Mitag tayfunu Güney Kore'de 7 can aldı
Mitag tayfunu Güney Kore'de 7 can aldı Güney Kore'nin güney ve doğu kesimlerini etkisi altına alan Mitag tayfununda ilk belirlemelere göre 7 kişi hayatını kaybetti.
3.10.2019 Dünya
Asya'da son dönemin en popüler rotaları
Asya'da son dönemin en popüler rotaları Dünyada turizm açısından en popüler coğrafyalar Akdeniz ve Avrupa olsa da Asya'nın özellikle de Uzak Doğu bölümü, her yıl artan oranda turisti ağırlıyor. Ancak dünyanın bu en büyük kıtası Uzak Doğu ile sınırlı değil elbette. İşte Asya'da son dönemin en popüler rotaları.
14.08.2018 Tatil
Güney Kore’de Busan şehrini sel bastı
Güney Kore’de Busan şehrini sel bastı Güney Kore’nin Busan şehrinde şiddetli yağışların yol açtığı selde caddeler, binalar ve arabalar sular altında kalırken, bazı uçaklar acil iniş yaptı. Güney Kore’nin Busan kentinde şiddetli yağışlar nedeniyle caddeleri su bastı. Onlarca bina ile arabanın sular altında kaldığı, birçok uçağın farklı havalimanlarına geçici olarak iniş yaptığı belirtildi. Gimhae Uluslararası Havalimanı’nın iç hatlar terminalini de su bastığı öğrenildi. Öğrencilerin güvenliğini sağlamak amacıyla birçok anaokulu ve okul tatil edildi. Üç gecekondunun çöktüğü bildirilirken, yaralı veya ölü olup olmadığına ilişkin bilgi verilmedi. Yetkililer, şiddetli yağışların etkili olduğu Busan şehrinde olağanüstü hal ilan edildiğini açıkladı.
11.09.2019 Haberler
Japonya ve Güney Kore'nin heykel krizi
Japonya ve Güney Kore'nin heykel krizi Busan'daki Japon konsolosluğu önüne konulan II. Dünya Savaşı sırasında köle olarak kullanılan kadın heykeli, Tokyo yönetimini kızdırdı. Japonya, Seul büyükelçisini geri çağırıyor.
6.01.2017 Dünya
5000 yıllık kültür, sanat ve tarihi ile Güney Kore
5000 yıllık kültür, sanat ve tarihi ile Güney Kore Birbirlerine saygılı ve birey olarak da oldukça gururlu insanların yaşadığı bu coğrafyaya Türklerin ilgisi son senelerde gittikçe daha fazla artıyor.
29.11.2013 Tatil
5000 yıllık kültür, sanat ve tarihi ile Güney Kore
5000 yıllık kültür, sanat ve tarihi ile Güney Kore Birbirlerine saygılı ve birey olarak da oldukça gururlu insanların yaşadığı bu coğrafyaya Türklerin ilgisi son senelerde gittikçe daha fazla arttı.
11.10.2013 PembeNar

Benzer Haber Etiketleri