Bypass

Bypass

Son dakika bypass haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan bypass gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan bypass haber sayfamızda...

Bypass

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 534 bypass haberi bulunmuştur.
Guterres Refah Sınır Kapısı’na gitti! 'Silahları susturmanın zamanı geldi'
Guterres Refah Sınır Kapısı’na gitti! 'Silahları susturmanın zamanı geldi' Birleşmiş Milletler (BM) Genel Sekreteri Antonio Guterres, Mısır ziyareti çerçevesinde ziyaret ettiği Refah Sınır Kapısı’nda konuştu. Guterres, "Şimdi her zamankinden daha acil bir insani ateşkes zamanıdır” açıklamasında bulundu.
23.03.2024 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ankara'nın bu 'Yavaş'lıktan kurtulması gerekiyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ankara'nın bu 'Yavaş'lıktan kurtulması gerekiyor Mamak'ta konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Ankara bu kadar ihmale, bu kadar yatırımsızlığa tahammül edemez. Ankara’nın 'Yavaş'lıktan kurtulması, bir an önce hızlanması gerekiyor." dedi.
19.03.2024 Gündem
Aşkın Nur Yengi: Ağabeyim vefat etti!
Aşkın Nur Yengi: Ağabeyim vefat etti! Şarkıcı Aşkın Nur Yengi'nin ağabeyi Ahmet Yengi, yılbaşı gecesi Marmaris'te trafik kazası geçirmişti. Ağır yaralı olarak İstanbul’da Süreyyapaşa Göğüs Hastalıkları Hastanesi’ne getirilen Ahmet Yengi, yoğun bakıma kaldırılmış ve entübe edilmişti. Nişantaşı’nda görüntülenen Aşkın Nur Yengi, ağabeyinin vefat ettiğini açıkladı.
19.03.2024 Cadde
İstanbul'a yeni metro hattı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: İBB hizmetle değil deste deste paralarla gündemde
İstanbul'a yeni metro hattı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: İBB hizmetle değil deste deste paralarla gündemde İstanbul'da yeni metro hattı Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da canlı bağlantıyla katıldığı törenle açıldı. 31 Mart'a kadar ücretsiz olacağını açıklayan Erdoğan mevcut İBB yönetimine de tepki gösterdi.
19.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Seçim sonrası için felaket senaryosuna çalışanlar var
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Seçim sonrası için felaket senaryosuna çalışanlar var 'Deprem Konutları Kura ve Anahtar Teslim Töreni'nde konuşma yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Hayat pahalılığıyla mücadelenin önceliğimiz olduğu ekonomi programımızı zor şartlarda yürütüyoruz. Seçim sonrası için felaket senaryoları yazarak bu programı sabote etmek için çalışanlar var. Onları da yakından takip ediyoruz.' dedi.
19.03.2024 Gündem
AK Parti Sözcüsü Çelik'ten CHP lideri Özel'e tepki: Tam bir akıl tutulması
AK Parti Sözcüsü Çelik'ten CHP lideri Özel'e tepki: Tam bir akıl tutulması CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in, 'darbe' ile ilgili sözlerine tepki gösteren AK Parti Sözcüsü Çelik, "Gençlerimizi ‘darbe’ gibi uğursuz ve lanetli bir eylemle ile yan yana zikretmesi, aynı cümlede anması ve gençleri desteklemeyi, darbe ile özdeşleştirmesi tam bir akıl tutulmasıdır." dedi.
19.03.2024 Gündem
Mevduat faizlerinde yükseliş hız kesmiyor! Önemli bir eşik daha aşıldı: Aylık getiri 45 bin TL oldu
Mevduat faizlerinde yükseliş hız kesmiyor! Önemli bir eşik daha aşıldı: Aylık getiri 45 bin TL oldu Geçtiğimiz haftalarda yüzde 50 seviyesini aşan mevduat faizleri yukarı yönlü ivmesini sürdürüyor. Bankalarda mevduat faizleri önemli bir eşiği daha aştı. Peki şu anda 1 milyon TL’yi mevduata yatıran kişinin aylık kazancı ne kadar? İşte detaylar...
19.03.2024 Ekonomi
CHP'de para sayma görüntüleri soruşturmasında avukatın ifadesi ortaya çıktı: 1 milyon TL'si İBB'nin ihale işinden
CHP'de para sayma görüntüleri soruşturmasında avukatın ifadesi ortaya çıktı: 1 milyon TL'si İBB'nin ihale işinden CHP İstanbul İl Başkanlığı'nda çekildiği iddia edilen para sayma görüntülerine ilişkin yürütülen soruşturmada yeni detaylar ortaya çıktı.
