Çağatay Akman

Çağatay Akman

Son dakika Çağatay Akman haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Çağatay Akman gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Çağatay Akman haber sayfamızda...

Çağatay Akman

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 139 çağatay akman haberi bulunmuştur.
'C Takımı' teaser'ına 20 milyon izlenme!
'C Takımı' teaser'ına 20 milyon izlenme! 16 Şubat'ta vizyona gireceği duyurulan ve 2024 yılının en iddialı filmlerinden biri olan 'C Takımı’nın teaser'ı sosyal medyada filmin vizyona girmesine haftalar varken 20 milyon izlendi.
13.01.2024 Kültür Sanat
Çağatay Akman'ın yargılandığı davada yeni gelişme
Çağatay Akman'ın yargılandığı davada yeni gelişme 'Gece Gölgenin Rahatına Bak' şarkısıyla ünlenen Çağatay Akman, 23 Temmuz 2021'de eski sevgilisi Öykü Uslu'nun evinin önüne gittiği ve Uslu'nun bu durumu arkadaşı olan Furkan Ayaz'a haber vermesi üzerine uzaklaşmak istemeyerek ikisini de darp ettiği iddia edilmişti. Davalık olan eski sevgililerden şaşırtan hamle geldi.
8.06.2023 Cadde
Eski sevgilisi Çağatay Akman'la mahkemelik olmuştu! Şikayetinden vazgeçti
Eski sevgilisi Çağatay Akman'la mahkemelik olmuştu! Şikayetinden vazgeçti 'Gece Gölgenin Rahatına Bak' şarkısıyla ünlenen Çağatay Akman’ın; eski sevgilisi Öykü Uslu’nun kapısına dayandığı, kendisini uzaklaştırmak isteyen eski sevgilisini ve Uslu'nun arkadaşı Furkan Ayaz'ı darp ettiği iddiasıyla yargılandığı davada yeni bir gelişme yaşandı. Öykü Uslu, duruşmada yaptığı savunmada şikayetini geri çekti.
20.01.2023 Magazin
Eski sevgilisi Çağatay Akman'la mahkemelik olmuştu! Şikayetinden vazgeçti
Eski sevgilisi Çağatay Akman'la mahkemelik olmuştu! Şikayetinden vazgeçti 'Gece Gölgenin Rahatına Bak' şarkısıyla ünlenen Çağatay Akman’ın; eski sevgilisi Öykü Uslu’nun kapısına dayandığı, kendisini uzaklaştırmak isteyen eski sevgilisini ve Uslu'nun arkadaşı Furkan Ayaz'ı darp ettiği iddiasıyla yargılandığı davada yeni bir gelişme yaşandı. Öykü Uslu, duruşmada yaptığı savunmada şikayetini geri çekti.
20.01.2023 Cadde
TTB Başkanı Fincancı 23 Aralık'ta hakim karşısına çıkacak
TTB Başkanı Fincancı 23 Aralık'ta hakim karşısına çıkacak Türk Tabipleri Birliği (TTB) Başkanı Şebnem Korur Fincancı hakkında, 'Terör örgütü propagandası yapmak' suçundan Ankara'da hazırlanıp yetkisizlik kararıyla İstanbul'a gönderilen iddianame, İstanbul 24. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından kabul edildi. Fincancı 23 Aralık'ta hakim karşısına çıkacak.
2.12.2022 Gündem
10 yıl 8 aya kadar hapsi istenen Çağatay Akman: Öykü bana saldırdı!
10 yıl 8 aya kadar hapsi istenen Çağatay Akman: Öykü bana saldırdı! 'Gece Gölgenin Rahatına Bak' şarkısıyla ünlenen Çağatay Akman, eski sevgilisi Öykü Uslu’nun kapısına dayandığı, kendisini uzaklaştırmak isteyen eski sevgilisini ve Uslu'nun arkadaşı Furkan Ayaz'ı darp ettiği iddiasıyla hakkında açılan davada ilk kez hakim karşısına çıktı. Ünlü şarkıcı, duruşmanın ardından "On numara geçti" açıklamasını yaptı.
2.12.2022 Cadde
Eski sevgilisini darp ettiği iddia edilen Çağatay Akman’ın 10 yıla kadar hapsi isteniyor!
Eski sevgilisini darp ettiği iddia edilen Çağatay Akman’ın 10 yıla kadar hapsi isteniyor! 'Gece Gölgenin Rahatına Bak' şarkısıyla şöhreti yakalayan Çağatay Akman’ın eski sevgilisi Öykü Uslu’nun kapısına dayandığı, Uslu ile onu uzaklaştırmak isteyen arkadaşı Furkan Ayaz'ı darp ettiği iddiasına ilişkin yürütülen soruşturma tamamlandı. Hazırlanan iddianamede, müşteki şüpheli Çağatay Akman’ın iki kişiye karşı üç ayrı suçtan toplamda 10 yıl 8 aya kadar hapis cezasına çarptırılması talep edildi.
