Burcu Kıratlı

Burcu Kıratlı

Son dakika Burcu Kıratlı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Burcu Kıratlı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Burcu Kıratlı haber sayfamızda...

Burcu Kıratlı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 611 burcu kıratlı haberi bulunmuştur.
Evlilik teklifi yağıyor
Evlilik teklifi yağıyor Burcu Kıratlı, sosyal medyada eleştiriye açık olduğunu söyledi.
2.04.2024 Cadde
Burcu Kıratlı: Bana çok evlilik teklifi geliyor!
Burcu Kıratlı: Bana çok evlilik teklifi geliyor! Şarkıcı Sinan Akçıl'la (41) iki kez nikâh masasına oturup; ilk olarak dokuz ayda, daha sonra 15 ayda boşanan oyuncu Burcu Kıratlı (34), önceki gece Bebek'te objektiflere yansıdı. Burcu Kıratlı, 'garip' olarak nitelendirdiği 'evlilik teklifi' itirafıyla şaşırttı.
30.03.2024 Cadde
Sinan Akçıl: Ne yapalım kıroysak kıroyuz!
Sinan Akçıl: Ne yapalım kıroysak kıroyuz! Oyuncu Burcu Kıratlı ile iki kez evlenip boşanan, müzik kariyerinin dışında zaman zaman sivri dilli çıkışlarıyla da gündeme gelen Sinan Akçıl, özel hayatı hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.
18.01.2024 Cadde
YILDIZLAR BANA UZAK DİZİSİ KONUSU VE OYUNCULARI 📍 Yıldızlar Bana Uzak dizisi nerede çekiliyor? Uyarlama mı, gerçek hikaye mi?
YILDIZLAR BANA UZAK DİZİSİ KONUSU VE OYUNCULARI 📍 Yıldızlar Bana Uzak dizisi nerede çekiliyor? Uyarlama mı, gerçek hikaye mi? Yıldızlar Bana Uzak dizisi ilk bölüm ile bu akşam ekrana geliyor. ATV ekranında yayınlanan dizinin başrollerinde Furkan Andıç, Burcu Kıratlı yer alıyor. Dizinin konusu ve oyuncu kadrosu diziyi izlemek isteyen seyircilerin takibinde yer alıyor. İşte Yıldızlar Bana Uzak dizisi konusu ve oyuncu kadrosu...
31.12.2023 Bilgi Rehberi
3.5 yılda iki kez evlenip boşandı! 'Aşkın eksikliğini hissetmiyorum'
3.5 yılda iki kez evlenip boşandı! 'Aşkın eksikliğini hissetmiyorum' Şarkıcı Sinan Akçıl'la (41) iki kez nikâh masasına oturup; ilk olarak dokuz ayda, daha sonra 15 ayda boşanan oyuncu Burcu Kıratlı (34), özel hayatıyla ilgili açıklama yaptı.
9.12.2023 Cadde
Sinan Akçıl: Babam 73 yaşında tüp bebek yaptı
Sinan Akçıl: Babam 73 yaşında tüp bebek yaptı Önceki gün bir programa katılan Sinan Akçıl, samimi itiraflarda bulundu. Babasının 73 yaşında tüp bebekle yeniden evlat sahibi olduğunu söyleyen şarkıcı, Burcu Kıratlı ile olan ilişkisini, evliliğini ve ilişkisinde yaşadıklarını da ilk kez anlattı.
13.09.2023 Cadde
‘Ülkeme hizmet etmek istiyorum’
‘Ülkeme hizmet etmek istiyorum’  İlerleyen yıllarda siyasete atılacağının sinyalini veren Sinan Akçıl, “Ülkeme hizmet etmek istiyorum” dedi.
13.09.2023 Cadde
Sinan Akçıl: Burcu boşandıktan sonra köpeğimi vermedi!
