Business Class

Business Class

Son dakika Business class haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Business class gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Business class haber sayfamızda...

Business Class

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 558 business class haberi bulunmuştur.
Sarhoş yolcu uçağı birbirine kattı! Yanından geçmeye bile korktular
Sarhoş yolcu uçağı birbirine kattı! Yanından geçmeye bile korktular Dubai'den havalanan uçakta ki yolcu öylesine sarhoş oldu ki, ne yaptığını bile bilmez haldeydi. Kabin memurlarından birine saldırarak kafa atan yolcu, güçlükle zapt edildi. Olaya şahit olan diğer diğer yolcular ise, korkudan yerlerine mıhlanıp kaldı.
27.02.2024 Dünya
Uçakta panik yaratan gizli oda! Pilot tek tek itiraf etti: 'Hepimiz uyuyoruz'
Uçakta panik yaratan gizli oda! Pilot tek tek itiraf etti: 'Hepimiz uyuyoruz' Güzel bir uyku çekmek hepimizin uzun yolculuklarda neredeyse vazgeçemedikleri arasındadır. Peki söz konusu uzun mesafeli uçuşlar olduğunda pilotların ve kabin görevlilerinin ne yaptığını hiç merak ettiniz mi? Her şeyi tek tek itiraf eden genç pilot, uçakta kimsenin bilmediği gizli odayı anlattı.
13.02.2024 Yaşam
100’üncü yılda 100’ler kulübünde
100’üncü yılda 100’ler kulübünde İGA İstanbul Havalimanı, ‘Cumhuriyet’in 100. yılında 100 hava yolu’ hedefine Air China ile ulaştı ve 100’ler kulübüne girdi. Pekin ile İGA İstanbul Havalimanı arasındaki seferler haftada üç gün düzenlenecek.
30.12.2023 Ekonomi
‘Uçakta paramız çalındı’ iddiası
‘Uçakta paramız çalındı’ iddiası İş insanı Münteha Adalı ve eşi Mümin Adalı çifti, Vietnam uçuşunda, 3 bin dolarının çalındığını öne sürdü.
12.11.2023 Gündem
Pencere kenarındaki yolcuya uçakta öncelik
Pencere kenarındaki yolcuya uçakta öncelik United Airlines, yolcuların uçağa yerleşmek için geçirdiği zamanı azaltmak için gelecek haftadan itibaren ilk olarak pencere koltuklarıyla ekonomi sınıfındaki yolcuları binmeye başlayacak. 26 Ekim’de başlayacak olan WILMA adı verilen uygulamanın, çeşitli yerlerde test edildiği ve uçağa binme süresini 2 dakikaya kadar kısalttığı belirtildi.
20.10.2023 Ekonomi
Turkish Airlines World Cup Turnuvası'nda büyük heyecan! İşte kazananlar
Turkish Airlines World Cup Turnuvası'nda büyük heyecan! İşte kazananlar Turkish Airlines World Golf Cup’ın İstanbul ayağı 23-24 Eylül tarihlerinde Kemer Country Golf Kulübü’nde yapıldı. Turnuvaya Türk Hava Yolları’nın kurumsal ve sadık müşterilerinin yanı sıra, iş dünyasından da önemli isimler katıldı.
25.09.2023 Golf
Lionel Messi, ABD'de krallık kurdu! Hollywood filmi gibi
Lionel Messi, ABD'de krallık kurdu! Hollywood filmi gibi Amerika’da futbolun patlama yapmasını, uzun yıllarını bu işe vermesine rağmen Beckham bile tam başaramadı. ABD’de kısa sürede yıldız isimleri stada, sporseverleri ekrana kilitleyen Messi, zorlu projenin altından ancak bir uzaylının kalkabileceğini gösterdi.
13.08.2023 Dünyadan Futbol
Sinan Akçıl'dan Mustafa Sandal ile tartışma yaşayan Uzi'ye destek: Sitem etmekte haklı
Sinan Akçıl'dan Mustafa Sandal ile tartışma yaşayan Uzi'ye destek: Sitem etmekte haklı Son dönemin ünlü rapçilerinden Uzi ile pop müziğin usta isimlerinden Mustafa Sandal arasında dikkat çeken bir tartışma yaşanmıştı. Sahneye en son kimin çıkacağına ilişkin yaşanan tartışmaya Sinan Akçıl da dahil oldu.
13.07.2023 Cadde
Mustafa Sandal ve rapçi Uzi tartışması! 'En iyi cevabı halk verir'
