Kanada'da gösteri uçağı yere çakıldı! İşte o anlar
Kanada'da gösteri uçağı yere çakıldı! İşte o anlar Kanada Hava Kuvvetleri'ne bağlı askeri akrobasi ekibi Snowbirds'e ait gösteri uçağının düşmesi sonucu 1 pilot hayatını kaybetti.
18.05.2020 Haberler
Helikopter denize çakıldı
Helikopter denize çakıldı Meksika’da içinde 12 kişi bulunan helikopter denize çakıldı. Santa Clara Körfezinde yaşanan olayda, helikopterdeki görevlilerin yasa dışı balıkçılıkla mücadele kapsamında havadan denetim yaptığı açıklandı. 12 kişi, bölgedeki balıkçı tekneleri ve Sahil Güvenlik botlarınca kurtarıldı. 9 kişinin hiç yara almadığı belirlenirken, yaralanan 3 kişiyse hastaneye kaldırıldı. Helikopterin düşüş sebebiyle ilgili soruşturma başlatıldı.
11.09.2019 Haberler
Malta'da uçağın yere çakıldığı o anlar
Malta'da uçağın yere çakıldığı o anlar Malta'da 5 kişinin hayatını kaybettiği uçak kazasında, uçağın yere çakılma anları o esnada havalimanı yakından geçen bir sürücü tarafından kaydedildi. Kaydedilen dehşet anları sosyal medyadan paylaşıldı.
11.09.2019 Haberler
Gösteri uçağı yere çakıldı
Gösteri uçağı yere çakıldı Avusturya’nın Friesach şehrinde düzenlenen hava gösterisinde kontrolden çıkan bir uçak, zikzaklar çizerek düştü. Feci kazada gösteri uçağının pilotu hayatını kaybetti. Etkinliği takip eden seyirciler ise büyük korku yaşadı.
11.09.2019 Haberler
SpaceX roketi okyanusa iniş sırasında çakıldı
SpaceX roketi okyanusa iniş sırasında çakıldı Uzay aracı ve roket üreticisi SpaceX'e ait bir roket, okyanustaki bir platforma yaptığı sert iniş denemesi ardından platforma çakıldı.
11.09.2019 İlginç Videolar
Köprü üstünden yere böyle çakıldı!
Köprü üstünden yere böyle çakıldı! ABD’de her yıl Ekim ayının 3. Cumartesi günü gerçekleştirilen “Köprü Günü” etkinliğine katılan gençler, bugünü yüksekten atlayarak geçiriyor. Bu yıl da batı Virginia’da bulunan New River George Köprüsü’nde düzenlenen etkinlikte korkutan bir bir olay yaşandı. Etkinliğe katılan gençlerden biri ilk denemesinde başarılı olamayınca bir kez daha deniyor. İkinci denemesinde ise elleri üzerinde durmaya çalışırken dengesini kaybederek aşağı düşüyor. Bir süre sonra paraşütünü aşan şahıs, olaydan burnu bile kanamadan kurtulmayı başarıyor.
11.09.2019 Nevidyo
Yere çakılan paraşütçü piste çıkıp tekrar atladı
Yere çakılan paraşütçü piste çıkıp tekrar atladı MUĞLA’nın Fethiye İlçesi’nde Babadağ’dan havalandıktan sonra yamaç paraşütünün kontrolünü kaybedip sedir ağaçlarına çarparak kayalıklara düşen Rus 23 yaşındaki Lucia Simak, kısa süre sonra tekrar atlayış yaptı. Fethiye’nin Ölüdeniz Mahallesi’nde düzenlenen 15’inci Uluslararası Hava Oyunları Festivali’ne katılan Lucia Simak, yamaç paraşütüyle 1965 metre rakımlı Babadağ’ın 1700 metredeki pistine çıkarak hazırlık yaptı. Tekli atlayış için uygun havayı bekleyen Lucia Simak, ilk denemesinde paraşüt hava dolmadığı için kalkış yapamadı. Bir sonraki denemede havalanmayı başaran Rus paraşütçü, kalkışın hemen ardından rüzgarın etkisiyle paraşütün kontrolünü kaybetti. AĞAÇLARA ÇARPIP DÜŞTÜ 1700 metre pistinin güneybatısındaki sedir ağaçlarına çarpan paraşütçü, kontrolsüz şekilde havada dönmeye başladı. İpleri dolanan paraşüt, pistteki pilot ve yolcuların korku dolu bakışları arasında gözden kayboldu. Pistin 200 metre altında kayalık zemine düşen Rus paraşütçünün yardımına, Babadağ’da görevli Ulusal Medikal Kurtarma ve sağlık ekipleri koştu. Şans eseri kazadan yara almadan kurtulan Lucia Simak, bir süre olayın şokunu atlatmaya çalıştı. KAZAYA RAĞMEN VAZGEÇMEDİ Kazanın ardından yeniden atlayışa karar veren Lucia Simak, kısa süre sonra 1700 metre pistinden yeni bir atlayış denemesi yaptı. Bu kez başarılı olan paraşütçü, Ölüdeniz semalarında süzüldükten sonra karaya indi.
11.09.2019 Yaşam
Fiber helikopter denize çakıldı
Fiber helikopter denize çakıldı “Dünyanın ilk Carbon Fiber helikopteri” Yeni Zelanda’nın Auckland kenti limanında denize çakıldı. Helikopterde bulunan bir pilot ve bir yolcu, yara almadan kurtarıldı. Uçuş esnasında önce bir sarsıntı yaşadıklarını ve güç kaybederek düştüğünü söyleyen Peter Maloney ve mürettebat üyesi Nina Heatley, helikopterle sahil şeridinin hava fotoğrafları çekmek için çıktıklarını belirtti ve ekledi : “Uçuş esnasında türbin uyarı ışığının yandığını fark ettim ve arkasından da hemen helikopter sesli alarm vermeye başladı. Hemen imdat çağrısında bulunup otomatik pilota aldık” dedi
11.09.2019 Haberler
Balonda evlilik yere çakıldı
Balonda evlilik yere çakıldı Sıcak hava balonunda evlenmeyi seçen çiftin serüveni balonun yere çakılmasıyla sona erdi.
11.09.2019 İlginç Videolar
Balonda evlilik yere çakıldı
Balonda evlilik yere çakıldı Sıcak hava balonunda evlenmeyi seçen çiftin serüveni balonun yere çakılmasıyla sona erdi.
11.09.2019 İlginç Videolar

Benzer Haber Etiketleri