Çakıl

Çakıl

Son dakika çakıl haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan çakıl gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan çakıl haber sayfamızda...

Çakıl

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.274 çakıl haberi bulunmuştur.
Bebek İsimleri 2024: Farklı, Değişik, Yeni ve Anlamı Güzel Kız ve Erkek Unisex Bebek İsim Önerileri
Bebek İsimleri 2024: Farklı, Değişik, Yeni ve Anlamı Güzel Kız ve Erkek Unisex Bebek İsim Önerileri Dünyanın en güzel duygularından bir tanesi de hiç şüphesiz anne ve baba olmak. Aileye yeni katılması beklenen üyenin yanında çiftleri isim heyecanı da sarar. Bebek isimleri ile ilgili uzun ve derin bir araştırma sürecine giren anne ve adayları çocuklarının isminin en güzel ve en anlamlı olmasını isterler. Hamilelik döneminde cinsiyetin belli olmasının ardından en çok üzerine düşülen konulardan bir tanesidir. Ömür boyu taşıyacakları ismin kulağa hoş gelmesini tercih eden aileler bebeklerinin isminin keşfedilmemiş, en zor ve nadir bulunan, değişik, duyulmamış, özel ve farklı olmasını isterler. Bunun dışında kız ve erkek bebeklerine verecekleri ismin unisex olmasını isteyen aileler de var. Ancak ismin güzelliği kadar anlamlarının da güzel olmasını önemserler. En güzel, duyulmamış, modern, değişik kız ve erkek bebekler için unisex isimler sözlüğü ve anlamları hakkında daha fazla bilgi almak istiyorsanız “Bebek İsimleri 2024” içeriğimize bakabilirsiniz.
18.04.2024 Bebek
Niğde’de AK Parti’den Emrah Özdemir güven tazeledi
Niğde’de AK Parti’den Emrah Özdemir güven tazeledi Niğde’de 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde resmi olmayan sonuçlara göre mevcut Belediye Başkanı AK Parti’li Emrah Özdemir yeniden seçildi. İlçelerde ise AK Parti 4, CHP ise 1 belediye başkanlığı kazandı.
31.03.2024 Gündem
Şoförün dikkati faciayı önledi!
Şoförün dikkati faciayı önledi! Hatay’ın Hassa ilçesinde TIR ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı. Işık ihlali sonrası çakıl yüklü TIR sürücüsünün ani frenle faciayı önlediği anlar ise güvenlik kamerasına yansıdı.
26.03.2024 Haberler
Şoförün dikkati faciayı önledi!
Şoförün dikkati faciayı önledi! Hatay’ın Hassa ilçesinde TIR ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı. Işık ihlali sonrası çakıl yüklü TIR sürücüsünün ani frenle faciayı önlediği anlar ise güvenlik kamerasına yansıdı.
26.03.2024 Gündem
Bodrum'da tekne kıyıya vurdu; cadde ve sokaklar göle döndü
Bodrum'da tekne kıyıya vurdu; cadde ve sokaklar göle döndü Muğla’nın dünyaca ünlü turistik ilçesi Bodrum’da etkili olan fırtına ve sağanak hayatı olumsuz etkiledi. Fırtına nedeniyle balıkçı teknesi kıyıya vurdu, cadde ve sokaklar göle döndü.
5.03.2024 Haberler
Yaren Leylek 13. kez Balıkçı Adem Amca'ya kavuştu
Yaren Leylek 13. kez Balıkçı Adem Amca'ya kavuştu Bursa’nın Karacabey ilçesinde, balıkçı Adem Yılmaz ile kurduğu dostluk hikayesiyle milyonların gönlüne taht kuran Yaren Leylek, 13. yılda da göçten gelip Eskikaraağaç leylek köyündeki dostu Adem Yılmaz’ın kayığına kondu. Yaren Leyleğin geçen senelere nazaran bu sene daha erken gelmesi dikkat çekti. Bölgeyi turizm köyü haline dönüştüren Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan da Adem Amca ve Yaren Leyleği ziyaret ederek bu sevince ortak oldu. Başkan Özkan, Yaren'in yavrularına bu yıl da cip takmayı düşündüklerini ifade etti. Uzak yoldan Yaren'in yorgun olması ise dikkat çekti.
1.03.2024 Yaşam
AK Parti Sözcüsü Çelik: Hiç kimse Türkiye’ye zerre kadar zarar veremez
AK Parti Sözcüsü Çelik: Hiç kimse Türkiye’ye zerre kadar zarar veremez AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "Cumhurbaşkanımız başımızda olduğu sürece sizler bu salonları, bu meydanları, bu sokakları böyle coşkulu bir şekilde doldurduğunuz sürece hiç kimse Türkiye’ye zerre kadar zarar veremez. Ne kara vatanımızdan bir çakıl taşı, ne mavi vatanımızdan bir damla su veririz" dedi.
