Burak Akın

Burak Akın

Son dakika burak akın haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan burak akın gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan burak akın haber sayfamızda...

Burak Akın

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.211 burak akın haberi bulunmuştur.
'Kumpas', 15 Temmuz’da TRT 1’de başlıyor
'Kumpas', 15 Temmuz’da TRT 1’de başlıyor Geçtiğimiz yıl ekranlara getirdiği ve kamuoyunda çok konuşulan 'Mahrem' yapımı ile FETÖ’yü askerî öğrenci yapılanmasındaki faaliyetleri üzerinden deşifre eden TRT, bu yıl yine 15 Temmuz’un yıl dönümüne özel olarak hazırladığı 'Orduya, Devlete, Millete KUMPAS' yapımı ile örgütün muvazzaf askerler üzerindeki etkinliğini gözler önüne serecek.
8.07.2022 Cadde
Eski yüzbaşı Burak Akın hakkındaki hüküm kesinleşti
Eski yüzbaşı Burak Akın hakkındaki hüküm kesinleşti Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) üyesi olduğunu kabul eden dönemin Kara Kuvvetleri Komutanı emekli Orgeneral Salih Zeki Çolak'ın koruma müdürü eski yüzbaşı Burak Akın hakkında verilen "ceza verilmesine yer olmadığı" kararı, Ankara Bölge Adliye Mahkemesinin incelemesinin ardından kesinleşti.
23.12.2020 Gündem
Genelkurmay çatı davasında karar 20 Haziran'a açıklanacak
Genelkurmay çatı davasında karar 20 Haziran'a açıklanacak Genelkurmay çatı davası, sanıkların son sözlerinin alınmasının ardından kararın açıklanması için 20 Haziran'a bırakıldı.
28.05.2019 Gündem
Burak Yılmaz serveti reddetti, Beşiktaş ile anlaştı!
Burak Yılmaz serveti reddetti, Beşiktaş ile anlaştı! Trabzonspor'da kadro dışı bırakılan Burak Yılmaz, Beşiktaş'a geri dönüyor. Çin ekibi Guangzhou Evergrande'nın cazip teklifine rağmen eski hocası Şenol Güneş'in devre girmesiyle golcü yıldız rotayı Beşiktaş'a çevirdi. İmzaların önümüzdeki hafta içi atılması bekleniyor.
30.06.2020 Beşiktaş
Kuddusi Müftüoğlu: Maç tekrarı için hakemin raporunda hatayı yazması gerekli
Kuddusi Müftüoğlu: Maç tekrarı için hakemin raporunda hatayı yazması gerekli Eski MHK Başkanı ve Pazar Akşamı Futbol yorumcusu Kuddusi Müftüoğlu, dün gece çok tartışılan penaltı pozisyonuyla ilgili Skorer'e özel açıklamalarda bulundu.
30.06.2020 Fenerbahçe
Güler’in itirafçı olan korumasına ceza yok
Güler’in itirafçı olan korumasına ceza yok Darbe girişimi sırasında Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Yaşar Güler’in eski koruma subayı Yüzbaşı Burak Akın’ın da aralarında olduğu 5 FETÖ sanığının yargılandıkları davada karar çıktı.
24.10.2018 Gündem
FETÖ'cü Burak Akın hakkında karar verildi
FETÖ'cü Burak Akın hakkında karar verildi Dönemin Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Yaşar Güler'in eski koruma subayı Yüzbaşı Burak Akın'ın da arasında bulunduğu 5 sanığın FETÖ'den yargılandığı davada karar açıklandı. Mahkeme, etkin pişmanlık hükümlerinden yararlanan Akın hakkında beraat kararı verirken, diğer 4 sanığa 1 yıl 10'ar ay hapis cezası verilmesine hükmetti.
