velinin elinde tuttuğu meşaleden çıkan alevler 3 veliyi yaraladı.
31.10.2023 Gündem
Bakan Uraloğlu: 'TÜRKSAT 6A pek çok zorlu testi başarıyla tamamladı'
Bakan Uraloğlu: 'TÜRKSAT 6A pek çok zorlu testi başarıyla tamamladı' Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, "Bugün kendi uydularını geliştirebilen, üretebilen ve test edebilen bir ülke olarak çalışmalarımıza devam ediyoruz. Çünkü çok iyi biliyoruz ki dünyada söz sahibi olmak için uzayda da 'iz' sahibi olmak zorundayız" dedi.
18.10.2023 Ekonomi
Prof. Dr. Kutoğlu: 300 kilometrelik fayı kontrol eden mekanizma, tek bir mekanizma
Prof. Dr. Kutoğlu: 300 kilometrelik fayı kontrol eden mekanizma, tek bir mekanizma Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi (ZBEÜ) Rektör Yardımcısı ve Geomatik Mühendisliği'nde görevli Prof. Dr. Şenol Hakan Kutoğlu, Kahramanmaraş merkezli depremlerde kırıldığı belirtilen 300 kilometrelik Amanos, Pazarcık ve Erkenek segmentlerinin bulunduğu bölgedeki yer yüzeyi hareket hızının 2 milimetre olduğunu söyledi.
28.09.2023 Gündem
‘Büyük gurur’
‘Büyük gurur’  Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı tarafından düzenlenen ‘100’üncü Yıl Marşı Yarışması’nda, söz ve bestesiyle birinci olan Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi (ZBEÜ) Devlet Konservatuvarı Müdürü Doç...
3.09.2023 Cadde
Şehirlerde üzerinde oluşan ısı adacıkları için öneri: Beyaz bina
Şehirlerde üzerinde oluşan ısı adacıkları için öneri: Beyaz bina Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Afet Uygulama ve Araştırma Merkezi Yönetim Kurulu Üyesi ve Geomatik Mühendisliği Öğretim Üyesi Prof. Dr. Şenol Hakan Kutoğlu, şehirlerin üzerinde oluşan ısı adacıkları yüzünden ekstrem hava olayları yaşandığını ve aşırı yağışların oluştuğunu ifade etti.
18.07.2023 Gündem
Depremde gönüllü olan madenci, iş kazasında öldü
Depremde gönüllü olan madenci, iş kazasında öldü Zonguldak'ta Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) Üzülmez Müessesi'ne bağlı maden ocağında, üstüne taş ve kömür parçalarının düşmesiyle yaralanan madenci Hüseyin Eroğlu (27), hastanede hayatını kaybetti. Eroğlu'nun, depremlerde Hatay'da gönüllü olarak kurtarma çalışmalarına katıldığı öğrenildi.
21.06.2023 Gündem
Spor hocası kadın evinin önünde bıçaklı saldırıya uğradı
Spor hocası kadın evinin önünde bıçaklı saldırıya uğradı Zonguldak Gençlik Spor İl Müdürlüğü'nde spor hocası olarak görev yapan Buket Y., Murat P. tarafından bıçaklandı.
22.05.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Bülent Ecevit Üniversitesi ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.