Bundesbank

Bundesbank

Son dakika Bundesbank haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Bundesbank gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Bundesbank haber sayfamızda...

Bundesbank

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 222 bundesbank haberi bulunmuştur.
Güngören'den Almanya'ya sahte 103 milyon dolar! Koli koli paralar yakalandı
Güngören'den Almanya'ya sahte 103 milyon dolar! Koli koli paralar yakalandı Almanya'nın Danimarka sınırına yakın bir kasabada yapılan baskında, 75 kutunun içinde 103 milyon dolar bulundu. Nihai rotası ABD olan sahte paraların arkasındaki isim ise, Talip G.
8.04.2024 Dünya
'Hazirana kadar faiz indirimi gelebilir'
'Hazirana kadar faiz indirimi gelebilir' Almanya Merkez Bankası (Bundesbank) Başkanı Joachim Nagel, haziran ayına kadar Avrupa Merkez Bankası'nın (ECB) faiz indirimine gidebileceğini söyledi.
22.03.2024 Uzmanpara
'Almanya'nın resesyona girmesi muhtemel'
'Almanya'nın resesyona girmesi muhtemel' Almanya Merkez Bankası (Bundesbank), Avrupa'nın en büyük ekonomisi hakkında yayınladığı aylık olağan raporunda dış talebin zayıf olması, tüketicilerin temkinli davranması ve iç yatırımların yüksek borçlanma maliyetleri tarafından engellenmesi nedeniyle Almanya'nın resesyona girmesinin muhtemel olduğunu söyledi.
19.02.2024 Uzmanpara
'ECB yüzde 2 hedefine 2025 yılında ulaşacak'
'ECB yüzde 2 hedefine 2025 yılında ulaşacak' Avrupa Merkez Bankası (ECB) Yönetim Konseyi Üyesi ve Bundesbank Başkanı Joachim Nagel, ECB'nin fiyat artışına yönelik %2 hedefine en geç 2025 yılında ulaşacağını söyledi.
15.02.2024 Uzmanpara
Almanya iki yeşil tahvil ihracı yapacak
Almanya iki yeşil tahvil ihracı yapacak Almanya gelecek hafta iki yeşil tahvil ihracı gerçekleştirecek.
17.01.2024 Uzmanpara
Almanya ekonomisi 2023 yılında daraldı
Almanya ekonomisi 2023 yılında daraldı Almanya ekonomisi 2023 yılında tüketici harcamalarını sıkıştıran yüksek enflasyon ve ülkenin zayıf küresel talepten zarar gören sanayi modelinin de etkisiyle daraldı.
15.01.2024 Uzmanpara
Alman ekonomisinde daralma bekleniyor
Alman ekonomisinde daralma bekleniyor Bundesbank, Almanya ekonomisinin içinde bulunduğumuz dördüncü çeyrekte yine hafif bir küçülme yaşayacağını belirtti.
18.12.2023 Uzmanpara
'Faiz indirimi için çok erken'
'Faiz indirimi için çok erken' ECB Yönetim Konseyi Üyesi ve Bundesbank Başkanı Joachim Nagel, Euro Bölgesi enflasyonunun doğru yönde ilerlediğini, ancak faiz indirimi için çok erken olduğunu söyledi.
1.12.2023 Uzmanpara
'Faizler zirvede veya zirveye yakın'
'Faizler zirvede veya zirveye yakın' Avrupa Merkez Bankası (ECB) Yönetim Konseyi Üyesi ve Bundesbank Başkanı Joachim Nagel, ECB faizlerinin zirvede veya zirveye yakın olduğunu söyledi.
23.11.2023 Uzmanpara
'Alman ekonomisinde toparlanma zorlu olacak'
'Alman ekonomisinde toparlanma zorlu olacak' Almanya Merkez Bankası'nın (Bundesbank) yayınladığı aylık ekonomik raporda Almanya ekonomisinin bu çeyrekte yeniden küçüleceği ve önümüzdeki yılın başlarında iyileşme olabileceğine dair bazı işaretler olsa da toparlanmanın zorlu olacağı söylendi.
20.11.2023 Uzmanpara
'ECB borçlanma maliyetlerini yüksek tutmalı'
'ECB borçlanma maliyetlerini yüksek tutmalı' Bundesbank Başkanı Joachim Nagel, Avrupa Merkez Bankası'nın (ECB) borçlanma maliyetlerini bir süre daha yüksek tutması gerekeceğini savundu.
1.11.2023 Uzmanpara
'Dijital euro ile ödeme yapmak mümkün olabilir'
'Dijital euro ile ödeme yapmak mümkün olabilir' Avrupa Merkez Bankası Üyesi ve Bundesbank Başkanı Joachim Nagel, yaklaşık 5 yıl içinde dijital euro ile ödeme yapılmasının mümkün olabileceğini belirtti.
19.10.2023 Uzmanpara