Mustafa Sandal ve rapçi Uzi tartışması! 'En iyi cevabı halk verir' Ağrı konserine Business Class uçmadığı için katılmadığı iddia edilen rapçi Uzi, sosyal medya hesabından sessizliğini bozdu. Ekonomi biletlerini kabul ettiği belirten Uzi, asıl sebebin Mustafa Sandal'dan sonra çıkmak olduğunu söyledi. "Benim önüme Mustafa Sandal'ı çıkaramazsın" diyen Uzi'ye Sandal'dan yanıt gecikmedi.
11.07.2023 Cadde
THY’nin duyarlı davranışına alkış
THY’nin duyarlı davranışına alkış  THY’nin Türkiye’ye depremzedeleri enkazdan kurtarmaya gelen yabancı ekiplerin köpeklerini, ülkelerine dönüşte kabinde ve birinci sınıfta uçurması takdirle karşılandı.
5.03.2023 Gündem
Depremzede çocuklar THY’nin 400’üncü uçağı ‘Tek Yürek’te buluştu
Depremzede çocuklar THY’nin 400’üncü uçağı ‘Tek Yürek’te buluştu Türk Hava Yolları’nın 'Tek Yürek' ismini verdiği 400’üncü uçağı Airbus A350-900, depremzede çocuklar için havalandı. Depremzede çocukları ve ailelerin misafir olduğu uçak İstanbul’dan İzmir semalarına gidip döndü.
4.03.2023 Ekonomi
Hostes uçaktaki gizli odayı anlattı! 'İhtiyaçlarımız düşünülerek yapılmış'
Hostes uçaktaki gizli odayı anlattı! 'İhtiyaçlarımız düşünülerek yapılmış' Uçakta bulunan 'gizli' odaları gösteren bir hostesin TikTok hesabından paylaştığı video izlenme rekorları kırdı. Bu odalardaki detayları en ince detayına kadar anlatan uçuş görevlisi, yolcular uçağa bindiğinde yapılan kontrollerde neye dikkat ettiklerini de açıkladı.
25.11.2022 Dünya
155 günde 37 ülkeye uğrayacak kruvaziyerin biletleri 40 bin dolardan satılacak
155 günde 37 ülkeye uğrayacak kruvaziyerin biletleri 40 bin dolardan satılacak Birleşik Krallık'tan (BK) çıkıp 5 aylığına kaçamak yapmak isteyenler için dünya turu biletleri satışa sunulmak üzere. 37 ülkeyi kapsayan 155 gecelik Dünya Turu, biletlerinin 2024'te satışının bitmesinin ardından 2025'te Azamara tarafından yürütülecek.
10.11.2022 Dünya
Avrupa’nın en iyisi THY
Avrupa’nın en iyisi THY Dünyanın en fazla ülkesine uçan havayolu şirketi olan Türk Hava Yolları (THY), Skytrax tarafından verilen, “Avrupa’nın En İyi Havayolu” ödülünü kazandı. THY ayrıca, “Dünyanın En iyi Business Class İkram Servisi” ve “Güney Avrupa’nın En İyi Hava Yolu” ödüllerine de layık görüldü.
24.09.2022 Ekonomi
THY, Avrupa'nın en iyisi seçildi
THY, Avrupa'nın en iyisi seçildi Türk Hava Yolları (THY), 2022 Skytrax Dünya Havayolları ödül töreninde “Avrupa’nın En iyi Hava Yolu”, “Dünyanın En iyi Business Class İkram Servisi” ve “Güney Avrupa’nın En İyi Hava Yolu” ödüllerini almaya hak kazandı.
23.09.2022 Ekonomi
SEN ANLAT: Hem koştu hem uçtu! 3 dakikayı bile hesaplayıp dünya rekoru kırdı
SEN ANLAT: Hem koştu hem uçtu! 3 dakikayı bile hesaplayıp dünya rekoru kırdı Kimsenin düşünmediği en ince ayrıntıları aylar öncesinden hesaplayarak hem havada hem de karada adeta saniyelerle yarıştı. Üstelik yaptığı bu şeyin kimse için bir anlam ifade etmesini de beklemiyordu ama istemeden birçok kişiye ilham oluverdi. İşte seyahat tutkusu ile problem çözme yeteneğini birleştirerek Guinness Dünya Rekorları kitabına adına yazdıran Ümit Sabancı'nın hikayesi.
2.09.2022 Gündem
Dönüş yolunda kahreden son! Koltuğunda öldü, çocukları 8 saat sonra fark etti
Dönüş yolunda kahreden son! Koltuğunda öldü, çocukları 8 saat sonra fark etti Genç kadın 15 yıldır Hong-Kong'da yaşıyordu ve pandemiden sonra radikal bir karar alarak ülkesine temelli dönmek üzere heyecanla İngiltere uçağına bindi. Ancak herkes için sıradan olan bu yolculuk, Rhodes ailesinin hayatları boyunca unutamayacağı bir trajediye dönüştü.
