Büyü

Büyü

Son dakika büyü haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan büyü gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan büyü haber sayfamızda...

Büyü

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.837 büyü haberi bulunmuştur.
Trabzonspor'un yenilgisi sonrası Uğurcan Çakır'a sert sözler: Böyle olmuyor!
Trabzonspor'un yenilgisi sonrası Uğurcan Çakır'a sert sözler: Böyle olmuyor! Süper Lig'de Trabzonspor, Alanyaspor deplasmanında 3-1'lik skorla şok bir mağlubiyet aldı. Kaleci Uğurcan Çakır yediği hatalı goller nedeniyle eleştirilere hedef oldu.
5.03.2024 Trabzonspor
Hamza Dağ: Yatırımı teşvik edecek politikaları hayata geçirmeyi taahhüt ediyorum
Hamza Dağ: Yatırımı teşvik edecek politikaları hayata geçirmeyi taahhüt ediyorum AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hamza Dağ, Ege Genç İşadamları Derneği'ni (EGİAD) ziyaret ederek iş insanlarıyla bir araya geldi.
21.02.2024 Gündem
Hafızalardaki Antakya
Hafızalardaki Antakya Deprem, geride gezilecek değil ancak hatırlanabilecek bir Antakya bıraktı. Kent küllerinden yeniden doğana kadar, belleklerimizde yaşamaya devam edecek. Sonra bir gün tekrar parlayacak zengin tarihiyle.
19.02.2024 Arkeoloji
90+3 Ege'de Futbol | Bodrum FK’da büyü bozuldu!
90+3 Ege'de Futbol | Bodrum FK’da büyü bozuldu! Trendyol 1. Lig’de Gençlerbirliği’ni evinde son dakikada gelen golle mağlup eden ve zirve yolunda tekrar çıkışa geçen Bodrum FK’yı değerlendiren usta kalemlerimiz, ‘‘Koştular, yoruldular, istediler. Ligin iyi yarışan takımlarından birini daha devirdiler. Çok iyi işler çıkarıyorlar, kutlamak gerek’’ dedi
1.02.2024 Futbol
Başakşehir maçı sonrası Fenerbahçeli yıldıza övgü yağdırdı: Müthiş bir oyuncuya dönüştü!
Başakşehir maçı sonrası Fenerbahçeli yıldıza övgü yağdırdı: Müthiş bir oyuncuya dönüştü! Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 22'nci haftasında Rams Başakşehir'i 90+4'te Batshuayi'nin penaltı golüyle 1-0 mağlup ederek liderlik koltuğunu muhafaza etti. Spor yazarları zorlu müsabakayı yorumladı.
25.01.2024 Fenerbahçe
Survivor 2024 All Star'da yaşananlar 'yok artık' dedirtti! Seda'nın yaptıkları olay oldu
Survivor 2024 All Star'da yaşananlar 'yok artık' dedirtti! Seda'nın yaptıkları olay oldu 'Survivor 2024 All Star'ın yeni bölümü TV8'de yayınlandı. Birbirinden güçlü rakiplerle nefes kesen bir sezon olacağını hissettiren yarışma, yeni bölümüyle izleyicileri ekrana kilitledi. Acun Ilıcalı mavi takımın Kolombiya ödülünden dönerken yaşadıklarını anlattı. Seda Aktuğlu'nun yaptıkları 'yok artık' dedirtti. İşte detaylar...
9.01.2024 Cadde
Hatay'da korkunç olay! 2 çocuk evde çıkan yangında hayatını kaybetti
Hatay'da korkunç olay! 2 çocuk evde çıkan yangında hayatını kaybetti Hatay’ın Samandağ ilçesinde prefabrik evde çıkan yangında İsacan (4) ve kardeşi Doğa Hüzmeli (1), hayatını kaybetti. Elektrik kablosundan çıktığı değerlendirilen yangınla ilgili inceleme sürüyor.
7.01.2024 Gündem
44 yıl önce aldığı ahizeli telefonla iletişim kuruyor! 'Başka bir telefon ile konuşamam'
44 yıl önce aldığı ahizeli telefonla iletişim kuruyor! 'Başka bir telefon ile konuşamam' Kayseri’de tek yaşayan Sıdıka Umay (90), 2 yıl önce çocuklarının aldığı cep telefonuna rağmen 1980'den beri kullandığı 44 yıllık ahizeli telefonu ile iletişim kuruyor. Umay, "Misafirlerim gelip, 'Sen nasıl bu telefonu kullanıyorsun?' dediklerinde 'Bundan başkası ile konuşamam’ dedi.