24.10.2018 Gündem
Orgeneralin alıkonulduğunu anlayamamış
Orgeneralin alıkonulduğunu anlayamamış FETÖ'nün darbe girişimi sırasında Genelkurmay Başkanlığı'ndaki eylemlerle ilgili savunma yapan sanık eski yarbay Oktay Felekoğlu, ÖKK personeli tarafından yere yatırılan Orgeneral Salih Zeki Çolak'ın alıkonulduğunu anlayamamış.
10.10.2018 Gündem
Son dakika: 'Ben de FETÖ'cüyüm' diyerek teslim oldu! İtiraflar geldi...
Son dakika: 'Ben de FETÖ'cüyüm' diyerek teslim oldu! İtiraflar geldi... Zeytin Dalı Harekatı'nda görevli Jandarma Üsteğmen Esabil Y.’nin, Genelkurmay Başkanı Yaşar Güler’in koruması Burak Akın gibi teslim olduğu ortaya çıktı. Üstlerine “FETÖ’cüyüm” diyerek teslim olan Y., astsubaylıktan subaylığa geçiş sınav sorularını örgütün verdiğini itiraf etti, mahrem imamlarını teşhis etti. Yapılan incelemede, Y.’nin yanı sıra yaklaşık 100 şüpheli daha belirlendi. Genelkurmay Başkanı Yaşar Güler’in Kara Kuvvetleri Komutanlığı dönemindeki koruması Burak Akın, itirafları sonrasında adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı.
10.10.2018 Gündem
Yatırımın enerjisi yüksek!
Yatırımın enerjisi yüksek! Haziranda teşvike bağlanan yatırım tutarı geçen yılın aynı ayına göre yüzde 64.2 artarak 15 milyar liraya yaklaştı. Yatırımlarla 28 bin 498 kişiye istihdam sağlanacak.
7.09.2018 Ekonomi
Yeni haberleşme tekniğini açıkladı
Yeni haberleşme tekniğini açıkladı FETÖ üyesi olduğunu kabul ederek itirafçı olan dönemin Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Yaşar Güler’in eski koruması sanık eski Yüzbaşı Burak Akın ile Akın’ın ifadeleri doğrultusunda gözaltına alınan dört kişinin “silahlı terör örgütüne üyelik” suçundan yargılanmasına devam edildi. Önceki itiraflarına yeni bir bilgi ekleyen Akın, örgüt üyelerinin buluşacakları zaman ve mekanı belirlemek için Twitter üzerinden şifreli yazışma tekniğini kullandıklarını belirtti.
11.07.2018 Gündem
Son itirafıyla tüm kriptoyu patlattı
Son itirafıyla tüm kriptoyu patlattı FETÖ  üyesi olduğunu kabul ederek etkin pişmanlık hükümlerinden yararlanmak isteyen  dönemin Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Yaşar Güler'in eski koruması sanık  eski yüzbaşı Burak Akın ile Akın'ın ifadeleri doğrultusunda gözaltına alınan 4  kişinin "silahlı terör örgütü üyeliği" suçundan yargılanmasına devam edildi. Önceki itiraflarına yeni bir bilgi ekleyen Akın, örgüt üyelerinin buluşacakları  zaman ve mekanı belirlemek için sosyal medya kanalı Twitter üzerinde şifreli  yazışma tekniğini kullandıklarını anlattı. Burak Akın "Kerem kod adlı şahıs  Twitter'dan kendisinin aralarında bulunduğu bin kişiyi takip etmemi istedi. Bana  'Ben de bin kişiyi takip edeceğim, ben orada şifreli olarak yazacağım' demişti.  ByLock ve ankesörlü telefon dışında böyle bir iletişim tekniğini kullanmış  olabilirler" dedi.
