Burçin Terzioğlu

Burçin Terzioğlu

Türk dizi ve sinema oyuncusu.   Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde (MSM) Aktör Stüdyo - Özel Sahne Diksiyon eğitimi almıştır.   Kadın İsterse dizisinde "Demet" rolüyle parladı. Fırtına dizisinde "Zeynep" karakteriyle ilk başrolünü oynadı. Fırtına dizisinin setinde tanıştığı Murat Yıldırım'la 20 Haziran 2008 de dünya evine girdi. Son olarak Ezel'de Azad Karaeski karakterini canlandırdı. Şimdilerde ise Merhamet dizisinde "Deniz" karakterini canlandırıyor. Çekimleri Kıbrıs'ta tamamlanan Halam Geldi filminde oynadı.   Filmografi Halam Geldi (film) (3 Ocak 2014 ) Fatma Merhamet (dizi) (2013), Deniz Ezel (2010-2011), Azad Karaeski - Kırgız Ey Aşk Nerdesin? (2009), Zeliş (Zeliha Yılmaz) Çemberin Dışında (2007), Laçin Fırtına (2006), Zeynep Dalcı Kadın İsterse (2004), Demet Aliye (2004), Ümit Melekler Adası (2004), Ceren Taştan Kalp (2003), Özlem Kınalı Kar (2002), Pınar Üzgünüm Leyla (2002) Güz Gülleri (2001) Yilan Hikayesi(Bölüm Oyuncusu) (1999) Sırılsıklam (1998), Feride Çiçek Taksi (1995), Sinem Mahallenin Muhtarları (1992), Simge Menekşe Koyu (1991) Fazilet (1989) Yeniden Doğmak (1987) Perihan Abla (1986-1988) Hasretinle Yaşanmıyor (1986) Çıplak Vatandaş (1985) Patron Duymasın (1985)

Burçin Terzioğlu

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 615 burçin terzioğlu haberi bulunmuştur.
Aslı Enver: Berkin Gökbudak diyenler, bir de bu açıdan baksın!
Aslı Enver: Berkin Gökbudak diyenler, bir de bu açıdan baksın! Berkin Gökbudak ile kızı Elay'ı 4 Temmuz 2023'te kucağına alarak ilk kez anne olma sevincini yaşayan Aslı Enver, bebeğinin yüzünü ilk kez göstermişti. Enver, kızı Elay'ı Berkin Gökbudak'a benzetenler için hem eşinin hem de kendisinin çocukluk fotoğrafını yayımladı.
11.03.2024 Cadde
Burçin Terzioğlu'ndan Umut Duygu açıklaması! 'Evlilik teklifi aldım ama ayrıldık'
Burçin Terzioğlu'ndan Umut Duygu açıklaması! 'Evlilik teklifi aldım ama ayrıldık' İlişkileri 2020 yıllında çıktıkları Filipinler tatilinde paylaştıkları fotoğraflarla ortaya çıkan Burçin Terzioğlu-Umut Duygu çifti, geçtiğimiz günlerde sürpriz şekilde yollarını ayırdı. Nikâh masasına oturmaları beklenirken aşka nokta koyan ikiliden Terzioğlu'ndan ilk açıklama geldi.
8.03.2024 Cadde
Burçin Terzioğlu ile dört yıllık sevgilisi Umut Duygu ayrıldı!
Burçin Terzioğlu ile dört yıllık sevgilisi Umut Duygu ayrıldı! 4 yıldır beraber olan oyuncu Burçin Terzioğlu ile spor eğitmeni Umut Duygu, ilişkilerini gözlerden uzak yaşıyorlardı. Aşklarını 2020 yıllında gittikleri tatilde duyuran çiftin ayrıldığı iddia edildi.
