Burun Estetiği Ameliyatı

Burun Estetiği Ameliyatı

Son dakika burun estetiği ameliyatı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan burun estetiği ameliyatı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan burun estetiği ameliyatı haber sayfamızda...

Burun Estetiği Ameliyatı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 294 burun estetiği ameliyatı haberi bulunmuştur.
Düğünü iptal ettiren estetik! Doktordan skandal sözler: Sen de ne kadar şanssızsın
Düğünü iptal ettiren estetik! Doktordan skandal sözler: Sen de ne kadar şanssızsın Turizmci Gülizar Aras, 2021 yılında düğün öncesi İstanbul Florya'da özel hastanede görevli Dr. M.S.E. ile 500 euro'ya anlaşarak, burun estetiği ameliyatı yaptırdı. Ancak Gülizar Aras'ın hayatı ameliyat sonrası planladığı gibi olmadı.
4.04.2024 Haberler
Düğünü iptal ettiren estetik! Doktordan skandal sözler: Sen de ne kadar şanssızsın
Düğünü iptal ettiren estetik! Doktordan skandal sözler: Sen de ne kadar şanssızsın Turizmci Gülizar Aras, 2021 yılında düğün öncesi İstanbul Florya'da özel hastanede görevli Dr. M.S.E. ile 500 euro'ya anlaşarak, burun estetiği ameliyatı yaptırdı. Ancak Gülizar Aras'ın hayatı ameliyat sonrası planladığı gibi olmadı.
4.04.2024 Gündem
Yılbaşı hediyesi estetik faturası
Yılbaşı hediyesi estetik faturası  Bu yıl çok sayıda kişinin yılbaşı hediyesi olarak eşlerinin, yakınlarının estetik operasyon ücretini üstlendiği ortaya çıktı. Hediyelikler arasında botoks ve dolgu başı çekiyor!
25.12.2023 Dünya
Pek çoğumuz farkında değil! Burun estetiği ameliyatlarında doğru bilinen 10 yanlış
Pek çoğumuz farkında değil! Burun estetiği ameliyatlarında doğru bilinen 10 yanlış Estetik amaçlı burun ameliyatları hem ülkemizde hem de dünyada en çok tercih edilen ameliyatların başında geliyor. Çok sık tercih edildiği için de doğru ya da yanlış birçok farklı bilgi karşımıza çıkabiliyor. Kulak Burun Boğaz Uzmanı Op. Dr Umur Akıner, herkesin merak ettiği estetik burun ameliyatları ile ilgili doğru bilinen yanlışları sıraladı.
3.12.2023 Genel Sağlık
Hastanede kayıt dışı estetik soruşturmasında flaş gelişme
Hastanede kayıt dışı estetik soruşturmasında flaş gelişme Diyarbakır’da Bismil Devlet Hastanesi'nde kayıt dışı burun estetiği yapıp hastalardan para aldığı suçlamasıyla gözaltında olan 2'si doktor 8 şüpheli hakkında yeni gelişme yaşandı.
26.11.2023 Gündem
Kayıt dışı burun estetiği: 2'si doktor, 4 kişi gözaltında
Kayıt dışı burun estetiği: 2'si doktor, 4 kişi gözaltında Diyarbakır'da kayıt dışı burun estetiği yapıp hastalardan para aldığı belirlenen 2'si doktor, 4 kişi için harekete geçildi.
21.11.2023 Gündem
Nefes alma problemi yaşanır! İşte burun estetiği hakkında doğru sanılan 7 yanlış
Nefes alma problemi yaşanır! İşte burun estetiği hakkında doğru sanılan 7 yanlış Ülkemizde en sık burun estetiği ameliyatlarının yapıldığını söyleyen Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahisi Uzmanı Dr. Mithat Ulay, burun estetiği ameliyatı hakkında toplumda doğru sanılan 7 hatalı bilgileri anlatarak önemli önerilerde bulundu.
22.09.2023 Genel Sağlık
Burun estetiğinde ultrasonik dönem
Burun estetiğinde ultrasonik dönem Burun estetiğinde gelişen teknolojiyle beraber her geçen gün yenilikler de hayatımıza giriyor. Bunlardan biri de ‘Piezo Burun Estetiği.’ Artık ses dalgalarıyla da yeni bir buruna kavuşmak mümkün.
9.09.2023 Pazar
Estetik ameliyatı sonrası ölen genç kadın, ‘Heyecanlıyım nefesim kesiliyor’ demiş
Estetik ameliyatı sonrası ölen genç kadın, ‘Heyecanlıyım nefesim kesiliyor’ demiş Beylikdüzü'nde özel tıp merkezinde gerçekleştirilen burun estetiği ameliyatı sonrası güvenlik görevlisi Seher Kılıçcı (26) hayatını kaybetti. Yakınları ihmal iddiasında bulunurken genç kadının ölümüyle ilgili inceleme başlatıldı. Baba Cezmi Kılıçcı, "Kızım ablasına, 'Abla benim kalbim sıkışıyor' demiş. Bunun üzerine doktorun yanına gitmiş durumu anlatmışlar. Ancak, doktor 'Bazen hastalar buraya geldiği zaman heyecandan böyle olabiliyor bir şey olmaz' demiş" dedi.