9.02.2024 Gündem
Murat Kurum: Depreme hazırlık konusunda konuşabilecek son kişi CHP'nin adayıdır
Murat Kurum: Depreme hazırlık konusunda konuşabilecek son kişi CHP'nin adayıdır AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum, 2. bölge 3. kademe mahalle başkanları toplantısına katıldı. Kurum, "Bunların heybelerinde; algı çalışmaları, reklam masraflarından başka hiçbir şey yoktur. İşte bugün de; deprem üstünden polemik üretmeye çalışıyorlar. Bakın net söylüyorum; depreme hazırlık konusunda konuşabilecek en son kişi CHP'nin İstanbul büyükşehir adayıdır. Hatay üzerine yaptıkları açıklamalar; asla ve asla depremzedelerin derdiyle ilgili değildir" dedi
7.02.2024 Gündem
Murat Kurum: İşçimizin haklarını gözeten tarafta olacağız
Murat Kurum: İşçimizin haklarını gözeten tarafta olacağız İBB Başkan Adayı Murat Kurum, Beyoğlu’nda bulunan Türk-İş 1. Bölge Şubesi’ni ziyaret etti. Kurum, "İşçimizle birlikte, işçimizin haklarını gözeten tarafta olacağız. Masanın iki tarafından da bakabileceğiz. Alacağımız tüm kararlarda Türk-İş’imiz, işçimiz, işverenimiz sürecin içinde olacak ama masanın bir tarafında biz de olacağız” dedi.
7.02.2024 Gündem
Akşener'den CHP'ye sert sözler: Bizi engelleyen Saraçhane
Akşener'den CHP'ye sert sözler: Bizi engelleyen Saraçhane İYİ Parti ile CHP arasında yaşanan afiş kriziyle ilgili konuşan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
31.01.2024 Gündem
TBMM Başkanı Kurtulmuş: İsrail'in en büyük gücü İslam dünyasının dağınıklığı
TBMM Başkanı Kurtulmuş: İsrail'in en büyük gücü İslam dünyasının dağınıklığı TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş resmi ziyaret gerçekleştirdiği başkent Manama’da Bahreyn Temsilciler Meclisi Başkanı Al Musalam ile görüştü.
29.01.2024 Gündem
Pompei'den 3 taş çaldı, lanet peşini bırakmadı! 'Haberim yoktu, meme kanseri oldum'
Pompei'den 3 taş çaldı, lanet peşini bırakmadı! 'Haberim yoktu, meme kanseri oldum' İtalya'da tatilinin keyfini çıkaran genç kadın, Antik Pompei Kenti'ni de ziyaret etmeden dönmek istemedi. Hatıra olsun diye çaldığı 3 ponza taşı ise hayatını altüst etti. Yazdığı mektupta taşların kendisine lanet getirdiğini söyleyerek "Meme kanserine yakalandım" diyordu. Üstelik bu tecrübeyi yaşayan ilk kişi de değildi.
24.01.2024 Yaşam
Türkiye yerli ‘çip’ için atak peşinde! Cumhurbaşkanlığı’ndan ‘stratejik’ çip raporu
Türkiye yerli ‘çip’ için atak peşinde! Cumhurbaşkanlığı’ndan ‘stratejik’ çip raporu Çipin stratejik önemine dikkat çeken Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi raporu, Türkiye’de 1 mikrona kadar çip üretimi yapılabildiğini, yakında 16 nanometre (metrenin milyarda biri) çip üretimi imkanı olacağını belirtti.
23.01.2024 Ekonomi
Ünlü oyuncu kafasında muz kabuğu taşıdı! 'Çöp kutusu yoktu'
Ünlü oyuncu kafasında muz kabuğu taşıdı! 'Çöp kutusu yoktu' 'Poyraz Karayel', 'Karadayı' ve '20 Dakika' gibi yapımlarda yer alan sinema, tiyatro, dizi oyuncusu ve seslendirme sanatçısı Murat Prosçiler; ilginç bir olayla gündeme geldi. Geçtiğimiz gün Nişantaşı'nda görüntülenen Prosçiler, kafasında muz kabuğu taşıdı.
