Busenaz  Sürmeneli

Busenaz Sürmeneli

Son dakika Busenaz Sürmeneli haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Busenaz Sürmeneli gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Busenaz Sürmeneli haber sayfamızda...

Busenaz Sürmeneli

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 252 busenaz sürmeneli haberi bulunmuştur.
Bakan Bak, Sporcu Sağlığı ve Performansı Merkezi’ni övdü
Bakan Bak, Sporcu Sağlığı ve Performansı Merkezi’ni övdü Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, sporcu sağlığının ve performans ölçümlerinin bilimsel esaslara göre yapılmasının başarıya giden yolda çok önemli olduğunu vurguladı.
12.04.2024 Skorer
Bakan Bak'tan Sporcu Sağlığı ve Performansı Merkezi'ne övgü
Bakan Bak'tan Sporcu Sağlığı ve Performansı Merkezi'ne övgü Gençlik ve Spor Bakanlığı bünyesinde oluşturulan Sporcu Sağlığı ve Performansı Merkezi'ndeki üst düzey teknolojik cihazlarla sporcuların gelişimine katkı sağlanıyor. Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, sporcu sağlığının ve performans ölçümlerinin bilimsel esaslara göre yapılmasının başarıya giden yolda çok önemli olduğunu belirterek, merkezde yürütülen faaliyetlerin memnuniyet verici olduğunu söyledi.
12.04.2024 Gündem
Tankut Turnaoğlu: Biz her alanda eşit görüyoruz!
Tankut Turnaoğlu: Biz her alanda eşit görüyoruz! P&G, 'Yıldız Anneler' projesi kapsamında 10 paralimpik sporcumuz ve annesini de desteklediğini açıkladı. ‘Her alanda eşit görüyoruz’ misyonuyla hareket ettiklerini belirten P&G Türkiye Kafkasya ve Orta Asya Yönetim Kurulu Başkanı Turnaoğlu, “Bunu kadın-erkek eşitliği olarak ele almıyoruz. Fiziksel engeli olan sporcuların da desteklenmesi gerektiğine inanıyoruz” dedi.
31.03.2024 Diğer
Bakan Bak'tan Başkent'te spor turu!
Bakan Bak'tan Başkent'te spor turu! Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Sincan Ankara Spor Kompleksi’ni incelemesinin ardından Eryaman Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezi ve Keçiören Taha Akgül Spor Salonu’nda sporcularla buluştu.
1.03.2024 Diğer
Serdar Sarıdağ, Beşiktaş'taki kulis bilgisini paylaştı! Santos çift maaşı reddetti, işte o takımlar
Serdar Sarıdağ, Beşiktaş'taki kulis bilgisini paylaştı! Santos çift maaşı reddetti, işte o takımlar Fernando Santos yönetiminde çalışmalarına devam eden Beşiktaş'taki son gelişmeleri Gazeteci Serdar Sarıdağ değerlendirdi. Siyah-beyazlı ekipteki transfer planlarını duyuran Sarıdağ, Santos'un Beşiktaş için reddettiği teklifleri de açıkladı. İşte detaylar...
16.02.2024 Beşiktaş
Fenerbahçe, olimpiyat şampiyonu Busenaz Sürmeneli'yi transfer etti!
Fenerbahçe, olimpiyat şampiyonu Busenaz Sürmeneli'yi transfer etti! Fenerbahçe, Trabzonspor'dan ayrılan olimpiyat şampiyonu Busenaz Sürmeneli'yi kadrosuna kattı.
16.02.2024 Fenerbahçe
Sürpriz gelişme! Trabzonspor'dan ayrılan Busenaz Sürmeneli Fenerbahçe'ye doğru
Sürpriz gelişme! Trabzonspor'dan ayrılan Busenaz Sürmeneli Fenerbahçe'ye doğru Trabzonspor’dan olaylı bir şekilde ayrılan olimpiyat şampiyonu Busenaz Sürmeneli konusu gündeme bomba gibi oturdu. Trabzonspor’dan maaş alan Busenaz’a yeni bir teklifin olduğu bu teklifin de Fenerbahçe’den geldiği iddia ediliyor.
10.02.2024 Diğer
Milli boksör Busenaz Sürmeneli, Trabzonspor'dan ayrıldı!