Sinan Akçıl: Burcu boşandıktan sonra köpeğimi vermedi! Burcu Kıratlı ile iki kez evlenip boşanan Sinan Akçıl, yeni şarkısı 'Kedi'nin klip çekimleri öncesi gazetecilerle bir araya geldi. Şarkının hikayesini anlatan ünlü isim, eski eşinden bahsetti.
21.08.2023 Cadde
Sinan Akçıl'dan itiraf! Evlilik teklifinden vazgeçti, iki ay sonra ayrıldı
Sinan Akçıl'dan itiraf! Evlilik teklifinden vazgeçti, iki ay sonra ayrıldı Oyuncu Burcu Kıratlı ile iki kez nikâh masasına oturup kısa sürede boşanan şarkıcı Sinan Akçıl, önceki akşam Nevşehir konseri öncesi kameraların karşısına geçti ve özel hayatına dair çarpıcı bir itirafta bulundu.
14.08.2023 Cadde
'Bu evi evleneceğim kadınla yaşamak için alıyorum'
'Bu evi evleneceğim kadınla yaşamak için alıyorum' Oyuncu Burcu Kıratlı ile iki kez nikâh masasına oturup kısa sürede boşanan Sinan Akçıl'dan 'üçüncü evlilik' açıklaması geldi. Özel hayatıyla magazin gündeminde sıkça adından söz ettiren 41 yaşındaki şarkıcı, Kuşadası'ndaki yeni evinin teslim tarihine vurgu yapıp, "Herhalde o zamana kadar evlenmiş olurum" sözleriyle dikkat çekti.
22.06.2023 Cadde
'Defne Samyeli ile aşk yaşamadım' demişti! Sinan Akçıl'dan canlı yayında itiraf geldi
'Defne Samyeli ile aşk yaşamadım' demişti! Sinan Akçıl'dan canlı yayında itiraf geldi Daha önce ünlüler dünyasından Hadise, Otilia ve Ebru Şallı ile aşk yaşayan, oyuncu Burcu Kıratlı ile iki kez evlenip boşanan Sinan Akçıl, geçtiğimiz aylarda kendisinden 10 yaş büyük Defne Samyeli ile yeni bir ilişkiye yelken açtığı haberleriyle gündeme gelmişti. 40 yaşındaki şarkıcı, katıldığı canlı yayında çok konuşulacak bir itirafa imza attı. Bu sözler sonrası gözler Defne Samyeli'ne çevrildi.
10.05.2023 Cadde
Hande Erçel ve Hakan Sabancı çifti aşkı itiraf etti!
Hande Erçel ve Hakan Sabancı çifti aşkı itiraf etti! Özel hayatıyla gündemden düşmeyen Hakan Sabancı ile Hande Erçel, gözlerden uzak yaşadığı ilişkilerini ilan etti. Yaklaşık üç aydır aşk yaşadıkları iddia edlen ve geçtiğimiz günlerde birlikte tatile giden çift, dönüşte kamera karşısına geçti. Erçel ve Sabancı ilişkisiyle ilgili ilk kez konuştu.
6.03.2023 Cadde
Ünlüler depremzedenin kaldığı AFAD çadırına İstanbul'un fethini resmetti
Ünlüler depremzedenin kaldığı AFAD çadırına İstanbul'un fethini resmetti Kahramanmaraş depremlerinden etkilenen illerimizden Gaziantep’in İslahiye ve Nurdağı ilçelerinde konteyner ve çadırkentleri gezen birbirinden ünlü isimler, depremzede çocuklar ve aileleri ile buluştu. Ünlülerin bir depremzedenin kaldığı AFAD çadırına İstanbul’un fethini çizdiği anlar, kameralara yansıdı.
1.03.2023 Haberler
Ünlüler depremzedenin kaldığı AFAD çadırına İstanbul'un fethini resmetti
Ünlüler depremzedenin kaldığı AFAD çadırına İstanbul'un fethini resmetti Kahramanmaraş depremlerinden etkilenen illerimizden Gaziantep’in İslahiye ve Nurdağı ilçelerinde konteyner ve çadırkentleri gezen birbirinden ünlü isimler, depremzede çocuklar ve aileleri ile buluştu. Ünlülerin bir depremzedenin kaldığı AFAD çadırına İstanbul’un fethini çizdiği anlar, kameralara yansıdı.