4.02.2023 Haberler
Burun estetiği sonrası ölüm! Seher'in ameliyat öncesi fotoğrafları ortaya çıktı
Burun estetiği sonrası ölüm! Seher'in ameliyat öncesi fotoğrafları ortaya çıktı Beylikdüzü'nde özel tıp merkezinde gerçekleştirilen burun estetiği ameliyatı sonrası güvenlik görevlisi Seher Kılıçcı (26) hayatını kaybetti. Yakınları ihmal iddiasında bulunurken genç kadının ölümüyle ilgili inceleme başlatıldı. Baba Cezmi Kılıçcı, "Kızım ablasına, 'Abla benim kalbim sıkışıyor' demiş. Bunun üzerine doktorun yanına gitmiş durumu anlatmışlar. Ancak, doktor 'Bazen hastalar buraya geldiği zaman heyecandan böyle olabiliyor bir şey olmaz' demiş" dedi. Genç kadının ameliyattan dakikalar önce çekilmiş fotoğrafları ortaya çıktı.
4.02.2023 Gündem
Seher'in ölümü kahretti! Burun estetiği ameliyatına girdi, cansız bedeni çıktı
Seher'in ölümü kahretti! Burun estetiği ameliyatına girdi, cansız bedeni çıktı Beylikdüzü'nde özel tıp merkezinde gerçekleştirilen burun estetiği ameliyatı sonrası güvenlik görevlisi Seher Kılıççı (26) hayatını kaybetti.
4.02.2023 Gündem
Beylikdüzü'nde burun estetiği ameliyatı sonrası ölüm!
Beylikdüzü'nde burun estetiği ameliyatı sonrası ölüm! Beylikdüzü'nde özel tıp merkezinde gerçekleştirilen burun estetiği ameliyatı sonrası güvenlik görevlisi Seher Kılıççı (26) hayatını kaybetti.
4.02.2023 Haberler
Wellnose Clinic Dr. Oğuzhan Oğuz’a rinoplastinin mevsimini sorduk
Wellnose Clinic Dr. Oğuzhan Oğuz’a rinoplastinin mevsimini sorduk Kışın burun estetiği ameliyatı yaptırılır mı? Kritik nokta nedir?
6.12.2022 Advertorial
Elvis Presley'in en yakınları tüm sırlarını anlattı! '2 ayak parmağı vardı'
Elvis Presley'in en yakınları tüm sırlarını anlattı! '2 ayak parmağı vardı' Ölümünün üzerinden 45 yıl geçmesine rağmen 'Rock'n Roll Kralı' Elvis Presley hakkında her geçen gün yeni bir detay ortaya çıkıyor. Kuzeninden yakın korumasına, sevgilisinden doktoruna pek çok kişinin onun geçirdiği estetik operasyonlara dair söyledikleri ise bir hayli dikkat çekici.
5.10.2022 Cadde
Rinoplasti Nedir, Nasıl Yapılır? Rinoplasti (Burun Estetiği) Kimler Yaptırmalıdır?
Rinoplasti Nedir, Nasıl Yapılır? Rinoplasti (Burun Estetiği) Kimler Yaptırmalıdır? Son zamanlarda hem ülkemizde hem de dünya genelinde yaygınlaşan, hem erkeklerin hem de kadınların sıklıkla yaptırdığı operasyonlardan bir tanesi Rinoplasti yani Burun Estetiğidir. Burun estetiği operasyonu nefes alıp vermenin zorlaşmasının yanı sıra kozmetik ürünlerinin kullanımı sebebi ile de olabilmektedir. Peki, Rinoplasti nedir, nasıl yapılır? Rinoplasti (burun estetiği) kimler yaptırmalıdır detayları ile derledik.
6.07.2022 Sağlık
Revizyon rinoplasti
Revizyon rinoplasti Cenk Teker Muayenehanesinden Op.Dr.Cenk Teker revizyon rinoplasti (revizyon burun estetiği) ameliyatı hakkında merak edilenleri anlattı.
27.06.2022 Genel Sağlık
Dr. Oğuzhan Oğuz burun estetiği ile ilgili tüm süreci anlattı
Dr. Oğuzhan Oğuz burun estetiği ile ilgili tüm süreci anlattı Burun estetiği “rinoplasti” burun şeklinin değiştirilmesi üzerine yapılan işlemlerin tümüne verilen bir isim. Bu değişikliklerin başlıca sebebi nefes almayı zorlaştıran bir durumun burun içerisindeki veya çevresindeki varlığı ve estetik kaygılar.
29.04.2022 Advertorial
Revizyon burun estetiği deneyim gerektirir
Revizyon burun estetiği deneyim gerektirir Burun estetiği güvenli bir prosedür olarak kabul edilmesine rağmen hastanın estetik ve fonksiyonel hedeflerine ulaşılması her zaman mümkün olamaz. Gerek cerrahi sırasında tercih edilen teknikler, gerek hastaların cilt yapısı ve gerekse iyileşme sürecinde yaşanan problemlerden dolayı rinoplasti operasyonu sonuçlarından duyulan memnuniyet azalabilir. Bu durumda gündeme gelen revizyon burun estetiği ile ilgili merak edilenleri Op. Dr. Ahmet Alp anlattı.