27.02.2024 Cadde
Ekran aşkına
Ekran aşkına Bugünlerde hemen herkesin kaçırmadığı bir dizisi ve kavuşsunlar diye dua ettiği bir dizi çifti var. Öyle ki uzun bir aradan sonra TV’ye kitlendik. Peki, bizi ekranlara bağlayan bu çiftlerin aşklarına neden meftunuz? Yıllar geçse de unutamadığımız dizi aşıkları kimlerdi? Bu hafta başrolde aşk var.
18.02.2024 Pazar
Umut Duygu, Burçin Terzioğlu'na siper oldu!
Umut Duygu, Burçin Terzioğlu'na siper oldu! Oyuncu Burçin Terzioğlu ve sevgilisi Umut Duygu, önceki gece Kuruçeşme'de görüntülendi. Umut Duygu, Terzioğlu mekandan çıkarken önüne siper olarak üstüne hırkasını geçirmesini istedi.
8.12.2023 Cadde
'Poyraz Karayel'in Sinan'ı Ataberk Mutlu üniversiteli oldu
'Poyraz Karayel'in Sinan'ı Ataberk Mutlu üniversiteli oldu Başrollerini İlker Kaleli, Burçin Terzioğlu'nun paylaştığı, 2015-2017 yılları arasında Kanal D'de yayınlanan 'Poyraz Karayel' in Sinan'ı olarak hafızalarda yer eden Ataberk Mutlu, üniversite hayatına başladı.
14.10.2023 Cadde
Sinem Kobal, Edis konserinde! Çocuklar Kenan İmirzaloğlu'na emanet
Sinem Kobal, Edis konserinde! Çocuklar Kenan İmirzaloğlu'na emanet Ünlü oyuncular Sinem Kobal ve Burçin Terzioğlu, yakın arkadaşları Edis'in Harbiye Açıkhava konserine gitti. Kızları Lalin ve Leyla'yı evde eşi Kenan İmirzalıoğlu'na bırakan Kobal, "Kız kıza konsere geldik" dedi.
14.10.2023 Cadde
Meriç Aral ile Serkan Keskin evleniyor! 'Olacak inşallah bir şeyler'
Meriç Aral ile Serkan Keskin evleniyor! 'Olacak inşallah bir şeyler' Serkan Keskin'in (45) onlarca surete büründüğü ‘Saatleri Ayarlama Enstitüsü’nün galasına katılanlar arasında ünlü oyuncunun sevgilisi Meriç Aral da (34) vardı. Uzun süredir aşk yaşadığı Keskin'e övgüler yağdıran Aral'ın açıklaması ve parmağındaki alyans, yakın zamanda bir düğününün habercisi oldu.
6.05.2023 Cadde
Burçin Terzioğlu'nun şoförü muhabirlerin üzerine araba sürdü!
Burçin Terzioğlu'nun şoförü muhabirlerin üzerine araba sürdü! Kenan İmirzalıoğlu, Sinem Kobal, Burçin Terzioğlu ile sevgilisi Umut Duygu'nun arasından su sızmıyor. Birlikte gittikleri mekan dönüşü Terzioğlu'nun şoförü, muhabirlere sesini yükseltti. Şoför, daha sonra kameramanlar çekemesin ve görüntü alamasın diye muhabirlerin yolunu kapatarak onları duvar ile arabanın arasına sıkıştırdı.
17.04.2023 Cadde
Oyuncu Kazım Akşar yaşamını yitirdi!
Oyuncu Kazım Akşar yaşamını yitirdi! Kalp krizi geçiren usta oyuncu ve yönetmen Kazım Akşar, 69 yaşında hayatını kaybetti. Acı haberi duyuran meslektaşı ve okul arkadaşı Melek Baykal, "Bu kadar acının üstüne senin acın kahretti. Çok üzgünüm" ifadelerini kullandı. Oyuncular Sendikası'ndan da ünlü oyuncunun vefatı sonrası açıklama geldi.
28.02.2023 Cadde
Aslı Enver'den yeni pozlar! 'Utanır insan, böyle güzel olunur mu?'