8.11.2022 Cadde
Çağatay Akman'ın eski sevgilisi Öykü Uslu: O geceyi hatırlamak istemiyorum!
Çağatay Akman'ın eski sevgilisi Öykü Uslu: O geceyi hatırlamak istemiyorum! 'Bizim Hikaye', 'Gece Gölgenin Rahatına Bak' gibi şarkılarla şöhreti yakalayan Çağatay Akman, geçtiğimiz yaz eski sevgilisi Öykü Uslu'nun Cihangir'deki evinin kapısına dayanmıştı. İkili arasındaki tartışma kavgaya dönüşmüştü. Darp anları güvenlik kamerasına yansımıştı. Akman'dan şikayetçi olan Uslu, uzaklaştırma kararı aldırmıştı. Öykü Uslu, yaşananlardan aylar sonra Cihangir'de objektiflere yansıdı.
7.11.2022 Cadde
Son dakika... Koruma talebi kabul edildi! Çağatay Akman eski sevgilisi Öykü Uslu'ya yaklaşamayacak
Son dakika... Koruma talebi kabul edildi! Çağatay Akman eski sevgilisi Öykü Uslu'ya yaklaşamayacak İstanbul Cihangir’deki evinin önünde tartışma yaşadığı şarkıcı Çağatay Akman tarafından darbedildiği iddia edilen eski sevgilisi Öykü Uslu'nun koruma talebi kabul edildi. Mahkeme, Çağatay Akman'ın Uslu'ya, bulunduğu eve ve iş yerine 2 ay süreyle yaklaşmamasına karar verdi. Akman'ın bu tedbir kararlarına uymaması halinde birinci ihlalde 3 günden 10 güne kadar, takip eden her ihlalde 15 günden az olmamak üzere 30 güne kadar zorlama hapsinin de uygulanacağı ihtar edildi.
29.07.2021 Gündem
Son dakika... Çağatay Akman hakkında uzaklaştırma talebi!
Son dakika... Çağatay Akman hakkında uzaklaştırma talebi! Eski sevgilisi şarkıcı Çağatay Akman tarafından darp edilen Öykü Uslu Aile Mahkemesi’ne başvurarak Akman hakkında uzaklaştırma kararı çıkarılmasını talep etti. Adliye çıkışında avukatı ile birlikte açıklama yapan Öykü Uslu konuşmakta güçlük çekti. Uslu’nun avukatı ise, “Uzun zamandır görüşmüyorlardı. Çağatay beyin ifadesine göre oradan geçerken evi hatırlıyor. Müvekkilimin numarası da kendisinde olmadığı için zile basıyor. Kendi ifadesine göre görüşmek istiyor galiba. Çağatay beyin niyetini bilemiyoruz” dedi.
28.07.2021 Gündem
Son dakika... Çağatay Akman'dan eski sevgilisine saldırı! Yaşananlar kamerada
Son dakika... Çağatay Akman'dan eski sevgilisine saldırı! Yaşananlar kamerada Son dakika gelen habere göre; şarkıcı Çağatay Akman, eski sevgilisi Öykü Uslu'nun kapısına dayandı. İkili arasındaki tartışma kavgaya dönüştü. Darp anları güvenlik kameralarıyla kaydedildi.
26.07.2021 Gündem
Çağatay Akman'dan eski sevgilisine saldırı!
Çağatay Akman'dan eski sevgilisine saldırı! Şarkıcı Çağatay Akman, eski sevgilisi Öykü Uslu'nun kapısına dayandı. İkili arasındaki tartışma kavgaya dönüştü. Darp anları güvenlik kameralarıyla kaydedildi.
26.07.2021 Haberler
Magazin Haberleri Bülteni (25 Temmuz 2021)
Magazin Haberleri Bülteni (25 Temmuz 2021) İşte magazin gündeminin öne çıkan başlıkları;
25.07.2021 Magazin
Eski sevgilisini darp etti
Eski sevgilisini darp etti ‘Gece Gölgenin Rahatına Bak’ şarkısıyla tanınan Çağatay Akman, iddiaya göre eski sevgilisi Öykü Uslu’yu darp etti.
25.07.2021 Cadde
Çağatay Akman karakolluk oldu!
Çağatay Akman karakolluk oldu! 'Gece Gölgenin Rahatına Bak' şarkısı ile tanınan Çağatay Akman'a şöhret ağır geldi. Akman, Cihangir'de eski sevgilisi Öykü Uslu'yu kapısına dayanarak taciz etti. Eski kız arkadaşının şikayeti üzerine karakola ifade vermeye giden Akman'ın arkadaşları, gazetecilere saldırdı.
24.07.2021 Cadde
Onur Can Özcan kimdir, ne zaman öldü? Onur Can Özcan neden hayatını kaybetti?
