Cadillac

Cadillac

Son dakika Cadillac haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Cadillac gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Cadillac haber sayfamızda...

Cadillac

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 402 cadillac haberi bulunmuştur.
Serhan Acar yazdı: Tarihin en uzun F1'ine hazır mısınız?
Serhan Acar yazdı: Tarihin en uzun F1'ine hazır mısınız? Formula 1’in 75. sezonu Şubat ayının son günü başlayıp, Aralık’ın ilk haftasına kadar devam edecek ve 24 yarış ile tarihin en uzun mücadelesi olacak. Bahreyn ve Suudi Arabistan’da önümüzdeki cumartesi günü start alacak yoğun sezon, devasa bir dünya turunun ardından geleneksel şekilde Abu Dhabi’de noktalanacak.
25.02.2024 Motor Sporları
‘Her sene bir senaryo ve kitap yazmak istiyorum’
‘Her sene bir senaryo ve kitap yazmak istiyorum’ Dizi ve filmlerde senaryo gereği canlandırdıkları karakterler yüzünden oyunculara tepki gösterenlerimiz vardı, ama “Kurtlar Vadisi”nin Çakır’ı öldürüldüğünde yaşananların hepsi ‘ilk’ti… Oktay Kaynarca’nın oynadığı Çakır’ın ölümünden sonra gıyabi cenaze namazı kılandan taziye ilanı verene kadar senaryo karakterine gerçek insan muamelesi yapanlar da oldu bu ülkede…
24.02.2024 Pazar
GTA San Andreas Hileleri 2024: GTA SAN Araba, Motor, Silah, Para, Uçma, Ölümsüzlük Hilesi ve Tüm Bilinmeyen Hileleri
GTA San Andreas Hileleri 2024: GTA SAN Araba, Motor, Silah, Para, Uçma, Ölümsüzlük Hilesi ve Tüm Bilinmeyen Hileleri Dünyaca ünlü GTA San Andreas oyunu yıllardır severek oynanmaya devam ediyor. Büyük küçük herkesin oynadığı GTA San Andreas’ı daha kolay ve eğlenceli hale getirmek isteyenler için araba, para, tank, kıyafet, ölümsüzlük, paraşüt, cephane gibi GTA SA hileleri bulunuyor. GTA serisinin en sevilen oyunları arasında yer alan GTA SA’nın tüm şifre kodları zorlanılan görevleri geçmede kolaylık sağlıyor. Ancak GTA SA hilelerini aktifleştirmek için bazı kriterler bulunuyor. GTA SA araba, motor, silah, para, tank, cephane, kıyafet PC, PS hilesi ve tüm şifreleri nelerdir? diyorsanız "GTA San Andreas Hileleri 2024" içeriğimizden detaylıca öğrenebilirsiniz.
2.01.2024 Oyun
Son 30 yılın İstanbulu'na yangın kulesinden bir bakış
Son 30 yılın İstanbulu'na yangın kulesinden bir bakış Gazeteci-yazar Burak Artuner’in üçüncü romanı piyasaya çıktı. Roman, günümüz İstanbulu'nda betonlaşmayla kuşatılan insanların sıkışıp kalmışlıklarına, iç yakan gelişmelerin yaşandığı küresel bir döneme sanki bir ‘Yangın Kulesi’nden bakıyor.
21.09.2023 Kültür Sanat
Tozlanmış otomobiller gün yüzüne çıktı
Tozlanmış otomobiller gün yüzüne çıktı Hollanda’da otomotiv tarihindeki en büyük koleksiyonlardan biri ortaya çıktı.
5.05.2023 Kültür Sanat
Atatürk'ün otomobiline Anıtkabir'de özel koruma
Atatürk'ün otomobiline Anıtkabir'de özel koruma Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün 1936-1938 yılları arasında makam aracı olarak kullandığı Cadillac marka otomobil, 5 yıl süren restorasyonun ardından sergilendiği Anıtkabir'de, dış etkilere karşı özel camekan içinde korunuyor.
15.04.2023 Haberler