Milli boksör Busenaz Sürmeneli, Trabzonspor'dan ayrıldı! Dünya ve olimpiyat şampiyonluklarıyla unutulmaz başarılara imza atan Busenaz Sürmeneli, Trabzonspor'dan ayrıldığını açıkladı.
7.02.2024 Diğer
Olimpiyatlarda 100 yılın şeref listesi!
Olimpiyatlarda 100 yılın şeref listesi! Cumhuriyetimizin bir asrını bitirirken, tam 84 gurur tablosu... Hepsi birbirinden değerli, hepsi birbirinden başarılı... Türkiye’yi olimpiyatlarda madalyalarıyla onurlandırdılar, hepimizi gururlandırdılar.
24.12.2023 Diğer
Olimpiyatlara güreş damgası!
Olimpiyatlara güreş damgası! 1936 Berlin Olimpiyatları’nda şampiyon olan milli güreşçi Yaşar Erkan, Türkiye Cumhuriyeti’ne olimpiyatlarda ilk altın madalya kazandıran sporcu ünvanının sahibi oldu.O tarihten sonra Türkiye, olimpiyatlarda en fazla güreşte altın madalya aldı. Kadınlar da ise boksta büyük başarılar yakaladık...
28.10.2023 Skorer
Olimpiyat oyunları şampiyonlarımız! Cep Herkülü tarih kitabını bırakıp gitti
Olimpiyat oyunları şampiyonlarımız! Cep Herkülü tarih kitabını bırakıp gitti Olimpiyat Oyunları’nda altın madalya kazanan şampiyonlarımızdan bir seçme yaptık. Tüm altın madalyalı sporcularımız, elbette kürsüye çıkarak tarih yazdılar. Cumhuriyetimiz için gurur kaynağı oldular. Bazıları da hayal kırıklığı yarattı..
28.10.2023 Skorer
Cumhuriyet’in 100’ü altın kadınlar! Filenin Sultanları destan yazdı
Cumhuriyet’in 100’ü altın kadınlar! Filenin Sultanları destan yazdı Türk kadını spordaki başarılarıyla, kendisini ‘yerlerde sürünmeye değil, omuzlar üzerinde yükselmeye layık’ gören Cumhuriyet’e, yüzüncü yılında adeta saygı duruşunda bulundu. Voleybol, basketbol, güreş, atletizm ve boksta altın madalyalar havada uçuştu.
1.10.2023 Voleybol
Bakan Tunç, Karakucak güreşlerine katıldı
Bakan Tunç, Karakucak güreşlerine katıldı Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Bartın’ın Yanaz köyünde bu yıl 203’üncüsü düzenlenen Karakucak güreş müsabakalarına katıldı. Bakan Tunç, Başpehlivan İshak Çapaş’a kupasını verdi.
2.07.2023 Gündem
Osman Aşkın Bak'tan Avrupa Oyunları'nda madalya kazanan sporculara tebrik mesajı
Osman Aşkın Bak'tan Avrupa Oyunları'nda madalya kazanan sporculara tebrik mesajı Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, Polonya'da düzenlenen 3. Avrupa Oyunları'nın 11. gününü; 1 altın, 1 gümüş ve 3 bronz olmak üzere toplamda 5 madalya ile tamamlayan milli sporcular için tebrik mesajı yayımladı.
1.07.2023 Diğer
Busenaz Sürmeneli Avrupa Oyunları Şampiyonu!
Busenaz Sürmeneli Avrupa Oyunları Şampiyonu! Busenaz Sürmeneli, Avrupa Oyunları kadınlar boks 66 kilo finalinde Belçikalı Oshin Derieuw'u yenerek altın madalyanın sahibi oldu.
1.07.2023 Diğer
Busenaz Sürmeneli finale yükseldi
Busenaz Sürmeneli finale yükseldi Avrupa Oyunları'nda kadınlar boksta ülkemizi temsil eden milli sporcumuz, 66 kilo yarı finalinde Büyük Britanyalı rakibi Eccles'i mağlup etti ve adını finale yazdırdı.
30.06.2023 Diğer
Avrupa Oyunları'nda 6 milli boksör yarı finalde
Avrupa Oyunları'nda 6 milli boksör yarı finalde Polonya'nın ev sahipliğinde düzenlenen 3'üncü Avrupa Oyunları'nda mücadele eden 9 milli boksörden 6'sı adını yarı finale yazdırmayı başardı.
28.06.2023 Diğer
Popovich ve Obradovic'ten Drogba'ya birçok isimden depremzedeler için yardım seferberliği