11.04.2022 Estetik
Ünlü mankenin annesine tepki! 'Kızlarına yaptıklarından dolayı cehennemlik'
Ünlü mankenin annesine tepki! 'Kızlarına yaptıklarından dolayı cehennemlik' ABD'li model Bella Hadid'in 14 yaşındayken burun estetiği ameliyatı olduğunu ve bundan pişmanlık duyduğunu açıklamasının ardından mankenin annesi Yolanda Hadid erken yaşta müdahaleye izin verdiği için eleştirildi.
18.03.2022 Dünya
İyi yapılmış bir burun estetiğini anlamanın püf noktaları
İyi yapılmış bir burun estetiğini anlamanın püf noktaları Rinoplastiye karar verirken elbette amaç, çok güzel bir sonuçla taburcu olmak. Fasiyal Plastik Cerrah ve KBB Uzmanı Naser Dadaşzade, "İyi bir sonuç için alanında deneyimli bir cerrahın önemli. Aksi takdirde beklentilerinizi karşılamayan bir sonuçla karşılaşmanız mümkün olabilir" diyerek dikkat edilmesi gerekenleri anlattı.
11.03.2022 Genel Sağlık
Burun estetiği ile ilgili sorularınızı Dr. Leyla Arvas'a sorduk!
Burun estetiği ile ilgili sorularınızı Dr. Leyla Arvas'a sorduk! Birçok kişi orantılı bir burun istemesine rağmen burun estetiği ameliyatlarına daha temkinli yaklaşabiliyor. Kişinin ihtiyacına göre uygulanan farklı burun estetiği teknikleri bulunmaktadır.
8.03.2022 Estetik
Şekli güzel ama nefes aldırmayan bir burun vücuda nasıl zarar verir?
Şekli güzel ama nefes aldırmayan bir burun vücuda nasıl zarar verir? Hem erkekler hem de kadınlar için popülerliğini hiç kaybetmeyen burun estetiğinde çok dikkatli olunmalı. Bu ameliyatlarla burun küçültülüp büyültülebilir, eğriliği düzeltilebilir, burun ucu delikleri daraltılabilir ya da burun ucu şekli değiştirilebilir. Ancak buradaki amaç, sadece güzellik olursa bu durum çok büyük sıkıntılar yaratabiliyor.
17.12.2021 Genel Sağlık
Almanya ve İtalya'yı geride bıraktık! Estetik için Türkiye'ye gelme sebepleri...
Almanya ve İtalya'yı geride bıraktık! Estetik için Türkiye'ye gelme sebepleri... Türkiye, en çok plastik cerrahi uygulaması yapılan 6'ncı ülke oldu. Almanya ve İtalya'yı geride bırakan Türkiye'nin sağlık turizmindeki yeri ve estetik cerrahideki konumuyla ilgili Estetik Plastik Cerrahi Derneği Başkanı Prof. Dr. Reha Yavuzer, çarpıcı bilgiler paylaştı. İşte birçok kişiyi estetik operasyon için Türkiye'ye çeken 4 sebep...
7.11.2021 Gündem
Doktora, göğüs estetiği ameliyatı sonrası soruşturma başlatıldı!
Doktora, göğüs estetiği ameliyatı sonrası soruşturma başlatıldı! Ankara’da, muhasebeci İpek K.'nin göğüs estetiği ameliyatı sonrası göğüsleri arasında eşitsizlik, aşırı şekil bozukluğu, derin kesi ve dikiş izleri oluşması şikayeti üzerine operasyonu yapan doktor Mehtap K. hakkında 'taksirle yaralama' suçundan soruşturma başlatıldı.
17.06.2021 Gündem
Burun Estetiği Ameliyatı Nasıl Yapılır? Burun Estetiği Öncesi Ve Sonrasında Yapılması Gerekenler...
Burun Estetiği Ameliyatı Nasıl Yapılır? Burun Estetiği Öncesi Ve Sonrasında Yapılması Gerekenler... Günümüzde estetik çok normal ve sıradan bir işlem olarak görülmektedir. Burun estetiği ameliyatı kişilerin sağlık sorunlarından veya burun şeklinden rahatsızlıklarından kurtulmalarına yardımcı olmaktadır. Ameliyat öncesi ve sonrası hastanın doktorun tavsiye ve önerilerine uyması gerekir. Sizin güzel olduğunu düşündüğünüz bir burun herkese yakışmayacaktır. Yüz yapısına uygun burun şeklini doktor tavsiyesine bırakmak gerekir. Seçtiğiniz uzman deneyimi sayesinde hastanın görmediği noktaları görüp kafasında en iyi planı yapmaktadır. Bu süreçte hasta yalnızca güvendiği doktoru bulmak ile yükümlüdür. İşte, tüm detaylar.
17.02.2021 Sağlık

Benzer Haber Etiketleri

Burun Estetiği Ameliyatı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.