2.03.2023 Cadde
Ünlü isimlerden  Gaziantep'te depremzedelere moral ziyareti
Ünlü isimlerden Gaziantep'te depremzedelere moral ziyareti Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı'nın desteğiyle 23 ünlü isim, ziyaret ettikleri Gaziantep'in İslahiye ve Nurdağı ilçelerinde depremzedelerle buluştu. Çocuklarla birlikte şarkı söyleyip, resim çizen, oyunlar oynayan ünlüler, kısa metrajlı bir film de çekti.
28.02.2023 Gündem
Aleyna Kalaycıoğlu'ndan Batuhan Karacakaya ve Ayşe Yüksel açıklaması
Aleyna Kalaycıoğlu'ndan Batuhan Karacakaya ve Ayşe Yüksel açıklaması Aleyna Kalaycıoğlu, son olarak 11 Mayıs 2022'de Burcu Kıratlı'dan boşanan Sinan Akçıl ile single çıkarmıştı. Kalaycıoğlu, katıldığı programda dikkat çeken açıklamalar yaptı. Aleyna, Survivor'da küstüğü Ayşe Yüksel hakkında "O kıza katlanmak çok daha zor" dedi. Kalaycıoğlu, "Batuhan'a aşık mısın?" sorusuna da yanıt verdi.
17.01.2023 Cadde
Burcu Kıratlı ile Hakan Sabancı aşk mı yaşıyor?
Burcu Kıratlı ile Hakan Sabancı aşk mı yaşıyor? Şarkıcı Sinan Akçıl ile iki kez evlenip boşanan oyuncu Burcu Kıratlı'nın, adı bir süredir meslektaşı Hande Erçel'le anılan Hakan Sabancı ile aşk yaşadığı iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü. Aşklarının öğrenilmesini istemeyen ikilinin, önümüzdeki günlerde yurt dışına çıkacağı öne sürüldü.
12.01.2023 Cadde
Sinan Akçıl: Aşka açığım!
Sinan Akçıl: Aşka açığım! İki kere evlenip boşandığı Burcu Kıratlı'dan sonra Aleyna Kalaycıoğlu ile aşk yaşamaya başlayan Sinan Akçıl'ın, sevgilisinin Defne Samyeli'ni kıskanması yüzünden ilişkisinin bittiği iddia edilmişti. Geçtiğimiz gün Volkswagen Arena’da sevenleriyle buluşan popçu, konser öncesi muhabirlerin sorularını yanıtlayarak, aşka açık olduğunu anlattı.
10.01.2023 Cadde
Ünlü çiftin aşkını Defne Samyeli bitirdi!
Ünlü çiftin aşkını Defne Samyeli bitirdi! Oyuncu Burcu Kıratlı ile iki kez evlenip boşandıktan sonra 'Survivor 2021' yarışması ile adını geniş kitlelere duyuran Aleyna Kalaycıoğlu’yla yeni bir aşka yelken açan Sinan Akçıl'ın adı, geçtiğimiz günlerde Defne Samyeli ile anılmıştı. Bu söylentileri kısa sürede yalanlayan Akçıl'ın sevgilisini ikna edemediği ve Samyeli'yi kıskanan Kalaycıoğlu'nun ilişkiyi bitirdiği iddia edildi.
10.01.2023 Cadde
Sinan Akçıl: Bavulu Berdan Mardini hazırlasaydı tayt koyardı!