11.07.2018 Gündem
Son OHAL KHK'sı ile 18 bin 632 kişi kamudan atıldı
Son OHAL KHK'sı ile 18 bin 632 kişi kamudan atıldı Resmi gazetede yayımlanan son KHK’ya göre 18 bin 632 kişi kamu görevinden çıkartıldı. İhraçların 8 bin 998’i Emniyet’ten, 6 bin 152’si ise TSK’dan. Yaşar Güler’in eski koruma subayı ile Ünal’ın emir subayı da ihraç edilenler arasında Yeni KHK kapsamında, bazı askerlerin de rütbeleri söküldü, 4 vali yardımcısı, 4 kaymakam meslekten atıldı. İhraç edilenler görev yaptıkları teşkilata yeniden kabul edilmeyecek, lojmanları boşaltacak ve pasaportları iptal edilecek
8.07.2018 Gündem
TSK'daki ihraçlarda dikkat çeken isimler
TSK'daki ihraçlarda dikkat çeken isimler Olağanüstü hal kapsamında çıkarılan 701 Sayılı Kanun Hükmünde Kararnameyle Türk Silahlı Kuvvetlerinden ihraç edilen subayların arasında Orgeneral Yaşar Güler'in eski koruma subayı yüzbaşı Burak Akın ile eski Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Abidin Ünal'ın emir subayı hava piyade binbaşı Abdurrahman Akay da yer aldı.
8.07.2018 Gündem
Akın’ın ‘örgüt abisi’ Almanya’ya kaçmış
Akın’ın ‘örgüt abisi’ Almanya’ya kaçmış Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Yaşar Güler’in koruma subayı iken, emniyete giderek FETÖ üyesi olduğunu itiraf eden Yüzbaşı Burak Akın’a mahrem abilik yapan bilgisayar mühendisi Ekrem Durmuş’un, 15 Temmuz darbe girişiminin hemen ardından Almanya’ya kaçtığı ortaya çıktı.
6.06.2018 Gündem
Fenerbahçe Akhisar'ı süpürse sezonu duble ile bitirecekti
Fenerbahçe Akhisar'ı süpürse sezonu duble ile bitirecekti Akhisar Belediyespor'a kupa finalinde kaybederek bu kulvarı kupasız geçen Fenerbahçe, rakibine karşı ligde oynadığı iki maçı da kaybetmişti... Sarı-Lacivertliler, Akhisar ile bu sene oynanan üç maçı da kazansa çok büyük olasılıkla Süper Lig ve Türkiye Kupası şampiyonu olup sezonu duble yaparak tamamlayacaktı.
1.07.2020 Türkiye Kupası
Vakıfbank 4. kez Avrupa şampiyonu!
Vakıfbank 4. kez Avrupa şampiyonu! Vakıfbank, CEV Şampiyonlar Ligi Final maçında Volei Alba Blaj'ı 3-0 yenerek 4. kez Avrupa şampiyonu oldu. Temsilcimiz dört şampiyonluğa da sezonu namağlup bitirerek ulaştı.
1.07.2020 Voleybol
Vakıfbank - Imoco Volley: 3-2
Vakıfbank - Imoco Volley: 3-2 VakıfBank, CEV Şampiyonlar Ligi Final Four'unda Imoco Volley'i 3-2 mağlup ederek adını finale yazdırdı. VakıfBank'ın finaldeki rakibi Romanya'nın CSM Volei Alba BLAJ takımı oldu.
1.07.2020 Voleybol
Akın: Örgütün başka programları vardır
Akın: Örgütün başka programları vardır Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) üyesi olduğunu kabul ederek etkin pişmanlık hükümlerinden yararlanmak isteyen Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Yaşar Güler’in eski koruma subayı yüzbaşı Burak Akın ile Akın’ın ifadeleri doğrultusunda gözaltına alınan 4 kişinin “silahlı terör örgütü üyeliği” suçundan yargılanmasına başlandı.