7.01.2024 Gündem
İstanbul’da 9 kişilik sahte dolar çetesi çökertildi
İstanbul’da 9 kişilik sahte dolar çetesi çökertildi İstanbul’da bulunan bankamatiklere aslına çok benzeyen sahte 100 dolarlar yatırarak daha sonra bunları internet bankacılığı üzerinden TL'ye çevirip başka hesaplara havale eden 2’si kadın 9 kişilik çete, polis tarafından yakalandı.
7.01.2024 Gündem
Yerlerde süründü 'bize büyü yapmışlar' deyip arkadaşını gösterdi
Yerlerde süründü 'bize büyü yapmışlar' deyip arkadaşını gösterdi Beyoğlu’nda bir şahıs, büyü yapıldığını iddia ederek kendini yerden yere attı. Yardım eden arkadaşına tepki gösteren şahıs, “Bunu dinlemeyin, bize büyü yapmışlar, büyücü ablaları var” dedi. İlginç anlar kameralara yansıdı.
7.01.2024 Haberler
Yer: Beyoğlu! Yerlerde süründü 'bize büyü yapmışlar' deyip arkadaşını gösterdi
Yer: Beyoğlu! Yerlerde süründü 'bize büyü yapmışlar' deyip arkadaşını gösterdi Beyoğlu’nda bir şahıs, büyü yapıldığını iddia ederek kendini yerden yere attı. Yardım eden arkadaşına tepki gösteren şahıs, “Bunu dinlemeyin, bize büyü yapmışlar, büyücü ablaları var” dedi. İlginç anlar kameralara yansıdı.
7.01.2024 Gündem
Korku Filmleri 2024: Gelmiş Geçmiş Yerli ve Yabancı En Yeni, İyi, Dehşet Verici ve Ürpertici Korku Filmi Listesi
Korku Filmleri 2024: Gelmiş Geçmiş Yerli ve Yabancı En Yeni, İyi, Dehşet Verici ve Ürpertici Korku Filmi Listesi Geçmişten günümüze sinema dünyasında büyük yer edinen korku filmleri pek çok kişi tarafından izlenen türlerdendir. Birbirinden değişik, ürpertici, meşhur yapımlar işlediği konularla izleyicileri ekran başına kilitliyor. Netflix, BluTV, Amazon Prime gibi pek çok film dizi içerik platformlarında da yer alan korku filmlerini izlemeyi sevenler konuları hakkında bilgi sahibi olmak istiyor. Her geçen gün yeni yerli ve yabancı korku filmleri gösterime girerken film severler izleyecekleri içeriklere karar vermekte zorlanıyor. Yerli ve yabancı en yeni, iyi, dehşet verici korku filmleri listesine ulaşmak için hazırladığımız içeriğe göz atabilirsiniz.
5.01.2024 Kültür Sanat
F ile Başlayan Kız Bebek İsimleri 2024: F Harfi ile Başlayan Kız İsimleri ve Anlamları Nelerdir?
F ile Başlayan Kız Bebek İsimleri 2024: F Harfi ile Başlayan Kız İsimleri ve Anlamları Nelerdir? Anne ve baba adaylarının yaşadıkları heyecanlardan birisi de isim konusu. Yeni doğacak bebeklerine anlamları güzel, modern, değişik, keşfedilmemiş ve nadir bulunan isimleri vermek isteyen anne baba adayları derin bir araştırma içerisine giriyor. Kız bebeklerine verecekleri isim konusunda çiftler seçici davranıyor. Hem eğlenceli hem de eğlenceli geçen bu süreçte karar vermek de zor oluyor. Kız bebekler için Kur’an’da geçen birbirinden güzel anlamları bulunan isimler yer alıyor. F harfi ile başlayan kız isimleri ve anlamları nelerdir? “F ile Başlayan Kız Bebek İsimleri” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
4.01.2024 Bebek
Y ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri 2024: Y Harfi ile Başlayan Erkek İsimleri ve Anlamları Nelerdir?
Y ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri 2024: Y Harfi ile Başlayan Erkek İsimleri ve Anlamları Nelerdir? Bebeklerine kavuşacağı günü bekleyen aileleri hamilelik döneminde isim telaşı sarıyor. Erkek bebek bekleyen anne ve baba adaylarının çocuklarına vereceği isim konusu kafalarını karıştırıyor. Hayatları boyunca taşıyacakları ismin en güzel ve en eşsiz olmasını istiyorlar. İsim konusunda derin araştırmaya giren çiftler anlamlarına da özellikle dikkat ediyor. Kulağa hoş gelen isimleri tercih eden ebeveynler keşfedilmemiş, nadir bulunan, değişik, popüler ve modern çağa uygun isimler vermek istiyorlar. Y harfi ile başlayan erkek isimleri ve anlamları nelerdir? “Y ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
4.01.2024 Bebek
A ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri 2024: A Harfi ile Başlayan Erkek İsimleri ve Anlamları Nelerdir?
A ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri 2024: A Harfi ile Başlayan Erkek İsimleri ve Anlamları Nelerdir? Bebek bekleyen çiftler cinsiyet öğrendikten sonra isim arayışına giriyor. İsimler anne ve baba adaylarının en çok durduğu konular arasında yer alıyor. Erkek çocuk bekleyen aileler bebeklerine verecekleri ismin hayatı boyunca taşıyacağı için en güzel ve anlamlı olmasını istiyor. Aileler isim ve anlamları konusunda yakınlarından fikir alıyor. Kulağa hoş gelmesinin yanı sıra çiftler isimlerin anlamlarına da dikkat ediyor. Ebeveynler doğacak bebeklerine değişik, modern, keşfedilmemiş, nadir bulunan, duyulmamış ve anlamları güzel olan isimleri vermeyi tercih ediyor. A harfi ile başlayan erkek isimleri ve anlamları nelerdir? “A ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
4.01.2024 Bebek
A ile Başlayan Kız Bebek İsimleri 2024: A Harfi ile Başlayan Kız İsimleri ve Anlamları Nelerdir?
A ile Başlayan Kız Bebek İsimleri 2024: A Harfi ile Başlayan Kız İsimleri ve Anlamları Nelerdir? Anne baba olmaya hazırlanan çiftler bebeklerinin cinsiyetini öğrendikten sonra derin bir isim araştırmasına girer. Çiftler hayatları boyunca taşıyacakları ismi çocukları için seçerken oldukça seçici davranırlar. Anne ve baba adayları kız bebekleri için nadir bulunan, keşfedilmemiş ve duyulmamış, kula hoş gelen isimleri tercih etmek isterler. Bu konuda uzun soluklu bir araştırma içerisine giren çiftlerin kız bebek isimlerinin anlamlarına da dikkat ederler. A harfi ile başlayan kız bebek isimleri ve anlamları nelerdir? “A ile Başlayan Kız Bebek İsimleri” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
4.01.2024 Bebek
Oyun Nickleri 2024: En Havalı, İyi, Güzel, Yaratıcı, Türkçe, Yabancı, Kısa Oyun İsimleri ve Anlamları
Oyun Nickleri 2024: En Havalı, İyi, Güzel, Yaratıcı, Türkçe, Yabancı, Kısa Oyun İsimleri ve Anlamları Bilgisayar ve akıllı telefonlarda oynanan oyunlar ve oyun konsolları son dönemlerde popüler hale geldi. LOL, PUBG, CS GO, Valorant gibi çok oyunculu video oyunları dünya ve Türkiye üzerinde en çok oynanan oyunlar arasında yer alıyor. Ancak oyunları oynarken kendinize öncelikle nick veya isim vermeniz gerek. Mobil, bilgisayar veya konsollardaki oyun nickleri de en az seçilen karakter kadar öneme sahiptir. İyi, yaratıcı, güzel ve havalı nickler ve anlamları oyunda öne çıkmanızı sağlar ve akılda kalıcılığı artırır. En havalı, iyi, güzel, yaratıcı, şekilli, Türkçe ve komik oyuncu isimleri önerileri için “Oyun Nickleri ve Anlamları 2024” içeriğimizden detaylıca bakabilirsiniz.
2.01.2024 Oyun
Takma İsimler 2024: İnstagram için Etkileyici, Tatlı, Güzel Takma Lakaplar
Takma İsimler 2024: İnstagram için Etkileyici, Tatlı, Güzel Takma Lakaplar Özellikle sanal dünyada ve sosyal ortamda sıkılıkla duyduğumuz terimlerden birisi de takma isimlerdir. Genellikle takın arkadaşlar ve kişinin kendi karakteri, görünüşü, kariyeri gibi özelliklerine uygun takma lakaplar verilir. Şaka amacıyla verilen takma isimler İnstagram, Facebook ve Twitter gibi sosyal medya ağlarında da kullanılmaktadır. Özellikle oyun sektöründe takma isimler tercih edilir. Oyuncular kendilerine uygun etkileyici, havalı ve en güzel ismi vermek isterler. İngilizce veya Türkçe fark etmeksizin lakaplar kişinin insanlarda oluşturduğu etkiye katkı sağlamaktadır. İnstagram için etkileyici, tatlı, güzel takma lakaplar arıyorsanız “Takma İsimler” içeriğimize göz atabilirsiniz.