10.08.2022 Dünya
Geri dönüş yolunda kahreden son! Çocukları 8 saat sonra fark etti
Geri dönüş yolunda kahreden son! Çocukları 8 saat sonra fark etti Genç kadın 15 yıldır Hong-Kong'da yaşıyordu ve pandemiden sonra radikal bir karar alarak ülkesine temelli dönmek üzere heyecanla İngiltere uçağına bindi. Ancak herkes için sıradan olan bu yolculuk, Rhodes ailesinin hayatları boyunca unutamayacağı bir trajediye dönüştü.
9.08.2022 Haberler
THY turizmi uçuracak
THY turizmi uçuracak Türk Hava Yolları’nın (THY) ABD’deki 12’nci uçuş noktası Seattle oldu. 129 ülkede 340 noktaya uçan THY’nin Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Bolat yurt içi ve yurt dışındaki yüksek talebi karşılamak için tüm güçleriyle çalıştıklarını vurgulayarak, hizmet ihracatına katkılarının 2022 sonunda 13 milyar dolara çıkacağını söyledi.
20.06.2022 Ekonomi
‘Görgüsüzsünüz!
‘Görgüsüzsünüz! Emre Aydın, sonradan zengin olan ünlü isimleri eleştirdi. Şarkıcı, “Business Class uçak biletini paylaşmak, sizin görgüsüz olduğunuzu gösteriyor” dedi.
25.05.2022 Cadde
Emre Aydın'ın 'business class' isyanı: Sonradan görme, görgüsüz!
Emre Aydın'ın 'business class' isyanı: Sonradan görme, görgüsüz! 'Afili Yalnızlık', 'Hoşçakal', 'Bu Kez Anladım', 'Soğuk Odalar', 'Git' ve 'Son Defa' şarkılarıyla tanınan Emre Aydın, business class uçak biletlerini sosyal medya hesaplarından yayınlayan kişilere tepki gösterdi. Ünlü şarkıcı, bu durumu 'görgüsüzlük' olarak nitelendirdi. Takipçilerinden, Emre Aydın'ın paylaşımına destek yağdı.
24.05.2022 Cadde
Sahte dolarla Almanya yolculuğu İstanbul Havalimanı'nda son buldu
Sahte dolarla Almanya yolculuğu İstanbul Havalimanı'nda son buldu Almanya'ya gitmek için İstanbul Havalimanı'na gelen Murat K., üzerinde bulunan sahte dolarları ilk önce taksiciye sonra da business class bilet aldığı bilet satış ofisindeki görevliye verdi. Paraların sahte olduğu anlaşılınca Murat K., İstanbul Havalimanı Emniyet Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alındı.
13.01.2022 Haberler
Sahte dolarla Almanya yolculuğu İstanbul Havalimanı'nda son buldu
Sahte dolarla Almanya yolculuğu İstanbul Havalimanı'nda son buldu Almanya'ya gitmek için İstanbul Havalimanı'na gelen Murat K., üzerinde bulunan sahte dolarları ilk önce taksiciye sonra da business class bilet aldığı bilet satış ofisindeki görevliye verdi. Paraların sahte olduğu anlaşılınca Murat K., İstanbul Havalimanı Emniyet Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alındı.
13.01.2022 Gündem
Türk Hava Yolları’na 3 ayrı ödül
Türk Hava Yolları’na 3 ayrı ödül Türk Hava Yolları, Global Traveler dergisi okuyucularının oy verdiği okuyucu anketlerinde 5 ’inci kez “En iyi Business Class Ödülü”nü kazanarak Quint Statüsüne erişti. Aynı zamanda 6 ’ıncı kez üst üste “En İyi Havaalanı Yer Hizmetleri”, 4’üncü kez “En iyi Kurumsal Sadakat Programı” ödüllerinin de sahibi oldu.
15.12.2021 Ekonomi
Emirates donanım yenileme programını duyurdu
Emirates donanım yenileme programını duyurdu Emirates, Dubai Havacılık Fuarı 2021'de modern geniş gövdeli 105 uçağında diğer kabin yenilemelerine ek olarak Premium Ekonomi ürünü ile donanım yenilemesine gideceğini açıkladı.
24.11.2021 Uzmanpara

Benzer Haber Etiketleri

Business Class ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.