Ashley Graham'dan yıllar sonra itiraflar! '12 yaşımda kendi bedenimden utandırıldım'
Ashley Graham'dan yıllar sonra itiraflar! '12 yaşımda kendi bedenimden utandırıldım' Yönetmen Justin Ervin ile evliliğinden üç yaşında bir oğlu ve 1.5 yaşında ikizleri olan, moda dünyasında kıvrımlı model akımının öncülerinden Ashley Graham, model olarak çalışmaya başladığı ilk günlerde beden ölçülerinden dolayı maruz kaldığı ayrımcılıktan bahsetti.
29.08.2023 Cadde
Ashley Graham kariyerinin ilk dönemini anlattı
Ashley Graham kariyerinin ilk dönemini anlattı Büyük beden model Ashley Graham, kariyerine ilk başladığında yaşadıklarını anlattı. Graham, “Başka bir model kapak olduğum için mutlu değildi. Benim çok büyük olduğumu ve benim gibi kadınların kapak olmaması gerektiğini söyledi” dedi.
15.04.2020 Cadde
Sözleri olay yarattı: 'Hastalıklı, iğrenç, çirkin!'
Sözleri olay yarattı: 'Hastalıklı, iğrenç, çirkin!' 35 yaşındaki dünyaca ünlü sosyal medya fenomeni, büyük beden modele demediğini bırakmadı. Hakarete varan sözleri gelen tepkiler nedeniyle sosyal medyadan silinen fenomen, buna rağmen dur durak bilmeden ithamlerını sürdürdü.
18.02.2020 Dünya
Ashley Graham'den doğum öncesi çıplak poz
Ashley Graham'den doğum öncesi çıplak poz Dünyanın ilk büyük beden modeli olarak tanınan Ashley Graham'ın doğumuna sayılı günler kaldı. Hamileliği boyunca Instagram hesabından sık sık paylaşım yapan model, bu kez eşi Justin Ervin için çıplak poz verdi.
20.12.2019 Cadde
'Model olamayacak kadar şişmansın' demişlerdi, şimdiyse...
'Model olamayacak kadar şişmansın' demişlerdi, şimdiyse... Macaristan'dan Londra'ya gldikten sonra modellik yapmaya başlayan genç kadın, kendisine "şişman" ve "iğrenç" diyenlere inat yılmadı. Şimdiyse ünlü markalar onun peşinden koşuyor.
24.11.2019 Dünya
Şimdi böyle mi olduk: Ashley Graham'a 'Aman zayıflama' tepkileri
Şimdi böyle mi olduk: Ashley Graham'a 'Aman zayıflama' tepkileri Modellerin, ünlülerin, sanatçıların hayatındaki fiziksel baskılar son bulmuyor. Bu baskıların güçlendiğini bile söyleyebiliriz. Daha önce aynı nedenlerle defalarca gündeme gelen Ashley Graham, artık 'zayıflaması istenmeyen modeller' klasmanına girdi. Hadi bakalım.
21.11.2018 Ünlüler
Büyük beden model Diana Sirokai, Gigi Hadid'i trolledi
Büyük beden model Diana Sirokai, Gigi Hadid'i trolledi Instagram'da yarım milyondan fazla takipçisi olan büyük beden model Diana Sirokai, 'ince kadın güzel kadındır' algısını değiştirmek istiyor.
14.03.2018 Kaos
Kilo alınca mutluluğunu geri kazandı
Kilo alınca mutluluğunu geri kazandı Avustralyalı model La’Tecia Thomas yıllarını kilo ve güzellik takıntısıyla geçirdikten sonra kilo almaya karar verdi. Şimdi 5 beden büyük giyinmesine rağmen hiç olmadığı kadar mutlu olduğunu söylüyor.
Playboy geleneği bozdu
Playboy geleneği bozdu Playboy yeni sayısında seçtiği modelle geleneği bozdu. Seksi iç çamaşırları içinde tavşan kulaklı, sarışın ve ince modellerinin yerine büyük beden bir model kullanmayı tercih etti.
15.11.2017 Yaşam
Kim Kardashian pozu sayesinde ünlü oldu
Kim Kardashian pozu sayesinde ünlü oldu Büyük beden model Diana Sirokai, Kim Kardashian'ın seksi bir pozunu taklit ettikten sonra sosyal medyada ünlü oldu.
19.09.2017 Yaşam
Iskra Lawrence'ın keyifli fotoğraf çekimi
Iskra Lawrence'ın keyifli fotoğraf çekimi Büyük beden model Iskra Lawrence, Santa Monica'da açık renk mavi bikinisiyle bir fotoğraf çekiminde görüntülendi. Oldukça keyifli olduğu gözlerden kaçmayan Lawrence yine kıvrımlı hatlarını büyük bir özgüvenle sergilemekten çekinmedi.
16.08.2017 Stil
Ashley Graham yine çok cüretkar
Ashley Graham yine çok cüretkar Büyük beden model Ashley Graham, kilolarına aldırış etmeden yine bikinili pozlar verdi.
22.03.2017 Stil
Ashley Graham selülitlerine aldırış etmedi
Ashley Graham selülitlerine aldırış etmedi 28 yaşındaki büyük beden model Ashley Graham, Miami'deki fotoğraf çekiminde oldukça cüretkar görüntüler verdi. Graham, selülitlerine aldırış etmeden tanga giydi.
2.03.2017 Moda
Ashley Graham takipçilerini heyecanlandırdı
Ashley Graham takipçilerini heyecanlandırdı İç çamaşırlı hallerini giyinik hallerinden daha fazla gördüğümüz Ashley Graham Instagram takipçileriyle, Addition Elle iç çamarışı koleksiyonunun tanıtımından bir video paylaştı. Büyük beden model vücudunu göstermeye doyamıyor.
8.02.2017 Stil
Kıvrımlarıyla gurur duyuyor
Kıvrımlarıyla gurur duyuyor Dünyanın en aranılan modellerinden biri haline gelen Ashley Graham British Vogue dergisinin Ocak sayısı için verdi. Ünlü model, dergiye yaptığı açıklamada kıvrımlarıyla gurur duyduğunu ancak "büyük beden model" olarak yaftalanmaktan rahatsız olduğunu söyledi.
1.12.2016 Stil
Vücuduyla gurur duyuyor
Vücuduyla gurur duyuyor 31 yaşındaki büyük beden model Tess Holliday Instagram'daki 1.4 milyon takipçisiyle seksi fotoğraflarını paylaşmaya hamileliğinde devam ettiği gibi doğum sonrasında da devam ediyor.
8.11.2016 Moda
Sıfır bedenlilere taş çıkaran büyük beden mankenler
Sıfır bedenlilere taş çıkaran büyük beden mankenler Büyük beden manken olarak adlandırılan ancak aslında normal modellere bile taş çıkarabilecek kıvrımlı mankenler...
26.03.2015 Stil
Zayıflık mı daha seksi kıvrımlar mı?
Zayıflık mı daha seksi kıvrımlar mı? Sizce hangisi daha seksi? Zayıflık mı yoksa kıvrımlar mı?
23.03.2015 Stil
Bir 'büyük beden' modelin görüşleri
Bir 'büyük beden' modelin görüşleri İsveçli giyim mağazası H&M, her beden için plaj ürünlerini tanıtmak amacıyla reklam kampanyasında "büyük beden" model kullanması tartışmalara neden oldu.
17.05.2013 Güzellik