Popovich ve Obradovic'ten Drogba'ya birçok isimden depremzedeler için yardım seferberliği Spor dünyasının önde gelen teknik direktörleri, başantrenörleri, futbolcular, basketbolcular, dünya şampiyonları ve birçok sporcu, sosyal medya üzerinden düzenlenen bir canlı yayın ile depremzedeler için yardım çağrısında bulundu. Yayına katılan birçok isim kendileri için değerli ve anlamı olan eşyaları açık artırma ile satışa sunulmasını istedi. Hem canlı yayından hem de açık artırmadan elde edilecek gelirin tamamı depremden etkilenen çocukların eğitimi için Darüşşafaka’ya bağışlanacak.
15.02.2023 Diğer
Haydi görev başına
Haydi görev başına Dile kolay; tam 68 yıldır dimdik ayakta sizlerle ortaklaşa kurduğumuz ve her sene üstüne yeni bir tuğla koyduğumuz geleneksel Gillette-Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri bu yıl yine nefesleri kesecek. Elde ettikleri inanılmaz başarılarla Türk halkının göğsünü kabartan birbirinden başarılı altı aday 2022'nin en iyisi olmak için sevenlerinden oy bekleyecek.
20.01.2023 Skorer
Türk sporunda 2022 yılı böyle geçti! Tarihi anlar
Türk sporunda 2022 yılı böyle geçti! Tarihi anlar 2022 yılında Türk sporunda unutulmaz anlar yaşandı. Tarihi başarıların elde edildiği yılda akılda kalan birçok başarı meydana geldi. İşte 2022 yılında Türk sporunda yaşanan unutulmaz olaylar....
1.01.2023 Diğer
Sporda 2022 böyle geçti
Sporda 2022 böyle geçti 2022 yılı birbirinden renkli, coşkulu spor organizasyonlarına sahne oldu.
30.12.2022 Diğer
Büyük jüri toplanıyor! Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri heyecanı
Büyük jüri toplanıyor! Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri heyecanı Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri’nde, bu yıl halk oylamasına sunulacak adayların belirlenmesi için Türkiye’nin en önemli spor insanları, spor müdürleri ve spor yazarları bugün bir araya gelecek
22.12.2022 Diğer
TBMM Başkanı Mustafa Şentop ile Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci milli boksörleri kutladı
TBMM Başkanı Mustafa Şentop ile Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci milli boksörleri kutladı TBMM Başkanı Mustafa Şentop ile Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, Avrupa Kadınlar Boks Şampiyonası'nda altın madalya kazanan Buse Naz Çakıroğlu ile bronz madalya kazanan Busenaz Sürmeneli ve Şennur Demir'i tebrik ettiler.
22.10.2022 Diğer
Buse Naz Çakıroğlu, Avrupa şampiyonu oldu
Buse Naz Çakıroğlu, Avrupa şampiyonu oldu Avrupa Kadınlar Boks Şampiyonası'nda 50 kilo finalinde milli sporcu Buse Naz Çakıroğlu, İrlandalı rakibi Caitlin Fryers'i yenerek altın madalya kazandı. Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Avrupa Kadınlar Boks Şampiyonası'nda altın madalya kazanan Buse Naz Çakıroğlu ile bronz madalya kazanan Busenaz Sürmeneli ve Şennur Demir'i tebrik etti.
22.10.2022 Diğer
Busenaz Sürmeneli ve Şennur Demir'den bronz madalya
Busenaz Sürmeneli ve Şennur Demir'den bronz madalya Avrupa Kadınlar Boks Şampiyonası'nda 66 kiloda mücadele eden Busenaz Sürmeneli ile +81 kiloda ter döken Şennur Demir, şampiyonayı bronz madalya ile noktaladılar.
22.10.2022 Diğer

Benzer Haber Etiketleri

Busenaz Sürmeneli ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.