Aslı Enver'den yeni pozlar! 'Utanır insan, böyle güzel olunur mu?' Özel hayatını gözlerden uzak yaşamayı tercih eden Aslı Enver, yaz başından beri aşk yaşadığı, ağustos başında ilk kez el ele görüntülendiği iş insanı Berkin Gökbudak ile geçtiğimiz ay sürpriz şekilde dünyaevine girmişti. Evliliklerinden kısa bir süre sonra hamile olduğu iddialarıyla gündeme gelen ancak bu söylentilerle ilgili herhangi bir açıklama yapmayan güzel oyuncu; aktif olarak kullandığı sosyal medya hesabından yeni pozlarını paylaştı.
13.12.2022 Cadde
Kısa Kısa Cadde
Kısa Kısa Cadde Çakma samimiyet göndermesi  İrem Derici, ‘Yaz Gülü’ parçasıyla müzikseverlerle buluştu...
26.11.2022 Cadde
Burçin Terzioğlu'nun parmağı kırıldı!
Burçin Terzioğlu'nun parmağı kırıldı! Spor eğitmeni sevgilisi Umut Duygu’dan evlilik teklifi alan Burçin Terzioğlu, geçtiğimiz hafta evinde merdivenden düştü. Sol ayak parmağı kırılan güzel oyuncu, ayağındaki atelle objektiflere yansıdı.
22.11.2022 Cadde
Sessiz sedasız evlenen Aslı Enver hamile mi?
Sessiz sedasız evlenen Aslı Enver hamile mi? Özel hayatını gözlerden uzak yaşamayı tercih eden Aslı Enver, yaz başından beri aşk yaşadığı, ağustos başında ilk kez el ele görüntülendiği iş insanı Berkin Gökbudak ile geçtiğimiz günlerde sürpriz şekilde dünyaevine girdi. Mutluluğunun yüzünden okunduğu nikâh pozları ile sosyal medyanın gündemine oturan güzel oyuncu hakkında çarpıcı bir iddia ortaya atıldı.
21.11.2022 Cadde
'Ezel'in Eren'i olarak ünlendi! Yağız Atakan Savaş'ın son hali şaşırttı!
'Ezel'in Eren'i olarak ünlendi! Yağız Atakan Savaş'ın son hali şaşırttı! Yağız Atakan Savaş, 2009-2011 yılları arasında yayınlanan; oyuncu kadrosunda Kenan İmirzalıoğlu, Cansu Dere, Barış Falay ve Tuncel Kurtiz ve Haluk Bilginer'in yer aldığı 'Ezel' dizisinde hayat verdiği 'Eren' karakteriyle hafızalara kazındı. 28 yaşındaki oyuncu, Berfu Yenenler'in sosyal medyada Ezel dizisinden bir kare paylaşması sonrası son haliyle gündem oldu.
25.10.2022 Cadde
Burçin Terzioğlu'ndan mayolu tekne pozu
Burçin Terzioğlu'ndan mayolu tekne pozu 'Poyraz Karayel' dizisinde canlandırdığı 'Ayşegül' karakteriyle hafızalara kazınan Burçin Terzioğlu, şimdilerde güzel havanın tadını çıkartıyor. Güzel oyuncu, son olarak mayosuyla teknede poz verdi. Terzioğlu'nun bu pozuna binlerce beğeni ve yorum geldi.
27.07.2022 Cadde
Burçin Terzioğlu'ndan 'evlilik' sorusuna yanıt!
Burçin Terzioğlu'ndan 'evlilik' sorusuna yanıt! 'Poyraz Karayel' dizisiyle ciddi bir hayran kitlesi edinen Burçin Terzioğlu, Kelebek'in "Yaza Merhaba Partisi'ne" katılanlar arasındaydı. Geçtiğimiz haftalarda oyuncu arkadaşı Demet Evgar'ın düğün törenine sevgilisi Umut Duygu ile katılan ve elindeki tektaşı dikkat çeken ünlü isim, konuyla ilgili açıklama yaptı.