19.03.2024 Gündem
MİT'ten Süleymaniye'de nokta operasyon
MİT'ten Süleymaniye'de nokta operasyon MİT, terör örgütü PKK/KCK'nın sözde sorumlularından Rojda Bilen'i, Irak'ın Süleymaniye kentinde etkisiz hale getirdi.
19.03.2024 Gündem
Bitcoin ile uyuşturucu ödemesi! Adli emanet memurunun yaptıkları şoke etti
Bitcoin ile uyuşturucu ödemesi! Adli emanet memurunun yaptıkları şoke etti Antalya Adliyesi Adli Emanet Memurluğu'nun uyuşturucu muhafaza edilen bölümünde 6 kilo kokain çalındığının ortaya çıkmasının ardından tutuklanan zabıt katibi Gençay Hacı Aytan ile ilgili yeni detaylar ortaya çıktı.
19.03.2024 Gündem
İsrail gazetesi Erdoğan fotoğrafıyla sundu! 'Koridor için mükemmel zamanlama, ABD planını bypass edecek'
İsrail gazetesi Erdoğan fotoğrafıyla sundu! 'Koridor için mükemmel zamanlama, ABD planını bypass edecek' Ankara artık çifte fırsatın farkına varıyor' diyen ekonomi gazetesi Globes, Türkiye ve güney komşusunun ABD'nin Suudi Arabistan ve İsrail üzerinden planladığı koridordaki gecikmelerden yararlandığını yazdı.
19.03.2024 Dünya
Sanal alem artık daha mı güvensiz?
Sanal alem artık daha mı güvensiz? Star Wars serisini çocukluğumdan bu yana severek takip ediyorum. Tabii benim ‘çocukluğumdan beri’ kıstasım oldukça geniş bir zaman aralığını kapsıyor. (Ben lisedeyken açılmış tarihi köfteci var)
25.02.2024 Ekonomi
Erzincan'da maden sahasında son durum: Her iki tarafta da arama faaliyetlerine ara veriyoruz
Erzincan'da maden sahasında son durum: Her iki tarafta da arama faaliyetlerine ara veriyoruz Erzincan’ın İliç ilçesindeki altın madeni sahasında toprak altında kalan 9 işçiyi arama çalışmaları, ikinci bir toprak kayması riski nedeniyle durduruldu. Bölgede bulunan 5 bakan son duruma ilişkin bilgileri aktardı.
21.02.2024 Haberler
Erzincan'da maden sahasında son durum: Her iki tarafta da arama faaliyetlerine ara veriyoruz
Erzincan'da maden sahasında son durum: Her iki tarafta da arama faaliyetlerine ara veriyoruz Erzincan’ın İliç ilçesindeki altın madeni sahasında toprak altında kalan 9 işçiyi arama çalışmaları, ikinci bir toprak kayması riski nedeniyle durduruldu. Bölgede bulunan 5 bakan son duruma ilişkin bilgileri aktardı.
21.02.2024 Gündem
AB, Apple'a 500 milyon euro ceza verebilir
AB, Apple'a 500 milyon euro ceza verebilir Avrupa Birliği (AB), Apple ile Spotify arasında yaşanan anlaşmazlıkta Apple şirketine 500 milyon euro ceza vermeye hazırlanıyor.
19.02.2024 Uzmanpara
CHP PM’de ortalık karıştı! İmamoğlu gerginliği
CHP PM’de ortalık karıştı! İmamoğlu gerginliği CHP Parti Meclisi’nin (PM) yeni belediye başkan adaylarının tespit edildiği önceki günkü toplantısı “yüksek tansiyonlu” geçti. Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş’ın yeniden aday gösterilmesine, kamuoyundaki pek çok kesimin yanı sıra PM’den de tepki geldi.
12.01.2024 Gündem
Bir yıldır yediği her şeyi kusuyordu! Antalya'ya gelen Kırımlı boksör sağlığına kavuştu
Bir yıldır yediği her şeyi kusuyordu! Antalya'ya gelen Kırımlı boksör sağlığına kavuştu Kırım’da bir yıldır yediği her şeyi kusan, şiddetli karın ağrılarıyla kıvranan boksör Memet Mamadov (20), şifayı kendisi gibi bir boksör olan Antalya'daki Genel Cerrah Doç. Dr. Tuğrul Çakır'ın elinden buldu.