2.01.2024 Yaşam
Klan İsimleri 2024: En İyi, Türkçe, İngilizce, Şekilli, Yaratıcı, Oyun Klan ve Team İsimleri
Klan İsimleri 2024: En İyi, Türkçe, İngilizce, Şekilli, Yaratıcı, Oyun Klan ve Team İsimleri Tablet, cep telefonları ve bilgisayarlar iş ve özel yaşamın dışında oyun oynamak için de kullanılıyor. Popüler oyunlar arasında yer alan PUBG, Valorant, CS GO tarzı oyunlar için klan isimleri ve oyun nickleri büyük önem taşıyor. Klan isimlerinin bu denli önem arz etmesinin nedenleri arasında oyuncunun klanına olan bağlılığını simgeliyor. Klan isimleri seçerken bu yüzden dikkat edilmesi gerekiyor. Oyun oynarken klanlara şekilli, Türkçe, İngilizce ve kısa isimler verme imkanı bulunuyor. Takım arkadaşlarınızla birlikte seçebileceğiniz bu klan isimleri oyunda akılda kalıcı olmanızı da sağlıyor. En iyi, Türkçe, İngilizce, şekilli, kısa klan ve takım isimleri için “Klan İsimleri 2024” içeriğimize göz atabilirsiniz.
2.01.2024 Oyun
Animasyon Filmleri 2024: Dünyanın En Çok İzlenen, En İyi, En Beğenilen, Eğitici ve Ödüllü Animasyon Film Önerileri
Animasyon Filmleri 2024: Dünyanın En Çok İzlenen, En İyi, En Beğenilen, Eğitici ve Ödüllü Animasyon Film Önerileri Yetişkin veya çocuk bireylerin severek izlediği film türlerinin başında animasyon geliyor. Her yaştan herkesi eğlendiren, güldüren, duygulandıran ve özellikle çocuklara yönelik eğitici mesajlar içeren birbirinden güzel eski ve yeni birbirinden güzel animasyon filmleri bulunuyor. Disney yapımlarından Japon yapımlarına kadar uzun uzun animasyon film listesi yer alıyor. Dünyanın en çok izlenen, en iyi, en beğenilen, eğitici ve ödüllü animasyon film önerileri arayanlar ‘Animasyon Filmleri 2024’ içeriğimizden film listesine ulaşabilirler.
2.01.2024 Kültür Sanat
Spor yazarları Hatayspor-Beşiktaş maçını değerlendirdi!  Bilal Meşe: Adam sakar, sağı-solu belli olmuyor
Spor yazarları Hatayspor-Beşiktaş maçını değerlendirdi! Bilal Meşe: Adam sakar, sağı-solu belli olmuyor Süper Lig'de Hatayspor'u 2-1 mağlup eden Beşiktaş'ın oyunu takdir topladı. Siyah-beyazlı takımın performansını spor yazarları köşelerinde değerlendirdi.
26.12.2023 Beşiktaş
Kokunun hafızası
Kokunun hafızası Melisa Önel’in ikinci uzun metrajı “Aniden”, koku alma duyusunu kaybeden bir kadının geçmişiyle yüzleşmesini konu alıyor.
24.12.2023 Kültür Sanat
Bundan sonra aşk düşünsün!
Bundan sonra aşk düşünsün! Aslı Tohumcu, “Aç Koynunu Ben Geldim”de destansı bir aşk hikâyesi anlatıyor. Yazar, “Dünyayı kurtaramayacağımı anlayınca kendimi kurtarmaya davrandım sanırım” diyor.
10.12.2023 Kültür Sanat
Sınava ‘manevi’ hazırlık
Sınava ‘manevi’ hazırlık Büyüler, tılsımlar, ritüeller, şaman ayinleri, astroloji çalışmaları, enerjiler, taşlar, bileklikler… Lise ve üniversite sınavlarına yönelik ‘manevi’ hazırlık büyük bir sektöre dönüştü. Kimi bilinçaltı kodlaması kimi başarı tılsımı kimi de zihin açma işlemi yaptırıyor. Bu işlemlerin ücretleri ise 15 bin TL’ye kadar çıkıyor.
29.11.2023 Gündem
Hamile karısını öldüren katilden kan donduran sözler: Onu canavar gibi gördüm
Hamile karısını öldüren katilden kan donduran sözler: Onu canavar gibi gördüm Şanlıurfa’nın Akçakale ilçesinde, 5 aylık hamile Fidda Uzun'u (24) tüfeğinin kazara ateş alması sonucu vurduğunu iddia eden Ahmet Uzun (24) jandarmadaki sorgusunda kan donduran detaylar ortaya çıktı.
16.11.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Büyü ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.