Sinan Akçıl: Bavulu Berdan Mardini hazırlasaydı tayt koyardı! Burcu Kıratlı ile iki kez evlenip boşandıktan sonra 'Survivor 2021' yarışması ile adını geniş kitlelere duyuran Aleyna Kalaycıoğlu’yla yeni bir aşka yelken açan Sinan Akçıl'ın adı son olarak şarkıcı ve sunucu Defne Samyeli ile anılmıştı. Akçıl, önceki gün Etiler'de görüntülendi. Bu aralar çok seyahat ettiği için sürekli bavul hazırladığını söyleyen Akçıl, gazetecilerin "Bavul hazırlarken hiç tayt koymayı düşündünüz mü?" sorusuna dikkat çeken bir yanıt verdi.
5.01.2023 Cadde
Defne Samyeli ile aşk mı yaşıyor? Sinan Akçıl'dan açıklama
Defne Samyeli ile aşk mı yaşıyor? Sinan Akçıl'dan açıklama Oyuncu Burcu Kıratlı ile iki kez evlenip boşandıktan sonra 'Survivor 2021' yarışması ile adını geniş kitlelere duyuran Aleyna Kalaycıoğlu’yla yeni bir aşka yelken açan Sinan Akçıl'ın adı son olarak şarkıcı ve sunucu Defne Samyeli ile anılmıştı. Kıbrıs'ta konser öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Akçıl, aşk iddialarına ilişkin sessizliğini bozdu.
4.01.2023 Cadde
Sinan Akçıl kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte Akçıl'ın hayatı...
Sinan Akçıl kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte Akçıl'ın hayatı... İbo Şov'a bu yıl yılbaşında birbirinden ünlü isimler konuk oluyor. Bu isimlerden biri de Sinan Akçıl... Ünlü şarkıcının hayatına dair detayları bilmeyenler şimdi Sinan Akçıl kimdir, kaç yaşında ve nereli? diye soruyor.
31.12.2022 Bilgi Rehberi
Sinan Akçıl ve Defne Samyeli aşk mı yaşıyor?
Sinan Akçıl ve Defne Samyeli aşk mı yaşıyor? İki defa oyuncu Burcu Kıratlı’yla boşanan ve 'Survivor 2021' yarışması ile adını geniş kitlelere duyuran son olarak Aleyna Kalaycıoğlu’yla yeni bir aşka yelken açan Sinan Akçıl'ın adı sürpriz bir isimle anıldı. Sinan Akçıl'ın Defne Samyeli ile yakınlaştığı iddia edildi.
27.12.2022 Cadde
Sinan Akçıl ile aşk yaşayan Aleyna Kalaycıoğlu: Kesin soluğu hastanede alacağım!
Sinan Akçıl ile aşk yaşayan Aleyna Kalaycıoğlu: Kesin soluğu hastanede alacağım! 'Survivor 2021' yarışmasıyla ünlenen Aleyna Kalaycıoğlu, 11 Mayıs 2022'de Burcu Kıratlı'dan boşanan Sinan Akçıl ile single çıkarmıştı. Güzel oyuncu, eski eşinin aşk yaşadığı iddia edilen Kalaycıoğlu için, "Aleyna annesiyle Sinan’dan şarkı istemeye gelmişti. Sinan’a ‘Abi’ diyordu” demişti. Akçıl ise Kıratlı'nın sözlerinin aksine çok konuşulan ilişkiyi doğrulamıştı. Klip çekiminde zor anlar yaşayan Survivor Aleyna'ya, özel hayatıyla ilgili basına yansıyan haberler hatırlatıldı.
21.12.2022 Cadde
Sinan Akçıl: Evlilik beynimdeki özgürlüğü öldürdü!
Sinan Akçıl: Evlilik beynimdeki özgürlüğü öldürdü! Oyuncu Burcu Kıratlı (33) ile Ocak 2019 ve Şubat 2021'de nikâh masasına oturan ve iki evlilik de boşanma ile sonuçlanan şarkıcı Sinan Akçıl (40), evlilik üzerine samimi açıklamalarda bulundu.
19.12.2022 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Burcu Kıratlı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.