Güzellik kriterini değiştiren kadın: Iskra Lawrence
Güzellik kriterini değiştiren kadın: Iskra Lawrence Dünyada gün geçtikçe algılar, beğeniler değişmeye devam ediyor. 1950’lerdeki güzellik anlayışı ile 1990’lardaki çok farklıydı. Günümüzde ise artık dış görünüş değil işe olan saygı daha ön plana çıktı. İşte hem başarısıyla hem de “farklı” tarzıyla adından söz ettiren Iskra Lawrence.
1.10.2019 Ünlüler
Büyük beden mankenlere ayrı Instagram hesabı açılır mı?
Büyük beden mankenlere ayrı Instagram hesabı açılır mı? Bir giyim firmasının büyük beden mankenler ve büyük beden koleksiyonu için ayrı bir Instagram hesabı açması, tepki gördü. Aslında sorun; sadece 'güzellik' algımız...
20.05.2019 Trend
Zayıflığıyla ilgili yorum yapanlar Anna Faris'e yardımcı olmuyor
Zayıflığıyla ilgili yorum yapanlar Anna Faris'e yardımcı olmuyor Instagram'da bacaklarının göründüğü bir fotoğrafını yayınlayan ünlü oyuncu Anna Faris'e alaycı tepkiler geldi. 2 milyona yakın takipçisi olan oyuncu, 15 dakika sonra fotoğrafını sildi.
4.10.2018 Ünlüler
Sağlık bloggerı açıkladı: Her şey bir illüzyon
Sağlık bloggerı açıkladı: Her şey bir illüzyon Sosyal medyada her şey olduğundan daha kusursuz gözüküyor. Peki bunların ne kadarı doğru, ne kadarı gerçek? Sağlık bloggerı sosyal medyada gördüğümüz her şeyin birer illüzyon olduğunu açıkladı
31.07.2017 Güzellik
XL mankenden açıklama: Büyük beden diye bir şey yok
XL mankenden açıklama: Büyük beden diye bir şey yok Manken denince akla ilk gelen 0 beden. 23 yaşındaki güzel kadın bu düşüncenin yanlış olduğunu savunuyor. Görünen o ki haksız da sayılmaz...
26.07.2017 Yaşam
Vücutlarını boyatıp çırılçıplak dolaştılar
Vücutlarını boyatıp çırılçıplak dolaştılar Farklı vücut ölçülerine sahip iki farklı kadın çırılçıplak sokakta yürüdü. Onları görenlerin verdiği tepkiler hayrete düşürdü.
Tamamen doğal model: Iskra Lawrence
Tamamen doğal model: Iskra Lawrence Filtresiz fotoğraflarıyla dikkatleri üzerine çeken güzel model paylaşımlarıyla da büyük beğeni topluyor.
11.09.2019 Nevidyo
Balık eti kadınlar seksi değil midir?
Balık eti kadınlar seksi değil midir? Amerika'nın büyük beden olarak kabul ettiği mankenler
23.03.2015 Moda
Büyük beden reklamı ses getirdi!
Büyük beden reklamı ses getirdi! İtalyan bir iç giyim firmasının büyük beden iç çamaşırı reklamı bir milyondan fazla izlenme rakamına ulaştı.
11.09.2019 Nevidyo
Londra moda haftasında büyük beden defilesi
Londra moda haftasında büyük beden defilesi Büyük beden giyenlere özel şıklık ve stil önerileri veren bir defile
31.12.2014 Stil
Büyük beden 2015 kış modası
Büyük beden 2015 kış modası Büyük beden 2015 kış modasına hep birlikte göz atalım.
31.12.2014 Moda
Bir 'büyük beden' modelin görüşleri
Bir 'büyük beden' modelin görüşleri İsveçli giyim mağazası H&M, her beden için plaj ürünlerini tanıtmak amacıyla reklam kampanyasında "büyük beden" model kullanması tartışmalara neden oldu.
17.05.2013 Güzellik

Benzer Haber Etiketleri