Atatürk'ün otomobiline Anıtkabir'de özel koruma
Atatürk'ün otomobiline Anıtkabir'de özel koruma Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün 1936-1938 yılları arasında makam aracı olarak kullandığı Cadillac marka otomobil, 5 yıl süren restorasyonun ardından sergilendiği Anıtkabir'de, dış etkilere karşı özel camekan içinde korunuyor.
15.04.2023 Gündem
İstanbulluysan bin dolmuşa
İstanbulluysan bin dolmuşa Ne sohbetler, ne başlangıçlar, ne bitişler, ne telaşlar, ne kavgalar... Dolmuşların yollarda bıraktığı izlerde bu şehrin, bizlerin anıları var. Hadi binelim dolmuşa ve yeni hikâyeler katalım hayatımıza...
9.04.2023 Gündem
Atatürk’ün otomobili 5 yılda restore edildi
Atatürk’ün otomobili 5 yılda restore edildi Atatürk’ün 1936 - 1938 döneminde kullandığı, yıllardır Anıtkabir’de sergilenen 1935 model Cadillac otomobil, İstanbul’da beş yıllık çalışmayla aslına uygun restore edildi.
26.03.2023 Gündem
Otomobil zengini
Otomobil zengini Ünlü İngiliz şarkıcı Adele’in 179 milyon sterlinlik servetinde, otomobil koleksiyonunun önemli bir yer kapladığı belirtildi.
3.02.2023 Dünya
Kasırga vurdu
Kasırga vurdu Yeşilçam’ın efsane isimlerinden Ahu Tuğba, Amerika’nın Florida eyaletinde yaşanan Ian Kasırgası nedeniyle zor günler yaşıyor. Sanatçının, 2018 model Cadillac aracı ile evi sular altında kaldı.
6.10.2022 Cadde
Uçaktaki 'şampanya' krizi acil iniş yaptırdı! Önce saldırdı, sonra koltuğa işedi
Uçaktaki 'şampanya' krizi acil iniş yaptırdı! Önce saldırdı, sonra koltuğa işedi İngiltere'nin Manchester şehrinden Yunan adası Rodos'a gitmek için havalanan uçakta 70 yaşındaki yolcunun 'şampanya' talebi kriz yarattı. Uçuş görevlililerine ve yolculara saldıran kadın ardından koltuğuna da işeyince olanlar oldu.
27.08.2022 Dünya
Amerikalı koleksiyoner, 2.5 yıldır Türkiye’deki Cadillac’ı almak istiyor!
Amerikalı koleksiyoner, 2.5 yıldır Türkiye’deki Cadillac’ı almak istiyor! Küçükçekmece’de oto lastikçisi Mahmut Çınar, 1970 model Cadillac marka aracının jantlarını tamir etmek için şase numarası üzerinden Amerikalı yedek parçacıyla bağlantı kurunca, aracın ilk sahibine ulaştı.
27.08.2022 Haberler
Amerikalı koleksiyoner, 2.5 yıldır Türkiye’deki Cadillac’ı almak istiyor! 'Rakamın ucu açık'
Amerikalı koleksiyoner, 2.5 yıldır Türkiye’deki Cadillac’ı almak istiyor! 'Rakamın ucu açık' Küçükçekmece’de oto lastikçisi Mahmut Çınar, 1970 model Cadillac marka aracının jantlarını tamir etmek için şase numarası üzerinden Amerikalı yedek parçacıyla bağlantı kurunca, aracın ilk sahibine ulaştı.
27.08.2022 Ekonomi
‘Leyla’yı seslendirdi
‘Leyla’yı seslendirdi Volkan Konak, Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda ve Poll Production by Polat Yağcı organizasyonuyla gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava sahnesinde üçüncü kez hayranlarının karşısına çıktı.
20.08.2022 Cadde
Elvis Presley’in Cadillac’ını getirtti
Elvis Presley’in Cadillac’ını getirtti Volkan Konak, ‘Leyla’yla sevenleriyle buluştu. Sanatçıya, klibinde 2019 Paraguay Güzeli Ketlin Lotterman eşlik etti.
12.08.2022 Cadde