26.11.2023 Gündem
Mardin'de iki hastaya açık kalp ameliyatı yapıldı! 'Hazırlıklara 1 ay öncesinden başlandı'
Mardin'de iki hastaya açık kalp ameliyatı yapıldı! 'Hazırlıklara 1 ay öncesinden başlandı' Mardin Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde iki hastaya açık kalp ameliyatı yapıldı. Bakan Koca yaptığı paylaşımda, "Mardin Eğitim ve Araştırma Hastanemizde her türlü açık kalp ameliyatı artık rutin olarak yapılacak." ifadelerine yer verdi.
17.11.2023 Gündem
Ameliyat değil disiplin zayıflatıyor
Ameliyat değil disiplin zayıflatıyor 21’inci yüzyılın en önemli sağlık sorunlarından biri haline gelen obezite hastalığı çığ gibi büyüyor. Bugünden itibaren, başka hastalıklara da yol açan ve küresel salgına dönüşen obezite hastalığının tedavi ve cerrahi yöntemlerini paylaşacağız.
6.11.2023 Gündem
Netanyahu'nun 'Yeşaya Kehaneti' ile planı: Hedefinde Evanjelikler, Neoconlar ve Hristiyanlar var
Netanyahu'nun 'Yeşaya Kehaneti' ile planı: Hedefinde Evanjelikler, Neoconlar ve Hristiyanlar var İsrail Başbakanı Netanyahu, basın toplantısında dikkatlerden kaçmayan Yeşaya kehanetinden bahsetti.Peki Netanyahu bu kehaneti gündeme getirerek kimleri yanına çekmek istiyor? 'Netanyahu, mitolojik savaş yaptığına inanıyor' diyen Terör ve Güvenlik Uzmanı Abdullah Ağar, son gelişmeleri milliyet.com.tr'ye değerlendirdi.
27.10.2023 Dünya
Kalp krizi riskini 5 dakika içinde tespit etmek mümkün
Kalp krizi riskini 5 dakika içinde tespit etmek mümkün Mevcut istatistiklere göre her yıl yaklaşık 300 bin kişi kalp krizi geçiriyor. Uzmanlarsa gelişen teknoloji ile birlikte kalp krizi geçirme riskinin kısa sürede tespit edilebileceğini belirtiyor.
24.10.2023 Genel Sağlık
Kızının nişan gününde fenalaşmıştı! Babadan kahreden haber
Kızının nişan gününde fenalaşmıştı! Babadan kahreden haber Sakarya’nın Arifiye ilçesinde kızının nişan gününde kalp krizi geçiren 58 yaşındaki Erdoğan Çapoğlu, 1 hafta sonra hayatını kaybetti.
11.10.2023 Gündem
Modern çağın en tehlikeli pandemisi! ‘Obeziteden 7 adımda kurtulmak mümkün’
Modern çağın en tehlikeli pandemisi! ‘Obeziteden 7 adımda kurtulmak mümkün’ Obezitenin estetik bir sorundan çok daha öte hayati riske neden olabilen bir hastalık olduğuna dikkat çeken Obezite ve Metabolik Cerrahi Uzmanı Doç. Dr. Mehmet Celal Kızılkaya, obeziteden kurtulmak isteyenlere 7 adımlık bir yol haritası çizdi.
15.09.2023 Genel Sağlık
Modern çağın en tehlikeli pandemisi! ‘Obeziteden 7 adımda kurtulmak mümkün’
Modern çağın en tehlikeli pandemisi! ‘Obeziteden 7 adımda kurtulmak mümkün’ Obezitenin estetik bir sorundan çok daha öte hayati riske neden olabilen bir hastalık olduğuna dikkat çeken Obezite ve Metabolik Cerrahi Uzmanı Doç. Dr. Mehmet Celal Kızılkaya, obeziteden kurtulmak isteyenlere 7 adımlık bir yol haritası çizdi.
15.09.2023 Genel Sağlık
Fikri Sağlar yoğun bakımda
Fikri Sağlar yoğun bakımda Eski Kültür ve Devlet Bakanı ve CHP’li Fikri Sağlar’ın, ’bypass’ ameliyatı olduğu öğrenildi.
27.08.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Bypass ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.