9.01.2024 Cadde
Dünyanın en büyük 14. elmasını buldu! Şimdi ahırda yaşıyor, sebebi çok başka
Dünyanın en büyük 14. elmasını buldu! Şimdi ahırda yaşıyor, sebebi çok başka Sabah şafak sökmeden uyanıyor, kaynatılmış muzla kahvaltılarını ettikten sonra elmas bulmak için kazıya gidiyorlardı. Her gün hayallerini süsleyen zenginlik, ikisinin kapısını çaldığında hiçbir şey bekledikleri gibi gitmedi. Dünyanın en büyük 14. elmasını bulan bu iki Afrikalı gence ne olmuştu?
6.01.2024 Yaşam
Hayvan İsimleri 2024: En Güzel, Değişik ve Yaratıcı Evcil Hayvan İsimleri Listesi
Hayvan İsimleri 2024: En Güzel, Değişik ve Yaratıcı Evcil Hayvan İsimleri Listesi Dünya üzerinde en çok sahiplenen hayvanların başında kedi köpek gelse de muhabbet kuşu, hamster ve balık bakanlar da bulunuyor. Sevimli halleri, dostane yaklaşımları ile aile bireyi haline gelen bu hayvanlara ne isim vereceği konusunda sahipler kararsız kalıyor. Hayvanın türüne, rengine ve karakteristik özelliğine göre verilebilecek birbirinden güzel hayvan isimleri bulunuyor. En güzel, karizmatik, komik ve eğlenceli havan isimleri listesine sizin için hazırladığımız içerikten ulaşabilirsiniz.
5.01.2024 Evcil Hayvan
Ç ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri 2024: Ç Harfi ile Başlayan Erkek İsimleri ve Anlamları Nelerdir?
Ç ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri 2024: Ç Harfi ile Başlayan Erkek İsimleri ve Anlamları Nelerdir? Bebeklerini kucağına alacağı günü bekleyen anne ve baba adaylarını isim telaşı sarıyor. Erkek bebek bekleyen çiftler çocuklarına verecekleri isim için önceden derin bir araştırma sürecine giriyorlar. Anne ve baba adayları isimlerin kendileri veya diğer çocukları ile uyumlu olmasını da tercih edebiliyor. En eşsiz ve anlamlı isimler vermek isteyenler karar verme sürecinde zorlanıyorlar. Aileler genellikle keşfedilmemiş, modern çağa uygun, popüler, duyulmamış ve nadir bulunan isimleri çocuklarına vermek istiyor. Ç harfi ile başlayan erkek isimleri ve anlamları nelerdir? “Ç ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
5.01.2024 Bebek
Ç ile Başlayan Kız Bebek İsimleri 2024: Ç Harfi ile Başlayan Kız İsimleri ve Anlamları Nelerdir?
Ç ile Başlayan Kız Bebek İsimleri 2024: Ç Harfi ile Başlayan Kız İsimleri ve Anlamları Nelerdir? Dünyanın en güzel duygularından birisi de hiç şüphesiz evlat sahibi olmak. Ancak bebek bekleyen çiftlerin sorumluluk duygusu da artıyor. Anne ve baba adayları bebeklerinin cinsiyetini öğrendikten sonra verecekleri isim konusunda seçici oluyorlar. Kız bebekleri için kulağa hoş gelen, anlamları güzel olan ve modern isimleri tercih ediyorlar. Kız bebek isimleri ve anlamları konusunda detaylı bir incelemeye giren çiftler duyulmamış, nadir bulunan ve keşfedilmemiş isimleri vermek istiyorlar. Ç harfi ile başlayan kız isimleri ve anlamları nelerdir? “Ç ile Başlayan Kız Bebek İsimleri” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
5.01.2024 Bebek
H ile Başlayan Kız Bebek İsimleri 2024: H Harfi ile Başlayan Kız İsimleri ve Anlamları Nelerdir?