Bezci’den babasına jest
Bezci’den babasına jest BESA Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Efe Bezci, araçlara düşkünlüğüyle bilinen babası eski Ankara Ticaret Odası (ATO) ve BESA Grup Yönetim Kurulu Başkanı Salih Bezci’ye Babalar Günü için Cadillac marka klasik araba hediye etti.
23.06.2022 Cadde
Türk markası tercih etti
Türk markası tercih etti Katy Perry, jüri üyesi olduğu ‘American Idol’ yarışmasının finalinde, Türk markasına ait kıyafetiyle beğeni aldı.
24.05.2022 Cadde
Erhan Yazıcıoğlu: Kızımın kakasını yedim!
Erhan Yazıcıoğlu: Kızımın kakasını yedim! Usta oyuncu Erhan Yazıcıoğlu, Armağan Çağlayan'ın YouTube'da yayınlanan programına konuk oldu. Çocuklarına olan düşkünlüğünü anlatan 70 yaşındaki sanatçı, yıllar önce eşiyle arasının limoni olduğu döneme ait itirafıyla hem sunucuyu hem de izleyenleri şoke etti.
28.04.2022 Cadde
Kaza yapan sürücü otomobilde sıkışan kız arkadaşını bırakıp kaçtı
Kaza yapan sürücü otomobilde sıkışan kız arkadaşını bırakıp kaçtı Kocaeli’de hızını alamayan otomobil sürücüsü, aydınlatma lambasına çarparak durabildi. Kazadan sonra olay yerinden kaçan sürücünün kız arkadaşı ise otomobilin içerisinde sıkışmış vaziyette kurtarılmayı bekledi.
1.01.2022 Haberler
Milyoner ebeveynlerini Noel günü vurdu!
Milyoner ebeveynlerini Noel günü vurdu! Geçmişte bu ailenin işletmesi hakkında, New York’taki mafya faaliyetleriyle bağlantı şüphesiyle iddianame hazırlanmıştı.
28.12.2021 Dünya
ABD'de ebeveynlerini silahla yaralayan vücut geliştirici tutuklandı
ABD'de ebeveynlerini silahla yaralayan vücut geliştirici tutuklandı Mafya bağlantısı olduğu öne sürülen New Yorklu milyoner bir ailenin oğlu, iddialara göre Noel sabahı ebeveynlerini vurduğu için tutuklandı. Geçmişte bu ailenin işletmesi hakkında, New York'taki mafya faaliyetleriyle bağlantı şüphesiyle iddianame hazırlanmıştı.
28.12.2021 Dünya
Reza Zarrab'ın Miami'deki lüks hayatı görüntülendi! İşte son hali...
Reza Zarrab'ın Miami'deki lüks hayatı görüntülendi! İşte son hali... 2016 yılında İran'a uygulanan ambargoları delme suçlamasıyla ABD'de tutuklanan ve 2017'de itirafçı olduktan sonra tahliye edilen Reza Zarrab'ın Miami'deki yeni lüks hayatı ABD basının objektiflerine yansıdı. 3.6 milyon dolarlık evde oturan Zarrab'ın kara para aklama işlerini sürdürdüğü iddia edildi.
9.12.2021 Dünya
Sokak ortasında güpegündüz şok görüntü! Camdan elinde kalaşnikofla sarkıp...
Sokak ortasında güpegündüz şok görüntü! Camdan elinde kalaşnikofla sarkıp... San Francisco'da güpegündüz son hızla giden bir Cadillac'ın penceresinden sarkan ve elinde kalaşnikof tüfeğiyle görülen bir kadının görüntüleri dünyayı şoka uğrattı.
6.08.2021 Dünya
Balayı Antalya’da
Balayı Antalya’da Hayırsever işadamı merhum Hayrettin Duran-Meral Duran çiftinin sanatçı kişiliğiyle de dikkat çeken işadamı oğulları Mehmet Duran ile Emekli Subay Erdal Yazıcı-Şengül Yazıcı çiftinin tiyatro oyuncusu kızları Burcu Yazıcı, Yelki Çiftlik’te dünya evine girdi.
28.07.2021 Ege

Benzer Haber Etiketleri

Cadillac ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.