‘İyilik ertelenmez’
‘İyilik ertelenmez’ Her yıl mayıs ayında geleneksel olarak düzenlenen ‘ÇABA Alışveriş Şenliği’ bu sene dijital ortamda ünlü markalar ve tasarımcılar eşliğinde gerçekleşecek
2.05.2020 Cadde
Global Wellness Day’in yaratıcısı Belgin Aksoy, evinizin sağlık elçisi oluyor
Global Wellness Day’in yaratıcısı Belgin Aksoy, evinizin sağlık elçisi oluyor ÇABA Derneği tarafından düzenlenen “Evimizin Sağlık Elçileri - ESE Fest”, bu yıl Global Wellness Day’in yaratıcısı Belgin Aksoy’u konuk ediyor. “iyi yaşam herkesin hakkı” mottosuyla Türkiye’den çıkıp, Dünya’ya yayılan Global Wellness Day (Dünya İyi Yaşam Günü) yaratıcısı Belgin Aksoy sağlıklı yaşama dair önemli ipuçlarını paylaşacak.
20.12.2019 Kültür Sanat
Her işin başı sağlık
Her işin başı sağlık ÇABA derneği ‘Evimizin Sağlık Elçileri’ adı verilen projesiyle çekirdek aileden başlayarak sağlık bilincini geliştirmek için yola çıktı. Etkinliğe katılan ünlü isimler “Her işin başı sağlık” dedi.
6.11.2017 Cadde
Pınar Altuğ’u sinirlendiren soru
Pınar Altuğ’u sinirlendiren soru ÇABA Derneği'nin düzenlediği 8. ÇABA Alışveriş Şenliği önceki gün Four Seasons Bosphorus’ta gerçekleşti. Cemiyet ve magazin dünyasının gözde isimleri etkinliğe akın etti. Birçok trend markanın katılımı, ünlü isimlerle söyleşiler, farklı lezzetler, bol alışverişle baharın gelişini ve Anneler Günü'ne ön hazırlık yapıldı. Pınar Altuğ ve Helin Avşar tasarımlarının sergilendiği standlarının başında yerlerini alırken, muhabirlerin sorularını cevapladı.
10.05.2017 Cadde