H ile Başlayan Kız Bebek İsimleri 2024: H Harfi ile Başlayan Kız İsimleri ve Anlamları Nelerdir? Bebek bekleyen çiftlerin yaşadığı en büyük heyecanlardan birisi de isim seçme. Çağa uygun modern, popüler, nadir bulunan, keşfedilmemiş ve duyulmamış isimleri tercih etmek isteyen anne ve baba adayları kız bebek isimleri anlamları konusuna oldukça dikkat ediyor. Çocuklarının hayat boyu taşıyacağı isme karar verirken aileler oldukça seçici davranıyor. Kız bebek isimleri ve anlamları hakkında derin bir araştırma içerisine giren bazı anne baba adayları kendileri veya diğer çocukları ile de uyumlu isim seçmek istiyor. H harfi ile başlayan kız isimleri ve anlamları nelerdir? “H ile Başlayan Kız Bebek İsimleri” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
4.01.2024 Bebek
Kongo Hakkında Bilgiler; Kongo Bayrağı Anlamı, 2024 Nüfusu, Başkenti, Para Birimi Ve Saat Farkı
Kongo Hakkında Bilgiler; Kongo Bayrağı Anlamı, 2024 Nüfusu, Başkenti, Para Birimi Ve Saat Farkı Kongo Cumhuriyeti, Afrika’da bulunan bir ülkedir. Komşusu Demokratik Kongo Cumhuriyeti ile isim karışıklığı yaşandığı için iki ülke de başkentleriyle birlikte anılıyorlar. Geçmiş yüzyıllarda Fransız sömürgesi olduğu için ülkede hala Fransa etkisi vardır. Resmi dil olarak hala Fransızca kullanılıyor. Kongo Cumhuriyeti hakkında detaylı bilgiyi derledik.
3.01.2024 Dünya
Kedi İsimleri 2024: En Güzel, Değişik, Popüler, Komik, İngilizce, Yaratıcı Dişi ve Erkek Yavru Kedi İsimleri
Kedi İsimleri 2024: En Güzel, Değişik, Popüler, Komik, İngilizce, Yaratıcı Dişi ve Erkek Yavru Kedi İsimleri Kediler sevimli ve sevecen halleri kendisine hayran bırakır. İnsanlarla dost olan kedilerin kendilerine has özellikleri vardır. Dünyada en çok sahiplenen evcil hayvandır ve bu sayı her geçen gün artmaktadır. Yeni kedi sahiplenen pek çok kişi kedisine isim vermek ister. Erkek ve dişi kediler için birbirinden ayrı yabancı, Türkçe, mitolojik ve yaratıcı kedi isimleri bulunur. Ancak her geçen gün yeni kedi isimleri popüler olmaktadır. En güzel erkek ve dişi kedi isimleri için Kedi İsimleri 2024 içeriğimize göz atabilirsiniz.
2.01.2024 Evcil Hayvan
Keşfedilmemiş İsimler 2024: Duyulmamış, Nadir Bulunan, Değişik, Modern, Popüler, Yeni Erkek Kız Bebek İsimleri ve Anlamları
Keşfedilmemiş İsimler 2024: Duyulmamış, Nadir Bulunan, Değişik, Modern, Popüler, Yeni Erkek Kız Bebek İsimleri ve Anlamları Çocuk sahibi olmak isteyenler anne ve babalar için isim seçme konusu önemlidir. Bebeklerine güzel, ilginç isim vermek isteyen anne ve babalar anlamlarının da güzel olmasını isterler. Kulağa hoş gelen, etkileyici, enteresan, zor bulunan, henüz keşfedilmemiş ve duyulmamış isimler genellikle tercih edilir. Hayatı boyunca çocuklarının taşıyacağı ismi seçmek için anne ve babalar bu konuda derin bir araştırmaya giriyorlar. Nadir bulunan, modern, ilgi çekici, en güzel yeni isimleri erkek ve kız çocuklarına vermek için birbirinden güzel isimler bulunuyor. Duyulmamış, zor bulunan unisex en güzel erkek ve kız isimleri için “Keşfedilmemiş İsimler” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
2.01.2024 Bebek
Yıl 1992... 'Gülben Ergen'in vokalistliğini yaptığım dönem'
Yıl 1992... 'Gülben Ergen'in vokalistliğini yaptığım dönem' Ekran macerası 1992'de başlayan, 337'nci bölümü ile Haziran 2002'de sona eren 'Mahallenin Muhtarları' dizisinin Eczacı Bahadır'ı Alp Balkan (53), 31 yıl önce çekilen fotoğrafı sosyal medyada takipçileriyla paylaştı.
8.12.2023 Cadde
Vergi rekortmeni güreş ağası için şok rapor
Vergi rekortmeni güreş ağası için şok rapor Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde hem vergi rekortmeni hem de güreş ağası olan kırma, eleme ve yıkama tesisi sahibi A.R.Y. ile ilgili şok rapor ortaya çıktı.
28.11.2023 Gündem
Kastamonu'da deniz kara ile birleşti! 'Tüm ekiplerimizle sahadayız'
Kastamonu'da deniz kara ile birleşti! 'Tüm ekiplerimizle sahadayız' Kastamonu'nun Cide ilçesinde etkili olan fırtına sebebiyle, deniz kara ile birleşti. Dev dalgaların vurduğu Cide-Bartın karayolu sular altında kaldı.
26.11.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Çakıl ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.