3.05.2018 Gündem
FETÖ itirafçısı Burak Akın vurulma anını anlattı
FETÖ itirafçısı Burak Akın vurulma anını anlattı Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Yaşar Güler'in, itirafçı olan eski koruma subayı Yüzbaşı Burak Akın, 'Terör örgütü üyeliği' suçlamasıyla yargılandığı davada, ilk kez hakim karşısına çıktı. FETÖ ile ortaokulda tanıştığını anlatan Akın, görev yaptığı farklı yerlerde örgütün kendisiyle irtibata geçtiğini söyledi. Nişanlısının FETÖ içerisinde biri olmadığı için ayrılması konusunda da baskı yapıldığı belirten Akın, "Örgüt içinden biri ile evlenmemi istediler” diye konuştu.
3.05.2018 Gündem
FETÖ yer altında örgütleniyor
FETÖ yer altında örgütleniyor FETÖ'nün hücre evlerine yönelik operasyonlar, özellikle 2014 yılı başından itibaren başlayan yoğun mücadeleye rağmen terör örgütünün yurt dışındaki gizli yapıların da desteğiyle yer altına indiğini gösteriyor
7.04.2018 Gündem
"Zekai Paşa, Partigöç'ü vurmamı emretti"
"Zekai Paşa, Partigöç'ü vurmamı emretti" Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz darbe  girişimi sırasında Genelkurmay Başkanlığındaki eylemlerle ilgili sözde "yurtta  sulh konseyi" üyelerinin de aralarında yer aldığı 224 sanığın yargılandığı  Genelkurmay "çatı" davasına devam edildi.
1.03.2018 Gündem
İtirafçı Yüzbaşı Burak Akın hakkında "zorla getirme" kararı çıkarıldı
İtirafçı Yüzbaşı Burak Akın hakkında "zorla getirme" kararı çıkarıldı Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) üyesi olduğunu kabul ederek etkin pişmanlık hükümlerinden yararlanmak için savcılığa başvuran Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Yaşar Güler'in eski koruma subayı Yüzbaşı Burak Akın, mağdur olarak yer aldığı davaya gelmeyince hakkında "zorla getirme" kararı çıkarıldı.
28.02.2018 Gündem
Kara Kuvvetleri eski Komutanı Çolak: Yarbayın hain bakışlarını asla unutamıyorum
Kara Kuvvetleri eski Komutanı Çolak: Yarbayın hain bakışlarını asla unutamıyorum Kara Kuvvetleri eski Komutanı emekli Orgeneral Salih Zeki Çolak, Darbecilerden rütbeli olduğunu düşündüğüm biri 'Askeri okulda öğrendiğimiz değerlere aykırı hareket ettiniz. Cumhurbaşkanı, Başbakan, İçişleri Bakanı, MİT Müsteşarı da sizin gibi alınacaklar ve getirilecekler" dedi.Kurmay Yarbay Bünyamin Tümer'in hain bakışlarını asla unutamıyorum' diyen Çolak, "Bizleri yere yatırarak 'Hareket etmeyin, emniyetiniz için yapıyoruz' dediler. Ellerimi arkadan bağladılar" ifadesini kullandı.
19.02.2018 Gündem
Kara Kuvvetleri eski Komutanı Çolak: Yarbayın hain bakışlarını asla unutamıyorum
Kara Kuvvetleri eski Komutanı Çolak: Yarbayın hain bakışlarını asla unutamıyorum Kara Kuvvetleri eski Komutanı emekli Orgeneral Salih Zeki Çolak, Darbecilerden rütbeli olduğunu düşündüğüm biri 'Askeri okulda öğrendiğimiz değerlere aykırı hareket ettiniz. Cumhurbaşkanı, Başbakan, İçişleri Bakanı, MİT Müsteşarı da sizin gibi alınacaklar ve getirilecekler" dedi.Kurmay Yarbay Bünyamin Tümer'in hain bakışlarını asla unutamıyorum' diyen Çolak, "Bizleri yere yatırarak 'Hareket etmeyin, emniyetiniz için yapıyoruz' dediler. Ellerimi arkadan bağladılar" ifadesini kullandı.
19.02.2018 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Burak Akın ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.