'Büyüme bu yıl iyi değil'
'Büyüme bu yıl iyi değil' Almanya Merkez Bankası (Bundesbank) Başkanı Joachim Nagel büyümenin bu yıl için iyi olmadığını kabul etmekle birlikte, Almanya'nın Avrupa'nın hasta adamı olmadığını söyledi.
13.10.2023 Uzmanpara
'ECB inatçı olmalı'
'ECB inatçı olmalı' Almanya Merkez Bankası (Bundesbank) Başkanı Joachim Nagel, Avrupa Merkez Bankası'nın (ECB) enflasyon sorununu ortadan kaldırmak için inatçı olması gerektiğini söyledi.
25.08.2023 Uzmanpara
'ECB kararlı olmalı'
'ECB kararlı olmalı' Almanya Merkez Bankası (Bundesbank) Başkanı Joachim Nagel, Avrupa Merkez Bankası'nın (ECB) yüksek enflasyon karşısında kararlı olması gerektiğini söyledi.
28.07.2023 Uzmanpara
'ECB enflasyonu kontrol altına alabilir'
'ECB enflasyonu kontrol altına alabilir' Almanya Merkez Bankası (Bundesbank) Başkanı Joachim Nagel, Avrupa Merkez Bankası'nın (ECB) ekonomide ağır bir hasara yol açmadan enflasyonu kontrol altına alabileceğini söyledi.
11.07.2023 Uzmanpara
'Alman ekonomisi bu yıl daralacak'
'Alman ekonomisi bu yıl daralacak' Almanya Merkez Bankası (Bundesbank), Avrupa'nın en büyük ekonomisinin bu yıl daralacağını ve enflasyonun 2025'te de yüzde 2 hedefinin üzerinde kalacağını öngördü.
16.06.2023 Uzmanpara
'Birkaç faiz artırımına ihtiyaç var'
'Birkaç faiz artırımına ihtiyaç var' Avrupa Merkez Bankası (ECB) Üyesi ve Bundesbank Başkanı Joachim Nagel, ECB'nin enflasyonu tamamen yatıştırmadan önce faizleri birkaç kez daha artırması ve sonrasında bir süre için sabit tutması gerektiğini söyledi.
24.05.2023 Uzmanpara
'Faiz artırımı konusunda işimiz bitmedi'
'Faiz artırımı konusunda işimiz bitmedi' Avrupa Merkez Bankası (ECB) Üyesi ve Bundesbank Başkanı Joachim Nagel, ECB'nin faiz artırımı konusunda işinin bitmediğini söyledi.
10.05.2023 Uzmanpara
'Enflasyonla mücadele sona ermedi'
'Enflasyonla mücadele sona ermedi' Almanya Merkez Bankası (Bundesbank) Başkanı Joachim Nagel, Euro Bölgesi faiz belirleyicilerinin dirençli olmaları ve enflasyon ile mücadele için borçlanma maliyetlerini yükseltmeye devam etmeleri gerektiğini söyledi.
22.03.2023 Uzmanpara
'Enflasyonda ciddi düşüş beklemiyorum'
'Enflasyonda ciddi düşüş beklemiyorum' Almanya Merkez Bankası (Bundesbank) Başkanı Joachim Nagel, enflasyonda 2024 yılına kadar ciddi bir düşüş beklemediğini söyledi.
20.12.2022 Uzmanpara
'Yükselen faizler Bundesbank'ı zarar ettirebilir'
'Yükselen faizler Bundesbank'ı zarar ettirebilir' Bundesbank Başkanı Joachim Nagel artan faiz oranları nedeniyle Bundesbank'ın zararla karşı karşıya kalabileceğini ancak yıllardan bu yana oluşturmakta oldukları risk karşılıklarının bu zararı şu an için kapatabilecek durumda olduğunu söyledi.
19.10.2022 Uzmanpara
'Almanya'da derin bir daralma olmayacak'
'Almanya'da derin bir daralma olmayacak' Almanya Merkez Bankası (Bundesbank) Başkanı Joachim Nagel, Almanya'da beklenen ekonomik daralmanın derin olmayacağını, bir iflas dalgasının yaşanmayacağını savundu.
10.10.2022 Uzmanpara
Almanya ekonomisinde resesyon riski
Almanya ekonomisinde resesyon riski Almanya Merkez Bankası (Bundesbank), Alman ekonomisinin bir resesyona girmekte olduğuna dair artan işaretler gördüklerini bildirdi.
19.09.2022 Uzmanpara
'ECB faiz artırımlarına devam etmeli'
'ECB faiz artırımlarına devam etmeli' Bundesbank Başkanı Joachim Nagel, Almanya'da resesyon giderek daha olası hale gelse bile enflasyonun 2023 yılında da yüzde 2 hedefinin çok üzerinde kalacağının görüldüğü ortamda Avrupa Merkez Bankası'nın (ECB) faiz artırımlarına devam etmesi gerektiğini söyledi.
22.08.2022 Uzmanpara

Benzer Haber Etiketleri

Bundesbank ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.