18.06.2022 Cadde
Evlilik teklifi aldı
Evlilik teklifi aldı Oyuncu Burçin Terzioğlu, önceki gün Demet Evgar ile Levent Babataş’ın düğününe gitti.
23.05.2022 Cadde
Martta nikah mayısta düğün
Martta nikah mayısta düğün Demet Evgar ve Levent Babataş, Evgar’ın Emirgan’daki evinde düğün yaptı.
23.05.2022 Cadde
Sekiz aylık hamile Sinem Kobal'dan yeni poz
Sekiz aylık hamile Sinem Kobal'dan yeni poz Türkiye'nin gözde çifti Kenan İmirzalıoğlu ile Sinem Kobal, ikinci çocukları için artık günleri sayıyor. İkinci bebeğine sekiz aylık hamile olan Kenan İmirzalıoğlu'nun eşi Sinem'in son pozunu görenler, "Bu ne güzellik" demeden geçmedi.
30.03.2022 Cadde
Sinem Kobal'dan Burçin Terzioğlu'na: İyi ki doğdun kıymetlim
Sinem Kobal'dan Burçin Terzioğlu'na: İyi ki doğdun kıymetlim Şimdilerde ikinci kez anne olmak için gün sayan oyuncu Sinem Kobal, 42 yaşına basan yakın dostu Burçin Terzioğlu'nun doğum gününü sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğraflarla kutladı.
10.03.2022 Cadde
Burçin Terzioğlu-Umut Duygu çifti sahil turunda
Burçin Terzioğlu-Umut Duygu çifti sahil turunda Burçin Terzioğlu, önceki gün Bebek'te sevgilisi Umut Duygu ile yürüyüş yaparken görüntülendi. Gazetecilerle sohbet eden oyuncu, "Hava güzel, biraz yürüyelim sahil havası alalım istedik" dedi.
28.02.2022 Cadde
Salih Bademci: Şansım yaver gitti!
Salih Bademci: Şansım yaver gitti! Ünlü oyuncu Salih Bademci, önceki akşam Cihangir'de bir mekan çıkışı görüntülendi. Gazeteciler ile ayaküstü sohbet eden Bademci, rol aldığı projelerin ön plana çıkmasıyla ilgili konuştu.
10.02.2022 Cadde
Sarp Akkaya film ve dizileri || Sarp Akkaya kaç yaşında kimdir evli mi?
Sarp Akkaya film ve dizileri || Sarp Akkaya kaç yaşında kimdir evli mi? Ünlü oyuncu Sarp Akkaya bu sene O Ses Türkiye'nin yılbaşı özel programının konuğu oluyor. Akkaya seslendirdiği şarkı ile hem konukları hem de televizyon başındakileri eğlendirirken "Sarp Akkaya kimdir, kaç yaşında ve nereli?" soruları da art arda geliyor.
1.01.2022 Cadde
Hazar Ergüçlü kimdir, kaç yaşında, nereli? Hazar Ergüçlü'nün sevgilisi kim, nereli?
Hazar Ergüçlü kimdir, kaç yaşında, nereli? Hazar Ergüçlü'nün sevgilisi kim, nereli? O Ses Türkiye Yılbaşı Özel programına konuk olan isimler arasında bulunan Hzar Ergüçlü ile ilgili meraklı arayış başladı. Güzelliği ve başarılı oyunculuğuyla akıllarda kalan Hazar Ergüçlü kimdir, kaç yaşında, nereli? Adını başarılı projelerde geçiren Hazar Ergüçlü'nün sevgilisi kim, nereli? İşte Hazar Ergüçlü'nün biyografisi haberimizde...
31.12.2021 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Burçin Terzioğlu ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.