Onur Can Özcan kimdir, ne zaman öldü? Onur Can Özcan neden hayatını kaybetti? Onur Can Özcan kimdir sorusu araştırma konusu olmaya devam ediyor. Sosyal medyada günün en çok konuşulan isimleri arasında yer alan Onur Can Özcan, 3 Haziran 2018 yılında Şile'nin İmrenli Koyu mevkiinde 5 arkadaşı ile birlikte tekneyle açıldıktan sonra tekne alabora olmuş genç sanatçının cansız bedenine bir gün sonra ulaşılmıştı. Peki Onur Can Özcan kimdir, kaç yaşındaydı, ne zaman ve nasıl öldü?
23.12.2020 Cadde
Ülkücü sanatçıdan aksiyon filmi
Ülkücü sanatçıdan aksiyon filmi Ülkücü kimliği ile bilinen ses sanatçısı Ahmet Şafak, bu defa sevenlerinin karşısına sinema filmi ile çıkıyor. “Kuşatma/Yedi Uyuyanlar” adlı film 4 Ekim’de sinemalarda gösterime girecek. Filmin Ankara galasına, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli de katılacak.
10.09.2019 Siyaset
Bitlis konseri
Bitlis konseri Çağatay Akman, Tatvan sahil etkinlik alanında düzenlenen yaz şenliklerinde sahne aldı.
31.07.2019 Cadde
Bitlis konseri heyecanı
Bitlis konseri heyecanı ‘Can Havli’ şarkısıyla adından söz ettiren Çağatay Akman , 27 Temmuz’da Bitlis konserinde hayranlarıyla buluşacak.
22.07.2019 Cadde
Benimle Söyle yarışmasının jürileri kimler?
Benimle Söyle yarışmasının jürileri kimler? Kanal D'nin sevilen yarışması Benimle Söyle büyük ilgi görüyor. Enis Arıkan'ın sunumuyla ekrana gelen Benimle Söyle yarışmasında jüri üyeleri de oldukça dikkat çekiyor. Peki izleyici tarafından merak edilen Benimle Söyle yarışmasının jürileri kimler? Benimle Söyle yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?
5.06.2019 Gündem
Benimle Söyle 1. bölümü ile başlıyor! Benimle Söyle jürisinde kimler var?
Benimle Söyle 1. bölümü ile başlıyor! Benimle Söyle jürisinde kimler var? Benimle Söyle yarışması bu akşam başlıyor. Kanal D ekranlarında yayınlanacak olan Benimle Söyle formatı ve jüri üyeleri ile tüm dikkatleri üzerine çekiyor. Programın sunuculuğunu Enis Arıkan yapacak. İşte Benimle Söyle ilk bölümden görüntüler...
11.05.2019 Gündem
Benimle Söyle jürisinde hangi isimler yer alıyor? Benimle Söyle'den ilk fragman
Benimle Söyle jürisinde hangi isimler yer alıyor? Benimle Söyle'den ilk fragman Benimle Söyle, Kanal D ekranında Cumartesi akşamı başlıyor. Yapımcılığını Medyapım’ın üstlendiği, dünyanın en yeni ve popüler şarkı yarışmalarından “All Together Now”, Türkiye’de “Benimle Söyle” adıyla ekrana gelmeye başlayacak. Peki Benimle Söyle jürisinde hangi isimler yer alıyor?
8.05.2019 Gündem
Benimle Söyle 1. bölüm fragmanı! Benimle Söyle ne zaman başlayacak?
Benimle Söyle 1. bölüm fragmanı! Benimle Söyle ne zaman başlayacak? Benim Söyle yarışmasının ilk fragmanı yayınlandı. Kanal D ekranında izleyiciyle buluşacak olan Benimle Söyle için tarih de belli oldu. 100 jüri üyesi ve birbirinden güçlü sesler izleyenlere eğlenceli dakikalar yaşatacak. İşte Benimle Söyle ile ilgili detaylar...
4.05.2019 Gündem
Benimle Söyle yarışması ne zaman başlayacak? Başvurular Kanal D'ye...
Benimle Söyle yarışması ne zaman başlayacak? Başvurular Kanal D'ye... Dünya genelinde büyük bir ilgi gören ses yarışması “All Together Now”, Türkiye’de “Benimle Söyle” adıyla yakında Kanal D ekranlarında izleyicisinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Peki heyecanla beklenen Benimle Söyle yarışması ne zaman başlayacak?
21.04.2019 Gündem
Benimle Söyle sunuculuğunu kim yapacak? İşte Benimle Söyle fragmanı...
Benimle Söyle sunuculuğunu kim yapacak? İşte Benimle Söyle fragmanı... Benimle Söyle çok yakında Kanal D'de başlıyor. Dünyanın en popüler şarkı yarışmalarından 'All Together Now' Türkiye'ye geliyor. Peki Benimle Söyle'nin sunuculuğunu kim yapacak? Jüride kimler yer alacak? İşte ilk fragman...
17.04.2019 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Çağatay Akman ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.